Een scherp scheermes

()
Achteraf toen ik uitgeteld en weer bij zinnen was, voelde ik me naakter dan ik ooit was geweest. Er was absoluut niets tussen mijn huid en de natte handdoek en iedere millimeter van mijn lichaam was in direct contact met de wrijvende doek die als een grote, natte tong over mijn ontblote huid wreef.
Tegelijkertijd vertedert en vernederd veroorzaakte het een genot dat door me heen huiverde. Eddie stapte opzij en voor het eerst kreeg ik het volledige resultaat in de spiegel te zien. Elke spleet en alle plooien waren zichtbaar en zonder een enkel haartje zag het eruit als een exotische orchidee, niets verborgen, alles voor algemeen genot.
Ik keek op om Johan ‘s gezicht te zien, naar de opgewonden blik in zijn ogen. Ik zag dat Eddie gebiologeerd naar zijn handwerk stond te staren. “Wel?” Vroeg Johan aan Eddie, “hoe voelt dat?”
Niet langer aarzelend stak Eddie zijn hand uit en legde hem plompverloren op mijn poesje, nu niet klinisch, maar verkennend.
Hij streek met zijn hele hand over mijn geslacht, glibberig van mijn opwinding en liet zijn vinger in me glippen. Het leek alsof er tussen binnen en buiten geen enkele grens bestond, alsof mijn diepste plooien zich voor zijn hand openden.
Terwijl Eddie ‘s vingers mijn klit plaagden had ik het gevoel dat mijn hele geslacht op zijn lichtste aanraking reageerde. Vanbinnen smolt ik toen Eddie ‘s hand mijn roze plooien masseerde alsof ik geolied werd. “Ja, ze voelt geweldig,” antwoordde Eddie. “Ze voelt zo zacht als satijn en ze is drijfnat.”
Johan ‘s ogen waren op Eddie ‘s hand gefixeerd en zijn eigen handen lagen op mijn schouders, klaar om me neer te drukken als ik een poging zou doen om overeind te komen. Ik hoorde zijn schorre gefluister. “Ik wed dat ze ook aangenaam en schoon smaakt.”
Ze wisselden weer een blik en ik ervoer een schok van opwinding toen ik besefte dat ook bij dit spelletje mijn mening niet zou worden gevraagd.
Terwijl Eddie tussen mijn benen ging staan trok hij mijn naakte geslacht naar zich toe, zodat het precies op de rand van de stoel rustte. Hij streek met zijn tong over mijn naakte venusheuvel, zijn ogen op Johan gericht.
Eddie likte zijn lippen af. “Mm…, schoon en zacht,” zei hij.
Tergend langzaam streek Eddie ‘s tong over mijn pas geschoren huid. Ik had daar nog nooit eerder zoiets intens gevoeld omdat de aanwezigheid van mijn schaamhaar een dergelijke tedere aanraking had belemmerd.
Hij was niet eens dicht bij mijn geslacht, maar ik smolt nu al van genot. Mijn handen grepen Johan ‘s polsen om mijn zelfbeheersing te bewaren. Als antwoord drukte hij mijn schouders neer, hield me stevig op de zitting.
Naar beneden kijkend zag ik Eddie ‘s tongpunt om mijn geslacht heen aan het werk. Zonder de stugge bedekking van schaamhaar leek het of het andermans geslacht was, maar de levendige gevoelens vertelden me dat het mijn eigen geslacht was.
Nu streek Eddie met zijn platte tong heen en weer over mijn poesje, drukte hem in alle intieme huidplooien. Ik was hulpeloos overgeleverd aan de opwinding, hield me aan Johan vast alsof hij een reddingsboei was, en keek in de spiegel over Eddie ‘s donkere hoofd naar Johan ‘s gezicht.
Johan ‘s blik was niet op mij, maar op Eddie ‘s verkennende tong gericht. Het was bijna een demonstratie, een verkoper die hem toonde wat het nieuwe model te bieden had aan de opmerkzame eigenaar. Terwijl zijn tong me likte wist ik dat ik zou komen, dat ik Johan de show zou geven waar hij op wachtte.
Met zijn koele, harde handen op mijn dijen gesteund, versnelde Eddie zijn strelingen, genietend van zijn macht om mij naar een hoogtepunt te brengen, waarbij hij mijn naakte geslacht steeds sneller begon te likken. Toen ik snikkend klaarkwam, zag ik Johan ‘s ogen triomfantelijk stralen, kijkend naar elke trilling van mijn kut, nu opengelegd en zichtbaar voor iedereen.
Eddie ging rechtop staan. Zonder te pauzeren ritste hij zijn broek open, trok zijn penis te voorschijn en gleed naar binnen. Terwijl hij in me stootte trokken zijn vingers de plooien van mijn poesje opzij, spreidden me uit, rekten me wijd open. Hij keek naar beneden en ik wist dat hij en Johan beiden van de aanblik genoten. Zijn erectie pompte in mijn opening en er was niets wat de aanblik verhulde. Eddie ‘s krachtige ritme dreef me op, vanbinnen en vanbuiten. Tegen mijn gevoelige huid was het wrijven van zijn schaamhaar vreemd mannelijk en opwindend, de ruwheid ervan veroorzaakte een nieuw soort huivering van mijn naakte huid.Er was iets anoniems aan mijn geschoren geslacht dat ik opwindend en ontaard vond. Alsof het ter bevrediging van de toeschouwer door een pik, elke pik, kon worden gepenetreerd. Ik wist dat Johan van de aanblik genoot, en ik wist ook dat hij zich zodra we thuis waren op me zou werpen, niet langer in staat zijn opwinding te beheersen.
Dat was deze keer echter niet genoeg voor mij. “Geef me je pik,” fluisterde ik tegen hem. Hij keek me aan. “Geef me je pik,” herhaalde ik, “ik wil hem zuigen.” “Toe maar, Johan,” kwam Eddie ‘s stem, schor van opwinding, “één pik is niet genoeg voor haar.” Ze wil je zuigen terwijl ik haar neuk. ”Ik draaide mijn gezicht zijwaarts tegen de hoofdsteun en meteen was Johan daar, zijn pik heet en stijf in zijn hand. Hij duwde hem in mijn open mond, een hand licht steunend op mijn hoofd terwijl hij in en uit glipte. Ik zoog hem niet af. Hij neukte me zoals Eddie me neukte, volgde Eddie ‘s ritme, vulde mijn mond zoals Eddie mijn kut vulde.
Beide mannen penetreerden me in hetzelfde ritme, mijn mond en mijn poesje ontvingen ze als één, dezelfde verrukkelijke volheid aan twee zijden van mijn lichaam, de ene pik weerspiegelde de andere.
Kijkend naar mijn gezicht in de spiegel, mijn lippen rondom Johan ‘s penis, had ik het plotselinge beeld van allerlei mannen die me omringden, die allen naar deze twee keken, genietend van de show, bezig met hun eigen pik terwijl ze op hun beurt wachtten. “Dat vind je lekker, toch,” mompelde Johan, “twee mannen tegelijk? Ik wed dat je daar al jaren over hebt gefantaseerd, twee mannen die je tegelijkertijd neuken. Ik wed dat je er nog wel meer zou willen hebben. Hoeveel mannen kun je aan? Drie? Vier? We zouden nog een pik in je mond kunnen duwen, is het niet?”
Hij drong zijn duim tussen mijn lippen en stootte hem met zijn pik naar binnen.
Ik sloot mijn ogen en verbeeldde me dat er nog een man was, dicht tegen Johan aan, hun lichamen wrijvend tegen elkaar terwijl ze me tegelijk penetreerden. Het was waar, ik had erover gefantaseerd door twee mannen te worden genomen, en deze fantasieën waren sterker en levendiger geworden sinds Johan en Guido mij hadden gedeeld, maar ik had nooit eerder de kans gehad ze waar te maken. Het was het idee een onderdeel te zijn van hun spel dat zo sexy was geweest, maar de echte ervaring was duizend keer heviger dan ik had kunnen dromen.
Mijn lichaam werd overweldigd door het gevoel van aan alle kanten te worden gepenetreerd en de nieuwe naaktheid van mijn geslacht verhoogde het gevoel dat ik overal werd aangeraakt, binnen en buiten.
Ik was bijna te opgewonden om klaar te komen. Ik scheen een niveau te hebben bereikt waarop ik dreef en de tijd leek niet meer te bestaan, dus elke actie voelde als slow motion.
Eddie ‘s duim drukte nu weer tegen mijn klit, hield hem tegen zijn schacht waardoor hij hem met iedere stoot wreef, mijn sappen bevochtigden hem. Ik opende mijn ogen en zag dat Eddie ‘s blik Johan ‘s stoten volgde terwijl zijn staaf tussen mijn lippen in en uit glibberde. De twee mannen leken helemaal op te gaan in elkaars bewegingen en het feit dat ik de enige verbinding was tussen de ene pik en de andere, overspoelde me en duwde me over de rand in de stortvloed van mijn climax.
Terwijl ik klaarkwam was ik me ervan bewust dat ik in hetzelfde ritme aan Johan zoog als de contracties van mijn poesje om Eddie ‘s pik. De aanblik van mijn overgave leek de twee mannen een nieuw niveau van opwinding te bezorgen. Eddie duwde mijn benen verder uiteen tegen de stoelleuningen en ramde in mijn geschoren geslacht, een wellustige blik in zijn ogen.
Johan was zachter met zijn stoten, maar zijn hand op mijn achterhoofd steunde me tegen zijn penis die diep in mijn mond ploegde en mijn keel raakte. Eddie pompte zijn sperma kreunend in me en weer ervoer ik een piek die mijn hele lichaam deed beven. Het volgende moment was mijn mond vol hete vloeistof, bereikte Johan zijn climax, terwijl ik aan zijn trillende lid zoog en zijn zaad tussen mijn lippen en over mijn gezicht voelde stromen. De twee mannen stapten achteruit, hijgend, naar adem happend en ik lag in de spiegel naar mezelf te kijken. Mijn benen uit elkaar en mijn roze haarloze poesje letterlijk druipend van onze gemeenschappelijke sappen.
Mijn kleren waren gekreukeld en mijn gezicht was rood en glanzend van Johan ‘s sperma.
Ik voelde me verzadigd van sperma, de metalige smaak ervan in mijn mond, mijn hele lichaam rook ernaar alsof de denkbeeldige cirkel van mannen zich had verenigd in Johan en Eddie ‘s orgasme en me had overspoeld met hun zaad.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *