Lekkere kok

()

Aan het aanrecht in de mooie grote keuken staat een man eten klaar te maken, hij is hier nu een paar dagen aan het werk en heeft het erg naar zijn zin. De eigenaar van het huis is een grote blanke man, hij is al aardig op leeftijd maar heeft nog nooit zin gehad om zijn eigen eten te bereiden. Al vele jaren heeft hij daar een kok voor, de vorige kok is met pensioen gegaan en vandaar dat deze man de mogelijkheid heeft gekregen om te bewijzen wat hij kan. Zijn maaltijd ziet er heel goed uit, hij had al een paar dagen met de vorige kok meegelopen en wist nu ongeveer wat de man wel en niet wilde. Als hij het voorgerecht klaar heeft loopt hij ermee naar de kamer.

De man zit aan tafel, hij is ongeveer zeventig jaar. Ziet er heel goed uit, hij is niet dik maar ziet er wel heel krachtig uit. De man doet nog steeds heel veel aan sport, in huis is een trainingskamer met allerlei toestellen. Er staat een hometrainer en een loopband, zolang als hij er nu is heeft de man nog geen dag overgeslagen om er te trainen. Hij is ongeveer een meter negentig lang, ruim een kop groter dan de kok. De vorige kok was altijd erg onderdanig aan de man, hem was verteld door die kok als hij hier een goed leven als privé kok wilde hebben dat hij dan gewoon nederig en onderdanig moest zijn.

Zijn hele leven is hij al onderdanig, nooit heeft hij daar moeite mee gehad. Hij weet dat de man waar hij nu voor gaat werken nooit getrouwd is, hij is ook nog nooit met een vrouw alleen gezien. Daar heeft hij uit opgemaakt dat de man homo is. Zelf is hij dat niet wel heeft hij vaak gefantaseerd erover. Maar meer dan een vinger en een kleine vibrator in zijn kont heeft hij nog nooit gehad. Hij zet het voorgerecht bij de man neer en loopt weer terug naar de keuken. Het hoofdgerecht is bijna klaar, het moet hooguit vijf minuten nadat de man zijn voorgerecht op heeft binnen worden gebracht. Als het te vroeg is, dan krijgt hij straf maar ook als het te laat is.

Hij houdt de tijd heel goed in de gaten, als hij even later het schaaltje van het voorgerecht ophaalt, ziet hij dat de man hem bekijkt met een donkere geile blik. Zijn tong glijdt langzaam langs zijn lippen. Met een vreemd en ongerust gevoel loopt hij met het schaaltje terug naar de keuken. Precies op tijd loopt hij met het hoofdgerecht de kamer in. Hij zet het voor de man neer die hem blijft aan kijken. Met een lichte buiging gaat hij weer terug naar de keuken, de man eet zijn diner rustig. Als hij klaar is, komt de kok weer de kamer in, zodra hij het bord pakt, voelt hij de grote hand van de man tegen zijn billen. Hij weet even niet wat hij moet doen en blijft staan, de hand is ook net zo snel weer weg. Hij loopt terug naar de keuken en op tijd komt hij weer terug met het schaaltje yoghurt. Als hij dat neerzet bij de man ziet hij dat deze achterover in zijn stoel zit. Zijn broek is los en hangt een stuk open. Boven de slip komt een stuk van zijn pik uit, zodra het schaaltje op tafel staat pakt de hand hem beet.

Hij schrikt ervan en weet niet wat hij moet doen, de man trekt hem naar zich toe en schuift de stoel een stukje naar achteren. “Kom jongen je bent vijf seconde te vroeg met de yoghurt, en aangezien je dan gestraft wordt, en ik heel erg geil ben, ga jij mij even heerlijk pijpen.” Hij gaat op zijn knieën tussen de man zijn benen zitten en pakt de groeiende paal in zijn hand. Zonder er verder over na te denken neemt hij hem in zijn mond, zijn hand laat hij langs de groeiende roede glijden. Hij moet even slikken want de man heeft een reuzen pik tussen zijn benen. Als hij helemaal stijf staat kan hij hem maar net omvatten met zijn hand, de lengte is ook heel erg imposant. Hij schat hem toch wel op een centimeter of dertig. De man gaat staan waardoor de paal uit zijn mond schiet.

Hij trekt zijn broek en onderbroek uit, dan krijgt de kok een goed beeld van wat de man heeft staan, een pony zou er jaloers op worden. De man pakt het hoofd van de kok weer beet en drukt zijn staaf een stukje naar binnen, zonder dat hij er echt op let, begint hij de kok in zijn mond te neuken, veel verder dan de eikel gaat hij er niet in. Hij wordt ineens opgepakt door de man en op de tafel gelegd, zijn broek verdwijnt van zijn billen. De kok begint heel erg bang te worden voor wat er nu gaat gebeuren. De man lacht en geeft hem een heel harde klap op zijn billen. Heel even loopt hij weg en komt dan terug met een paar stevige riemen. Hij maakt de kok aan de tafel vast, en de kok staat nu met wijd gespreide benen voorover gebogen op de tafel. Zijn handen zijn aan de andere kant van de tafel vast gemaakt.

De man staat voor hem en drukt zijn harde wapen in zijn mond. Met een paar wilde en harde stoten verdwijnt hij steeds verder in de keel van de kok. Ineens haalt hij hem eruit en loopt om de tafel heen. Hij pakt het schaaltje yoghurt en laat er een beetje op de billen van de kok lopen, zijn hele gaatje wordt ruim ingesmeerd met de yoghurt. Ineens voelt hij de grote eikel tegen zijn billen aankomen, het is een zalig gevoel maar ook een beangstigend gevoel. Zonder ergens naar te luisteren laat de grote man zijn boomstam ineens voor de helft in het kutje van de kok verdwijnen.

De kok staat te huilen van de pijn, maar de man heeft geen meelij en drukt zijn paal tot aan zijn ballen in het gaatje van de kok. Heel even laat hij zijn gigantische paal stil in het gaatje van de kok zitten, dan begint hij hem met lange halen te neuken. Het gevoel blijft branderig en pijnlijk maar het wordt wel een beetje aangenamer voor de kok. Iedere keer als de paal bijna uit zijn gaatje is laat de man er een beetje yoghurt op vallen en ramt hem dan weer naar binnen. Na een paar harde stoten begint de man sneller en harder te neuken. “O! Jongen je hebt een zalig kontje. Ho! Ik ga je helemaal vol spuiten met mijn warme zaad. Ja, ja, ik kom!”

De kok weet niet wat er gebeurt zijn paal lijkt niet alleen op die van een paard maar hij komt ook klaar als een paard. Het lijkt wel of hij blijft schokken en spuiten. Langzaam komt de man tot rust en laat zijn paal uit het kontje van de kok glijden. Het zaad loopt langs zijn benen naar beneden. Hij blijft vastgebonden aan de tafel staan terwijl de man het laatste beetje yoghurt uit het schaaltje eet. Dan maakt hij de kok los en loopt de kamer uit. Als de deur dicht is, laat de kok zich van de tafel af glijden, hij heeft veel pijn gehad en nu nog wel maar genoten heeft hij er ook van.

Ronald.

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *