Over een boekje…

()

Het moet op een dinsdagavond geweest zijn dat Anja terug kwam van de bibliotheek. Trouw ging ze er elke week heen om een nieuw boek te lenen, soms wel twee. Haar keus viel meestal op romans en het kon haar niet romantisch genoeg zijn! Eenmaal thuis gekomen met haar nieuwste aanwinst nestelde ze zich meestal op haar riante bankstel dat achter in de serre stond. Anja was een jaar of 25 en had op haar jonge leeftijd al een mislukte relatie achter de rug. Ze woonde nu alleen en had voorlopig genoeg van mannen. Ze wilde nu tijd voor zichzelf hebben en redde zich prima. Lang blond golvend haar had ze, al was het dan niet haar eigen kleur, het stond haar goed. Tenminste dat was wat ze meestal van haar collega’s hoorde. Slijmerds had zij ze gevonden, en wist wel beter.

Deze dinsdagavond verliep echter iets anders dan Anja had kunnen vermoeden. In de bibliotheek was ze langs de romans gelopen, zoals meestal, en niets van de boeken had haar echt aangetrokken dus liep ze het pad uit en kwam bij andere boeken terecht. Plots viel haar oog op een boekje wat volgens haar niet eens in de bibliotheek thuishoorde en ze pakte het, voorzichtig om zich heen kijkend, uit het rek tussen de andere boeken weg. Heel even schrok ze van de afbeelding die op de voorkant van het boekje stond. Het was een naaktfoto van een vrouw met een nogal pikant stukje kleding aan. Ietwat verward en toch ook met een spannend gevoel keek Anja om zich heen of niemand haar gezien had. De bibliotheek was vrijwel leeg. Het liep al tegen negen uur en ze had nog maar weinig tijd om snel iets uit te zoeken. Ze had het gevoel echter dat de hele wereld naar haar keek en ze voelde zich enigszins betrapt. Met lichte blosjes op haar wangen keek ze nog één keer rond of ook écht niemand haar zag met het boekje en ze duwde het met een snelle en onhandige beweging in haar tas.

“Niets gevonden Anja?” De bibliothecaris kende Anja vrij goed doordat ze wekelijks langs kwam om iets nieuws te halen. “Nee, ik kom volgende week wel terug” zei Anja zich totaal niet op haar gemak voelend en ze snelde naar buiten om maar zo snel mogelijk in de auto te kunnen stappen. De vent van de bibliotheek was best aardig, maar ze zag niet echt iets in hem. Op weg naar huis kwam ze een parkeerplaats tegen en ze besloot om heel even te stoppen om nog eens naar dat boekje te kijken. Gelukkig, waren er geen andere auto’s vanavond. Anja zette de wagen aan de kant en nam het boekje uit haar tas. Heel even bladerde ze erin en zag de foto’s die aan de binnenkant stonden. Met enige opwinding stopte ze het boekje terug en startte de auto weer, ze draaide de weg op en besloot het thuis nog eens op haar gemak door te kijken. Een half uurtje later was Anja thuis en ze gooide haar tas op de bank en liep terug de gang in. Snel deed ze haar jas uit en ging de trap op naar boven. Het was de tijd van het jaar dat een dikke sjaal niet echt overbodig was en Anja had het behoorlijk koud gekregen, dus had ze besloten om eerst een fijne hete douche te nemen. Daarna zou ze zich tegoed doen aan een kop thee en op haar gemak het ‘gevonden voorwerp’ bestuderen.

Voorzichtig mengde ze het koude met het warme water tot er een temperatuur ontstond die precies voldeed aan haar wensen. Anja zag er goed uit en was dan ook meer dan tevreden met zichzelf. Echt hele grote borsten had ze niet en daar was ze ook niet echt rouwig om. Per ongeluk hoorde ze eens een van haar collega’s die zei, “Een lekker handje vol heeft ze”. Nou, daar moet je het dan maar mee doen. Ze was ook niet echt lang, maar ook weer niet te klein. Precies 1.70 was ze en had een leuk slank figuurtje. Ja, Anja mocht beslist niet klagen, ze was leuk bedeeld en moeder natuur had haar best voor haar gedaan. Anja spoelde de shampoo uit haar blonde haar en pakte de spons die ze zorgvuldig met douchegel vulde. Ze waste haar hele lichaam en plots dacht ze heel even aan het boekje uit de bibliotheek. Ze was benieuwd naar de verhaaltjes die erin stonden en een kleine kriebel ging door haar onderbuik. Toch wel spannend. Anja droogde zich snel af en liep snel naar de slaapkamer. Bah, boven was het ook al zo koud, snel iets aantrekken. Ze liep naar de kast en pakte er een joggingbroek uit en een fijne dikke, eigenlijk iets te grote trui. Snel trok ze een hemdje aan en de trui eroverheen. Eén van de voordelen van alleen wonen was dat je qua kleding geen rekening hoefde te houden met anderen. Je kon altijd lekker doen wat je zelf wou en je ook daarnaar kleden. Vlug rende ze nu de trap af naar beneden en zette de haardkachel iets hoger. “Zo, zet hem op kacheltje, ik heb het koud” mompelde Anja. Nu de thee nog, dacht ze en zette het theewater op. Ondertussen liep Anja terug de kamer in en ze hoorde de kachel volop brullen nu. Ze nestelde zich vlak naast de kachel en pakte het boekje uit haar tas.

“Hm… ik lijk wel gek! Gelukkig ziet niemand me.” Anja bladerde vlug door de pagina’s en zag allerlei advertenties staan: — Man 30jr.zkt.vr. met gr. Borsten. Huidskleur onbelangrijk. Enz… –

Ze zoeken nogal wat dacht Anja en om sommigen moest ze ook wel lachen! De fluitketel floot z’n hoogste lied en Anja stond op om zich naar de keuken te begeven. Teruggekomen met het hete goedje, plofte Anja terug op de bank en maakte een hoekje met kussens waar ze echt lekker in weg kon zakken. Opnieuw pakte ze nu het boekje met het voornemen er eens even goed voor te gaan zitten. Roerend in haar thee bladerde ze door het boekje en Anja voelde zich opgewonden door de plaatjes die er allemaal instonden. Ze merkte dat het haar behoorlijk wat deed en ze vond het wel een prettig gevoel. Na een poosje plaatjes te hebben bekeken bladerde ze terug naar het eerste verhaal wat erin stond. Anja begon te lezen.

Het verhaal ging over een stelletje dei voor het eerst in de buitenlucht vreeën en alles werd in detail beschreven, hoe de jongen zijn harde lul in haar drong en dat zij z’n ballen streelde tijdens het geweldige neukspel dat deze beiden ten toneel voerden. Anja bleef lezen en ze merkte dat ze het niet alleen prettig vond, maar vergat de wereld om haar heen. Ze creëerde haar eigen fantasie tijdens het lezen. Alles wat beschreven stond zag ze voor haar ogen gebeuren en Anja werd er behoorlijk geil van. Ze voelde hoe haar heerlijk strakke borsten begonnen te tintelen en zonder dat ze het echt in de gaten had, verdween haar hand onder de dikke trui en begon ze haar tepels zachtjes te masseren. Ze voelde hoe hard haar tepels onder haar vingers werden en het wond haar alleen maar meer op. Verder lezend kreeg ze het goed te pakken nu en verdween haar hand van onder de trui naar haar kruis. Zachtjes begon Anja zichzelf te strelen en draaide voorzichtig rondjes met haar vingers rond haar lekkerste plekje. Anja opende haar benen iets en zo kreeg ze toegang tot de rest van haar heerlijke poesje. Steeds iets steviger begon ze nu te wrijven. Het verhaal maakte haar behoorlijk heet. Anja haar benen gingen nog verder uiteen en ze veranderde iets van positie.

”Ach, schijt, niemand ziet me, ik voel me zo heerlijk vol.” Met een handige beweging deed Anja haar joggingbroek uit en nu zat ze alleen nog maar met de dikke trui en een mooie, met kant bezette string aan languit op de bank. Snel begon ze verder te lezen, ze wou weten hoe het afliep en ze was gebleven op het moment dat de jonge vrouw uit het boekje net voelde dat de tong van haar minnaar langzaam door het met geil nat geworden kutje van de vrouw gleed. Anja liet haar hand weer naar beneden gaan en begon opnieuw met het strelen van haar eigen kut. Met snelle bewegingen wreef ze over haar klit en ze voelde hoe vol haar schaamlippen ondertussen waren. Behendig liet ze haar vingers langs het randje van haar slipje gaan en voorzichtig duwde ze haar slipje iets opzij. Nu voelde ze het nog beter en ze schrok een beetje van zichzelf. “Jeetje, ik drijf, ik ben kletsnat van geil,” mijmerde ze. Met haar vingers duwde Anja haar schaamlippen iets uiteen en liet zachtjes een vinger in haar gaan. Met een langzaam tempo begon Anja zichzelf nu te vingeren, ze voelde het geil uit haar heerlijke kut nu zelfs door haar bilnaad lopen en ze stelde zich voor dat zij nu de vrouw uit het boekje was.

Ze stond tegenover de jonge man en liet zich op de knieën vallen. Recht tegenover die grote harde lul van de jongen, ze hoefde in haar fantasie maar iets voorover te buigen om het gevaarte vol in haar mond te nemen. En zo geschiedde. Met haar ene hand begon ze zijn ballen nu te strelen en met haar andere hand hield ze zijn heerlijke pik vast om het zo goed in en uit haar mond te kunnen begeleiden. Anja werd natter en geiler, ze voelde bijna een orgasme opkomen en stopte even. Met drie vingers tegelijk was ze nu bezig, overal waren haar handen tegelijk, ze streelde haar borsten, kneedde haar eigen billen en vingerde er op los dat het een lieve lust was! Op het moment dat ze bijna ging komen, ging de telefoon en abrupt werd ze uit haar heerlijke geile bui gehaald. “Shit, wie kan dat nou zijn, ik verwacht helemaal geen telefoon, en nu zeker niet!” Klaagde Anja.

“Met Anja.”

“Ja, hallo, met de jongen uit de bibliotheek. Ik heb een vraagje aan je”. Anja nog enigszins opgewonden dacht eraan hoe uitgerekend hij aan haar telefoonnummer kwam. Dat had hij natuurlijk uit het ledenbestand van de pc gehaald. “Nou, zeg het maar, ik luister”

“Nou, het klinkt misschien een beetje raar, maar ik heb je al een tijdje in de gaten en ik vind je een leuke aantrekkelijke vrouw. Nu wil het toeval dat ik een boekje van mij per ongeluk tussen de boeken heb gezet en aangezien jij de laatste was die daar… heb jij het misschien gevonden?” Geschrokken bedacht Anja snel wat ze daar op moest gaan zeggen en aan de gevolgen die het zou kunnen hebben. Ze moest het natuurlijk met een rood hoofd bij de knul terug brengen.

“En wat als dat nou zo zou zijn dan?” vroeg Anja. “Nou, gewoon niets hoor, ik was gewoon benieuwd of jij het had, het is namelijk een leuk boekje en ik zou het graag terug willen hebben.” Wat zou hij doen als ze zou zeggen dat hij het dan maar moest komen ophalen? Ze voelde even een tinteling van spanning en opwinding door haar heengaan. Dit was echt wel spannend. Anja besloot eerlijk te zijn: “Ja, ik heb het gevonden ja … en je hebt gelijk, het is inderdaad een leuk, maar ook vooral opwindend boekje. Als je het terug wilt, moet je het maar komen halen.” Ze praatten nog heel even verder aan de telefoon en spraken de tijd af. Anja had hem uitgelegd hoe hij moest rijden. Nadat ze de telefoon neergelegd had, had ze eigenlijk al spijt van haar actie. Tijdens haar heerlijke vingerpartij had Anja haar slipje uitgedaan en het was half onder de bank terecht gekomen.

Na het telefoontje was ze het slipje helemaal vergeten en had gewoon even haar joggingbroek aangeschoten. Als ze naar bed ging zou ze het meenemen naar boven. Snel ruimde ze een beetje op in de kamer en legde het boekje op tafel. Een kwartier later ging de bel en Anja stond op om open te doen. Het was de jongen van de bibliotheek. Alleen zag hij er anders uit dan anders, minder serieus en met een speelse blik in z’n ogen begroette hij haar. “Hallo, hier ben ik dan, het was niet moeilijk te vinden.”

“Kom binnen.” zei Anja en ging de jongen voor naar de kamer. “Ga zitten hoor, zoek maar een plekje en let a.u.b. niet op de troep, ik heb nog geen tijd gehad om op te ruimen” verontschuldigde Anja zich. De jongen keek even snel de kamer rond en zei, “Nou het valt wel mee hoor, je hebt het toch netjes?”

“Hoe heet je eigenlijk? “Vroeg Anja.” Ik heet Peter, en jij bent Anja hé?” Nou, Peter was dus ook al op de hoogte van haar naam. Blijkbaar had hij er moeite voor gedaan om meer van haar te weten te komen. “Kan ik je iets te drinken aanbieden?” Vroeg Anja. “Nou dat sla ik niet af, heb je een biertje?” Anja liep naar de keuken om een biertje voor Peter te pakken en voor zichzelf schonk ze een glas witte wijn in. Terwijl Anja in de keuken bezig was, gaf Peter z’n ogen de kost en het duurde dan ook niet lang voordat hij het slipje half onder de bank zag liggen. Even keek hij om en bukte voorover om het op te pakken. Direct voelde Peter dat het slipje vrij vochtig was en zag nu ook het boekje op tafel liggen.

“Dus ze vond het wel een heel leuk boekje” grinnikte Peter tegen zichzelf en legde het slipje weer weg. Daar was Anja met de drankjes.

“Nou proost dan maar hé!” Zei ze. Peter viel gelijk met de deur in huis. Blijkbaar had hij veel minder moeite met de hele situatie dan Anja. ”Ik zie dat je het boekje alvast klaar hebt gelegd?” Even was ze het hele ding vergeten maar dacht ‘Ach, wat kan het mij ook schelen.’

“En, vond je het wat? Heb je dat verhaaltje gelezen van die twee in het bos?” vroeg Peter. “Ja, ik heb het gelezen, nog niet helemaal, maar wat ik ervan gezien heb vond ik wel leuk ja.”

“Ik heb het nog niet helemaal gelezen, neen.”

“Vind je het erg als ik er even in kijk?” vroeg Peter. “Nee hoor, ga je gang, het is tenslotte jouw boekje” zei Anja argeloos. Peter pakte het boekje en begon te bladeren. Al snel vond hij het verhaal en las even snel een paar regels. Terwijl hij las, dacht hij even aan het natte slipje van Anja wat hij net had zien liggen en waar hij even aan gevoeld had. Zou ze nog steeds geil zijn? Dacht Peter. Terwijl Peter verder las ging hij zo zitten dat Anja een goede kijk op zijn kruis had en Peter liet zijn lul hard worden. Opgewonden van het boekje en het geile slipje was dat geen probleem. Anja zag het en voelde dat haar bui nog niet helemaal over was. Sterker nog; bij het zien van die dikke bult in Peters broek, wou ze nog maar één ding, ze wilde die dikke pik van Peter voelen. Ermee spelen en zijn geil proeven. “Ik zie dat jij het zelf ook een spannend boekje vindt? Peter keek even op en verontschuldigde zich. “Sorry, ik was zo in het verhaal verdiept dat ik even vergat dat ik niet thuis en alleen was.”

“Ik zie het, en als je dat wel was dan? Wat had je dan gedaan Peter?”

“Nou, ik denk hetzelfde als jij Anja.” Peter wreef met zijn hand over zijn kruis en trok zijn broek iets verder aan. Anja zag nu duidelijk zijn ballen en zijn keiharde lul in de broek aftekenen. Het wondt haar enorm op en ze voelde dat haar kutje weer nat begon te worden. “Jeetje Peter, je bent er behoorlijk geil van geworden zeg, ik zie dat je een behoorlijke stijve lul hebt gekregen!” Peter glimlachte en zei: “Zal ik hem eens uit m’n broek halen? Dan kun je hem nog beter zien, wil je dat ik dat doe? ”

“Ja, dat mag wel,” wist Anja nog net uit te brengen. Het duizelde haar voor de ogen. Wat gebeurt er allemaal. Als vanzelf gingen Anja haar benen iets verder uiteen en ze keek hoe Peter langzaam zijn broek losknoopte. Hij haalde het ding nu uit de broek en Anja keek verrukt naar zijn pik. Hij was écht al beenhard en Anja kreeg moeite om zich te beheersen. “Kijk maar eens,” zei Peter. En langzaam bewoog hij de voorhuid heen en weer. Die dikke paarse knop was al licht vochtig geworden en zijn ballen stonden behoorlijk strak. Peter bleef nog even met zijn pik spelen en Anja zag dat Peters ballen tijdens het trekken mee bewogen in hetzelfde ritme. Ze werd er gek van en liet nu al haar schaamte los. Ze liet haar hand in haar joggingbroek glijden en duwde haar schaamlippen iets uiteen, vlug draaide ze met haar vingers rondjes om haar klit heen, ze was alweer drijfnat.

“Als jij je broek nu ook uit doet, kan ik ook zien wat voor lekkers jij daar hebt, of mag ik je geile kutje niet zien?” Vroeg Peter. Anja deed wat haar gevraagd werd en deed snel haar broek uit, Peter zag het geil van haar heerlijke kut tussen haar ondertussen volle schaamlippen glinsteren en spontaan kwam er uit Peters lul een dikke druppel geil naar buiten. “Speel eens met je poesje Anja, en stel je dan eens voor hoe mijn geile neuklat zachtjes in je geile grotje verdwijnt.” Anja sloot haar ogen en begon haar kutje heftig te vingeren. Af en toe opende ze haar heerlijke geile kutje met haar vingers en liet er dan twee vingers tegelijk in glijden. Ze bleef haar ogen maar dicht houden en Peter stond zacht op. Anja hield haar ogen dicht ook al hoorde ze Peter wel, in haar fantasie voelde ze de keiharde lul van Peter langzaam in haar gaan. Even slaakte ze een klein kreetje, Peter was nu écht in haar, hij duwde de dikke natte eikel tegen haar klit aan en liet zijn lul nu langzaam in haar glijden.

Anja kreunde en begon in een rustig tempo haar heupen te bewegen, tijdens het neuken wreef Peter met zijn vingers over Anja haar klitje heen en ze werd geiler en wilder. Wild gingen ze nu op en neer en het duurde dan ook niet lang dat Peter zijn lul vlug uit haar trok en haar de volle lading van zijn geil over haar buik spoot.

Anja was nog niet helemaal zover en Peter wist het. Peter liet zijn gezicht zakken, nam haar kut vol in zijn mond en begon heftig te likken en te zuigen aan haar klit. Ondertussen vingerde hij haar en kneep telkens even in haar billen. Anja kwam nu ook, schokkend en rillend van genot voelde ze dat Peter zijn vingers langzaam weer uit haar liet glijden.

“Peter, kan ik dat boekje niet nog een weekje houden? Dan kom je het een ander keertje maar ophalen, je weet nu waar ik woon” vroeg Anja.

“Als je het nou een keertje brengt, zal ik je laten zien hoeveel boekjes ik heb, dan gaan we ze samen bekijken!” zei Peter enthousiast. Anja stemde toe. Een uurtje daarna vertrok Peter. Bij de deur gaf Anja hem nog een hartstochtelijke tongzoen.

“Tot gauw hé!” Zei Anja.

Peter lachte, ”Je bent lekker, we doen het gauw eens over.

A&M

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Over een boekje…”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *