Zoals fietsen

()

Zij wilde het. Na een lange periode van geen vrouw en geen seks was ik eindelijk weer eens zover dat mijn interesse uit ging naar de vrouwen. Ik was twintig jaar getrouwd. Vijf jaar geleden kwam daar abrupt een einde aan. Na een onderzoek in het ziekenhuis bleek dat mijn vrouw een lichte vorm van kanker had. De behandeling was goed te doen werd er verteld, na een onderzoek in de speciale kliniek bleek dat het meer was dan een lichte vorm. Er is nog een behandeling gestart maar halverwege heeft de ziekte het gewonnen, een half jaar na de ontdekking was ze overleden.

Onze relatie was niet anders als bij de meeste getrouwde stellen van onze leeftijd, maar pijn deed het wel. Na een jaar ging alles bij mij weer beter en werkte ik weer volle dagen, vakanties werden weer langzaam voorbereid. Maar het gemis bleef toch, nu een jaar geleden dat is drie jaar na het overlijden, voelde ik dat mijn lichaam weer begon te vechten voor gezelligheid, plezier en genot. De vrouwen die ik tegen kwam trokken mijn aandacht weer en dat deden ook leuk uitziende mannen. Ik ben altijd al iemand geweest die het fijn vond om seks te hebben met een vrouw maar schuwde een man ook zeker niet. Ik heb een paar maal seks met een man gehad en dat beviel mij heel goed. In het afgelopen jaar ben ik mezelf weer beter gaan verzorgen, kapper nieuwe kleren hier en daar een luchtje en meer van dat soort zaken.

Ik merkte ook dat de vrouwen weer naar mij keken, volgens mij hadden ze interesse in mij. Door deze aandacht begon ik ook weer rechtop te lopen en stak mijn borst iets naar voren. Thuis had ik een hometrainer staan en op een gegeven moment kwam ik langs de sportschool die vlak bij mij is, en besloot om eens naar binnen te gaan. Vanaf die dag ben ik drie maal per week er te vinden voor een paar uur, lekker bezig zijn met je lichaam. Ik begon na een half jaar te merken dat mijn lichaam er steeds beter uit begon te zien. Een buikje had ik nooit gehad maar de buikspieren werden weer zichtbaar en de borst begon ook weer een beetje te groeien net als de armen en benen. Nu ben ik heel trots op mijn lichaam, iedere keer als ik in de spiegel kijk zie ik een geweldige vent staan.

Ik ben één meter tweeënzeventig, weeg tweeënzeventig kilo en ben redelijk behaard. Ik heb al vaker gedacht om mezelf eens helemaal te scheren, maar omdat ik niet bij een aantal plaatsen kan komen is het er nog niet van gekomen. Vandaag ben ik weer in de sportschool, zoals vaker om deze tijd ben ik heerlijk alleen bezig. Ik kan mezelf nu heerlijk, in de grote spiegels, bewonderen. Soms krijg ik wel eens commentaar van mensen dat er op sommige plaatsen nog iets niet is of net te veel. Als ik dat hoor, neem ik het op met de trainer en ga daar dan aan werken, ik ben druk bezig met een borstoefening als ik stemmen, hoor.

Gelijk komt de trainer de zaal binnen en begint tegen die mensen te praten. Ik luister verder niet en werk mijn borsttraining af, als ik opsta, zie ik dat er twee iets oudere vrouwen binnen zijn. Ze worden door de trainer geholpen met een eerste oefenschema. Tussen twee oefeningen door bekijk ik de vrouwen, de ene is een blonde vrouw met mooi gevormde borsten, een stevige kont en niet dik. Ze ziet er heel goed uit, haar gezicht is vrolijk en bijna zonder rimpels. De andere vrouw is iets dikker maar wel zo dat je als man er een goed gevoel van krijgt, ze heeft lange haren. Grote borsten en een mooie brede kont, toch heeft deze vrouw iets wat mij aantrekt net als de andere vrouw.

Ik ga weer verder met mijn training en loop nadat ik klaar ben naar de kleedruimte. Ik trek alles uit en ga de douche ruimte in, normaal doe je de deur naar de vrouwen ruimte dicht en dat vergeet ik deze keer. Als ik bijna klaar ben gaat de deur open van de dames, ik schrik hier van en draai mezelf om zodat de vrouw die binnen komt niets ziet. Ze kijkt mij lachend aan, het is de eerste vrouw die ik zag. Ze is naakt en ziet er heel erg goed uit, mijn pik reageert op haar verschijning. Ik hoor haar lachen zeggen dat ik de volgende keer de deur op slot moet doen als ik geen gezelschap wil. Ik draai mij iets naar haar toe waardoor zij mijn groeiende paal moet zien, ik kijk haar aan en lach even dan draai ik de kraan uit en pak mijn handdoek.

De vrouw blijft kijken naar mijn lichaam en als ik het heb afgedroogd en de deur open naar de mannen helft hoor ik haar diep zuchten. Heel even draai ik mij volledig naar haar toe en toon haar mijn harde paal, ze likt met haar tong langs haar lippen. Snel ga ik de kleedruimte in en trek mijn kleren aan, achter mij hoor ik de deur op slot gaan.

Thuis denk ik even terug aan die vrouw, ze zag er heel goed uit. Ze was ook wel te vinden voor een geintje en misschien ook wel voor iets meer. Twee dagen later ben ik weer aan het trainen en als ik bijna klaar ben en hevig zweet komt de oudere vrouw ook weer binnen. Ze kijkt even naar mij terwijl ik mijn lichaam afveeg met een handdoek, ik heb het idee dat ze met haar tong langs haar lippen streelt. Glimlachend loop ik naar de kleedruimte en zodra ik de doucheruimte instap draai ik twijfelend de deur naar de vrouwen op slot. Lachend douche ik mezelf en als ik droog ben en een slip aan heb getrokken draai ik de deur weer open. Als ik met mijn tas de kleedruimte verlaat komt de oude vrouw langs gelopen, ze ziet er in haar strakke sportpakje heel erg goed uit, mijn pik reageert op haar aanwezigheid. Net zo snel als ik haar zag, is ze ook weer verdwenen, dan verlaat ik de sportschool en loop rustig terug naar huis.

Deze dag was de laatste deze week, normaal ga ik zaterdag ’s ook altijd een paar uurtjes maar deze zaterdag heb ik een afspraak. Het weekeinde gaat rustig voorbij en een aantal keren denk ik aan die vrouw op de sportschool. Zondagmiddag ben ik een beetje in slaap gevallen op de bank en als ik wakker word, heb ik harde pik. Ik denk terug aan de droom die ik had, er werd veel geneukt met veel verschillende vrouwen. Ik maak mijn broek open en haal mijn harde pik eruit, met rustige bewegingen begin ik mezelf af te trekken. Ineens voel ik het zaad opborrelen en met een paar grote bogen spuit ik het op mijn buik. Langzaam zakt de spanning uit mijn lichaam, ik sta op en ga naar boven. Na een heerlijke douche voel ik mezelf weer helemaal rustig.

De volgende dag na het werk ga ik weer naar de sportschool, zodra ik de zaal binnen kom zie ik de beide oudere vrouwen. Ze zijn beiden stevig bezig met de gewichten, ik doe eerst een warming up en begin dan aan mijn serie. Anderhalf uur later zit ik bezweet en klaar met de oefeningen te kijken naar de vrouwen, zij zijn al een half uur klaar en hebben iets te drinken genomen bij de kleine bar. Het is verder erg rustig in de sportschool, de meeste mensen komen straks pas. Ik sta op en groet de man achter de bar en loop de kleedruimte in. Ik kleed mezelf uit en wandel de douche ruimte in, expres doe ik de deur niet op slot en het duurt maar vijf minuten voor die open gaat en beide vrouwen binnen komen. De grote vrouw zegt lachend dat ze niet wist dat het een gemeenschappelijke douche was. Ze legt haar handdoek weg en draait een kraan naast mij open, al snel hangt er een aardige damp in de ruimte.

De vrouw die naast mij staat bukt zich iedere keer en dan zijn haar billen heel dicht bij mij. Ineens draai ik mij om en druk mijn kont tegen haar zachte billen. Ik hoor een vrolijk kreetje maar de billen blijven op hun plaats, langzaam draai ik mij verder en laat mijn half harde pik langs haar billen glijden. Dan draai ik de kraan uit en pak de handdoek, even later verlaat ik de doucheruimte. Gelijk gaat de deur weer op slot, glimlachend ga ik zitten en pak mijn kleren. Zodra ik ben aangekleed loop ik naar buiten, genietend van de rust en de avond wandel ik in de schemer naar huis. Het is alweer einde najaar en de dagen zijn erg kort geworden, als ik van huis weg ga, is het donker en bij thuiskomst is dat ook weer donker. Tien minuten later open ik de voordeur en stap naar binnen, als ik de deur sluit heb ik het gevoel dat er iemand achter mij liep. Heel even kijk ik de straat in maar zie niemand, ik pak mijn tas uit en zet het eten in de magnetron.

Tien minuten nadat ik thuis kwam staat de wasmachine aan en zit ik te eten, ik moet binnenkort weer eens gewoon gaan eten en lekker gaan koken. Momenteel gun ik mezelf daar helemaal geen tijd voor, altijd heb ik het graag gedaan. Dinsdag ga ik niet sporten omdat je tussen de zware oefeningen altijd een dag rust moet nemen, op die dagen moet je werken aan je conditie. In de zomer en als het licht en als het genoeg is, ga ik twee maal in de week hardlopen. Maar nu met de donkere stap ik op mijn hometrainer. Meestal fiets ik een half uur en dan vaak tegen een berg op, ik heb verschillende programma’s erin zitten. Het programma dat ik het meest gebruik is het begin vlak dan omhoog en weer naar beneden en weer omhoog. Dat herhaal ik twee maal en dan de laatste vijf minuten moet ik echt hard trappen om het tempo aan te kunnen houden. Deze hometrainer heeft mij al heel veel conditie bij gebracht en iedere keer maak ik weer een ander programma zodat het niet gaat vervelen. Als ik eraf stap ben ik weer heel erg bezweet, na een aantal rekoefeningen gedaan te hebben loop ik een verdieping lager en ga de badkamer in. Na een frisse douche ga ik beneden de keuken in en zet mijn eten op, gisteravond heb ik alles klaar gezet en nu hoef ik het alleen te koken.

De post ligt op de tafel die ik nu eerst even rustig doorneem, de rekeningen leg ik bij mij computer om ze straks even over te maken. De reclame gooi ik gelijk weg, dan blijft er een blanco enveloppe over. Ik voel dat er een briefje in zit, na het open scheuren van de enveloppe valt het briefje eruit. “Hallo mooie sportman. Ik ben gisteravond achter je aan gelopen omdat ik wilde weten waar jij woont. Ik heb begrepen dat jij geen relatie hebt en al een aantal jaren alleen woont, je zult je wel afvragen waarom ik je deze brief stuur. Toen ik op de sportschool kwam met mijn vriendin zag ik jou, vreemd genoeg trok je mij direct aan. Mijn vriendin ziet ook wel iets in jou en gisteren raakte je haar aan met je mooie paal, ze heeft de hele nacht liggen dromen van jou. Ik zou je graag beter willen leren kennen, ik weet dat wij ouder zijn als jij en als je niets met ons te maken wilt hebben hoor ik dat morgen wel op de sportschool. Misschien kunnen wij elkaar nog wat leuke momenten geven, ik hoop dat wij jou een beetje bevallen. Gr en liefs Rosalie en Natasha.”

Glimlachend lees ik de brief een paar maal, dan loop ik naar de keuken en giet mijn eten af en leg het op een bord. Eindelijk heb ik weer eens vers eten wat gelijk een goed gevoel in mijn maag geeft. Er is mij één ding duidelijk, die beide vrouwen wil ik heel graag beter leren kennen. De volgende dag ben ik weer op tijd in de sportschool, de vrouwen zijn er nog niet als ik stevig aan het trainen ben komen ze binnen. Ik maak mijn oefening af en ga rechtop zitten, de man waar ik tegelijk mee aan het trainen was is verdwenen. Er is ook niemand achter de bar, de vrouw die ik het eerste zag, komt naar mij toe gelopen. Ze blijft een stukje bij mij vandaan staan, ze heeft een los hangend shirtje aan en een strakke sportbroek die haar billen erg mooi maakt. Ik streel met mijn hand langs haar been en kijk haar strak aan. “Ik wil heel graag kennis met jullie maken, alleen niet hier want dit is om te trainen. Ik nodig jullie aanstaande zaterdagmiddag en avond bij mij thuis uit. Je weet mij wonen, ik verwacht jullie rond twee uur.”

Ik sta op en verlaat de sportruimte, mijn training zat erop. Na een korte douche loop ik naar huis waar ik het eten verzorg. Met een heerlijk gevoel kijk ik later naar de televisie, op tijd ga ik naar bed en hoop dat de week snel voorbij zal gaan. Vrijdagmiddag ben ik wat vroeger thuis dan normaal, snel doe ik mijn boodschappen en neem wat extra spullen mee. In de avond doe ik het onderhoud van het huis wat ik zaterdagmorgen af maak. Na nog wat spullen te hebben gekocht doe ik de laatste dingen in huis. Ik wil eerst nog wat gaan sporten maar besluit om alleen te fietsen, na een heerlijke maar vermoeiende tocht op de hometrainer trek ik mijn natte shirt uit en neem een heerlijke douche. Net na de middag zit ik vanaf één uur klaar om de dames te ontvangen, ik heb een lange spijkerbroek aan gedaan, erop een bloesje wat ik de eerst drie knoopjes open heb staan. Kwart voor twee gaat de bel, ik spring op en loop rustig naar de deur, de beide vrouwen staan voor de deur.

De ene is gekleed in een jurk met schoenen met een hoge hak en licht opgemaakt en afgemaakt met een heerlijke geur, de tweede vrouw draagt een rok met daarop een bloes die twee knoopjes open staat, ook zij draagt schoenen met een vrij hoge hak en haar benen zitten verborgen in zwarte kousen met aan de achterzijde een naad. Ook zij heeft een heerlijke geur die aardig lijkt op die van de andere vrouw. Ik doe een stap opzij en nodig hen uit om binnen te komen, ze hebben beiden een jas aan die ze aan de kapstok hangen. Ik loop hen voor de kamer in en vraag of ze iets willen drinken, beiden willen wel koffie wat ik in de keuken ga zetten. Als ik terug kom in de kamer kijken de vrouwen naar alles wat in de kamer staat. Het is anders ingericht dan ik verwachtte, normaal is een huis waar alleen een man woont minder sfeervol ingericht. Ik moet je een compliment geven Ronald.”

“Dank je Rosalie, ik probeer er een ruimte van te maken waarin ik mezelf thuis voel. Het heeft lang geduurd maar nu is het aardig zoals ik het wil. Wil je suiker en melk in de koffie? En jij Natasha, hoe drink jij je koffie?” De dames drinken beiden de koffie zwart wat het weer gemakkelijker voor mij maakt. Even later kom ik terug met drie kopjes koffie en houdt de vrouwen een doos met koekjes voor. Beiden nemen er eentje uit en kijken mij tevreden aan, er volgt een ontspannen gesprek. Wij praten over allerlei dingen, langzaam draait het gesprek naar seks. Er wordt gesproken waarom ze mij zo zagen zitten, ik krijg te horen dat ik gewoon een eerlijke uitdrukking heb en er goed uit zie. “Ronald misschien dat je eens wat aan je beharing moet doen, ik vind het heerlijk een man met borsthaar. Alleen als je in de sportschool bent dan gaat het door het zweten een beetje slecht zitten.”

“Ik heb daar wel eens over nagedacht maar ik heb een probleem, als je het wilt afscheren dan zou ik zeggen Rosalie, ga je gang. Ik kan niet overal bij dus moet een ander het maar doen.” Ze kijkt mij met doordringende ogen aan en streelt even haar lippen, haar blik draait naar Natasha die met dezelfde blik naar mij kijkt. “Mogen wij jou helemaal kaal scheren?”

“Ja ik hoop alleen dat je op mijn hoofd wel wat laat zitten.”

“Die uitdaging nemen wij aan jongen, ik heb vreselijk veel zin om dat mooie lichaam van jou helemaal glad en naakt te zien en te voelen.”

“Willen jullie dat nu gelijk doen? Of eerst eten en dan vanavond eraan beginnen?” Laten wij straks eerst eten en dan kun je lekker onder de douche en daarna gaan wij aan de gang. Na het eten zullen wij eens kijken waar wij het gaan doen, denk misschien in de badkamer omdat het nogal nat word. Lachend praten wij verder, ik verzorg een lekkere maaltijd waar de beide vrouwen heel erg van genieten. Na het eten en alles opgeruimd ga ik naar boven, de vrouwen lopen achter mij aan. Ik laat ze de bovenverdieping zien en uiteindelijk willen ze het toch doen in de badkamer. Omdat het een best natte boel kan worden is de badkamer de beste oplossing. Ik heb mijn kleren uit getrokken en sta met alleen mijn slip nog aan in de badkamer, de beide vrouwen blijven er ook staan. Ik schuif langzaam mijn slip van mijn billen, mijn harde pik springt tevoorschijn. Ik hoor de vrouwen zuchten. Glimlachend draai ik de kranen open en stap onder het warme stromende water, met schuim was ik mezelf en word in de gaten gehouden door de vrouwen. Als ik er onderuit kom staat mijn pik trillend van opwinding te trillen, de vrouwen pakken een handdoek en drogen mij af.

Als ik een hand rond mijn pik voel, heb ik het idee dat ik daar en op dat moment klaar ga komen. Op tijd word hij los gelaten waardoor het genot iets afneemt, de vrouwen leggen op de grond een aantal handdoeken neer en gebaren mij dat ik daar op moet gaan liggen. In de slaapkamer trekken zij hun hoge hakken en kousen uit. Beiden komen terug met alleen een slipje en een beha aan, Rosalie draagt een mooie, goed bij haar lichaam passend zwart setje. Natasha heeft een iets grotere slip, om haar heerlijke billen in bedwang te houden aan, boven haar beha worden haar borsten een stukje omhoog gedrukt. De kleur die zij aan heeft is één van mijn favoriete, mooi heel donker rood, ik voel de opwinding weer toenemen. De vrouwen staan naast mij en kijken met een paar triomfantelijke ogen op mij neer, Rosalie stapt over mij heen waardoor ik een zalig zicht krijg. Ze pakt het scheerapparaat en bukt zich, Natasha pakt de scheermesjes en het schuim. Ik hoor het apparaat aan gaan en weet dat het nu echt gaat gebeuren, ik moet op mijn buik liggen.

Ze begint met het apparaat al de lange haren weg te halen, op mijn rug staat niet zo heel erg veel en ze zakt al snel naar mijn billen en benen. Zodra het apparaat uit gaat, voel ik het schuim uitgesmeerd worden op mijn lichaam. Dan volgen langzame en zeer vakkundige scheerbewegingen met het mesje aan twee kanten tegelijk. Ik voel mezelf steeds meer ontspannen omdat ik merk dat het niet de eerste keer is dat ze iemand scheren. Als mijn benen en rug gedaan zijn. Worden mijn benen ruw uit elkaar getrokken, ik voel vingers en een mesje door mijn bilnaad glijden. Beiden geven mij een ongekend gevoel, mijn pik die weer tot rust was gekomen schiet weer hard vooruit en ligt klem onder mij. De vrouwen merken het en beginnen te lachen en laten hun vingers nog meer door mijn naad glijden.

Ineens voel ik een vinger zich in mijn gaatje drukken, ik kan een diepe kreun van genot niet stilhouden. Heel even is het stil dan schuift de vinger verder mijn kontje in, ik bijt me vast in de handdoek wat dit gevoel heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben nog maagd anaal maar het geeft mij een gevoel wat ik nog niet heb gevoeld. De vinger verdwijnt weer en ik kan terug zakken op de grond, dan krijg ik de opdracht om me om te draaien. De vrouwen kreunen even als ze mijn harde paal zien liggen op mijn buik, gelijk pakt Rosalie hem beet en smeert hem in met scheerschuim. Natasha zet het scheerapparaat aan en begint de voorkant van mijn benen te scheren. Met haar hand glijd Rosalie langzaam naar beneden langs mijn pik, dan gaat ze weer omhoog en oefent iets meer druk uit op mijn pik. Het gevoel is zo fantastisch dat ik mezelf niet lang in zal kunnen houden, met kleine schokjes beweeg ik over de grond. Ik hoor Natasha zachtjes tegen Rosalie praten. Je bent gemeen schat, je pest die arme jongen heel erg. Of je moet hem dat genot geven of je moet stoppen ermee. Ik kan zo zijn benen en dadelijk zijn borst niet scheren lieverd. De hand verdwijnt en ik kreun even teleurgesteld, gelijk hoor ik Rosalie zeggen. Er is nog tijd genoeg, ik wil dat heerlijke goedje van jou ergens anders. En dat komt straks, nu moet je alleen genieten en je laten behandelen door ons. Het mesje scheert al mijn haren rond mijn pik en ballen weg, dan voel ik hem over het been gaan wat Natasha net met het apparaat heeft behandeld. Langzaam voel ik mezelf steeds kaler worden, het geeft een heel apart gevoel. Ik wilde het al eerder doen maar omdat ik niet overal goed bij kan, heb ik het niet gedaan. Het is een raar gezicht als je op een aantal plekken nog iets hebt staan, met een tevreden glimlach geniet ik van de aanrakingen van de beide vrouwen. Mijn pik, ballen en het stukje naar mijn billen wordt nog een keer gedaan. Dan voel ik het scheerapparaat over mijn buik glijden. Langzaam komt het omhoog en stopt bij mijn hals, daar draait het iets en gaat via mijn arm weer terug. Het duurt een poosje voor het trillende apparaat uit gaat en er weer twee scheermesjes over mijn huid glijden. Ik heb mijn ogen gesloten en probeer er alleen maar van te genieten, ineens is alles weg en word ik omhoog getrokken.

Er klinkt een ander gezoem, direct herken ik het als mijn tondeuse. Ik wil er even tussen komen maar stop gelijk met wat ik wilde en laat de vrouwen hun gang gaan, ik voel dat hij over mijn hoofd loopt en mijn korte haar nog korter maakt. Mijn nek en alles wordt weer gedaan met het mesje net als mijn kin, als ik de vrouwen hoor zeggen dat ik er super uit zie nu open ik mijn ogen. Ik kijk in een paar schitterende ogen, ik moet opstaan en wordt onder de douche gezet. De vrouwen komen erbij staan en draaien de kranen open, met hun handen en lichaam wassen zij al het scheerschuim en achter gebleven haren van mijn lichaam. Als ik met mijn handen over mijn lichaam streel krijg ik een harde paal, het voel glad en heerlijk. Als ik schoon ben word ik afgedroogd door de vrouwen die hun lingerie uit doen en zich ook afdrogen, in de grote spiegel in mijn slaapkamer bekijk ik mezelf en ben echt trots op het gladde, gebruinde lichaam dat ik daar zie.

De vrouwen staan glimlachend achter mij en Natasha pakt mijn harde pik beet, als haar warme vingers mijn blanke vlees strelen kan ik me niet langer in houden. Ik draai mezelf naar haar toe en kom hevig schokkend klaar, de stralen vliegen in een paar wijde bogen door de lucht en belanden op haar lichaam. Ik kijk in haar stralende ogen, en voel mijn genot alleen maar heviger worden. Glimlachend laat ze mijn pik los en drukt haar hand tegen mijn lippen, ik lik mijn eigen zaad van haar vingers en zie dat Rosalie zich bukt en mijn zaad van de buik van haar vriendin af likt. Even later staat ze op en drukt haar lippen op die van mij, gelijk komt er een dikke klodder zaad van mij met haar tong mee. Ik slik het in en streel haar tong met mijn tong, mijn handen zijn overal op haar lichaam en als ik een vinger in haar drijfnatte kutje laat glijden, gromt ze even.

Ik laat haar los en neem beide vrouwen mee naar het bed, als ze erop liggen draai ik mij tussen de benen van Natasha en lik met langzame halen haar lipjes. Met mijn vingers spreid ik haar lipjes en laat een vinger diep erin verdwijnen. Zachtjes draaiend raak ik haar zeer gevoelige plekje, ze knijpt haar benen tegen elkaar maar doordat mijn hoofd er ook zit kan ze niet voorkomen dat ik haar G-spot blijf strelen. Ik hoor haar hard kreunen en haar vingers klauwen zich vast in de lakens. Ineens kreunt ze hard en komt trillend tot een heerlijk orgasme, ik blijf haar even strelen als ze zich ontspant draai ik mij om.

Rosalie ligt zichzelf te strelen en haar lichaam is gespannen, zodra ik mijn tong over haar klitje streel, richt die zich op. Voor het eerst zie ik een vrouw met een erg groot klitje, ik neem hem tussen mijn lippen en zuig erop. Mijn vingers strelen haar lipjes en raken ook bij haar het g-spot, ze pakt mijn hoofd en drukt het hard tegen haar kutje aan. Ik streel haar verder en zij komt heerlijk tot een orgasme en laat wat van haar sappen in mijn mond stromen. Als ik haar los laat streel ik de borsten van Natasha die mij geil aankijkt, als ik mijn lippen op die van haar druk ontstaat er een lange en innige zoen. Met mijn vingers en handen breng ik haar opwinding weer hoger, ze legt een been om mij heen en probeert mij richting haar kutje te duwen. Mijn pik is weer volledig hard en ligt tegen haar been, ineens drukt Rosalie een vinger diep in mijn kontje. Door deze onverwachte aanval schuif ik naar voren en glijd mijn pik tot aan mijn ballen in het kutje van Natasha.

Met een harde kreun, ontvangt ze mijn pik en sluit haar benen gelijk rond mijn heupen. Rosalie blijft mijn kontje bewerken en streelt met haar andere hand mijn ballen, het is een heerlijk gevoel wat ik ook nog niet heb mogen meemaken. Natasha begint onder mij hevig te schokken en klemt zich steeds vaster aan mij, met mijn vingers streel ik haar klitje en met mijn mond speel ik met haar borsten, tepels en lippen. Rosalie streelt haar kutje en laat een paar vingers in haar kontje verdwijnen wat voor Natasha teveel is, knijpend met haar kutje in mijn pik komt ze huilend tot een orgasme.

Ik stop met neuken omdat mijn genot ook omhoog vliegt en ik wil nog even niet komen. Langzaam trek ik mijn pik uit haar kutje en voel dat Rosalie haar vingers uit mijn kontje en uit die van Natasha haalt. Ik draai mij om en geef haar een lange en intense zoen. Gelijk druk ik haar achterover op het bed, als ze ligt laat ik haar lippen los en streel langzaam met mijn lippen langs haar lichaam naar beneden. Als ik haar kutje raak en het heerlijke grote klitje met mijn tong bewerk voel ik beide handen op mijn hoofd. Ik ga weer terug omhoog en kruip gelijk tussen haar benen, heel even kijk ik haar aan dan pak ik haar enkels en leg die tegen mijn schouders en schuif mijn pik in één keer helemaal in haar drijfnatte grotje. Ze kijkt mij aan en pakt met haar nagels mijn tepels, knijpt er hard in, mijn hand leg ik op haar borst en geef haar tepel dezelfde behandeling. Gemeen grijnzend blijft ze in mijn tepels knijpen wat ook een zalig gevoel is, ik zak naar voren met mijn hoofd en neem haar benen mee. Ze komt redelijk opgevouwen te liggen en ik merk dat ze een beetje adem tekort komt. Met rustige bewegingen schuif ik mijn paal in en uit haar, ik ga weer omhoog en merk dat ze heel even is uitgeblust.

Ik haal mijn pik uit haar kutje en met een snelle beweging verdwijnt hij in haar kontje, met een rauwe kreet ontvangt ze hem daar. Mijn vingers strelen haar klitje en langzaam schuif ik twee vingers in haar kutje. Ik voel door het dun wandje, tussen haar kutje en anus, mijn pik heen en weer glijden in haar kontje. Mijn vingers draai ik iets en streel met snelle en rustige bewegingen haar g-spot, Rosalie kan langzaam zich niet meer concentreren om mij te pijnigen en laat mijn tepels los terwijl zij hevig begint schokken. Mijn vingers worden steeds natter en ineens kijkt ze mij strak aan en gromt mij toe dat ze klaar komt. Haar kontje knijpt hard in mijn paal maar ook nu kan ik mezelf tegen houden, Rosalie laat zich helemaal gaan en is even van de wereld.

Ik kijk haar lachend aan en voel dat Natasha mijn ballen begint te strelen, ze trekt ook zachtjes aan mij en als mijn pik uit het kontje van Rosalie glijd, duwt zij mij op mijn rug naast Rosalie. Als een kannibaal werpt zij zich op mijn pik die gelijk helemaal in haar mond verdwijnt, ik zie Rosalie even kijken en langzaam bij komen. Ze komt omhoog en samen met Natasha begint ze mij te verwennen, de vrouwen kruipen tussen mijn benen en ineens voel ik dat ze ieder een been van mij oplichten. Ik kijk in vier triomfantelijke ogen en gelijk voel ik iets door mijn bilnaad lopen, met een paar vingers wordt dat uitgesmeerd en herhaald. Even later is het genot in mijn lichaam torenhoog, de vrouwen weten heel goed hoe ze een man moeten verwennen. Er zitten een paar vingers in mijn kontje en iedere keer komt er weer een paar druppels glijmiddel bij. Het genot is hoog en daardoor weet ik ook niet wat de vrouwen allemaal met mij doen, Natasha komt omhoog en drukt haar lippen op die van mij, haar heerlijke tong streelt door mijn mond. Dan trekt ze haar tong terug en kijkt mij strak aan. “Ronald ontspan je helemaal jongen, Rosalie doet het toch wat je ook zegt.”

Weer voel ik een redelijk lading glijmiddel in mijn openstaande kontje lopen. Ik zie niet dat Rosalie haar hand helemaal insmeert, Natasha neemt mijn pik in haar mond en legt haar kutje op mijn mond. Ik voel de vingers van Rosalie tegen mijn gaatje en langzaam gaan die steeds verder, er komt steeds iets meer pijn bij maar het genot overheerst. Het kutje van Natasha begint steeds harder te lekken en zorgt ervoor dat ik genoeg te drinken krijg. Ineens hoor ik Rosalie kreunen en iets zeggen tegen Natasha. “O! Ja…ja!… Natas, wat een kerel hij kan het hebben mm… ik ga klaar komen zonder er iemand aan me zit O! Ik kom… schatje.” Ook Natasha kan zich niet inhouden en komt op mijn mond hevig klaar. Haar lippen en tanden bijten hard in mijn pik en tegelijk streelt ze mijn ballen terwijl Rosalie mij neukt met haar vingers. Voor mij is dit ook teveel en met een rare beweging duw ik mijn heupen omhoog en spuit mijn zaad recht in de mond van Natasha.

Doordat ik zo ruw omhoog ging vielen de vingers van Rosalie uit mijn kontje. Samen vallen we uitgeblust op het bed, ik weet even niet meer waar ik ben en dat hebben de beide vrouwen ook. Zodra we weer een beetje bij zijn gekomen staan we op en lopen naar de badkamer, ieder neemt een frisse douche. Terug in de slaapkamer geef ik beide vrouwen een badjas en trek zelf een slip aan, beneden schenk ik iets te drinken in en voel mijn kontje best zeer doen. Terug in de kamer kijken de vrouwen mij verliefd aan, ze komen tegen mij aan zitten en dan kijkt Rosalie mij strak aan.

“Heb je gevoeld wat ik gedaan heb lieve Ronald?”

“Ik denk dat je mij met je vingers anaal ontmaagd hebt.”

Ja, ontmaagd heb ik je zeker, maar niet met mijn vingers. Ik heb mijn hele hand in je gestoken dat vind ik zo geweldig en als ik dat bij een man kan en mag doen kom ik altijd vanzelf klaar. Bij jou was dat heel erg hevig, ik hoop dat je niet boos bent.

“Nee, ik ben niet boos, maar nu weet ik waarom mijn kontje zo pijn doet. Ik heb ook nooit geweten dat ik dat kon hebben.”

“Je was zo opgewonden en zo ontspannen dat het kan lukken als je genoeg glijmiddel en rust hebt. Ik wilde het proberen en het lukte, denk niet dat het nog een keer lukt maar dat is ook niet belangrijk. Mijn fantasie is al uitgekomen mm…, dank je Ronald.” De vrouwen leggen hun hoofd op mijn schouder en strelen met hun vingers mijn kale benen en buik. Het voelt heel anders en is zeker een geweldig gevoel om het zo te ervaren. “Dames jullie hebben mij kaal gemaakt en laten ervaren wat dat is, nu zijn jullie ook verplicht om mij iedere keer te komen scheren.”

Lachend zeggen de beide vrouwen dat ze iedere week bij mij zullen zijn en mij dan helemaal onder handen zullen nemen. En volgens Rosalie komt er een moment dat ik helemaal kaal zal zijn.

Ronald.

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *