Cheffin

()

Soms begluur ik Lola stiekem. Tussen mijn twee beeldschermen door. Lola is sinds kort mijn cheffin en zit schuin tegenover me op het computereiland. Ik heb een beetje een haat-liefdeverhouding met haar. Ze is nogal een bazig type en duldt maar weinig tegenspraak. Daarbij is ze een tikkeltje arrogant en in haar leidinggeven is ze superstreng. Ze draagt haar hart op de tong en als ze kritiek heeft, flapt ze het er zonder problemen uit. Veel collega’s mijden haar dan ook liever en lopen met een grote boog om haar heen. Bang om afgerekend te worden op een klein foutje. Maar ik heb wel wat met Lola. Dat uitgesproken dat pedante, dat typisch vrouwelijke, dat bazige. Ik vind dat toch wel lekker. En dan die verrukkelijke geur die ze draagt. Ze ruikt altijd zo goed…

Lola is een goed uitziende brunette van een jaar of 40. Ze is van Spaanse afkomst en misschien daarom zo temperamentvol. Ze kan soms best een bitch zijn, maar vaak is ze poeslief en zelfs complimenteus tegen mij. Dat is overigens wel als ze me nodig heeft. Als haar computer problemen heeft of een programma niet goed werkt, meldt ze zich bij mij. Dan is het mijn taak om dat voor haar op te lossen. Zo ook gisteren, toen plotseling haar computerscherm op zwart sprong.

“Wat heb ik nou aan de hand,” klaagt ze ontredderd. “Joey, kom eens bij me kijken.” Als ik naast haar ga zitten, kijk ik haar even recht in haar licht loensende ogen en ik zie dat ze me smekend aankijkt. Is dat vanwege de computer die moet worden gemaakt, of geeft ze een signaal af? Terwijl ze naar het scherm kijkt, wrijft ze haar knie zachtjes tegen de mijn. Heel even maar. Net alsof het per ongeluk gebeurt. En dat geloof ik dan maar. Toch maakt het iets in me los. Ik voel mijn pik acuut groeien en hoor mijn hart bonken van opwinding. Vervolgens werp ik mijn blik professioneel op het toetsenbord en het beeldscherm en concentreer me op het werk. Na wat gerommel aan de kabels en de stekkers blijkt de computer echt kapot te zijn.

“Helaas Lola, je harde schijf is naar de kloten.” Vertel ik haar op treurige toon. “Ik vrees dat er een nieuwe in moet.”

“Oké,” antwoordt Lola. Dan bestel ik die meteen. Hopelijk kun je hem morgen dan installeren…” Ik zet voor Lola even snel een vervangende oude bak neer, zodat ze evengoed wat tekstverwerking kan doen. De volgende ochtend is Lola humeurig. Ze is zeer verbolgen over het feit dat de harde schijf pas laat in de middag kan worden geleverd. “Dat ding komt pas binnen rond een uur of vijf, Joey.” Zegt Lola boos als ze de telefoon er opgooit. Ze kijkt me vervolgens aan met smachtende blik. “Ik zou het erg lief van je vinden als je vanmiddag wat langer zou willen blijven. Dan kan ik er morgen meteen op werken.” Theatraal krab ik even op mijn hoofd en acteer of ik diep nadenk. “Ik zal even kijken of ik tijd heb, Lola.” Antwoord ik gewichtig.

Ik open de agenda op mijn telefoon en zie – zoals ik al wist – een lege pagina. Ineens realiseer ik me dat we na vijven met z’n tweetjes overblijven op het kantoor. En dat bezorgt me een opwindend gevoel. Misschien zie ik het helemaal verkeerd, maar ik vind Lola in de omgang anders dan anders. Haar stem klinkt vriendelijker. Lieflijk zelfs. Dat zal ongetwijfeld komen omdat ze me hard nodig heeft, maar toch. Bovendien ziet ze er vandaag lekker geil uit. Ze draagt een strak, zwart rokje tot net onder haar knieën met een zwarte panty en sexy pumps. Verder heeft ze een ruim zittende, witte blouse aan, waarin haar indrukwekkende borsten langzaam op en neer dansen. Mijn God, daar moet echt iets heel moois onder zitten, denk ik bij mezelf. Ze ruikt heerlijk en haar gouden oorbellen maken het plaatje compleet.

“Oké, Lola, ik blijf langer om je computer in orde te maken, maar dan moet jij me er wel bij helpen. En af en toe koffie halen.” Lola glimlacht charmant en legt haar hand op mijn schouder. “Natuurlijk help ik je, Joey. En ik haal ook koffie voor je. En ik kan desnoods twee pizza’s scoren. We zien wel hoe het loopt. Ik zal mijn man in ieder geval even bellen dat het vandaag wat later wordt…” Op het moment dat ze dat zegt, knipoogt ze schalks naar me. Voor mij alweer een veeg teken dat er iets in de lucht hangt. Ik voel mijn erectie spontaan opkomen en merk dat ik zo geil ben geworden als een aap. Als rond een uur of vijf het bewuste pakketje met de nieuwe harde schijf binnen wordt gebracht, heeft Lola plaats genomen achter haar reserve pc. “Ik rond dit nog even af, Joey.” Roept ze me toe. “Het duurt niet lang. Maar je kunt wat mij betreft gewoon je gangetje gaan, hoor. Als je mijn hulp nodig hebt, dan hoor ik het wel.”

“Oké,” antwoord ik. “Maar ik moet natuurlijk wel even onder je bureau zijn.”

“Prima toch joh,” zegt Lola. “Er is ruimte genoeg, ik zal je niet in de weg zitten.”

En daar heeft ze gelijk in, ze zit me helemaal niet in de weg. Met een kloppende erectie, kruip ik enthousiast onder het bureau en schuif de computer iets naar de zijkant, zodat ik een fabelachtig uitzicht krijg op het onderstel van Lola. Haar zwarte panty glanst magistraal in het licht van mijn schijnwerper die ik bij me heb. Nieuwsgierig belicht ik haar benen van top tot teen en dan waag ik het er op. Ik leg de harde schijf even op de grond en onbeschoft als ik ben, schijn ik mijn lichtje onder haar rokje. En ik kan mijn ogen amper geloven. Het lijkt alsof Lola niet eens een slipje draagt. Ik kruip nog een stukje naar voren, zodat ik de ‘onder dat rokje’ gebieden nog beter kan bekijken. Helaas heeft ze haar benen net iets te dicht bij elkaar om honderd procent duidelijkheid te verschaffen, maar ik geniet intens van dit geile potje voyeurisme. Mijn pik staat ondertussen echt op springen en wurmt zich bijna uit mijn spijkerbroek vandaan.

“Lukt het daar beneden?” roept Lola dan plotseling. “Oh, shit,” denk ik bij mezelf. Beschroomd dat ze me in de gaten heeft, creëer ik geforceerd willekeurige werkgeluiden door met mijn schroevendraaier langs de computer te schrapen. “Uhhh. Ja, hoor,” brabbel ik vaag… “Ik ga de behuizing van de schijf nu even open draaien, dan kan ik zo de nieuwe er in schuiven. Daarna is het een kwestie van kopiëren en installeren.”

Ik draai dan voorzichtig het eerste schroefje er uit, maar blijf met een schuin oog geobsedeerd naar de dijen van Lola kijken. En ik word niet teleur gesteld. Langzaam maar zeker zie ik dat haar benen verder uit elkaar bewegen. Geil als een dolle stier neem ik mijn oude positie weer in. En mijn vermoeden klopt. Als ik tussen haar benen schijn, zie ik het kutje van Lola glimmen in mijn lichtbundel. Overdonderd door het plotselinge uitzicht stoot ik mijn hoofd per ongeluk tegen de onderkant van het bureau. Vervolgens bots ik met mijn neus tegen Lola’s knieën aan. Snel kruip ik weer opzij richting de computer en doe of ik hard aan het werk ben.

“Gaat het daar beneden?” Hoor ik Lola roepen. Ik zie dat ze haar stoel een stukje achteruit rijdt en voorover buigt om een blik onder het bureau te werpen. Ze kijkt me recht in de ogen. “Uh, het gaat goed hoor,” prevel ik ietwat nerveus. “De schroevendraaier schoot los waardoor ik schrok en met mijn hoofd tegen de onderkant van het tafelblad stootte. Maar het was niet pijnlijk, hoor…”

“Gelukkig,” zegt Lola meelevend. “Ik was al bang dat je je had bezeerd:…” Lola neemt haar plaats weer in en ik besluit om me vanaf nu te gaan concentreren op mijn werk. Snel draai ik de acht schroefjes uit de behuizing en trek de kapotte schijf uit de computerkast. Mijn ogen kunnen echter geen afstand doen van de benen van Lola. Terwijl ik de kapotte schijf in mijn linkerhand heb, schijn ik met mijn rechterhand toch weer even richting het kutje van Lola. En ik heb mazzel, want Lola heeft haar benen nu nog verder uit elkaar. Bovendien is haar rokje een stukje opgestroopt. Ik probeer zo dicht mogelijk bij haar lavendeltuintje te komen en ontwaar in vol ornaat haar heerlijke poesje. Haar schaamlipjes glinsteren in het licht van mijn schijnwerper en ik voel mijn ingezakte pik weer tot grote hoogte stijgen. Lola’s naakte, blanke dijen, steken fel af bij de donkere band van haar kousen. Snel maak ik mijn knoopjes van mijn broek los om mijn opspelende lul te helpen ontsnappen aan de krapte. En om te laten weten dat ik hard aan het werk ben, maak ik weer wat krassende geluiden met de schroevendraaier. Dan pak ik mijn stijve knots vast en trek er een paar keer aan.

Tot mijn genoegen zie ik dat Lola haar benen nog verder spreidt zodat ik nog dichter bij haar kut kan komen. Nu heb ik pas echt een briljant uitzicht. Haar schaamlipjes zijn opzichtig vochtig geworden en lijken te solliciteren naar een behandeling. Ik leg dronken van geilheid de schroevendraaier op de grond en begin mezelf voorzichtig af te rukken. Haar rokje lijkt steeds verder omhoog te schuiven zodat de aanblik steeds bloter wordt. Boven haar schaamlipjes zie ik nu duidelijk een prachtig geschoren streepje en daarnaast een kleine tattoo van een vlindertje. Zo geil als boter blijf ik gestaag doortrekken terwijl Lola even haar kontje verschuift en haar handen op haar benen legt. Ze wrijft losjes over haar dijen en spreidt haar benen tot het uiterste. Weer zie ik dat het rokje steeds verder opstroopt. Ik voel mijn ballen bollen en stop even met masturberen, omdat ik bang ben om mijn zaad pardoes onder Lola’s bureau op de grond te spuiten. Dan word ik plotseling door twee handen bij mijn haar gegrepen en wordt mijn gezicht met een smak op de vlezige pruim van Lola geperst. Meteen realiseer ik me dat Lola me te pakken heeft.

“Zo, schunnig mannetje,” beveelt ze lichtelijk opgefokt: ”Laat nu maar eens zien of je nog meer kunt met een kut, dan er stiekem naar gluren.” Lola drukt mijn mond vervolgens nog harder tegen haar flamoes. Er zit niets anders op dan dat ik meewerk aan haar spelletje. En dat doe ik niet bepaald met tegenzin. Eerst haal ik mijn tong langs haar vlezige schaamlippen en dan steek ik ’m diep in haar vochtige holletje. Ze is zo nat als een verzopen kat en het kutsap druipt al snel langs mijn kin op de grond. Lola ragt haar kut wild heen en weer en haar knetterharde kittelaar glijdt ritmisch over mijn gezicht. Ik hoor Lola steeds intenser steunen en ik vermoed dat ze na een minuutje al haar eerste orgasme beleeft. Haar kutje trilt als een rietje en ze maakt schokkende bewegingen met haar bovenbenen. Op het moment suprême plet ze bijna mijn hoofd tussen haar dijen. Lola moet wel bloedgeil zijn geweest…

“Kom op Joey,” roept Lola hijgend na haar supersnelle explosie. “Onder die tafel vandaan…! We hebben niet voor niets dat bankstel in het kantoor neergezet.” Snel kruip ik onder het bureau vandaan en zie dat Lola haar rokje al heeft uitgeschopt. “Snel,” commandeert ze. “Uit die kleren jij…” Zo rap als ik kan, gooi ik de kleren van mijn lijf en binnen tien seconden sta ik poedelnaakt voor haar. “Dat ziet er niet verkeerd uit, Joey,” zegt Lola opgetogen als ze gulzig tegen mijn stijve stierenkwast aankijkt. Lola gaat languit op de driezitsbank liggen en spreidt haar benen. De bovenste knoopjes van haar blouse heeft ze losgemaakt en liggend op haar rug ziet ze er onweerstaanbaar geil uit. Ik had nooit verwacht dat Lola zo’n wildebeest zou zijn. Ze kijkt me aan en beweegt haar vingers door haar kletsnatte poesje. “Ik ben godverdomme zo geil als een makreel, Joey.” Zucht ze… “Verras me maar… Je mag alles met me doen. Nu ben jij even de baas…”

In het felle kantoorlicht ontwaar ik haar poesje nu in alle schoonheid en de drang om er wederom mijn bek op te zetten is niet te stuiten. Ik kniel voor haar neer en druk mijn tong stevig op haar gezwollen clitoris. Dan lik ik haar genotsknopje en merk dat Lola kirt van plezier. Ze draait haar onderlichaam vurig heen en weer. Op haar benen ontstaat hier en daar kippenvel. Dan zuig ik haar kittelaar in mijn mond en laat mijn tong met haar gladde klit spelen. Ik voel dat het Lola nu te veel wordt. Na een diepe zucht komt ze sidderend en schokkend klaar. Nog maar nauwelijks bekomen, pleeg ik alweer de volgende aanval op haar bloedgeile kut. Ik duw mijn tong nu diep in haar spleet en beweeg mijn handen vanaf haar dijen richting haar kont. Ik druk mijn duim eerst in haar natte gleuf en duw hem daarna in haar krappe poepgaatje. Lola piept van genot. Terwijl ik haar kut blijf masseren met mijn tong, schuif ik mijn duim diep in haar kontgaatje. Lola raakt verder en verder in extase. Plotseling pakt ze mijn haar vast en drukt mijn gezicht weer keihard tegen haar trillende kut. Krachtig klemt ze mijn hoofd weer tussen haar dijen. “Godverdomme,” piept ze. “Ik ga alweer komen, ik kom… weer!!”

Ik duw mijn tong zo diep mogelijk in haar grot, want ik gun mijn cheffin natuurlijk een hemels orgasme. En hemels is het, want al zijn het geen Bijbelteksten die Lola tijdens haar ontploffing uitkraamt, de hoofdrolspelers uit het heilige boek komen er veelvuldig in voor. Ik voel haar benen trillen, haar lijf schudden en haar kut stoomt van genot. Dan trek ik mijn tong uit haar doos. Ik zie dat ze met haar ogen gesloten in stilte nageniet van haar utopische reis. Na ongeveer een halve minuut lijkt haar uitbarsting eindelijk uitgewoed en komt ze weer terug in het land van de levenden. Ze kruipt overeind, zucht even diep en kijkt me diep in mijn ogen… “Denk niet dat ik gek op je ben, Joey,” zegt ze dan plotseling met een serieuze blik. “Haal je niets in je hoofd. Het enige dat ik van je wil is seks. Verder niets.” Lola legt haar handen op mijn wangen en brengt haar lippen naar de mijne. Dan kust ze me en schuift vervolgens haar kronkelende tong zonder aarzeling in mijn mond. Terwijl onze tongen elkaar innig omhelzen, pakt ze het topje van mijn pik beet en trekt mijn voorhuid enkele keren fijnbesnaard over mijn eikel. Ze wrijft mijn voorvocht over de schacht van mijn lul en duwt haar druipende schaamlippen tegen mijn bovenbenen. Dan verlaat haar tong mijn mond.

“Neuk me, Joey,” zegt ze dan kortaf… “En doe het goed…” Ze laat me los en ontdoet zich snel van haar blouse en beha. Sierlijk deinen haar borsten op en neer als ze zich langzaam achterover laat zakken op de bank. Een blik op haar geile lichaam en de intensieve befbeurt die ik net achter de rug heb, brengen me al dicht bij een orgasme. Maar gelukkig wordt deze nog even uitgesteld. Lola’s tieten zijn nog forser dan ik had verwacht en zijn versierd met een stel joekels van tepels. Gruizig buig ik over haar heen, zet mijn knieën naast haar op de bank en neem haar beide borsten in mijn handen. Ze zijn heerlijk zacht en ik duw gretig mijn hoofd er tussen. Ik neem haar harde spenen in mijn mond en kneed haar majestueuze voorgevel.

Dan pak ik mijn pik beet en duw mijn opgezwollen eikel tegen haar kletsnatte schaamlippen. Tergend langzaam duw ik mijn toorts vervolgens naar binnen, dieper en dieper. Totdat het einde is bereikt. Lola zucht diep en zuigt mijn pik vol overgave in haar hete kut. Langzaam begin ik te pompen. Mijn fallus schuift soepel in en uit haar hete scheur, als een heipaal in de natte klei. Kermend slaat Lola haar benen rond mijn middel en zet haar nagels in mijn rug. Ik voel dat ze meegaat in het ritme. Steeds sneller neuk ik haar. Als een naaimachine hengst ik mijn pik langs haar slurpende schaamlippen in en uit haar klotsende kut. Totdat ik mijn controle verlies en het zaad plotseling door mijn paal voel gieren. Ik trek mijn pik snel uit Lola’s kut en spuit mijn mannen-pap wild over haar lichaam. Golven zaad belanden op en tussen haar tieten en ook Lola’s gezicht wordt niet gespaard. Ik weet zelfs een deel van mijn zaaigoed in haar geopende mond te mikken. Lola laat het zich smaken en likt, als ik mijn spuitsessie heb beëindigd, gretig haar lippen. “Voor herhaling vatbaar, Joey,” zegt ze zacht met een ondeugende glimlach op haar gezicht. “Maar zullen eerst maar eens aan het werk gaan, nu?”

“Je hebt gelijk, Lola,” antwoord ik terwijl we snel onze kleren aantrekken. En als ze eenmaal is aangekleed, is Lola meteen weer de cheffin van weleer en deelt gelijk de orders weer uit. “Oké, Joey… Als jij zo meteen weer onder het bureau duikt, ga ik even pizza’s halen. Ik heb er best honger van gekregen.”

“Anders ik wel Lola,” zeg ik lachend. “Je hebt me uitgeperst als een citroen…” Lachend pakt Lola de telefoon. “Wat voor pizza wil jij?”

“Doe mij maar die pizza met die pepertjes. Dan kan ik weer een beetje op krachten komen,” zeg ik grinnikend. “Oké,” zegt Lola. “Dat zul je nodig hebben…” Lola bestelt twee pizza’s en geeft me vervolgens nog even een kus op de wang.

“Tot zo meteen hè,” zegt ze glimlachend als ze het kantoor verlaat. Zachtjes sluit ze de deur achter zich en ik neem weer plaats onder het bureau. Ik schroef de nieuwe harde schijf er in en neem daarna plaats achter de pc van Lola. Snel kopieer ik de bestanden van de back up terug op haar computer. Binnen vijf minuten is dat voor elkaar. Dan valt mijn oog op een mapje met de naam ’PRIVE’ op haar bureaublad. En dat trekt toch even mijn aandacht. Ik kijk even schichtig om me heen en open nieuwsgierig de map. In de folder bevinden zich talloze sub-mapjes, maar het mapje met de naam ’spaarpot’ springt direct in het oog. Als ik het open zie ik een zestal video-bestandjes verschijnen met namen van mensen die bij ons op het bedrijf werken. Ook de naam van de directeur, de financiële directeur en de bedrijfsleider zie ik staan. Ik dubbelklik op de icoon met de naam ’Cees’ en zie een filmpje op het beeldscherm verschijnen waarin onze directeur met zijn broek op zijn enkels Lola keihard van achteren neukt. Op hetzelfde bankstel waar ik een paar minuten geleden mijn zaad aan Lola toevertrouwde. Mijn mond valt open van verbazing. Nu snap ik waarom ze is aangesteld als cheffin van onze afdeling. En waarom ze alles voor elkaar krijgt bij de leiding.

“My God,” zeg ik tegen mezelf. “Eén kut is sterker dan tien paarden…” Als ik even mijmerend voor me uit kijk langs de computer van Lola, zie ik ook hoe mijn cheffin al mijn daden onder tafel kon volgen. Ze zit recht tegenover een raam dat in dit geval werkt als een spiegel. In het raam kan Lola precies zien wat er onder haar bureau gebeurt, dus ook hoe ik met mijn lichtje onder haar rokje zat te schijnen Met het schaamrood op mijn wangen kopieer ik desondanks snel de filmpjes op mijn stickie en heb alles weer netjes op orde voordat Lola terugkomt op het kantoor. “Zo, Joey,” roept ze opgeruimd. “Nu eerst even lekker eten, dan gaan we zo meteen weer verder.”

We nemen plaats aan tafel en terwijl ik mijn eerste hap van de pizza neem, kijk ik stiekem naar het plafond of ik ergens een cameraatje kan vinden. Omdat ik de hoek weet waar uit is gefilmd, is dat niet zo moeilijk. Toch had ik hem nooit gevonden als ik het niet wist. Want hij is netjes weggewerkt in de sprinkler die boven Lola’s bureau hangt. “Holly shit… Wat een geil en gemeen kreng is ze eigenlijk,” denk ik bij mezelf. “Ik sta straks waarschijnlijk ook in haar Spaarpotarchief… Mooi dat ik die filmpjes gekopieerd heb; daarmee kan ik niet alleen de baas, maar ook Lola chanteren. Ze heeft tenslotte een man, zegt ze…”

Ik neem een hap van de pizza en kijk Lola vriendelijk aan. Met een lichte neiging Lola een beetje uit de tent te lokken. “Hij is lekker pittig, Lola. Weet je dat ik altijd onwijs geil wordt van pikante pizza’s.” Lola lacht quasi verlegen, maar heeft meteen haar antwoord klaar. “Wil je zo meteen nog een keer, schat… Dat is geen enkel probleem, hoor. Ik word ook altijd onwijs geil van dit soort pizza’s. Het maakt me niks uit welk merk… Overigens word ik ook botergeil van spaghetti hoor,” zegt ze lachend… Snel eten we vervolgens onze pizza op waarna Lola weer plaats neemt achter haar scherm. Na een diepe zucht maakt ze de bovenste knoopjes van haar blouse los en houdt haar handen op haar borsten. “Die geile pizza heeft mijn lichaamstemperatuur flink omhoog gebracht,” zegt ze lachend. “Of is het hier echt bloedheet. Gelukkig schiet je al aardig op met je werk, zie ik.”

“Ja hoor,” antwoord ik trots. “In principe hoef ik alleen nog een paar programma’s te installeren. Dat is in een half uurtje gepiept… Alle programma’s worden stuk voor stuk bijgewerkt. Dat is het voordeel van online abonnementen, het gaat nu allemaal zijn gangetje via het internet. Gewoon automatisch.” Ik buig me over Lola en leg mijn hoofd in haar hemels geurende nek. Mijn handen verdwijnen in haar open blouse op zoek naar haar majestueuze tieten. Soepel wip ik ze uit haar beha en kneed ze voorzichtig. Haar tepels zijn keihard, en als ik Lola op haar mond kus, bibbert ze van genot. Ik laat haar overeind komen en duw mijn harde lul, die nog diep verstopt zit in mijn broek, tegen haar schaamstreek. Onzindelijk als ik ben wrijf ik ’m stevig tegen haar kut. Ik leg mijn handen op haar kont en druk haar doos zo strak mogelijk tegen mijn harde paal. Lola begint nog sneller te zuchten. Voor ik het weet heeft ze haar tong weer in mijn mond geschoven en ritst ze mijn gulp los. Haar hand verdwijnt in mijn broek, op zoek naar mijn kogelharde penis.

Zuchtend van opwinding trek ik haar blouse over haar hoofd en scheur haar beha van het lijf. We laten elkaar even los en ontdoen ons snel van onze kleren. In een drafje rennen we naakt naar het bankstel. Nu laat ik me achterover vallen en laat ik Lola het zware werk doen. Of ze wil of niet. Ik heb nu de macht. “Pijp me, Lola. En doe het goed…” Beveel ik haar.

Lola heeft aan weinig woorden genoeg en begint meteen aan mijn paarse helm te zuigen. Ik trek haar hoofd zo dicht mogelijk naar me toe, zodat mijn lul in zijn gehele lengte in haar mond verdwijnt. Even gorgelt Lola wat, maar als ik haar weer wat ruimte gun, zet ze haar pijpkunsten ijverig voort. Het duurt niet lang of ik sta op ontploffen. En dat zou zonde zijn, want deze lading zaad wil ik kost wat het kost in haar soppende kut spuiten. “Stop Lola,” roep ik net op tijd. “Ga nu op me zitten. Laat je kut over mijn pik zakken en laat me met je tieten spelen terwijl je me neukt.”

Tot mijn verbazing volgt Lola al mijn orders zonder morren op. Ik voel dat ze het zelf ook allemaal heerlijk vindt. Als ze op me kruipt en mijn pik tot aan de wortel in haar kut neemt, kijkt ze me recht in de ogen met haar kenmerkende onschuldige blik. Zachtjes begint ze te pompen. Op en neer. Ze buigt wat meer voorover zodat ik niet alleen met haar tieten kan spelen, maar ook aan haar zalige spenen kan zuigen. Haar prammen deinen vrolijk boven mijn gezicht. Even voel ik me de gelukkigste mens op aarde. Als ik bijna kom, vraag ik of Lola me kust. En ook dat is geen enkel bezwaar. Ik voel haar warme borsten en tepels over mijn borst bewegen en haar trillende tong verdwijnt diep in mijn mond. Dan kom ik klaar. Als een Apollo die naar de maan wordt afgeschoten spuit mijn pik het sperma in de gapende kut van Lola. Ik druk haar kont zo strak mogelijk tegen me aan om er optimaal van te genieten en ik voel dat ook Lola haar sessie afsluit met een wervelend orgasme. Langzaam komen we daarna weer tot onszelf. Lola ligt uitgeput op me en mijn pik hangt ontspannen in haar bloedhete doos. “Jezus Joey, dat was lang niet slecht. Dat moet ik thuis nog maar voor elkaar zien te krijgen…”

“Ach Lola,” fluister ik dan cynisch in haar oor. “Thuis misschien niet, maar hier op het kantoor heb je toch genoeg kerels die je graag volpompen met zaad. De bedrijfsleider, de financiële directeur, je laat je zelfs door Cees neuken…” Verschrikt kijkt Lola op. “Waarom denk je dat, Joey…? Daar is niets van waar, dat zijn gewoon vuile leugens die je hebt gehoord…”

“Lola. Lieverd. Het doet er niet toe. Ik ben toch niet gek? Je weet toch dat ik goed ben met computers. En ik zie ook heel snel als er dubieuze dingen op een pc staan. Je had dat mapje gewoon niet goed afgeschermd. Maar dat ga ik straks even voor je doen, als je dat filmpje van ons tenminste niet toevoegt. En let wel, ook ik heb al die filmpjes ondertussen in mijn bezit. Dus voor mij is het een kleine moeite jullie allemaal op te hangen… Als ik dat zou willen tenminste… En kijk uit met al die pornosites die je op de zaak bezoekt. Big Brother is watching you, darling…” Lola houdt haar handen voor het gezicht en begint zachtjes te grienen. “Oh shit… Wat ben ik stom geweest.” huilt ze zacht. “Ik dacht dat ik het allemaal zo goed voor elkaar had…”

“Lola,” zeg ik dan. “Droog je tranen maar. Je hebt mazzel dat ik het heb ontdekt en niet één of ander ingehuurd onderzoeksbureau. Ik ga je heus niet chanteren. Het enige dat ik van je wil is seks. Af en toe. Zoals vandaag, gewoon tijdens of na werktijd. Gewoon effen lekker neuken en alles wat er bij hoort. Maar ik geloof dat jij daar ook niet vies van bent…”

“Neen, hoor Joey, dat is geen enkel probleem. Dat lijkt me zelfs heerlijk…” Gerustgesteld kust Lola me op mijn wang en kijkt glimlachend naar mijn ingestorte piemeltje. “Ik ga ervoor zorgen dat jij nooit meer tekort komt,” zegt ze bemoedigend tegen mijn kleine zomerworteltje. Zodra ze hem daarna in haar hand neemt, transformeert hij acuut naar een winterwortel vanjewelste. Een winterwortel die ook in de derde ronde fier overeind blijft.

De komende weken wordt er veel en hard overgewerkt op het kantoor. De pizza’s zijn nauwelijks aan te slepen en by the way: Ik krijg een flinke loonsverhoging…

Joey

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Cheffin”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *