Lucia en Lieve

()

Dit verhaal is echt gebeurd. Dat lees je wel vaker als je op een site zoals deze komt. Soms zal dat echt waar zijn, vaak denk ik ook niet. In mijn geval ben ik net zo geloofwaardig als al die andere mensen die dit beweren, maar dit verhaal is echt gebeurd. Ik heb in mijn leven twee keer echt iets heel bijzonders meegemaakt op seksueel gebied. Dit is het eerste. Mijn vriendin Lucia had een zusje dat drie jaar jonger was. Ik had een langdurige relatie met Lucia en ging er ook vanuit dat het nog wel even zou standhouden. We hielden van elkaar en zagen de toekomst rooskleurig tegemoet. Uiteindelijk zou het toch uitgaan, maar dat was pas twee jaar na wat ik jullie nu ga vertellen.

Al tijdens de beginperiode van onze relatie had ik een vrij slechte band met de zus van mijn vriendin. Ik vond Lieve niet leuk, niet aardig. Ze was heel populair, ze had veel vrienden en vriendinnetjes. Er werd altijd op verjaardagen hard om haar gelachen. Ze was vaak het middelpunt. Ik vond dat op zich prima, alleen stond Lucia altijd in de schaduw van haar jongere zusje. Daarbij was Lieve vervelend en vaak pesterig tegen Lucia. Tegen mij en andere vreemden deed ze vaak alsof ze achterlijk was en mensen trapten er met open ogen in. Verschrikkelijk irritant vond ik dat, ze zat mensen gewoon in de maling te nemen. Ik had dat wel door. En zij had door dat ik dat door had.

Op het moment dat ik net wat met Lucia had gekregen en ik voor het eerst een paar keren bij haar kwam, was Lieve nog een echte puber vijftien. Ik en Lucia lagen wel eens te zoenen en te friemelen op het bed of de bank. Dan had Lieve vaak de gewoonte om stilletjes de trap op te komen en dan vanuit het niets de deur open te maken. Wij lagen er dan ongemakkelijk bij zoals je je voor kunt stellen en zij had de grootste pret. Wij waren dan boos, zij vond het geweldig. Even voor de duidelijkheid: Dit waren absoluut geen seksuele acties van haar, dit vond ze gewoon leuk. De boel een beetje opfokken. Daarna was er vaak herrie in de tent, was allemaal heel erg vervelend en op een gegeven moment gingen we zelfs stoelen voor de deuren zetten etc. Als we maar niet betrapt werden door Lieve.

Dit gedrag verdween daardoor langzaam. Het was hoe dan ook vreemd om te zien hoe de twee zusjes verschilden van elkaar. Lucia was een klein, lief engeltje en Lieve was veel meer een echte bitch. Niet alleen hun karakter, zeker ook het uiterlijk. Lieve liep er op die leeftijd al vaak bij op een manier waarvan ik niet snapte dat haar ouders dat goed vonden. Maar goed dat is mijn zaak niet. Na een paar jaar (Lucia was 22, Lieve 19) was het contact tussen zowel de zusjes onderling, als tussen mij en Lieve sterk verbeterd Ik was nog steeds geen fan van haar, maar het ging al een stuk beter. Wat ik zeker merkte was dat ze me interessant vond. Ze zat vaak naar me te kijken, en reageerde geprikkeld als Lucia en ik heel verliefd aan het doen waren.

Op een woensdagmiddag was Lucia vaak alleen thuis en kwam ik bij haar langs. Uiteraard hadden we (niet meer zoveel als in het begin) nog steeds, redelijk veel seks. Dit keer waren we bezig op de bank in de slaapkamer van mijn vriendin. Ik lag in de lengte tegen de bank aan en Lucia lag voor me in dezelfde positie (lepeltje, lepeltje zou je kunnen zeggen) maar ze lag wel met haar bovenlichaam niet op de bank, maar hangend op de grond. Ik neukte haar zo hard dat ze half buiten de bank belandde met haar handen op de grond om zichzelf te ondersteunen. Haar gezicht was naar beneden gericht. Ze kreunde hard en was totaal niet meer bij de tijd.

Ik zie het nog voor me dat Lieve met nieuwe kleding in haar Didi tas (ze had geshopt) binnenstapt. In een flits van een seconde doe ik of ik haar niet zie. Lucia had toch niets door, die werd hard geneukt. Lieve bleef staan en deed de deur op een kier. Ze bleef kijken! Dit was geen puber meer, dus voor de grap deed ze dit niet. Daarbij zou het als grapje bedoeld zijn, dan zou ze allang heel duidelijk hebben laten merken dat ze er was, zodat wij ons konden gaan schamen. Ik neukte mijn vriendin terwijl jongere zusje stond te kijken. Geil man! Zij vond het zeker ook een boeiend schouwspel, want anders zou ze wel weggaan. Ik kan me hier overigens niets bij voorstellen. Ik heb zelf een broer en zus, en als ik die seks zou zien hebben met hun partner, zou ik me direct omdraaien en het meteen uit mijn geheugen wissen. Ik neukte Lucia harder en harder, onder andere om indruk te maken op Lieve. Snel dacht ik na. Ik wilde nog meer indruk maken, hoe kon ik dit doen? Ik wilde dat ze mijn imposante geslacht zou zien. Dus haalde ik mijn klepel uit Lucia haar drijfnatte kut en sloeg er wild mee op haar billen. Lucia smeekte met harde stem dat ik hem er weer in moest stoppen. Ik deed dit niet, Lucia trok zichzelf omhoog en zei linea recta: “de deur is open”. Ze stond wiebelend op (kon amper lopen) en achter de deur stond Lieve. Een ruzie ontstond. Hoe lang stond je er al!? Lieve loog en zei dat ze niks had gezien. Later, toen Lucia doorvroeg; dat ze het gezien had maar meteen omgedraaid was. Ik wist natuurlijk dat dat niet waar was, maar ik deed alsof ik van niets wist.

Sindsdien heb ik vaak seks gehad op de woensdagmiddag en gehoopt op weer zo’n ontmoeting. Het is vaker gebeurd, enkele keren dat Lucia het ook doorhad dat Lieve ons zag neuken. Vaak ging ik zo zitten of liggen dat Lucia de deur niet kon zien en ik wel. Altijd deed ik alsof ik gek was en niets zag. Ik weet niet of Lieve het doorhad dat ik haar zag, het wilde doorhebben!? Geen idee… Het was in ieder geval heel geil. Ik wilde mijn vriendin geen pijn doen, maar de drang ondertussen om ooit haar jongere zus te neuken was groot. En een ding was duidelijk: zij vond me in ieder geval interessant.

Het was zomer van 2003 en we gingen naar een plas in het Noorden van het land. Eerst zou ik met Lucia alleen gaan, maar op het laatste moment ging Lieve ook mee. Het was een zeer warme dag en we lagen er nog geen half uur (we waren vroeg) of Lucia werd gebeld door haar werk. Ze hadden een zieke en vroegen of ze kon invallen. Lucia vond haar werk leuk, en ze had net een hele leuke collega leren kennen waar ze zeer vriendschappelijk mee omging. Ze vroeg aan mij of ik het erg zou vinden of ze zou gaan werken. Ik liet dat volledig in haar handen. “Als je wilt werken, moet je lekker gaan werken” zei ik. “En jullie dan!?” Was haar reactie. “Naja, ik blijf toch wel liggen,” zei ik tegen haar. Lieve reageerde amper. Ze durfde niets te zeggen. “Ja, dan ga ik toch werken,” zij ze op een gegeven moment twijfelend.

Zo gezegd zo gedaan. Lucia was vertrokken. Ik lag alleen met lekkere Lieve. Een lekker, jong meisje, waar ik qua omgang, maar net mee door een deur kon, maar die ik daarom zo graag keihard zou willen neuken. Ik maakte een opmerking: “je ziet er goed uit Moos!” Ze werd verlegen maar probeerde een bijdehandse opmerking te maken. Dat lukte niet, en dat had ze zelf ook in de gaten. Vreemd om te zien dat zo’n meisje met grote bek nu zo stil was. Als ik wat wilde moest ik het initiatief nemen. Ik kwam met mijn handdoek dichterbij liggen, smeerde haar rug in. Lekker, fijn, maar nog lang niet waar ik wilde zijn. Ik wist ook dat ik het op het gras bij de plas niet te gek kon maken, er kwamen hier veel bekenden van mij, m’n vriendin en Lieve. Ik besloot na een klein uurtje over koetjes en kalfjes gepraat te hebben actie te ondernemen.

“Ga je mee zwemmen” vroeg ik? Ze reageerde echt heel enthousiast en zei meteen: “gaan we wel wat verder het water in, want in het ondiepe gedeelte is het veel te druk.” Ook dat klonk me als muziek in de oren. Wij liepen het water in en gingen meteen naar een relatief rustig stuk. Ik had expres de bal meegenomen waarmee we normaal mee op het veldje gingen ballen. In het water daagde ik haar vrijwel meteen uit de bal te pakken. Ja! Dit ging lukken. Meteen, maar dan ook meteen kwam ze op me af om zogenaamd voor de lol die bal af te pakken. Ik ben langer en sterker dan zij en hou de bal hoog. Ze schuurt tegen me aan. Springt tegen me aan. Af en toe gaf ik de bal. En kon ik zonder schroom op mijn beurt aan haar zitten. Voordat ik het wist zat ik vol met mijn hand in haar lekkere kontje te knijpen. Ze zag er lekker uit. Lekkere kont, lekker geil bekje. Redelijk dikke tieten. Lang haar, grote dellerige oorbellen. Ik wilde m’n lul in haar steken. Ik zat met m’n handen aan haar reet. Ze zei niks en deed nog net alsof ze de bal wilde beschermen.

Ze stak haar kont naar achter. Ik ging met m’n vingers in haar slipje. En Ondertussen kneedde ik met hetzelfde gemak haar tieten. Ik zat in haar slipje vanachter en zocht haar schaamlippen op. Ik stak twee vingers in haar kut. Ik moest wat zeggen. “Dit wil je al heel lang hé!? Ik ook,” zei ik! Ze reageerde kreunend en instemmend. “Ik wil je gewoon in een kamer, op een bed,” zei ik tegen haar, niet dit moeilijk gedoe in het water. Haar hand ging naar mijn kruis. Hij was groot, hard en enorm opgezwollen. Ik was in jaren (misschien nooit) zo geil geweest als nu! De bal dreef ondertussen weg, die was zoek. Lekker belangrijk. Haar hand pakte ik beet en deed m’n broek iets naar beneden. Ze had me al vaker gezien, zij ze!! Ik zei: ”ja dat weet ik! Ik wil in je zijn,” zuchtte ik in haar nek. Ik wilde niet dat we hier onderwater aan het kloten waren. Ik wilde haar benen spreiden. Haar kut bekijken, haar kont neuken. Weet ik veel, maar niet dit gepruts. Ik zei dit ook tegen haar. Nadat we even onderwater elkaar een kus hadden gegeven liepen we weer het water uit. Ik zei nog dat ze vlak voor me moest lopen omdat in mijn broek echt een enorme bobbel zichtbaar was geworden. Dat deed ze netjes. We waren allebei in een hele geile stemming en maakten geen grapjes meer. Snel droogden we ons af. Aangezien ik veel te geil was om eerst twintig minuten te fietsen voor ik Lieve zou kunnen neuken, zei ik tegen haar dat we snel weg zouden gaan en de eerste de beste plek die rustig was zouden aangrijpen om te neuken.

Snel opgedroogd fietsten we het drukke recreatiegebied uit. Al snel waren er meer mogelijkheden op het vrij drukke fietspad om af te slaan de bossen in. Dit deden we dan ook. Binnen vijf minuten waren we van het drukke veldje in het rustige bos beland. We hadden daar een zijpad genomen, de fietsen neer geflikkerd en al aan haar zittend (en zij aan mij) liepen we met handdoeken naar een rustig plekje met redelijk wat ruimte en veel bebossing. Dat was gemakkelijk gegaan! Niemand zou hier ons vinden. Oh! Ik zou haar een ongekende beurt geven. Meteen nadat we de handdoeken hadden neergelegd begon ik haar te zoenen. Lang en stevig. Niet lief meer. Ik pakte haar overal beet en trok haar kleding snel uit, binnen enkele ogenblikken stond ze naakt voor me. Ik liet haar mijn broek uittrekken. Zo’n geil gevoel om die onbekende handen een beetje klunzig en onwennig aan die grote pik van me te voelen en zien trekken. Ik zat ondertussen met vingers in haar kut. Het was zo nat daar dat ik gemakkelijk ook vingers in haar kont kon steken met het geil uit haar kutje. Ik legde haar neer en spreidde haar benen zo ver mogelijk.

Ze had zulke lange benen en haar kutje was heel anders dan van haar zusje. Strakker, kleiner. Ik ging haar likken maar ze was oprecht zo nat dat ze me al twee keer heel snel liet stoppen omdat ze op het punt stond klaar te komen. De derde keer ging ik ondanks haar vraag om te stoppen wel door. Ik wilde haar graag klaarmaken, maar nog liever wilde ik haar ruw en hard neuken. En zeker: ze moest en zou me diep pijpen. Eerst zij, dacht ik bij mezelf en likte door over haar lekkere geile klitje. Dit alles afwisselend met vingers in haar kutgaatje, en in haar kontje. M’n tong ging ook haar kutje in. Hm… Dit was echt erg lekker. “Ik kom klaar,” zei ze al hortend en stotend. Ze schokte heftig en kwam super lang klaar. Het leek wel een minuut te duren. Ik nam nog meer het heft in handen door tegen haar te zeggen dat het nu mijn beurt was.

Ze was nog helemaal versuft, maar ik pakte haar beet en zette haar direct in zo’n positie neer dat mijn lul voor haar mondje klaarstond om afgezogen te worden. Ze wilde wel dat was duidelijk, maar ik wilde het hard! Grof! Diep! Haar kapsel deed ik opzij zodat ik het goed kon bekijken en pakte haar zeer oneerbiedig beet bij haar nek. Ik duwde haar naar beneden en drukte haar mond die wijd openstond zo diep mogelijk om mijn opgezwollen lul heen. “Zuig me af Moos! Harder, oh… ja… dit is lekker!” Het ging er te hard, te ruw. Maar ik kon feitelijk alles doen. Niet alleen ik, maar ook zij kon dit nooit aan iemand (laat staan mijn vriendin, haar zus) vertellen. Dit gaf me enorm veel mogelijkheden. “Pijp me diep en hard! Laat me zover mogelijk je keel ingaan,” gebood ik haar. Al kokhalzend gaf ik haar wat rust. “Ik ga je neuken,” zei ik tegen haar. Ik legde haar terug op haar rug.

“Doe je benen wijd” zei ik tegen haar. Gewillig maar vermoeid deed ze dit. Ik drukte mijn eikel tegen haar gaatje. Soepel gleed ik een keer helemaal naar binnen. Haar gelaatsuitdrukking toen ik haar tot en met mijn stam helemaal inzat bij haar maakte me bloedgeil. Wild en onbehouwen begon ik te pompen! Ik hield dit ook niet lang meer. Moos begon er ondertussen weer erg veel zin in te krijgen. Ze kreunde hard, en harder en even leek het alsof ik Lucia lag te naaien. Ze maakte soms hetzelfde geluid als Lucia! “Even nog,” zei ze, terwijl ik juist zei het niet meer lang vol te houden! Ik neukte op iets rustiger tempo en weer kwam het lekkere meisje klaar. Dit keer inwendig, en dus nog heftiger. Anders ook! Het werd nu echt tijd voor mij!

Ik ging met mijn rug tegen de dichts bijstaande boom zitten en trok Moos tegen me aan. Ze trok me af en zoende me. Ze keek bewonderend naar m’n lul die echt (het verbaasde mij ook) heel groot was geworden. Ik ging spuiten, en veel ook! Hoe wilde ik klaarkomen! In haar gezicht spuiten, me laten klaar trekken zoals we nu zitten?! In haar mond!? Of stop ik hem nog even snel in haar kont en spuit die vol!? Dan heb ik meteen alle gaatjes gehad. Ik kon niet meer denken. Ik pakte haar weer bij haar nek en duwde mijn lul dwingend bij haar naar binnen. Diep in haar mond was het nog een kwestie van een paar stoten of ik voelde mijn lul al samenspannen om mijn zaad in dat geile bekje te lozen. Diep stootte ik door. Ik ging spuiten! Nu! Meteen moest Moos hoesten, ik spoot het achter in haar keel, maar hield haar mond op dezelfde plek zodat ik die door kon neuken. Heerlijk voelde het, ik kwam diep in haar mond en keel klaar. De helft van mijn sperma kreeg ze weg, de andere helft had ze zich in verslikt en liep uit haar mond…

Hm, dit was lekker. Met haar handdoekje veegde ik haar gezicht schoon. Keek nog een keer naar haar kutje. We hadden meteen afgesproken dit eens, maar nooit weer te doen. We wilden Lucia geen pijn doen. Uiteindelijk fietsten we snel terug naar de plas. Hebben daar nog even gezwommen en gingen naar huis! Uiteindelijk had ik nog twee jaar een relatie met Lucia en ben ik nog één keer met Lieve naar bed geweest. Natuurlijk voelde ik me schuldig, maar hier was bijna niet tegen op te boksen. Dit was zo lekker, ik zal het niet snel vergeten!

Ben

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *