Losbandige vreugde

()

Ik was boven in de slaapkamer en had zojuist een pikant lingerisetje aangetrokken. Het was zwart en van dunne kant. Een micro string met alleen een driehoekje aan de voorzijde en verder dunne reepjes kant. Een bh ‘tje met halve cups zodat mijn tepels vrij waren. Een jarretelgordeltje met bandjes aan zwarte kousen die tot driekwart van mijn dijen reikten. Daarop mijn dunne, korte, zwarte, satijnen badjasje. Ik trok mijn hoge zwarte stiletto’s aan en ging naar beneden om mijn man Arnulf eens aangenaam te verrassen, te verleiden, en me flink door hem te laten nemen. Ik opende de deur van de woonkamer en klikte het grote licht uit, zodat er een gezellige sfeer van de kleinere lampen overbleef. Licht met mijn heupen draaiend liep ik de kamer in, naar de bank waar Arnulf Netflix zat te kijken. Ik ging voor hem staan en bukte voorover om de afstandsbediening te pakken en klikte, terwijl ik Arnulf zwoel aankeek, de tv uit. Arnulf keek geamuseerd naar me omhoog.

Met een ondeugende glimlach liet ik me langzaam op mijn knieën zakken, zodat ik schrijlings over zijn bovenbenen kwam te zitten. Ik drukte mijn mond op zijn lippen en liet mijn tong naar binnen glijden. Arnulf kuste me wel terug, maar… er leek iets in zijn kus te ontbreken. Terwijl ik hem kuste, gleed mijn hand over zijn borstkas naar beneden tot ik in zijn kruis belandde. Waar ik eigenlijk Arnulfs heerlijke pik in volle erectie verwachtte te voelen, werd ik geconfronteerd met nog niet eens een half stijve! Ik maakte mijn mond los van de zijne en keek hem in zijn ogen. “Wat is er schatje?” vroeg ik hem. Arnulf keek me vragend aan en zei; “Wat er is? Hoe bedoel je, wat moet er zijn dan?”

“Nah ja”, reageerde ik, “Ik sta hier in een supersexy pak, geil als wat en jij… lijkt niet echt geïnteresseerd. Wat zou er zijn denk je?” Arnulf keek me een minuutje zwijgend aan. “Ga je vreemd?” vroeg ik hem ineens in een opwelling. “Neuk je met een ander?” Arnulf keek me verrast aan. “Nee joh!”, flapte hij eruit. “Tsss niets van dat lieverd. Pfff… oké, uhm… het is…eh. Weet je…. Het is gewoon…, ik vind het allemaal niet zo spannend meer. Je bent prachtig, en sexy dat is het niet, ik… ik kom gewoon niet helemaal aan mijn trekken oké!”

“Hè?”, zei ik, “Je komt niet aan je trekken. Ik kan je niet volgen lieverd. Ik sta altijd voor je klaar. Je mag me nemen wanneer je wilt en ik doe alles wat je lekker vindt. Hoezo? Je komt niet aan je trekken? Val je op mannen, bedoel je dat?” Arnulf schoot een beetje in de lach en antwoordde; “Nee, nee, nee. Neen schat ik val niet op mannen, en ja je bent altijd ‘in the mood’. Dat is het probleem niet schat, het ligt aan mij. Het klinkt raar dat weet ik, maar het gaat er niet om of ik je tien keer per dag mag neuken als ik dat wil, of welk standje of wat dan ook. Ik mis gewoon wat andere dingen. Ik vind het alleen erg moeilijk om er over te beginnen. Misschien is het te kinky of vind je me een freak of zo.” Ik keek Arnulf eens goed aan en zag dat hij het erg lastig vond om er zo open over te praten. “Wat is het dan dat je graag zou willen liefje?”, vroeg ik hem. “Wees niet bang, ik ben een grote meid, zeg me gewoon wat je zou willen.”

Arnulf keek me aan en zei. “Wel ik wil graag wat spannende dingen met je doen en wat grenzen opzoeken enz.”

“Grenzen opzoeken”, reageerde ik. “Wil je Sm-spelletjes met me spelen?”. Arnulf grinnikte wat. “Neen, dat niet direct, maar het heeft misschien wel wat raakvlakken als je denkt aan dingen doen en gehoorzaamheid.” Met een afwachtende blik keek hij me aan hoe ik zou reageren op wat hij zojuist had gezegd. “Oké,” zei ik bedachtzaam. “En hoe zie je dat dan voor je?” Arnulf duwde me zachtjes van zich af en we stonden op van de bank. Hij bukte zich en raapte mijn badjasje van de grond. “Trek maar even aan.” zei hij. Ik deed het badjasje weer aan en Arnulf zei; “Mijn telefoon ligt nog op de middenconsole van de auto. Waarom ga jij hem niet even ophalen?”

“Uh… ophalen, zo gekleed als ik nu ben bedoel je?” Arnulf keek me uitdagend aan. “Ja, dat is precies wat ik bedoel.” Reageerde hij kort. “Serieus?” vroeg ik hem. “Je wilt dat ik in mijn lingerie setje naar buiten loop met alleen mijn satijnen badjasje aan, die net half over mijn billen valt? Meen je dat nou echt?” Arnulf keek me verwachtingsvol aan en zei simpel; “Ja.” Ik stond even perplex, hij meende het nog echt ook. Ik dacht er even over na en voelde toch ook wel een bepaalde opwinding. Ik ben er niet vies van om ’s zomers in een supersexy jurkje naar buiten te gaan, maar zo onverholen als mijn huidige outfit is toch wel wat anders. Maar ik houd van Arnulf en wil best ver voor hem gaan dus ik besloot om het gewoon te doen. “Oké, dan schatje.”, zei ik en liep de kamer uit naar de voordeur. Het was rond kwart voor twaalf ’s avonds, dus eigenlijk wel grote kans dat ik het onopgemerkt kon doen. Ik pakte de autosleutels van het kastje in de gang en opende de voordeur die ik op een kier liet staan.

Ik liep naar links waar de auto een meter of 30 verder geparkeerd stond en meteen zag ik dat er iemand me tegemoet liep. Ik voelde mijn wangen warm worden en ik moest me bedwingen om niet in paniek te raken. Ik zag dat het uitgerekend onze buurman Paul was, die zijn hond aan het uitlaten was. ‘Gewoon nonchalant blijven alsof het normaal is.’ begon ik in mezelf te redeneren. Ik liep rustig door in de richting van de auto en passeerde Paul. Ik zag hoe zijn ogen heen en weer bewogen over mijn lichaam. “Hallo Paul,” groette ik hem in het voorbijgaan. “Hi Veronique.” groette hij terug. Ik liep de laatste meters naar de auto en ontsloot de portieren.

Ik opende de deur en boog voorover de auto in om Arnulfs telefoon te pakken. Mijn badjasje schoof omhoog en lieten mijn billen volledig onbedekt. Ook viel hij deels open omdat ik met mijn hand vooruit reikte om de telefoon te pakken. Ik kon bijna letterlijk voelen hoe de ogen van Paul zich op mijn billen richtten en wat er tussen mijn benen te zien was. Het stringetje bedekte feitelijk niets. Het lapje kant aan de voorzijde stelde niets voor het kanten bandje liep feitelijk tussen mijn schaamlippen zonder ze te bedekken. Ik merkte dat er een nieuw soort van opwinding in me opwelde. Ik vond het idee van betrapt kunnen worden altijd al een geil ding, en dit was iets wat er eigenlijk wel op lijkt.

Met een opgewonden gevoel kwam ik weer overeind, deed het portier dicht en sloot de wagen weer af. Mijn satijnen jasje zat nog omhoog boven mijn heupen en hing een beetje open. Mijn rechterborst moest redelijk zichtbaar zijn. Paul stond ondertussen bijna bij zijn voordeur, het was duidelijk dat hij de tijd had genomen om zo lang mogelijk van het uitzicht te genieten. Nu, met nog meer moois te zien bleef hij bij de deur treuzelen tot ik hem weer voorbij liep. Met een niets verhullende grijns op zijn gezicht wenste hij me goedenacht. Met een opgewonden blos op mijn wangen, wenste ik hem hetzelfde, en liep ondeugend glimlachend langs hem en stapte even later weer onze woning binnen. “Alsjeblieft schat, je telefoon.” Zei ik licht triomfantelijk. “En…, hoe vond je dit?” vroeg Arnulf. Ik keek hem een paar seconden intens aan en antwoordde. “Mm… het was op zich eigenlijk wel een sexy gevoel en opwindend.”

“Maar?” zei Arnulf.

“Neen, geen maar, ik vond het wel opwindend. Ik snap alleen niet zo wat er voor jou nou zou opwindend aan is.” Arnulf keek me half lachend aan. “Dat snap ik lieverd. Ik vind het idee erg geil dat je zo te zien was. Als je het aandurft wil ik nog iets met je doen, waar ik dan zelf ook bij ben en het kan zien. Wat denk je?”

“Ah…, het ijzer smeden als het heet is hè lieverd?” grapte ik. “Oké, ik zal je spelletje meespelen. Ik ben benieuwd wat je in gedachten hebt.” Arnulf stond op, gaf me een snelle kus en pakte mijn hand. Hij liep met me naar de voordeur, pakte opnieuw de autosleutels en we gingen de deur uit. Deze keer niemand op straat te zien en we stapten in de auto.

Arnulf reed met mij de stad uit en we gingen een stukje de snelweg op. Na een kwartiertje kwamen we bij een tankstation aan. Er stond één auto bij een pomp, verder was het rustig. Arnulf pakte zijn pinpas en gaf die aan me. “Ga naar binnen en koop een flesje water.” zei hij tegen me. “Oh en niet je jasje recht trekken. Gewoon zo naar binnen, afrekenen en weer terugkomen.” Ik voelde de spanning en opgewondenheid door mijn lijf gieren. Ik keek Arnulf aan en zag dat hij de rust zelf was en duidelijk afwachtte of ik zou doen wat hij me gevraagd had. Ik nam een beslissing en opende het autoportier. Ik zag mezelf in de weerspiegeling van het winkelraam van het station, en werd geil van de aanblik van mezelf. Ik ademde een keer diep in en stapte de winkel binnen, liep naar de koeling en pakte een flesje Spa. Ik draaide me om en ging richting de balie om te betalen.

De jongen achter het veiligheidsglas was bezig met de man van wie de auto bij de pomp was. Hij zag me en kon zijn ogen niet van me afhouden. Duidelijk van zijn stuk gebracht door mijn verschijning, kwam hij niet goed meer uit zijn woorden terwijl zijn blik langs de man voor hem bleef gaan om mij goed te bekijken. De man raakte duidelijk verward door zijn gedrag en in een impuls keek hij achter zich om te zien waar de stationsmedewerker zo door afgeleid werd. Zijn mond viel bijna open, toen hij mij vlak achter hem zag staan. Mijn hart klopte in mijn keel, en een warme gloed stroomde door mijn lijf. Ik rilde letterlijk van de opwinding en kon bijna niet geloven dat ik hier in mijn meest sexy lingerie stond met een jasje aan dat weinig aan de verbeelding over liet. Zo van zijn stuk als de stationsmedewerker was, zo raakte ook de man die voor me stond in de war. Hij kon bijna niet beslissen, of hij zich weer moest omdraaien om zijn betaling af te handelen, of dat hij met half open mond naar mij zou blijven staren.

“Eh…, hum ik moet nog wat hebben.” stamelde hij tegen de jongen achter de balie. “Laat de dame maar eerst.” Terwijl ik aan het raam kwam staan zag ik hoe de jongen zijn ogen fixeerde op het openstaande decolleté van mijn jasje. Mijn tepels waren te zien en hij zorgde ervoor dat hij zijn tijd nam om het flesje water te scannen. De man van de auto stond schuin achter me en was duidelijk zijn ogen de kost aan het geven op mijn billen die onbedekt waren. Ik genoot van elk moment realiseerde ik me. Het spelletje van Arnulf was heel wat opwindender dan ik had verwacht.

Nadat ik gepind had, liep ik rustig de winkel uit en stapte naast Arnulf in de auto. Arnulf bekeek me, en zag blijkbaar de opwinding die zich van me meester had gemaakt. “Spannend hè? Je hebt een hele geile blik in je ogen.” zei hij. “Mm…, het was niet slecht.” antwoordde ik. Arnulf reed het tankplateaus af maar in plaats van de uitrit naar de snelweg te pakken reed hij een weggetje rechts dat achter het station langs ging richting een grote parking waar een stuk of zeven grote vrachtwagens op een rij geparkeerd stonden. Netjes naast elkaar met wat ruimte tussen de laatste twee. Blijkbaar had daar ook een vrachtwagen gestaan, die ondertussen vertrokken was. Er waren direct achter de muur van het station geen lichten en hij stopte de auto. “Oké, nu voor de echte uitdaging meisje.” zei hij.

“Trek je string uit” beval hij. Overrompeld keek ik hem aan. Zonder er echt bij na te denken, deed ik wat hij zei. Ik trok mijn string uit en legde die in zijn uitgestoken hand. Hij gooide het nonchalant op de achterbank. “Jasje uit” commandeerde hij vervolgens. Ik trok het uit en ook dit belandde op de achterbank. “Goed” zei hij. “Je stapt zo dadelijk uit. Je wacht hier tot ik de auto geparkeerd heb, en dan loop je rustig naar mij toe. Zorg ervoor dat je voor de vrachtwagens langs loopt. Begrepen?” Ik keek hem nog altijd opgewonden van zo-even aan en knikte tot mijn verbazing gehoorzaam ja. Arnulf boog over me heen en opende mijn portier. “Daar ga je lekkertje.” zei hij. Ik stapte uit en vlot reed Arnulf bij me weg richting de geparkeerde vrachtwagens.

Ineens realiseerde ik me dat ik feitelijk naakt buiten stond. Ik droeg alleen nog mijn stiletto’s, kousen en een bh ‘tje dat mijn borsten niet echt bedekte. Opwinding en paniek stroomden beide door me heen. Ik zag hoe Arnulf de auto tussen de vrachtwagens in reed en ik begon de, ik schatte 300 meter, in zijn richting te lopen. Ik stapte uit de ‘schaduw’ van het station en liep de parking op in het volle licht van de straatlantaarns. Ik besefte dat ik er elk moment één of meer auto’s gewoon de parking op konden komen. Rustig liep ik richting de voorzijde van de trucks en naarmate ik dichterbij kwam, nam mijn opgewonden en daardoor mijn geilheid toe. Af en toe keek ik even over mijn schouder, maar er waren geen andere auto’s die de parking op kwamen rijden. Ik kwam aan bij de eerste truck en ik zag dat bij de wagens de gordijntjes dicht waren. “Ah, ze slapen.” dacht ik bij mezelf. Tegelijkertijd betrapte ik me erop dat ik het deels jammer vond dat ze geen idee hadden dat ik vrijwel naakt vlak voor ze langs liep.

Eindelijk kwam ik bij de opening tussen de laatste twee trucks en daar stond onze auto netjes tussen ze in geparkeerd. Arnulf zat leunend op de motorkap op me te wachten. Met een duidelijke opwinding in zijn ogen stond hij op toen ik bij hem kwam en zonder iets te zeggen stapte hij achter mijn rug. Hij haakte mijn bh los en duwde me voorover over de motorkap. Hij bleef me voorover buigen tot ik mijn armen wijd gespreid had en mijn borsten lichtjes over de warme motorkap wreven. Ik hoorde hem wat friemelen en zonder waarschuwing voelde ik hoe hij zijn harde paal tussen mijn schaamlippen stootte. Ik kreunde van genot en Arnulf begon me met harde, diepe stoten te neuken. “Och…” zuchtte ik. “Ooi! Dat is lekker schatje.” kreunde ik zachtjes. Ik had niet veel nodig, de opwinding van de afgelopen minuten hadden me al redelijk dicht bij een orgasme gebracht en het duurde niet lang of ik begon hard schokkend klaar te komen. “Oh ja, oh ja…” bracht ik hijgend uit. Terwijl ik heerlijk stond klaar te komen en mijn stijve tepels over de warme motorkap gleden, bleef Arnulf me heerlijk hard neuken tot ook hij met een diepe grom diep in me klaar kwam. Hij duwde hard tegen mijn billen en spoot zijn lading diep in mijn vagina. “Oh… mm… Oh lieverd wat is dat lekker.” kreunde ik zuchtend. Arnulf trok me omhoog van de motorkap en begon me intens te tongen. Ik greep hem stevig vast en beantwoordde zijn kus met dezelfde intensiteit. Ik voelde me zo ontzettend geil. Om zo geneukt te worden terwijl we gewoon open en bloot op een parking stonden. Ik genoot er intens van.

Na een lange kus zei Arnulf dat ik moest instappen. Hij raapte mijn bh van de grond en stapte ook in. Ik mocht me niet aankleden en naakt reed ik met hem mee terug naar huis. Onze parkeerplek was nog leeg en Arnulf beval me uit te stappen en bij de voordeur op hem te wachten. Terwijl hij op zijn gemak nog even mijn satijnen jasje en string van de achterbank pakte liep ik naakt naar onze woning. Ik besefte dat Arnulf er heel goed in slaagde om de opwinding in mijn lijf te houden, door me aan één stuk door in spanning te laten. Van binnen giechelend dacht ik dat buurman Paul eens moest weten hoe ik nu voor zijn huis langs liep. Ik wachtte zoals opgedragen bij de voordeur tot Arnulf er was en ging toen met hem naar binnen. Na samen nog een lekker glas wijn te hebben gedronken heeft hij me nog een keer heerlijk op de eettafel geneukt en daarna ook nog een keer in bed. Dat was mijn eerste belevenis met de ‘nieuwe Arnulf’ zal ik maar zeggen.

De nachtelijke escapade die Arnulf me, bijna twee weken geleden, op het parkeerterrein achter het benzinestation had laten uitvoeren, was tevens brandstof geweest voor een paar heerlijke neukpartijen in de week die volgde. Met nieuw elan hadden Arnulf en ik elkaar als het ware opnieuw ontdekt en dat betaalde zich uit in vurige seks. Ik dacht elke dag nog wel met een glimlach en opwinding terug aan het avontuur, voelde me erg sexy vanwege de ‘nieuwe’ kant die ik in mezelf was gaan ontdekken. Arnulf was gisteren (dinsdag) naar Duitsland vertrokken voor zijn werk, en hij zou pas vrijdag weer terugkomen. Ik hoopte vurig dat hij nieuwe ‘inspiratie’ had opgedaan voor een ander spannend avontuurtje.

Nadat ik redelijk vroeg had gegeten was ik nog even twee uurtjes naar de sportschool gegaan. Lekker moe en warm kwam ik thuis en liet een bad met warm water vollopen. Na bijna een uur heerlijk weken, droogde ik me af en ging naar de slaapkamer. In mijn kast pakte ik mijn korte, satijnen badjasje (dat ik ook aan had tijdens ons avontuurtje) en trok het aan. Verder niets en ik ging naar beneden. Ik lag lekker lui op de bank een film te kijken en genoot ondertussen van een heerlijk glas rode wijn…of waren het er twee? De film was bijna afgelopen toen mijn mobieltje afging. Ik zag Arnulfs fotootje en nam op.

“Dag lief,” begroette ik hem. “Hé lekkerbek!” grapte hij terug. “Hoe was je dag schat?” “Ah, een hoop vergaderen, presentatie gedaan en vanavond wat gedronken met Duitse collega.”

“Jij nog iets bijzonders gedaan?”

“Nee niet veel, morgen weer aan de slag.” Ineens verscheen op mijn beeldscherm een verzoek tot facetime en ik accepteerde het gesprek. Daar verscheen Arnulf glimlachend in beeld. “Heb je me al gemist?” vroeg hij. “Gemist hè…?” zei ik plagerig. “Um…, misschien een beetje…. Op sommige momenten…”

“Oh, op sommige momenten!”

“Hm, vast en zeker als je weer even terug was tussen de vrachtwagens… nou?” Ik keek ondeugend lachend en zei plagerig; “Tja eigen schuld jochie! Dan moet je maar geen spelletjes met me spelen die een verslavend karakter hebben.” Ik zag dat Arnulf een opgewonden blik in zijn ogen kreeg.

“Houd die telefoon is wat verder van je af. Laat eens zien wat je aan hebt?” Ik deed wat hij vroeg en filmde mezelf en liet het beeld over mijn dunne, zwarte badjasje glijden. “Mm…, altijd lekker dat stoute badjasje.”, zei Arnulf “Ben je eronder naakt?”

“Ja.” zei ik met een beetje hese stem. De sfeer werd ineens een stuk interessanter. “Mm, ik wil dat je wat voor me doet schatje.” Zwijgend en ondeugend keek ik hem aan, wachtend op wat hij ging zeggen. “Doe alles maar uit beneden en ga naar boven naar de slaapkamer.” Ik stond op, deed de t.v. uit en ging naar de slaapkamer. Eenmaal boven zei Arnulf. “Zet je telefoon op het randje bij het hoofdeinde van het bed en ga dan op je knieën op het bed zitten. Ik wil zien hoe je met jezelf speelt.” Ik voelde een warme tinteling door mijn onderlijf trekken en deed wat hij had gevraagd. Terwijl hij vanaf mijn beeldscherm toekeek, begon ik langzaam mijn badjasje uit te doen en mezelf langzaam op te warmen.

Ik heb mezelf volgens mij nog niet beschreven, dus dat zal ik doen zodat jullie een beeld hebben van hoe ik er ongeveer uitzie. Ik ben vrij lang, 1.87, ik heb grof krullend, zwart haar dat ongeveer een cm of tien over mijn schouders valt. Lange benen en strakke, ronde billen met redelijk brede heupen. Mijn taille is slank en mijn borsten zijn een gemiddelde C cup. Mijn huid is licht getint dankzij de Zuid-Europese tak van mijn familie.

Traag liet ik mijn handen over mijn lichaam zwerven, met de ene hand zachtjes dan weer de ene borst dan weer de andere borst knedend. Telkens even mijn harde tepels rollend. Mijn andere hand wreef zachtjes over mijn onderbuik, venusheuvel en glipte af en toe plagerig met wat vingers tussen mijn benen. Ik zag dat Arnulf enorm genoot van mijn aanblik. Hij keek minuten lang zwijgend en duidelijk opgewonden toe. Langzaam begon mijn lichaam te gloeien. Een steeds geiler gevoel maakte zich van me meester terwijl ik mijn geile show voor Arnulf opvoerde.

“Pak die lekkere dildo van je uit je kast en haal die spiegel uit de gang.” Ik wist precies waar hij op doelde. Arnulf had mij ongeveer een jaar geleden, toen hij een keer eerder uit zijn werk thuis kwam, betrapt terwijl ik mezelf aan het bevredigen was met mijn heerlijk, grote dildo. Ik vind het vreselijk geil om mezelf te bekijken als ik hem berijd. Ik heb een lange smalle spiegel op de gang hangen, en ik had die plat op de grond liggen en de dildo er met zijn zuignap opgezet. Ik zat op mijn knieën, en neukte mezelf heerlijk klaar op de dildo terwijl ik naar mezelf keek in de spiegel onder me. Arnulf heeft sinds die keer me heel wat keren, zich aftrekkend op het bed, bekeken terwijl ik mezelf voor hem klaar neukte op mijn dildo.

Ook nu wilde hij mij dus zien. Ik haalde de spiegel en pakte de dildo uit mijn kast. Ik legde de spiegel op bed en plakte de dildo met zijn zuignap erop. Ik smeerde een beetje glijmiddel op de dildo en begon daarna speels met mijn bekken over de grote eikel van de dildo heen te draaien en glijden. In de spiegel onder me keek ik hoe de heerlijke dikke eikel tussen mijn schaamlippen heen en weer gleed. Geil keek ik naar het beeldscherm van mijn telefoon. Arnulf keek met een geile, en tevreden blik naar wat ik deed. Even bewoog het beeld en even later zag ik hoe het beeld over een overhemd naar beneden afdaalde en een flinke, rechtopstaande penis verscheen in beeld. Hm… Arnulf begon zich heerlijk af te trekken met zijn harde pik goed in beeld. Ik liet me langzaam zakken over de massieve dildo en kreunde hijgend; “Och ja!” De dildo vulde me compleet. De wanden van mijn vagina omsloten hem strak en ik begon in rustig tempo mezelf heerlijk te neuken. Terwijl ik dat deed bekeek ik mezelf in de spiegel onder me en werd steeds geiler van het beeld van de enorme paal die door mijn kutje glibberde. “Oh wat is dat lekker.” kermde ik hijgend.

Ik richtte mijn aandacht weer op de telefoon wetend dat ik vol in beeld mezelf voor Arnulf zat te neuken. Ik keek naar de harde pik die ritmisch werd afgetrokken en deinde zelf op en neer terwijl ik met mijn handen mijn borsten kneedde. Ik probeerde me voor te stellen hoe het er voor Arnulf uitzag op zijn beeldscherm. Terwijl ik intens genoot, werd de telefoon aan de andere kant wat verder weg gehouden en bewoog meer naar boven. Waar ik Arnulf zijn opgewonden gezicht verwachtte, schrok ik van een vreemd gezicht. De pik die ik de hele tijd in beeld had gehad was niet van Arnulf… Een vreemd gezicht was aan de andere kant verschenen. “Mach weiter baby!” Zei een stem in het Duits.

Even wist ik niet wat ik moest doen. Mijn eerste impuls was geschrokken uit beeld springen, maar tegelijkertijd was ik mega opgewonden van het idee dat ik hier voor een vreemde mezelf zat te neuken. Mijn tepels waren keihard en de geilheid gierde door mijn lijf. Ik keek recht naar mijn telefoon, wetende dat ik de vreemde Duitser recht aankeek op zijn beeldscherm. Met twee handen begon ik mijn borsten te masseren en ritmisch pompte ik op en neer op de heerlijke dildo. Ik werd steeds heter van het besef dat ik dit voor een vreemde aan het doen was en ik raakte bijna in extase. Steeds harder neukte ik mezelf en ik trok beurtelings hard aan mijn tepels. “Oh, ho,” kreunde ik hees hijgend. Ik zag de geilheid uit de ogen van mijn toekijker druipen en ik ging helemaal los.

Ik keek weer naar de spiegel onder me en zag hoe mijn billen in hoog tempo tot op de spiegel kletsten en de enorme staaf keer op keer diep in mijn drijfnatte kutje verdween. “Oh ja, oh ja” ik bleef kreunen en liet één hand van mijn borsten zakken om mijn klit ook stevig te verwennen. Ik ging volledig in mijn show op en in gedachten fantaseerde ik dat de vreemde Duitser op een stoel vlak voor het bed zat. Wild neukte ik er op los en kon bijna zijn aanwezigheid voelen. Hard hijgend en kreunend richtte ik me op de telefoon voor me, en genoot van elke seconde van de show die ik voor de vreemde man weggaf. Ik zag het genot van zijn gezicht afstralen en terwijl ik hard naar mijn orgasme op weg was zag ik hoe hij zijn telefoon weer naar beneden richtte. Net op tijd om te laten zien hoe hij hard kreunend klaar kwam. Dikke stralen sperma, welden op uit zijn harde paal. Het duwde mij ook over de rand en schokkend begon ik hard hijgend en kreunend klaar te komen. Ik dwong mezelf om zo hard mogelijk door te blijven neuken terwijl ik bleef komen. “Oh… OH…” hijgde ik hard.

Mijn benen verkrampten bijna, zo heerlijk was mijn orgasme. Ik bleef naar de telefoon kijken, mijn schokkende, klaarkomende lijf tentoonstellend aan de vreemde ogen die bloedgeil naar me terugkeken. Na een paar minuten kon ik niet meer. Ik zakte uitgeput neer op de grote dildo die diep in mijn kut stak en bleef even met gesloten ogen zitten om mijn zinnen weer bij elkaar te krijgen. Wat was dit vreselijk geil geweest. Terwijl ik zo even tot mezelf zat te komen, hoorde ik ineens Arnulfs stem weer.

Ik opende mijn ogen en keek naar het scherm van de telefoon. “Dat was geweldig schatje. Dat was denk ik het geilste wat ik ooit van je gezien heb. Je bent echt geweldig lieverd.”

“Ja, du bist wirklich fantastisch. Ich kann es kaum erwarten, dich irgendwann zu treffen. Danke für deinen schönen, geilen auftritt Veronique.”, zei de vreemde man wiens gezicht in beeld verscheen. “Vond je het geil om zo verrast te worden?” vroeg Arnulf me. Ik zou denken dat ik achteraf best boos zou zijn, maar de realiteit van het moment liet me geen andere keus dan eerlijk tegen hem te zeggen dat ik het enorm geil had gevonden en me een zeldzaam lekker orgasme had bezorgd. Arnulf grinnikte en zei; “Bedankt lieverd, ik houd van je. Zie je vrijdag”.

Veronique

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *