Mail mij

()

Deze man heb ik via Instagram leren kennen onder een pseudoniem. Hij gebruikte een Instagram account om korte erotische teksten met de wereld te delen en daarmee wist hij mijn aandacht te trekken. Alles wat ik niet kan zijn bij mijn man, kan ik wel bij hem. Ik heb hem nog nooit gezien, maar het gevoel dat hij mij geeft, is overweldigend. Ik spreek hem altijd aan met Meester en ik krijg regelmatig opdrachten. Niets extreem, maar hij heeft me kennis laten maken in de soft BDSM-wereld waar ik ontzettend nieuwsgierig naar ben. In de mailtjes die wij delen, heeft hij verschillende keren laten vallen dat hij het ook opwindend vindt om de onderdanige kant van zichzelf te ontdekken. Afgelopen woensdag was het moment daar. Het moment dat ik mij durfde open te stellen tot mijn dominante zijde. Weliswaar via de mail, maar ik wilde hem een keer gek maken met een verhaal waarin hij de onderdanige rol heeft.

We zitten in een hotelkamer. We hebben hier afgesproken zodat we zeker door niemand gestoord worden. De kamer is ruim van opzet met een strak interieur. Het eerste dat opvalt, als we beiden binnen komen lopen, is een mooie fauteuil in het midden van de kamer met een zachte stof en een felle kleur die afsteekt in de kamer. Bij het zien van deze fauteuil denk ik meteen, hier kan ik wel iets mee. Ik laat je plaatsnemen in de fauteuil. Ik draag kousen en jarretels onder mijn witte zijden jurkje. Dat we onze handen van elkaar hebben weten te houden onderweg naar de kamer is bijna een wonder, want de spanning is voelbaar. Je gaat zitten en ik blijf op een afstandje staan. Ik kijk je aan, iets of wat verlegen. Mijn glimlach verraadt dat ik iets stouts van plan ben. Nu nog mijn moed verzamelen om het uit te voeren. Jij zegt niets, je kijkt me alleen lachend aan alsof je wilt zeggen, “kom maar op meisje, niet verlegen zijn en laat het beest in je los.”

Terwijl ik naar je kijk, valt me iets op aan de fauteuil, deze heeft namelijk armleuningen, wat mij op een idee brengt. Ik buk voorover en maak het bandje van mijn pumps los, ik ga weer staan en zachtjes stap ik uit mijn pumps. Ik schuif mijn jurkje iets omhoog waardoor mijn jarretels tevoorschijn komen. Je hand gaat richting je mond en ik zie hoe je tong langs je lippen gaan. Het uitzicht bevalt je. Ik maak behendig aan een zijde de jarretels los zodat ik bij mijn kous kan. Mijn vingers glijden er iets achter en zachtjes schuif ik een kous naar beneden. Ik leg deze even langs me en herhaal het aan de andere kant. Ik voel de zenuwen door mijn lijf gieren, maar ik wil je lang laten genieten van het uitzicht, waardoor ik mijn bewegingen langzaam uitvoer. Beide kousen liggen op de grond, ik pak ze op en kom naar je toe gelopen. Je kijkt me een beetje vragend aan, omdat je geen idee hebt wat ik van plan ben.

Ik sta voor je, mijn jurkje nog iets omhoog en de jarretels steken er een beetje onderuit. Je verschuift wat naar voren en wil mij vast pakken. Maar dan duw ik je weer in de stoel. Je armen plaats ik weer op de armleuningen en fluister in je oor, “blijven zitten mijnheer.” Ik geef je een kus op je mond en pak de kousen die ik zojuist heb uitgetrokken, op. Ik gebruik deze om je armen vast te maken aan de armleuningen. Je zit iets onderuitgezakt in de stoel, met je benen uit elkaar. Ik begin je te zoenen, een zoen vol passie en vuur. Je zoent echt heerlijk. Terwijl onze tongen in elkaar verstrengeld zitten, glipt mijn hand richting je borst. Ik voel je hart tekeergaan! Dan zakt mijn hand wat verder af naar beneden. Ik kom bij de rand van je broek. Een perfect zittende pantalon waar je billen heerlijk in uitkomen met een mooie riem, waaraan je ziet dat je echt gevoel voor stijl hebt. Ik stop met zoenen, want ik heb zin in je. Ik neem plaats op mijn knietjes voor je en mijn handen glijden over je broek. Ik zie een bobbel in je broek die steeds groter en groter wordt. Ik kijk je aan met mijn verlegen ogen, die echter ook een enorme honger uitstralen. Zacht maak ik je riem open en dan de knoop van je broek. De rits schuif ik langzaam naar beneden. Dan schuift mijn hand achter je boxershort om je pik uit je broek te bevrijden. Hm… wat heb ik zin om je pik te verwennen. Ik houd je pik vast en laat mijn tong over je eikel glijden, ik proef wat van je voorvocht zo geil ben je. Dan glij ik met mijn tongetje zo langs je schacht naar beneden. Ik kan er niet goed bij dus pak ik je broek en probeer iets meer ruimte te maken rondom je pik. Dan glij ik met mijn mond helemaal over je pik heen. Je voelt de warmte van mijn tong en ik hoor je zacht kreunen. Mijn hand heeft je pik vast terwijl deze in een lekker tempo in en uit mijn mond glijdt. Steeds iets dieper mijn keeltje in. Af en toe houd ik je pik even zo diep in mijn keeltje dat ik er bijna van moet kokhalzen. Ik kan hier geen genoeg van krijgen.

Dan herinner ik mij dat ik olie mee heb genomen. Ik geef een kus op je pik en zeg tegen je dat je even moet wachten. Ik huppel naar mijn tas en haal een flesje olie tevoorschijn. Ik kom terug lopen en ga weer op mijn knietjes zitten voor je. Ik heb gezegd dat ik magische handjes heb als het aankomt op masseren, dus wordt het tijd om dat eens te ervaren. Je kijkt me aan met grote ogen en ik zie steeds meer verlangen. Met een hand pak ik je pik vast en de andere laat wat olie uit het flesje druppelen, op je eikel. Ik blijf je aankijken bij alles wat ik doe. Ik wil je zien genieten, bij alles wat ik doe. Nog een paar druppels extra en dan leg ik het flesje even opzij. Met een aantal vingers ga ik zachtjes over je eikel. Met roterende bewegingen verdeel ik de olie over je eikel. Je eikel glimt zo mooi en ik hoor je zacht kreunen door mijn vingers die er zo lekker overheen glijden. Ik pak wat extra olie en druppel deze langs je schacht. Dan verdelen mijn vingers weer de olie over je hele pik. Ik sla geen plekje over. Niet te zacht, niet te hard, maar een perfecte druk voer ik uit, als beide handen langs je pik en je ballen glijden. Je kijkt me aan en ziet dat ik volledig geconcentreerd bezig ben met het masseren van je pik. Met grote ogen kijk ik ernaar en bewonder deze van alle kanten. Af en toe bijt ik zachtjes in mijn onderlip, omdat ik dit zo geil vind. Je kreunen, je blik, je pik onder de olie, echt alles maakt me van binnen gek.

Ik besluit je broek iets meer naar beneden te trekken, want ik wil meer ruimte. Je gaat iets omhoog, zodat ik je broek en boxershort over je billen kan schuiven en deze helemaal naar beneden kan trekken. Daar zit je dan, nog steeds onderuitgezakt in de stoel met een fantastisch glimmende paal en je armen vast aan de armleuningen. Ik pak nog wat meer olie en laat deze in je liezen vallen. Langs je ballen gaat de olie iets naar beneden. Dan grijpen beide handen je pik vast, met trekkende bewegingen omhoog en omlaag, de bovenste hand gaat hierbij telkens over je eikel. In een lekker tempo, waardoor je ademhaling versnelt. Dan gaat er een hand richting je ballen, je lies en iets verder naar beneden. Ik duw je benen nog iets verder uit elkaar en ik vraag of je iets verder wil zakken. Dan laat ik wat druppels olie op mijn vingers vallen en breng deze richting het gebiedje tussen je ballen en anus. Een gevoelig plekje merk ik, zodra ik daar begin te masseren. Weer pak ik wat olie, maar nu dwalen mijn vingers iets verder af naar beneden, voorbij het gevoelig plekje richting je anus. Mijn vingers gaan er zachtjes langs. Met zachte masserende bewegingen aan de buitenzijde en af en toe met een klein beetje druk. De andere hand heeft nog steeds je pik vast en blijft deze masseren. Ik merk dat je het steeds zwaarder krijgt. De combinatie van het trekken en mijn vingertjes die masserende bewegingen maken rondom je anus zorgen ervoor dat je gek wordt. Je bewegingen en je ademhaling verraden dat je bijna gaat klaarkomen, waardoor ik weer stop met masseren. Je hoofd valt naar achteren en ik hoor je zeggen, “fuckkkkkkkkkk”.

Je armen worden wat onrustig. Maar ze kunnen geen kant op, want die zitten vast aan de stoel. Je kijkt me aan met ogen vol vuur. Je wilt klaarkomen, maar je weet dat ik degene ben die bepaalt wanneer. Zweetdruppels op je voorhoofd en een ademhaling die tekeer gaat. Ik lach lief naar je en zeg, “even diep ademhalen schatje en nog even geduld.” Ik merk dat ik geniet van het spelletje. Ik laat mezelf achterover vallen op de grond en met mijn benen wijd geef ik je een open inkijk op mijn kutje. Ik lig daar met mijn voeten op de grond, benen uit elkaar, jarretels zichtbaar en mijn jurkje omhoog geschoven. Je ziet mijn handen langs mijn lichaam glijden. Over mijn borsten, mijn buik, mijn heupen, zo richting mijn kutje. Je ziet hoe vochtig ik ben, want mijn lipjes glinsteren. Mijn vingers glijden langs mijn lippen en ik verspreid alle vocht over mijn kutje. Vingers gaan die langs mijn klitje en ik begin te kreunen, mijn lichaam beweegt mee in de aanrakingen van mijn vingers. En jij, jij kunt alleen maar kijken. Zien hoe ik geniet van mijn vingers, hoe ik controle neem en mijzelf eerst wil verwennen voordat ik jou toe laat om een orgasme te krijgen. Mijn vingers gaan steeds sneller over mijn klitje, mijn ademhaling wordt onrustiger en mijn hartslag gaat tekeer. En dan wanneer ik mijn vingers van mijn andere hand in mijn kutje duw, voel ik een ontlading als nooit tevoren. Een orgasme dat zo explosief is dat ik mij niet in kan houden met het produceren van geluid. Terwijl ik probeer bij te komen van mijn orgasme kijk ik je aan. Je kijkt me aan alsof je niet kan geloven wat je zojuist hebt gezien. Ik weet zeker dat als ik je nu los maak, jij mij op het bed gooit en mij alle hoeken van de kamer laat zien. Dit is de blik waar ik naar op zoek ben. Pure honger, bijna dierlijk zelfs. Je ademhaling gaat snel, veel te snel, en je blijft me aankijken. Mijn vingers die zojuist mijn kutje hebben bewerkt gaan richting je mond. Je opent gewillig je mond en likt mijn vingers. Ik begin je te kussen. Een zoen vol vuur, waaraan ik merk dat je niet meer kan wachten. Mijn handen glijden weer richting je pik. En mijn mond volgt. In een keer duw ik je pik tot diep in mijn keel. Ik hoor je zuchten, kreunen en je hoofd valt naar achteren. Je pik gaat in en uit mijn mondje terwijl een vinger weer een ander plekje aan het opzoeken is. Ik blijf je pijpen terwijl mijn vinger de buitenzijde van je anus masseert.

Je ademt steeds zwaarder. Steeds iets meer druk met mijn vinger tegen je gaatje en steeds sneller pijp ik je. Telkens verdwijnt je pik zo diep in mijn keel dat ik mijn best moet doen om niet te kokhalzen. Mijn andere hand gaat mee over je schacht en dan hoor ik je hard kreunen. Je zaad schiet mijn keel in. Je spuit mijn keel helemaal onder en ik slik het allemaal door. Ik zie je kleine schokkende bewegingen maken en je ligt vervolgens uitgeteld in de stoel. Ik geniet van het uitzicht. Wat was dit gaaf om te doen. Er is dus blijkbaar een dominante zijde die het ontdekken waard is, want wat was dit gaaf om te doen. Wie weet ga ik vaker schrijven en jullie meenemen in mijn mail-avonturen met mijn mysterie man!

Angel

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *