Het lulletje

()

Ik kwam laatst bij toeval op jullie smaakvolle site, want als vrouw van 28 zit ik niet echt te wachten op verzonnen verhaaltjes, maar het bracht me op het idee om jullie te vertellen over wat er ooit met mij gebeurde. Ik werk voor een groot Zweeds meubelhuis en ben samen met Sandra een montageploeg. Niet iedereen is handig met het in elkaar zetten van zijn meubeltjes, dus tegen betaling wordt dat bij je thuis gedaan. Eerst werkte ik met Henk, maar zijn vervelende seksistische opmerkingen werd ik beu. Ik zie er namelijk kennelijk uit als lekker ding, waar wel wat mee te beginnen valt, en Henk moest steeds bewijzen dat hij de kriebels van me kreeg. Je weet wel waar hij dat voelde. Ik had het erover met Sandra en diezelfde dag hebben Sandra en ik overplaatsing gevraagd voor Henk. Aan Henk maakte ik duidelijk dat hij problemen zou krijgen als hij zou protesteren. Het is gelukt!

Al meer dan een half jaar zijn Sandra en ik een koppel, maar tot het moment waarover ik jullie nu wil vertellen hadden we verder nog niets met elkaar. Ik vertel jullie over het kantoorlulletje. Hij was een jaar of 30, denk ik, maar kennelijk nog te jong om zijn boekenkast en bureau in elkaar te kunnen flansen, dus hij betaalde voor montage. We bellen aan op de afgesproken tijd en hij doet open, in strak sportbroekje en een keurige polo. Nou was het tot die dag altijd voor iedereen meteen duidelijk geweest wie we waren, want er is toch een duidelijke afspraak met de winkel gemaakt en we lopen, compleet voor gek, in van die blauwe werkbroeken met bretels en een groot embleem van het je-weet-wel warenhuis uit Zweden. Voor vrouwen hebben ze geen andere kleding.

Maar voor deze snuggere besnorde vent was het niet zo duidelijk. Hij keek van onder zijn vette haren met grote ogen naar onze frisse verschijning, liet zijn ogen een tijdlang hangen op Sandra haar forse voorgevel en bleef al die tijd doodstil. Sandra vroeg toen maar of hij inderdaad mijnheer X was. Geen reactie. Even dacht ik dat we de verkeerde stad hadden of zo. Maar toen slikte hij een paar keer en knikte. Hij knikte niet gewoon van: “ja”, maar van: “Jaaaaaaaah!”. Dus Sandra en ik keken elkaar aan en dachten: doortrekken die hap! Nou, we sjouwden de boel naar binnen en hebben de rotzooi net op de goede kamer staan als mijnheer al klaar staat met de koffie. Nou vind ik dat wel eens lastig, want bijna niemand in dit shitland kan goede koffie zetten en de gesprekken zijn zonder uitzondering vreselijk saai. En Sandra houdt al helemaal niet van koffie. Maar het is goed bedoeld en we moeten van de baas altijd beleefd blijven, dus we pakten de mokken zogenaamd dankbaar aan en vroegen of het goed was dat we die even lieten afkoelen en alvast met het werk konden beginnen. Soms vergeten we het te drinken, snap je?

Het mannetje knikte natuurlijk ja, en opeens viel toen die bobbel op in dat strakke sportbroekje. Ik keek Sandra aan en zij had hem ook door. Nou, komt dat wel vaker voor ondanks de lompe kleren die we moeten dragen. “Aan een erectie kan een man niets doen, toch?” en we pakten dus snel onze Stanleymessen. Met wilde gebaren en extra agressief ratsten we de dozen open. Dat helpt bijna altijd. Ook hier: deze mijnheer vertrok naar boven, terwijl hij mompelde dat we maar moesten roepen als we iets nodig hadden. “Ok! Is begrepen!” riep ik hem na. Ik keek Sandra aan en we onderdrukten onze lach zo goed mogelijk. We waren een minuut of vijf aan de gang toen ik boven ons ritmisch gepiep hoorde. Het leek wel een stoomtrein. “Potver…” gromt Sandra. “Straks ligt dat kantoorpikje zich nog af te rukken”, zei ik. Sandra lachte en zei: “Hoor je het nu pas?” Toen vroeg ze of ik er zin in had om hem voor de grap wat op te geilen. Ik sputterde tegen, maar we hadden tijd over en Sandra dacht dat we er wel mee weg zouden komen.

Dus wij stilletjes de trap op. Sandra voorop. Onderweg keek ik tegen haar achterwerk aan en het speet me voor de zoveelste keer dat die broeken zo lomp zitten. Boven probeerde Sandra de eerste deur, maar dat was een logeerkamertje. De tweede deur was raak. We keken om de hoek van de deur en zagen mijnheer met zijn sportbroekje op zijn enkels op zijn bed en met zijn hand nog aan zijn paal. Boven zijn bed hing een enorme poster van een blote stoeipoes met onwaarschijnlijk grote tieten. “Hé,” zei Sandra hard, “dat moet je anders doen, man!” Hij schrok enorm en sprong op. Met een rood hoofd probeerde hij zijn broekje omhoog te trekken, maar het wilde niet over zijn billen heen, zodat zijn paal boven de rand van het textiel uit keek en heen en weer wiebelde met zijn bewegingen. Zijn paarse eikel wees mij aan. Hakkelend vroeg hij of we soms al klaar waren.

“Nee hoor, helemaal niet,” zei Sandra, “en jij ook niet, hé?” Wij proestten het uit. Sandra liep de kamer verder in en deed haar bretels naar beneden, waardoor de voorflap van haar broek naar beneden kwam te hangen. Ze pakte haar grote memmen vast, over haar shirt heen, en vroeg “Wat denk je, wie heeft hier de grootste: zij (en ze wees op de poster) of ik?” Het mannetje had nu een knalrood hoofd. Het was hem gelukt om zijn paal in zijn broekje op te bergen. “Euh…” was alles wat hij uit kon brengen. Ik dacht dat dit het was, maar Sandra liet tot mijn verbazing haar broek vallen en stapte eruit. Ik zag eindelijk haar volle billen en vond dat ze een super sexy slipje droeg. Ik besloot haar later te vragen waar ze dat had gekocht. Met een snelle beweging trok ze haar shirt over haar hoofd en gooide het van zich af. Haar BH was niet zo mooi als het slipje, maar dat kregen het mannetje en ik maar even te zien, want al snel hadden haar borsten vrolijk de ruimte gekregen en keken ze het kantoorpikje recht aan. Tot mijn verbazing waren haar tepels klein en hard. Ze deed niet alsof, maar ze was écht opgewonden!

Ik deed de deur maar eens achter me dicht en was benieuwd wat er ging komen. Sandra liep op het mannetje af, knielde voor hem neer en trok met twee handen het sportbroekje kapot. Eén pijp scheurde helemaal open. Ze liet het los en het zakte langs zijn andere been tot de knie, waar het bleef hangen. Zijn paal was opeens veel kleiner geworden. Plagend vroeg ik hem waar hij die andere had gelaten, maar hij keek nu nog banger uit zijn ogen en je kon zijn pik nog verder zien schrompelen. Twee zielige balletjes slingerden eronder. “Sandra”, zei ik, “dit is geen gezicht. Kan hij niet iets aantrekken?”

“Nee,” zei Sandra, “hij heeft al aan genoeg getrokken. Ik heb een beter idee. Waarom trek jij niet iets uit, dan groeit dat ding vanzelf wel weer!” Dat leek me wel goed, maar natuurlijk vanwege Sandra. Dat hij erbij was, was wel vervelend, maar dit leek me een kans om iets met haar uit te proberen. Dus langzaam deed ik de gespen, waarmee mijn voorflap vast zat, iets losser. Toen trok ik mijn shirt vanonder de broek over mijn hoofd. Ik hoorde Sandra diep inademen. Ik droeg toen namelijk geen BH en mijn tietjes konden kennelijk haar goedkeuring krijgen. Trots keek ik Sandra in haar ogen terwijl ik langzaam de bretels over mijn schouder haalde. Toen nog de knopen van de gulp en de broek viel. Ik stond in mijn HEMA-slipje midden in de kamer en voelde hoe ik kleddernat werd door Sandra’s blik, die mij van top tot teen opnam. “Uit”, is alles wat Sandra met hese stem zei. Ik draaide me om en duwde langzaam mijn slipje over mijn billen, waar ik het vast klemde. Toen draaide ik weer en keek Sandra recht in haar ogen terwijl ik het langzaam verder naar beneden duwde, zodat mijn landingsstrip zichtbaar werd. Ik boog me voorover en trok het slipje over mijn voeten, maakte er een bolletje van met het natte streepje in het kruis naar boven, liep op het mannetje af en duwde mijn liefdessap onder zijn neus.

Zijn lolmeter begon alweer te werken. Ik wees erop en zei; “Je hebt gelijk, lieve Sandra!” Sandra zat nog steeds geknield voor de man en keek even naar het pukkie dat toen recht vooruit wees. “Sorry, mijnheer,” zei ze, “maar ik kan me er niet toe brengen dat ding aan te raken”. Ze draaide een kwart slag en sloeg haar handen om mijn billen. Zo trok ze mij naar haar toe. Ik deed een been opzij en voelde hoe haar ruwe tong voorzichtig mijn lipjes streelde, mijn gleufje zonder probleem open werkte en als vanzelf mijn klitje vond. Ik hield geil Sandra’s hoofd vast, en al snel duizelde het me. Met ervaren bewegingen deed haar tong precies wat nodig was en vlak voordat mijn explosie kwam, duwde ze dat hete ding opgerold als een staafje bij me naar binnen. Ik kwam snikkend klaar. Toen pas herinnerde ik me dat het mannetje er vlak bij stond. Ik keek opzij en zag hoe hij hard stond te rukken aan een nog niet helemaal volgroeid paaltje. Sandra liet zich achterover zakken op haar rug en deed haar slipje uit. Ze spreidde haar benen terwijl ze mij recht aan keek. Het mannetje maakte aanstalten om op haar te klimmen, maar ik schoof hem opzij. De uitnodiging was duidelijk voor mij bedoeld!

Ik ging op mijn handen en knieën zitten en liet mijn hoofd in haar schoot zakken. Met mijn handen omklemde ik haar prachtige billen en duwde die iets omhoog. Met mijn tong likte ik eerst langs het witte zachte vlees van haar bovenbenen naar boven, tot ik bij haar hofje kwam. De lipjes stonden al wijd uiteen en een zware vrouwengeur overheerste. Met mijn tong likte ik eerste de buitenlippen een paar keer en duwde toen hard tegen haar aars. Vanaf daar ging ik naar boven, schoot even een klein stukje haar grotje in en trok mijn tong toen door naar haar klitje. Toen ik daar kringetjes maakte, kreunde ze. Ik ging eens goed aan het werk en voelde al snel hoe Sandra’s lipjes begonnen te trekken. Alleen een vrouw weet hoe je dat goed moet aanpakken. Opeens schrok ik van handen, die ruw tussen mijn benen werden geschoven en die mijn benen uit elkaar trokken. Ik stootte daardoor met mijn neus tegen Sandra aan die verbaasd op keek. Het mannetje!!

Even dacht ik eraan om hem een trap in zijn kruis te geven, maar ik zag dat Sandra verlekkerd keek. Kennelijk wond het haar op dat ik werd geneukt terwijl ik haar befte. Ik besloot om het hen te gunnen. Al snel voelde ik hoe hij zijn paal bij me naar binnen schoof. Eigenlijk was het minder erg dan ik dacht, zo met z’n drieën, dacht ik, terwijl hij alle kanten van mijn kut een beurt gaf. Sandra keek me met grote geile ogen aan en ik toog weer aan het werk met haar gleuf terwijl ik steeds ruwer geneukt werd. Sandra trok al snel haar kin op en begon, “Yes, yes, yes” te zeggen, steeds luider tot ze “Yessssss!” schreeuwde en een flinke sloot vocht over mijn tong op de grond stroomde. Achter mij hoorde ik het mannetje hijgen. Krampachtig stootte hij in me en na een paar minuten voelde ik eindelijk dat zijn eikel opbolde en hij zijn zaad in mij kwijt raakte.

Ondertussen was er een uurtje voorbij en stonden de kasten nog niet. We hebben de hele handel zo laten staan, nadat we met de handleidingen onze gleuven schoon gemaakt hadden. “Vraag het buurmeisje maar, ouwe, die kan het net zo goed! En als je daar niet mee klaar komt, dan bel je toch gewoon even de winkel”, zei Sandra brutaal. We trokken snel onze kleren weer aan en lieten het ventje beteuterd achter. Op naar de volgende klus!

Veronique

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *