Dark site off… 2.3

()

Telkens weer opnieuw probeer ik haar schaamlippen uiteen te trekken met mijn vingers, zodat mijn tong dieper in haar schede kan doordringen. Plots voel ik hoe haar schede samentrekt. Geil loopt langs haar schaamlippen naar buiten als de vrouw een kreet slaakt en met haar handen naar me grijpt…

Ik kleed mij terug aan na de verkwikkende douche. Het kleed glijdt over mijn schouders. Ik stap terug naar de gang. Ik zie verschillende deuren en twijfel… “Welke deur…” mompel ik in mezelf… “Je mag kiezen” klinkt het plots in mijn oor. Ik neem de eerste beste deur en stap binnen. De ruimte is verduisterd. Ik zie vaag enkele gestaltes bewegen. Van zodra ik de deur sluit klinkt een nieuwe vrouwenstem in mijn oor.

“Je mag je hemd aan de kapstok links van je hangen.” Ik zoek op de tast naar de kapstok en vind hem tenslotte. Ik trek mijn hemd uit en hang het aan het haakje. “Je mag nu verder naar binnen gaan” klinkt het. Het is gezellig warm binnen. Mijn ogen passen zich aan, maar toch kan ik amper beweging zien, laat staan iets herkennen. Ik voel hoe een hand over mijn rug naar mijn heupen glijdt. De hand stopt tussen mijn benen en trekt zich terug als ze mijn ballen voelt. Ook ik tast voorzichtig verkennend rond en voel een lichaam naast me. Ik voel een buik en mijn hand glijdt naar beneden. Ondertussen wordt mijn lichaam weer betast door voorzichtige vingers. Een hand glijdt over mijn rug en billen. Ik voel hoe mijn hand de penis van een man aanraakt. Verwonder wil ik mijn hand terugtrekken, maar nieuwsgierigheid houdt me tegen.

Ik neem de lul in mijn hand en voel hoe hij zich begint op te richten. Met mijn andere hand betast ik zijn ballen terwijl ik langzaam zijn voorhuid wegtrek. De penis staat nu volledig recht en klopt lichtjes in mijn hand. Langzaam begin ik de man af te trekken, terwijl deze eveneens mijn lul vastpakt. Ook mijn penis heeft zich al opgericht, terwijl hij in de hand van de man ligt. “Je moet minstens een man in deze kamer bevredigen en omgekeerd” klinkt een mannenstem in mijn oren. Nieuwsgierig bevoel ik de stijfheid van de man. Hij legt een hand op mijn schouder en drukt mij omlaag. Ik zak door mijn knieën naar de grond en zit nu voor zijn geslacht, dat ik nog steeds in mijn handen houd. Nieuwsgierig breng ik mijn hoofd dichterbij. Ik ruik geen vreemde geuren en besluit verder te gaan. Ik trek de opgerichte penis dichterbij en lik met mijn tong langs de eikel. Het voelt zacht aan. Ik lik met mijn tong langzaam verder rond de eikel. Voorzichtig open ik mijn lippen en breng de lul dichterbij. Ik voel hoe de man zijn lul dichterbij drukt en de eikel glijdt tussen mijn lippen over mijn tong. Het voelt raar aan om de volledige eikel in mijn mond te voelen en ik sluit mijn lippen rond zijn geslacht terwijl mijn tong de eikel verder verkent. De schacht wordt dieper in mijn mond gedrukt en ik voel de kloppende penis verder over mijn tong glijden. Langzaam pijp ik hem verder, nieuwsgierig… Ik zorg ervoor dat mijn lippen over mijn tanden zitten en probeer ze strak rond de penis in mijn mond te drukken. Met mijn tong druk ik stevig tegen de schacht die langs de huig van mijn mond glijdt.

Mijn hand volgt mijn mond langzaam op en neer, terwijl ik de druk steeds weer afwissel, van een zachte aai tot een stevige druk op de paal die in en uit mijn mond blijft glijden. Langzaam verhoog ik de druk door steeds harder te zuigen op de eikel als deze bijna uit mijn mond glijdt. Mijn tong betast de opening bovenop de eikel. Ik zorg dat er veel speeksel in mijn mond blijft en merk dat het makkelijker gaat als ik mijn hoofd lichtjes naar beneden houd. De erectie glijdt dan in mijn speeksel en smeert zichzelf, terwijl ik niet steeds krampachtig mijn speeksel hoef weg te slikken. Mijn linkerhand omklemt de kaalgeschoren strakke ballen. Ik merk hoe de ballen harder worden en zich tegen de stam aandrukken. Ik hoor hoe de man kreunt. Ik drijf het tempo op en raak zelf ook opgewonden. Ik ben geil en druk mij steeds dieper over de lul terwijl ik het tempo opdrijf. Ik maak draaibewegingen met mijn handen over zowel zijn harde paal als ballen. Ik merk hoe er een siddering door zijn lendenen trekt. De lul wordt krachtiger in mij gedrukt. Krachtig probeer ik hem tegen te houden maar laat mij toch weer diep over de harde lul zakken. Plots voel ik hoe mijn gehemelte en de achterkant van mijn keel wordt gevuld door warm vochtig zaad. De lul trekt in een kramp samen en wordt terug in mijn mond gedrukt als een nieuwe straal warm zaad opnieuw over mijn tong en gehemelte wordt gespoten. Ik slik krampachtig het vocht door mijn keel als al een nieuwe lading over mijn gehemelte wordt gespoten. De mengeling van zaad en speeksel glijdt door mijn keel en doet me aan een oester denken. Ik slik en zuig hard op de eikel terwijl ik mijn hand stevig om de schacht druk terwijl de man zich terugtrekt. Het kloppen van de paal houdt op, zaad loopt nog steeds langs zijn eikel naar buiten. De weeë smaak van sperma vult mijn mond. Ik lik mijn lippen en slik mijn mond proper. Ik druk mijn lippen terug op de eikel en met mijn tong glijd ik langs de opening waar nog steeds het slijmerige zaad uitstroomt. Ik zuig. Langzaam glijdt de penis uit mijn mond en richt ik mij terug op.

De man hijgt nog na als ik mijn handen op zijn schouders leg en hem langzaam naar beneden druk. Ik voel hoe de man mijn geslacht met z’n handen verkent en mij uiteindelijk in zijn mond opneemt. Ik kreun van genot als mijn eikel tussen zijn lippen verdwijnt en ik zijn tong langs de rand van mijn eikel voel glijden terwijl zijn hand voorzichtig mijn ballen kneden. De druk van zijn hand op mijn stijve lul terwijl hij deze langzaam op en neer beweegt is zalig. Onwillekeurig maak ik neukbewegingen in zijn mond. Ik kreun als ik onverwacht snel klaarkom tussen zijn lippen. Mijn lul glijdt dieper tussen zijn klemmende lippen in zijn mond. Ik voel hoe de tong langs mijn schacht glijdt en ik een nieuwe straal zaad over zijn gehemelte schiet. Mijn lul is zo gevoelig dat het pijn doet. Mijn ballen trekken zich samen als hij verder zuigt aan mijn lul en ik weer een nieuwe lading in zijn mond pomp. Ik kreun en trek mij terug terwijl ik voel hoe het zaad uit mijn lul wordt gezogen. Ik hijg en trek mij verder terug. Ik voel hoe mijn eikel lijkt te gaan exploderen als hij tussen zijn lippen uitglijdt. Hij likt nog een laatste maal over mijn eikel en laat me dan los. Mijn paal staat nog steeds hard overeind. “Je mag nu verder gaan naar de deur” klinkt het in mijn oor… Verdwaasd kijk ik rond in het donker zonder iets scherps te zien. Ik ben nog steeds een beetje van de kaart en tril op mijn benen als de vrouwenstem terug in mijn oren klinkt.

“Ga naar het groene knipperende lampje” verduidelijkt ze me. Ik zak vermoeid van de wegebbende spanning door mijn knieën op de grond. De man die me zonet heeft gepijpt legt zijn hand op mijn zij en trekt me langzaam tegen zich aan. Ik vlij me neer tegen de man. Ik voel hoe zijn handen mijn lichaam verkennen. Zijn hand glijdt over mijn borst en verder naar mijn buik, maar stopt daar niet. Voorzichtig neemt hij mijn stijve lid tussen zijn vingers en maakt een aftrekkende beweging. Ik voel hoe hij zich voorzichtig over me heen buigt en z’n knie tussen mijn benen schuift. Ik open mijn benen iets verder en de man maakt gebruik om zich boven op me te hijsen en zijn benen tussen de mijne te plaatsen. Ik voel hoe zijn geslacht tegen het mijn glijdt. De aanraking windt me op… langzaam laat hij zijn lid langs mijn stijve penis glijden, tot verder over mijn buik. Ik voel hoe zijn ballen langs mijn schacht glijden als zijn lul zijn neerwaartse beweging terug aanvat. De man herhaalt dit enige keren totdat ik voel hoe hij z’n handen onder mijn benen legt en mijn knieën oplicht. Hij neemt mijn enkels en plooit mijn opgetrokken benen over zijn rug. Ik voel hoe hij verder zakt en de penis langzaam tussen mijn billen glijdt. De eikel drukt tegen mijn kont. Voorzichtig probeert hij met korte stootjes zijn eikel in mij te duwen, terwijl hij mij verder aftrekt met de ene hand, terwijl de andere op de grond rust.

De druk van de eikel tegen mijn kontgaatje en de stevige hand die me aftrekt maakt dat ik al snel kom. Mijn zaad spuit over mijn buik als ik kreun. De druk van de eikel tegen mijn kont verlicht en ik voel hoe zijn hand mijn lul leeg knijpt op mijn buik. Als ik helemaal leeg ben gemolken laat hij mijn verslappende lid los en ik voel hoe zijn hand door mijn zaad glijdt. Hij drukt zijn natte vingers tegen mijn kont en drukt ze langzaam in mijn anus, mijn zaad als glijmiddel gebruikend. Weer schept hij wat zaad tussen de vingers en bevochtigt verder mijn kont. Dan drukt hij voorzichtig zijn eikel tussen mijn billen en ik voel hoe de eikel langzaam in mijn kont glijdt. Dan trekt hij zich terug en smeert weer wat van mijn sperma over zijn lul en mijn kont om zich vervolgens terug dieper in me te drukken. Ik probeer me te ontspannen, wat moeilijk is, terwijl de penis langzaam dieper in me schuift en me opvult. Plots geeft mijn kont zich gewonnen en voel ik hoe de lul nu moeiteloos mijn aars binnen glijdt. De man kreunt. Mijn erectie heeft terug zijn volle kracht bereikt en de man houdt zich aan mijn lul vast terwijl hij me met kleine halen begint te neuken.

Ik voel hoe de paal in mijn darmen glijdt en hoe mijn anus helemaal opgespannen om zijn lul glijdt. De man begint mij onrustiger en met snellere halen te neuken als hij plots klaarkomt. Ik voel hoe de krampen zich over zijn kloppende lid verspreiden en verbeeld me het zaad dat in mijn darmen wordt geschoten. Ik kom spontaan terug klaar, samen met de man die zijn onderlichaam nu krampachtig tegen mijn billen drukt. Ik voel het samentrekken van de lul in mij nog steeds, terwijl mijn ballen mijn laatste zaad over mijn buik spuiten. Ik druk mijn kont nog eenmaal dieper rond de man en druk hem met mijn hielen dieper in mij. Dan is het over. We hijgen beiden en blijven even tegen elkaar aanliggen. Dan voel ik hoe hij zijn lul terug uit mijn kont trekt. Hij glijdt minder gemakkelijk en ik houd hem even tegen als hij me pijn doet. Ik voel hoe zijn lul verder verslapt en hij verder, makkelijker, uit mij glijdt. Ik hoor het soppen van zijn zaad als zijn lul eindelijk uit mij glijdt en hij zich van me laat afglijden. Ik sta voorzichtig op en voel hoe mijn kont, nog steeds geopend, raar aanvoelt, alsof de lul er nog steeds inzit. Ik wandel naar de deur welke automatisch open glijdt als ik ze nader. De deur sluit zich na mij en het licht gaat langzaam aan. Ik voel hoe zaad uit mijn kont langs mijn billen loopt.

Ik stap naakt het sas naar de volgende kamer binnen. Ik snak naar een douche. Ik merk hoe een druppel zaad van mijn nog steeds half stijve penis op de grond druipt. Ik kijk rond en vind wat ik zoek; papieren zakdoekjes… Ik neem er eentje uit de stapel en knijp voorzichtig het zaad uit mijn lul in het papieren ding. Ik werp het doekje in de mand onder de tafel. Ik neem een nieuw doekje en laat het tussen mijn billen glijden. Het doekje is direct zeiknat en ik besluit een vijftal doekjes ineens te nemen om de lading zaad die zonet in mij werd gepompt en uit mijn – nu nog steeds iets geopende kont – naar buiten stroomt, te deppen als de volgende deur langzaam open glijdt. Ik neem nog even enkele doekjes en veeg het zaad tussen mijn dijen weg waarna ik de proppen in de mand onder de tafel werp. Op een tafeltje, rechts van me, liggen enkele hemden. Ik neem er een van de stapel en trek hem aan waarna ik door de deur stap.

Ik merk links van me een doucheruimte, met enkel zijdelingse douches. Opgelucht stap ik er naar toe, trek mijn hemd terug uit, hang het aan een haak en stap in de douche. Een vrouw schrobt haar borsten en schaamstreek. Schuim loopt van haar buik en benen. Ik zeep me in met extra aandacht voor mijn penis en billen. Ik probeer me ongemerkt iets naar voor te buigen en mijn billen met mijn handen uit elkaar te trekken. “Zal ik even helpen?” Hoor ik plots de vrouw in de douche vragen. Ik kijk om en merk dat ze ondeugend glimlacht. “Alleen als ik jou kan helpen” repliceer ik als ik probeer ik me een houding aan te meten. Ze lacht en vult haar hand met zeep.

“Dat kan” antwoordt ze, waarna ze naar me toe komt. Ze legt haar met zeep gevulde hand op mijn rug en zeept me in met haar beide handen. Haar vaardige handen glijden zacht over mijn rug en over mijn billen… en verder tussen mijn billen. “Je hebt je geamuseerd merk ik” vraagt ze spontaan als zij de opening van mijn anus voelt. Ik voel hoe mijn gezicht kleurt en grom. “Was het lekker?” dringt ze aan, gevolgd door nog meer onbestemd gegrom als antwoord van mij… Ik voel hoe haar vingers moeiteloos in mijn geopende kont glijden. Twee of drie vingers… ik kan het niet uitmaken…

“De eerste keer?…” klinkt het terwijl ze haar vingers dieper in me probeert te drukken. Haar andere hand glijdt over mijn buik terwijl ik voel hoe ze zich tegen me aandrukt terwijl zij haar vingers om mijn lul buigt. Ik knik schuldig. Plots draait ze zich om en gaat ze – met haar rug naar me gericht – voor me staan, de hand die mijn anus verliet nu rustend tegen de muur, de andere nog steeds om mijn penis geklemd. Ze draait haar hoofd en kijkt me aan, terwijl ze mijn penis tussen haar billen leidt… Ik zeep mijn handen in en laat mijn ingezeepte handen tussen haar billen glijden tot ik het sterretje van haar anus voel. Ik druk mijn vinger dieper in haar sterretje dat zich gemakkelijk voor me opent dankzij de zeep. Ik probeer een tweede vinger in haar te brengen. Dan trek ik mijn vingers langzaam terug en druk drie vingers van mijn andere ingezeepte hand voorzichtig in haar. Met mijn vrijgekomen hand zeep ik mijn paal in. Ik trek mijn vingers weg uit haar kontgaatje en richt mijn ingezeepte paal tussen haar billen. Ze plaatst nu haar beide handen tegen de muur en drukt haar kontje iets naar achter. Ik voel hoe mijn eikel zich langzaam in haar sterretje drukt en gemakkelijk naar binnen glijdt. Haar kont voelt als een zeer strak heet kutje als ik dieper in haar glij. Ze kreunt. Ik houd mijn adem in als ik me diep in haar druk. Dan begin ik haar langzaam te neuken. Ze is zo strak dat ik dit niet lang zal kunnen volhouden. Ik kreun van haar hitte en geilheid. Ik trek me terug en neem haar opnieuw, zo diep mogelijk… en nog… en nog… Ik voel hoe een golf genot vanaf mijn eikel door mijn geslacht verder langs mijn ballen door mijn lichaam trekt. Mijn zaad perst zich in haar kontje, in haar darmen. Ik druk me dieper en voel hoe haar lichaam wordt opgericht en door mijn lul wordt gedragen als een tweede golf van zaad in haar wordt geperst. We kreunen, beiden luid en ik trek haar heupen dichter naar mij, om haar dieper over mijn lul te laten zakken. Ongewild kras ik de huid op haar heupen en ze slaat een gilletje. Ik ontwaak uit mijn verdoving en roes van genot, zie een klein straaltje bloed. Ik verontschuldig me en wil me terugtrekken. Ze drukt een hand tegen mijn kont en houdt me tegen.

 “Wacht…” Slechts een woord, maar het is voldoende. Ik druk me terug dieper in haar en wacht af. Iets later voel ik hoe mijn lul langzaam z’n kracht verliest en ineen krimpt. Op eigen kracht glijdt hij uiteindelijk uit haar, gevolgd door een deel van mijn zaad dat langs haar dijen naar beneden loopt. “Gaat het?” vraag ik bezorgd. Ze knikt terwijl ze haar hoofd tegen de muur houdt. Ze richt zich naar me toe en lacht. “Dat was voor mij ook de eerste keer. Nu weet ik hoe het voelt… Goh… ik sta nog helemaal open” zegt ze als ze met haar vingers haar kontje beroert… Ze brengt twee vingers naar boven. “Kijk!” Zegt ze en staart naar mijn zaad op haar vingers. Ze ruikt er aan en likt vervolgens voorzichtig. Dan verdwijnen haar vingers tussen haar lippen en zuigt ze al likkend haar vingers af terwijl ze me diep aankijkt.

“Ik stel voor dat we ons douchen en klaar maken” vraagt ze vervolgens en begint haar kontje terug in te zepen en af te spoelen. Ik zie vanonder haar witte kap een blonde lange haarlok hangen, waarvan de punten donker zijn gekleurd. Ik was me en we kleden ons vervolgens terug aan door ons hemd aan te trekken. “Hupsakee, naar het volgende…” lacht ze als ik haar – met mijn hand tegen haar lekkere kontje – de gang induw.

Marrec

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *