Dark site off… 3.3

()

“Ik stel voor dat we ons douchen en klaar maken” vraagt ze vervolgens en begint haar kontje terug in te zepen en af te spoelen. Ik zie vanonder haar witte kap een blonde lange haarlok hangen, waarvan de punten donker zijn gekleurd. Ik was me en we kleden ons vervolgens terug aan door ons hemd aan te trekken. “Hupsakee, naar het volgende…” lacht ze als ik haar – met mijn hand tegen haar lekkere kontje – de gang induw.

We wandelen samen een grote half verduisterde kamer in en kijken elkaar nog even aan voor we elkaar verlaten. Ik zie hoe links van me een vrouw, opgehangen aan haar armen, wordt bekeken door een dozijn toeschouwers. Tussen haar benen staat een dikke stompe paal. De diameter varieert van de stompe kop – ik schat zo’n vijf centimeter breed – welke al snel uitloopt naar een diameter van een kleine tien centimeter en dan terug vernauwt. De lippen van haar vagina spannen om de bovenkant van de top van de ‘penis’. Haar heupen worden door een metalen ring rondom haar in bedwang gehouden zodat haar bewegingsvrijheid wordt ingeperkt. Plots hoor ik een klik en zie ik hoe de vrouw lager zakt doordat de ketting iets verder afrolt. De mensen steunen rondom als de vrouw hardop kreunt. Haar kut wordt verder opgespannen. Het roze vlees van haar schaamlippen ziet wit omdat het bloed eruit wordt weggedrukt. Met haar voeten probeert ze steun te zoeken tegen de paal. Ik zie nu dat hij heel glad is gemaakt. Hij blinkt van het goedje waarmee hij is ingesmeerd. Enkele minuten later hoor ik weer de klik en zakt ze dieper over de paal heen.

Ze kreunt en ik zie hoe een vrouwelijke toeschouwer onwillekeurig in haar kruis nijpt terwijl ze hijgend, met geopende mond, toekijkt. Ze bevochtigt haar lippen met haar tong. Haar vingers wrijven over haar kruis tussen haar dijen. Ze is zo gebiologeerd aan het toekijken dat ze niet merkt dat ik haar bespioneer. De kut van de vrouw boven de paal is nu wijd opengesperd en vormt bijna een perfecte cirkel. Nog een klik. Haar kut heeft nu het breedste stuk van de paal in zich opgenomen. De paal vernauwt zich weer. Haar benen hangen zijwaarts. Toch zie ik nog een kleine verhoging van haar opstaande klit. Een man heeft het opgemerkt en stapt dichterbij. Voorzichtig begint hij met zijn bevochtigde vingers over haar klitje te wrijven. Een vrouw volgt zijn voorbeeld en beiden bewerken ze nu voorzichtig de rode klit van de vrouw. Andere mensen stappen nu ook dichterbij en strelen het lichaam van de vrouw. Een tepel wordt door een gulzige mond naar binnen gezogen. Handen nemen de borsten vast en knijpen erin, vingers glijden langs haar billen en betasten haar poepgaatje. Handen glijden onder haar oksels. Een man staat zich ongegeneerd te masturberen. Weer een klik. De vrouw geeft een gil als ze verder over de paal glijdt. De paal zit nu volledig in haar. Plots hoor ik een gezoem en zie ik hoe er een trilling daar de vrouw gaat. De paal begint te vibreren.

“Hij is heet en trilt!” Hoor ik een vrouw zeggen, als ze haar hand tegen de paal houdt. Het gezoem varieert in frequentie. Soms hoger, soms lager. Ik zie dat de vrouw haar buik intrekt. Hoe haar grote borsten met de twee grote stijve tepels daardoor prompt naar voor worden gedrukt. Een man achter haar heeft z’n handen om haar heen geslagen en streelt haar borsten. Regelmatig nijpt hij in haar tepels en trekt deze dan naar voor, zodat ze lang worden gerekt en haar borsten als twee kegels naar voor wijzen. Het koppel bevingert nog steeds haar opstaande klit. De vrouw kreunt harder. Haar kutlippen glinsteren van het vocht dat ze afscheiden. Weer kreunt de vrouw en trekt haar buik nog verder in. Ze probeert te kronkelen, maar kan zich niet bewegen. Plots begrijp ik wat er gebeurt. De vrouw kan niet klaarkomen omdat haar kut zo is opgespannen en niet kan samenkrimpen. Ze hijgt nu hard en haar buik gaat snel op en neer. Ze plooit haar benen naar boven en probeert ze tegen elkaar naar haar buik toe te drukken. Daardoor komt ze volledig op de vibrerende paal te zitten. Ik hoor het soppen van haar kut en zie hoe de sappen over de paal glijden.

Plots daalt de paal. Ik zie hoe de paal uit haar kut glijdt. Hoe haar kut zich uiteindelijk kan ontspannen. De vrouw slaat een luide kreet als de paal zover is versmald en haar kut plots samenklapt, als ze eindelijk klaar kan komen. De kut klapt snel open en dicht. Sappen worden tussen haar openstaande kut geperst en hangen in slierten naar beneden. Nog steeds heeft ze haar benen omhoog tegen haar buik gedrukt. Het koppel dat daarstraks haar klitje masseerde heeft zich gebukt en likt met hun tong de kut die als een bron vocht afscheidt. Het geil stroomt van hun kin en kaken. Het ritme waarop haar kut samentrekt vermindert. Ze laat voorzichtig haar benen zakken en hijgt zwaar. Dan zakt de ketting en kan ze met haar tenen de grond aanraken. Ze zakt door haar benen als ze helemaal wordt neergelaten. Ik hijg en merk dat ik een gigantische erectie heb.

Plots neemt een vrouw mijn elleboog vast en leidt me mee. Een tweede vrouw volgt en neemt mijn andere elleboog. Ik volg gehoorzaam. De vrouwen leiden me naar een stoel, waarop ik plaats neem. Ze klikken mijn handen vast in een paar boeien, ik hoor hoe deze zich ratelend sluiten. Mijn voeten worden eveneens vast geklikt, zenuwachtig kijk ik rond. Ik voel een lichte onrust opkomen. Plots worden de gaten in mijn kap gesloten zodat ik niets meer zie. Ik voel hoe de stoel wordt plat geklapt en men mijn armen boven mij samentrekt. Een riem wordt rond mijn buik samengetrokken. Gelukkig niet te nauw. Ik voel hoe handen over mijn borst en buik glijden. Iemand neemt mijn geslacht vast en beweegt mijn voorhuid over mijn eikel.

Mijn verslapte erectie wordt terug hard als ik voel hoe mijn opgerichte paal tussen twee likkende lippen verdwijnt. De mond begint mij aarzelend te pijpen. Mijn benen worden uit elkaar getrokken. Ik voel hoe handen tussen mijn dijen glijden. Mijn ballen worden vastgenomen en betast. Een hand verkent mijn bilspleet. Een vinger beroert mijn kontgaatje. De lippen pijpen onverstoord verder. Een tong glijdt over mijn buik. Een mond zuigt aan mijn rechter teelbal waarna hij tussen de lippen van de mond verdwijnt. De tong masseert mijn bal. Een vinger verdwijnt in mijn kont terwijl handen mijn billen en dijen strelen. Ik word nog verder naar beneden gelicht en kom nu met mijn hoofd iets lager te liggen dan mijn heupen. Meer handen over mijn buik en borsten. Vingers beroeren mijn lippen. Ik lik de vingers. Ik voel hoe een tong mijn lippen beroert. Me kust. Mijn lippen naar binnen zuigen en er voorzichtig op bijten. Handen glijden langs mijn armen over mijn oksels, buik en dijen. Een vinger penetreert mijn kontgaatje voorzichtig. Omdat mijn kont droog is, is de weerstand groot. Ik voel hoe iets glads over mijn ballen en tussen mijn billen glijdt.

Plots hoor ik gezoem en voel hoe een vibrator tegen mijn sterretje wordt gehouden en zich langzaam tussen de opening van mijn kont drukt. Dan verdwijnt hij terug en glijdt over mijn linker teeltbal. Mijn rechter teelbal wordt nog steeds in de vochtige, hete mond gelikt. De trillingen van de vibrator verspreiden zich over mijn ganse geslacht. De vibrator glijdt verder langs mijn paal die langzaam uit het pijpmondje wordt teruggetrokken. De vibrator glijdt over mijn eikel terug naar beneden. Mijn eikel wordt weer opgenomen door de warme mond. Ik voel hoe de vibrator zijn weg over mijn schacht vervolgt. Langs mijn zak tussen mijn geopende billen. Weer glijdt hij in mijn kont. Dieper deze keer. Ik kreun van genot. De tong die mijn eikel beroert drukt stevig tegen mijn paal en de strakke lippen glijden gestaag over mijn harde knuppel. De vibrator wordt diep in mij gedrukt, ik voel de trillingen tot in mijn ballen en de wortel van mijn lul.

Ik voel hoe iemand over me heenstapt. Twee knieën die tegen de zijkant van mijn borst worden gedrukt. Ik ruik het geil van een kutje al voordat het op mijn gezicht wordt gedrukt. Ik open mijn mond als de half geopende schaamlippen mijn lippen beroeren. Ik lik het mij aangeboden poesje. Ik draai een tong met het kutje. Ik zuig de schaamlippen naar binnen. Een tweede mond beroert mijn harde staaf die nu beurtelings tussen de lippen van twee geile monden wordt gezogen. Ik voel hoe het kutje zich opheft als de eigenares ervan zich dieper vooroverbuigt om mijn harde paal te pijpen. Mijn gebonden handen verhinderen dat ik haar heupen dichter tegen me kan trekken. Ik richt me noodgedwongen iets op om de hete pruim terug tussen mijn lippen te zuigen. Weer verdwijnt mijn lul in de vochtige hitte van een mond. Langzaam glijden de lippen die zich tegen mijn paal drukken langs mijn roede. Ik druk mijn heupen naar boven in een poging haar mond te neuken. De vibrator in mijn kont wordt onderzoekend rondgedraaid in mijn darmen. Ik druk mijn tong diep in het geslacht van de dame die op mijn gezicht zit en zuig met kracht haar vocht over mijn tong naar binnen, zoals je bij een oester doet. Ik word beloond met een kreun.

Mijn bal die voorzichtig werd gelikt ontsnapt plots uit de veilige mond. Ik voel de koelte van de lucht op mijn bevrijde bal als plots de andere bal tussen twee lippen voorzichtig in een mond wordt gezogen. Ik voel een onderzoekende tong de contouren van mijn testikel verkennen. De vibrator wordt ondertussen voorzichtig in mijn kont op en neer bewogen. In- en uit. Het is zalig. Handen beroeren nog steeds mijn buik en borsten. Vingers beroeren mijn dijen. Ik probeer het moment van mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. De monden wisselen nog steeds af en glijden beurtelings over mijn hardheid. Mijn ballen trekken samen, maar de lippen houden een bal tegen door ze in de veilige mond te zuigen. De andere bal klapt naar binnen als ik kom en mijn zaad spuit in de aangeboden monden en op mijn buik. Ik kreun van genot. Het lichaam op mijn gezicht richt zich op en steunt nu volledig op mijn hoofd. Mijn neus verdwijnt tussen haar billen maar ik ruik nog steeds de geur van haar geslacht. Ik voel hoe een tweede persoon zich over mijn heupen plaatst. Mijn nog steeds stijve lul wordt opgenomen en in een geile hitte geleid.

Ik voel hoe mijn lul in de hitte van een natte kut verdwijnt. De vrouw begint mij te berijden met een snel ritme. Ik hoor hoe ze kreunt en snel hijgt. Ik hoor het kletsen van haar billen op mijn heupen. Haar kut die mij omspant. Ik adem hard door mijn mond. Ik voel hoe de kut zich rond mijn heerschap spant en hoe haar kutsappen haar hete heerlijkheid smeert. Ik voel het samentrekken van de kut om mijn paal als ze al grommend klaarkomt. Ze berijdt me nog steeds, doch langzamer. Ze kreunt opnieuw. Ik voel hoe haar handen zoekend over mijn buik glijden door enkele resterende druppels van mijn zaadlozing van zonet. De vrouw op mijn gezicht staat op.

Ik zuig lucht naar binnen door mijn neus…

Marrec

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *