Mira als gastvrouw

()

Het bureau, waar ik werk, organiseert vaak voor klanten internationale evenementen of congressen. Sinds enige tijd is Mira namens ons als gastvrouw bij die reizen aanwezig. Mira is eigenlijk receptioniste, maar ik liet haar groeien in de rol, die ze nu met veel succes vervuld. De klanten waarderen haar en het werk bevalt haar uitstekend. Mira is rond de veertig, maar ziet er jonger uit. Ze is groot met een stevig lijf en grote borsten. Op het eerste gezicht is het de ideale huisvrouw, die veel van haar man houdt, maar ook goed kan flirten. Ze pakt de klanten in zonder te ver gaan.

Van een hele goede klant hebben we een opdracht voor een evenement voor artsen, in Barcelona. Omdat we zeker van onze zaak wilden zijn, ging mijn collega Mark, samen met Mira twee dagen op inspectiereis. Mark en Mira konden alleen nog een tweepersoonskamer krijgen. Daar had Mira geen bezwaar tegen, Mark is een keurige collega van vijfentwintig, die erg verliefd op zijn meisje is en geen gekke dingen zal doen. Op de zaak werden er uiteraard grappen over gemaakt, maar bij terugkomst bleek al snel dat er niets gebeurd was. Zelfs de badkamerdeur was op slot gegaan. Wel zei Mark terloops, dat Mira het jammer had gevonden, dat ik niet mee was gegaan. Hij wist het niet precies meer hoe. Maar, ze had te kennen gegeven dat ze mij erg dankbaar was.

Het was de bedoeling dat ik zelf aanwezig zou zijn, dus had ik alle tijd om eens rustig met haar te praten. Tijdens die vier dagen in Barcelona hadden we wel de beschikking over voldoende eenpersoonskamers. Ik zei Mira dat ik zelf mee zou gaan en dat we dan een soort evaluatiegesprek zouden hebben. “Heel fijn, dat is gezelliger dan met Mark,” zei ze. Omdat we heel vroeg moesten vliegen, spraken we af dat Mira de avond voor we vertrokken bij mij zou komen, zodat we direct naar Zaventem konden. Om een uur of tien meldde ze zich bij mijn appartement, we namen de reis nog eens helemaal door en daarna dronken we nog wat. Mira zag er goed uit, strakke witte broek en een strak wit T-shirt, dat haar grote borsten goed uit deed komen en daarboven dat helblonde haar. Tegen twaalven wees ik haar de badkamer en de logeerkamer. Ze keek me wat meewarig aan, maar zei verder niets en liep naar de badkamer.

Toen ik vanuit de keuken de gang in keek, zag ik dat ze de deur open had laten staan. Met alleen een slipje aan stond ze bij de wastafel haar tanden te poetsen. Haar grote tieten hingen fraai voorover en schudden iets heen en weer door het poetsen. Om problemen te voorkomen, liep ik snel naar mijn eigen slaapkamer. Ik had net mijn overhemd uit, toen ze zonder kloppen binnenkwam om mij een nachtzoentje te geven. Ze had alleen een lang T-shirt aan, met volgens mij niets eronder. Ze pakte mijn hoofd en gaf me drie zoenen op mijn wangen. Ik voelde haar borsten tegen mij aan en kreeg het even heel warm, maar herstelde op tijd en zei haar welterusten. Tergend langzaam liep ze de kamer uit.

Het is erg warm in Barcelona en er moet veel geregeld worden. Pas om een uur of elf na het diner komen we wat tot rust in de bar van het hotel. Ik zit samen met Mira, Christa, de vertegenwoordigster van de klant en twee artsen nog wat te drinken. Christa is tevreden over de organisatie en geeft vooral Mira veel complimenten. Ze had lovende verhalen van de artsen gehad. De beide dokters, die er bij zitten beamen dat en zeggen er lachend bij dat het ook komt omdat ze er zo goed uit ziet. Door al het werk komen we niet toe aan het gesprek dat ik met haar wilde voeren.

De tweede avond is Mira met een paar artsen de stad in en blijf ik met Christa achter aan de bar bij het zwembad. We drinken Quarente y Tres met ijs, een Spaanse likeur, die hard aankomt als je niet oppast. Christa is eigenlijk mijn type niet, maar ik vind haar wel aardig. Ze is eigenlijk het evenbeeld van Mira, maar dan met donker haar, een iets dikkere kont. Maar dezelfde soort grote tieten en een jaar of 8 jonger. Bovendien is het een hele goede klant. Dus kan ik mij niets permitteren. Ze is ‘namengeil,’ wat inhoudt dat ze vooral valt op Bv’s. Het maakt niet uit hoe ze er uit zien. Tegen twaalf uur gaat de zwembadbar dicht en blijven we alleen achter in de zwoele avondlucht. We bestellen nog een fles wijn met twee glazen en gaan op twee stretchers liggen. Christa is vrolijk en praat honderduit over haar avontuurtjes. Als de bar definitief dicht is, gaan de grote lichten uit en blijft er alleen de noodverlichting branden, wat een heel sfeervol idee geeft.

“Zullen we gaan zwemmen?” Vraagt Christa ineens. “Kan dat wel zo laat?,” werp ik tegen. Maar ze staat op, trekt haar blouse, haar broek en haar schoenen uit en kijkt vragend naar mij. Haar grote borsten komen bijna boven haar kleine beha uit en boven haar slipje zie ik wat donker schaamhaar. Ze draait zich om en doet haar beha en haar slipje ook uit, zodat haar forse kont zichtbaar wordt. Dan neemt ze een duik en spartelt door het water. “Kom op”, roept ze. Ik kan me nu niet meer laten kennen en kleed mij ook uit.

Ze drijft op haar rug midden in het zwembad, haar grote tieten steken boven het water uit. Met een ferme sprong ben ik snel bij haar. We vermaken ons als kleine kinderen, zwemmen onder elkaar door en spatten elkaar nat. Als ik me naar de kant laat uitdrijven, komt ze onder mij zwemmen en pakt mij beet. Als ze boven komt, drukt ze mij tegen de rand van het zwembad en slaat haar benen om mij heen. Ik voel haar grote tieten tegen mijn borst en haar kruis tegen mijn (nog) slappe pik, maar dat verandert snel. Ze slaat ook haar armen om mij heen en legt haar hoofd op mijn schouder. Zo blijft ze hangen en zegt: “Ik weet heus wel dat we niets met elkaar hebben, maar ik vind het wel lekker zo even tegen je aan te hangen.” Ik duw me van de rand weg en we drijven naar het midden. Mijn handen hou ik onder haar grote billen die ik iets uit elkaar trek. Ze houdt mij vast met één arm, drukt met haar andere hand mijn ondertussen keiharde lul naar onderen en klemt die dan tussen haar forse dijen. Als we weer bij de rand komen drukt ze haar rug daartegen en schuift met haar kruis naar voren. Mijn eikel klopt tegen haar billen, die ze hard dicht knijpt. Dat wordt me teveel en achter haar zie ik de spermavlokken door het water schieten. Ik schok nog wat na, zwem loom naar overkant en klim uit het water. Ze komt achter mij aan en we lopen naar de sauna aan de zijkant van het zwembad. We pakken ieder een handdoek en drogen we ons af. “Zo, dat was leuk en we kunnen met een gerust hart zeggen, dat we niet met elkaar naar bed geweest zijn,” zegt Christa serieus.

De volgende ochtend is Mira chagrijnig. Ik vraag of het soms laat geworden was met die artsen, maar ze antwoordt pinnig dat ze net zo laat als Christa en ik naar bed ging. Stalk je ons?” Vraag ik. “Dan heb je ook gezien we allebei naar onze eigen kamer gingen. Niet?” “Maar jullie kwamen wel uit het zwembad,” voegt ze me nog toe en ze beent boos weg voor ik kan reageren.

Het is een drukke laatste dag geweest, maar om een uur of tien ’s avonds zitten we met een stel artsen en Christa aan de bar van het zwembad. Iedereen is in een vrolijke bui en Mira is weer bijgetrokken. Vooral de manlijke artsen zijn wel in voor wat gekke dingen en proberen Mira, Christa en een vrouwelijke arts uit te dagen. Als dat niet helemaal lukt, zie ik ze smoezen en plotseling staan er een paar op en lopen naar Christa. Ze doen net of ze haar willen bedanken voor de goede zorgen, maar dan pakken ze haar beet en gooien Christa met kleren en al in het water.

De vrouwelijke arts en Mira hadden het kennelijk door, want ze zijn ineens verdwenen. Drie artsen doen hun kleren uit en springen in onderbroek of boxershort in het zwembad. De andere twee gaan op zoek naar Mira en hun collega, die zich in een hoekje van de bar verstopt hebben. Ze hebben de vrouw het eerst te pakken, maar die had ondertussen haar truitje al uitgedaan en werkt mee. Mira zegt dat ze even moeten wachten en trekt haar broek uit, want het is de enige schone die ze nog heeft en die wil ze de volgende dag nog aan. De artsen wachten en dan verdwijnt Mira in haar witte blouse en witte slip onder water. De zes hebben de grootste lol, zonder dat er echt iets gebeurt, al zie ik dat Christa zich gewillig onder water laat strelen door een grote blonde arts, met wie ik haar al eerder heb zien rond hobbelen.

Mira slaagt erin zo veel mogelijk uit handen van de heren te blijven, maar dat lukt niet altijd, al doen ze niets bijzonders met haar. De vrouwelijke arts is er intussen in geslaagd haar korte broek uit te doen, zodat ze in tanga en beha rond spartelt. Bij Mira zijn haar grote borsten duidelijk zichtbaar door haar beha en blouse heen en kruipt haar slipje tussen haar bilnaad zodat het lijkt of ze ook een string aan heeft. Als ze voldoende gestoeid hebben, klimmen ze uit het water en drijfnat gaan er een paar op een stretcher liggen. Ik breng wat drankjes en als ik bij Mira kom, vraagt ze of ze zich op mijn kamer even kan douchen en afdrogen.

Ik slaap op de eerste verdieping bij de trap en zij vijf kamers verder. Ze zegt dat ze dan niet de hele gang door hoeft met al die nattigheid. Ik geef haar mijn kamerpas. Ik kijk haar na, haar mooie billen wiebelen in de richting van de trap. Christa fluistert: “Dat is best lekker.” En kijkt veelzeggend. “Collega”, zeg ik, “dan weet je genoeg.” Tracht ik af te blokken. “Maakt haar niets uit volgens mij,” stookt ze me op, maar ik besluit haar verder te negeren, zodat ze zich weer met de grote blonde arts kan bemoeien. Na een kwartiertje komt Mira terug met een grote handdoek om zich heen geslagen. Ze komt naast me aan de bar zitten. We praten zakelijk met een paar artsen over de hele trip.

Ik zie Christa stiekem wegsluipen met haar blonde God en de meeste anderen gaan ook naar hun kamer, zodat ik tegen Mira zeg dat ik ga slapen. Ze loopt even mee, want ze heeft haar broek nog in mijn kamer liggen. Binnen gekomen loopt ze naar de badkamer en trek ik mijn kleren uit, doe een sportbroekje aan en ga languit op bed liggen, mijn hoofd steunend tegen het kussen. Mira komt binnen met nog steeds de handdoek om en haar broek en natte blouse in haar handen, die ze op de grond gooit. Ze gaat naast me op bed zitten. “Je wilde toch nog met mij praten?”

“Maar nu niet, dat komt volgende week wel een keer.”

“Waarover dan?”

“Niets bijzonders, werk, functie en dat soort dingen.”

“Verder niets?”

“Nee.” (lieg ik) “O, ik dacht dat je het over mijn gedrag wilde hebben.”

“Wie zegt dat?”

“Niemand, maar ik hoor wel eens geruchten dat ik te veel met klanten zou aanpappen en dat soort dingen.”

“Aanpappen is prima en jij bent een keurige getrouwde huisvrouw, die ik helemaal vertrouw dus maak je geen zorgen.”

“Ik ben je nog wel erg dankbaar, dat je mij toen uitgekozen hebt voor dit werk. Het heeft me enorm veel zelfvertrouwen gegeven.”

Ze kijkt me uitdagend aan en draait zich op haar zij. Haar handdoek valt een beetje open en ik kan haar stevige dijen zien. Ik vraag me af of ze verder nog iets draagt, maar daar hoef ik niet lang naar te gissen. Ze richt zich op zet haar beide armen aan weerskanten van mij en geeft me een zacht kusje op mijn mond en een iets steviger kus op mijn voorhoofd. Ze steunt op haar armen en zegt: “Dank je wel.” Door die beweging is de handdoek aan de bovenkant los geraakt en nu hangen haar grote borsten ineens voor mijn ogen. Ze kijkt naar beneden, schrikt even, maar zegt dan lachend: “O dat ze is niet erg hoor, dat ben je toch wel gewend en je vertrouwt me toch?” Dan schuift ze iets naar beneden en gaat met haar hoofd op mijn schouder liggen. Haar borsten liggen nu tegen mijn blote borst, ik sla een arm om haar schouder en aai over haar rug. Ze slaat haar linkerbeen over mij heen en ik voel dat ze geen slip aan heeft, haar onderlichaam drukt tegen mijn sportbroekje aan, de handdoek hangt nu alleen nog om haar heupen.

Ze zegt dat ze heus wel weet dat ik niet met personeel mag stoeien. En ook niet met klanten, zegt ze erbij. Maar, ze vindt me aardig en dat ze nu hier zo bij me ligt, moet ik niet zien als beloning, gewoon omdat ze het fijn vindt. Ik laat haar rustig doorpraten, blijf haar rug strelen en schuif haar intussen iets dichter tegen mij aan, waardoor de handdoek nu helemaal van haar af glijdt. Met mijn rechterhand kan ik bij haar billen, die ik begin te aaien en te kneden. Ze draait zich helemaal bovenop mij en zoent me zachtjes in mijn hals en nek. Haar borsten drukken hard op mij en ik kan nu met beide handen haar billen kneden. Ik druk ze af en toe tegen mij aan, waardoor haar kutje tegen mijn broek aan komt, waarin mijn lul intussen behoorlijk hard geworden is.

Ze draait op haar zij en legt haar hoofd weer op mijn schouder. Nu kan ik haar grote tieten strelen en langzaam over haar buik naar beneden gaan tot ik bij haar schaamhaartjes kom, waar ik een beetje doorheen kroel om vervolgens haar klitje te strelen. Mira haalt haar linkerbeen van mij af en legt die iets opzij, zodat ik er beter bij kan, intussen streelt zij met haar hand mijn borst en mijn broekje met daarin mijn harde lul. Ik masseer haar klit en als haar kutje nat is, ga ik met één vinger naar binnen. Mira kreunt nu en gaat met haar hand in mijn broek en aait traag over mijn pik. Ik laat haar kutje even los en trek mijn broek naar beneden, zodat ze er beter bij kan. Ze blijft heel rustig mijn lul en mijn ballen aaien. Ondertussen likt ze af en toe mijn borst. Mijn vingers doen van alles met haar kut.

Met mijn linkerhand pak ik nu ook af en toe haar borst, knijp erin en draai met mijn vingers om haar tepels. Zo zijn we minutenlang bezig, zonder verder te bewegen, we genieten alleen maar. Dan stopt ze ineens, gaat op haar rug liggen, doet haar benen wijd uit elkaar en zegt ze mijn pik wil. Ik ga op mijn knieën achter haar zitten, doe haar kut ver open, stop er vier vingers in en beweeg die snel heen en weer. Ze slaakt gilletjes en vraagt weer om mijn pik, maar ik wacht nog even. Ze pakt haar borsten beet en begint die hard te kneden. Dan krijgt ze haar zin, ik stop mijn harde pik in haar en begin meteen diep te stoten. Ze beweegt op en neer en ik hoor weer van die verrukkelijke kreetjes. Ik buig voorover en neem haar grote tieten in mijn handen. Mijn pik gaat heel hard en snel. Binnen een minuut kom ik steunend klaar in haar drijfnatte kutje, terwijl ik hard doorneuk. Een paar tel later komt Mira gillend klaar. Ze blijft heel lang door schudden en kleine geluidjes maken.

Als ik de volgende ochtend wakker word, ligt Mira nog vredig te slapen met een glimlach om haar mond. Later die dag spreken we af dat we niemand iets zullen laten merken.

Wampi

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *