Two-Night-Stand

()

Speurend naar een parkeerplekje in de schaduw en eentje met goed zicht op de oprijdende auto’s… zo moeilijk kan dat toch niet zijn. Eenmaal op het ideale plekje controleerde ze nog snel even haar make up en haar jurk… zou het hem opvallen of was ook hij daar te zenuwachtig voor. Niet vergeten het koffertje mee te nemen en de mand die goed gevuld was met allerlei lekkers, wijn en kaarsen. Het zachte kleed lag netjes bovenin. Een blik op de klok vertelde dat het niet lang kon duren voor ook hij op de parkeerplaats zou zijn. Bij iedere auto die aankwam rijden sloeg haar hart een klein beetje sneller, een teleurstelling als het hem toch niet bleek te zijn. En opeens… daar kwam hij echt aanrijden, er was een plekje heel dichtbij vrij. Hij parkeerde zijn auto en hij stapte uit, de wereld leek even stil te staan. De komende twee nachten is hij van mij, de zenuwen gierden door haar lijf, wat een man. En ik mag bij hem zijn de komende dagen.

Met een glimlach kwam hij op haar afgelopen, met een knuffel begroetten ze elkaar, wat voelde dat goed en ook zo vertrouwd. Samen haalden ze de spullen uit haar auto en zetten ze in zijn auto. Zenuwachtig stappen ze in en rijden weg, op naar een gestolen tijd samen. Een tijd waarvan ze beiden niet hadden gedacht dat het ooit werkelijkheid zou worden. Dromen over en weer hebben ze gedeeld, elkaar opgejut, gek gemaakt maar altijd netjes gebleven. Mensen om hen heen hebben niets gemerkt, dit geheim delen ze samen, hun dromen en fantasieën gaan nu wellicht waarheid worden. Ook al zou het anders gaan dan ze in gedachten hebben, slapen ze alleen samen zonder fysiek contact, dan nog komen de dromen uit, de wereld is even alleen van hun twee. Genieten van de tijd die ze nu hebben, samen eten, samen praten, samen zijn.

Het ijs in de auto is snel gebroken, een leuk muziekje en genoeg stof om over te praten. Voor ze het weten zijn ze op de plaats van bestemming. Hand in hand lopen ze naar de incheck balie. Met de sleutel in de hand en de plattegrond kunnen ze op zoek naar hun onderkomen. Gelukkig hebben ze zelf gekozen waar ze wilden verblijven dus het huis is snel gevonden. Spullen uitladen, auto weg en het ontdekken kan beginnen. Het zonnetje schijnt dus lekker buiten op het terras met een hapje en een drankje. Al kletsend gaan blikken over en weer, steelse aanrakingen blijven niet uit. Jeetje… hoe lang houden ze dit vol, de glazen zijn verbazingwekkend snel leeg… wie zet de eerste stap… Met lege glazen loopt ze naar de keuken, tijd voor ronde twee. Als ze de koelkast opent en zoekt naar de fles voelt ze hem achter haar staan, zijn handen op haar schouders. Hij draait haar om en tilt haar op het aanrecht. Met zijn knie geeft hij de koelkast een zetje, drinken doen ze straks wel.

Hij staat voor haar, met zijn hand pakt hij zachtjes haar kin en kijkt haar diep in haar ogen. Langzaam buigt hij zich naar haar toe en kust haar mond, eerst heel voorzichtig, zachtjes zijn lippen op die van haar. De kus wordt inniger, met zijn tong likt hij haar lippen, als vanzelf gaan ze open en zoenen ze elkaar heel innig. Zijn handen zijn overal, voelen haar, haar middel, haar rug, haar hals, haar haren en eindelijk wat hij en zij het liefste wilt, haar borsten. Wat zijn ze klein, wat zijn ze zacht, wat zijn ze heerlijk. Voorzichtig maakt hij haar bh los, hij wil ze voelen in zijn handen. Haar tepels worden hard, zacht kneedt hij haar borsten en draait met zijn vinger om haar tepel. Hij voelt hoe ze reageert, hun kus wordt steeds heftiger, inniger.

Hij is ondertussen keihard, hij schuift haar tegen zich aan zodat ze voelt hoe hard hij is. Het liefste neemt hij haar hier en nu… Ze voelt hem voor de eerste keer, jeetje wat voelt dit goed. Hij is net zo opgewonden als ik, hij wil dit net zo graag. Dat geeft haar genoeg lef om zich nog dichter tegen hem aan te drukken en met haar heupen zachtjes tegen hem aan te wrijven. Zijn opwinding tegen die van haar. Haar handen gaan van zijn hoofd naar beneden, voelen zijn rug, zijn billen zijn harde lekkere lijf. Brutaal gaat ze iets verzitten en opent zijn broek, stroopt hem naar beneden totdat hij half naakt voor haar staat. Bewust kijkt en raakt ze hem niet aan, ze wil voelen hoe groot hij is zonder dat ze hem eerst ziet.

Ze duwt haar heupen weer tegen hem aan daar waar ze hem in zich wil voelen. Hij voelt dat ze zich weer tegen hem aanduwt, hij voelt hoe opgewonden, hoe nat ze is. Dit houd ik niet vol! Ik wil in haar, haar voelen, haar gek maken, haar laten komen. Voelen waar ik al maanden op wacht. Hij slaat haar benen om zijn middel en tilt haar op, hij doet een paar stappen en zet haar vast tegen de muur, haar armen om zijn nek. Met een hand duwt hij haar jurk om haar middel en schuift haar string opzij, goddank heeft ze een string aan en niet een van haar broekkousen die ze zo graag draagt. Hij tilt haar wat op zodat hij haar voelt, langzaam laat hij haar op zijn keiharde pik zakken. De eerste aanraking doet hem bijna komen. Hij houdt haar stil al is dat moeilijk omdat ze beweegt en kronkelt. “Kijk me aan” is wat ze hoort, ze opent haar ogen en ziet wat ze wil zien, het verlangen, de geilheid in zijn ogen. Zijn gezicht verstrakt als ze voelt dat hij haar langzaam laat zakken en hij een klein stukje in haar komt. Hij houdt stil… een kreun ontsnapt haar. Ze kust hem met open ogen, ze kijken elkaar aan en voelen, voelen elkaar voor de allereerste keer. Langzaam laat hij haar over de volle lengte van zijn pik zakken. Wat voelt hij goed, wat is hij hard. Nog even en ze komt al bijna, tintelingen schieten door haar lijf. Ze spant haar spieren om hem heen, neemt hem in zich op en stelt haar orgasme uit.

Jeetje, wat is dit lekker, wat is ze nat wat voelt ze goed. Hij begint te stoten, eerst langzaam en dan voert hij het tempo op. Ze kreunt, ze zoent, ze hijgt. Om gek van te worden, wat is dit lekker. Steeds harder stoot hij zich in haar, klemt haar steeds vaster tegen de muur. Haar handen en lippen zijn overal, haar ogen gesloten. Ik ga komen, o God wat is dit lekker. Hij dwingt haar haar ogen te openen, hij stoot harder en dieper, hij voelt haar verstrakken. “Ik ga komen zucht ze, niet stoppen.” Hij moet moeite doen om het zelf niet uit te schreeuwen en al te komen. Hij kijkt haar diep in de ogen, zoent haar heftig stoot, stoot totdat hij voelt dat ze begint te trillen en samen te trekken. Ze geeft een gil en komt. Hij voelt de trillingen om hem heen, haar spieren spannen zich om hem vast, nog een laatste stoot en ook hij komt. Het lijkt vanuit zijn tenen te komen. Met een harde kreun spuit hij haar vol. Zijn benen worden slap maar ze klampt zich aan hem vast.

Langzaam, heel langzaam komen ze terug op aarde, het gebonk van hun hartslag wordt iets minder hard. Met haar lichaam nog om hem heen loopt hij naar de slaapkamer waar hij met haar in zijn armen op bed gaat liggen. Hij kust haar nek, haar oren, haar ogen, haar mond. Dit gaan twee heel bijzondere nachten worden. Samen liggen ze op bed, dicht tegen elkaar aan, haar orgasme voelt ze nog in haar hele lijf. Een one night stand is niets voor haar, gelukkig gaat dit een two night stand worden. Eén dag en twee nachten waarin ze hem nog beter kan leren kennen, kan voelen en van en met hem kan genieten. Twee nachten waarnaar ze zo heeft verlangd en van heeft gedroomd, een droom die twee nachten uit gaat komen, twee nachten zijn ze van elkaar…

Anja

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

3 reacties op “Two-Night-Stand

 1. Woooowww Anja!
  Wat een GEIL verhaal zeg, bedankt!
  De opbouww van het verhaal, de opbouw van de spanning, complimenten lieverd!!!
  Ik had van het begin af aan al een stijve.
  En dat is zo gebleven tot het eind.
  Ik wil ook je andere verhalen lezen (zijn die er?)
  Ga zo door, ik geniet er VOLOP van….

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *