Writers block.

()

In de mist van de grauwe ochtend was haar gestalte duidelijk zichtbaar. De schoonheid van haar vrouwelijke rondingen leken de mist volledig te doen verdampen.

Zo poëtisch als deze zinnen voelde Lucia zich ook. Haar mooie, donkerbruine haren wapperden als een sjaal van zijde in de zachte zomerwind en het jurkje dat ze droeg, draaide zich als een geliefde om haar vrouwelijk schoon. Ze was op weg naar het huis van haar collega John. Hij had haar verteld dat hij een writers block had en dat hij de nodige afleiding nodig had om zich daarna weer te kunnen concentreren. Lucia had geen enkel idee wat hij daarmee nou had bedoeld, maar ze hoopte dat het een beetje spannend zou worden tussen hen tweeën en dat de spanning op zou gaan lopen naar een avond van warmte en extase. Maar goed dat zou er wel helemaal niet van komen op zo’n hete, benauwde avond als deze.

Ze had al een hele lange tijd een oogje op John gehad, vanaf het moment dat ze hem een keer in de sportschool tegen was gekomen. Hij had niets anders gedragen dan een erg klein sportbroekje en een heel strak shirtje zonder mouwen. Zijn lichaam werd gedragen door pilaren, verbonden door spieren en bij elke stap die hij zette, kon Lucia zien, hoe de spieren in zijn benen zich aanspanden. De rest van Johns’ lichaam mocht er ook wezen. Hij had armen als zware kabels die gebruikt werden om oceaanstomers vast te leggen in de grote havens op deze wereld. Zijn borstkas was erg breed, maar een vergelijking met iets anders kon Lucia niet bedenken, dus genoot ze alleen maar van de aanblik ervan.

De mist was nu helemaal opgetrokken en Lucia was weer terug met haar gedachten in het heden, de droom over de sportschool nog diep in haar geheugen gegrift. Ze liep nog enkele minuten over straat, langs de hitsige blikken van autopoetsers in de verhitte straten van de stad. Eindelijk was ze aangekomen bij het kleine, maar daardoor ook wel charmante huisje van haar collega John. Ze zag hoe hij voor het raam stond met zijn krachtige armen over elkaar gevouwen. Blij met de aankomst van haar erotische schoonheid liep John naar de voordeur toe en trok deze rustig open, om haar niet aan het schrikken te maken. “Kom binnen Lucia. Ik stond al met spanning op je te wachten.” hij liet haar voorgaan de huiskamer in en Lucia draaide zich om, met een verbaasde uitdrukking op haar gezicht.

“Spanning? Waarom dan? Zo erg is het toch niet dat ik hier ben?” John liep naar de luie stoel vlakbij het raam en liet zich hierin zakken, terwijl hij Lucia aanbood om lekker te gaan zitten op de zachte bank tegen de muur. “Laat ik er maar niet omheen draaien. Lucia, ik ben heet op je. Gewoon ronduit geil word ik alleen al als ik de geur van je zachte haren in mijn gedachten voorbij laat drijven. Ik wil het je al tijden zeggen, maar durfde eerst gewoon niet. Maar de spanning loopt nu gewoon zo erg hoog op in mijn lichaam, ik moest nu wel. Ik heb het sinds een paar maanden geleden. Ik zag je in de sportschool in je strakke sportpakje, je borsten stevig en recht naar voren, je lekkere kont stond strak en…” Lucia onderbrak hem door een klein beetje te giechelen en vertelde hem dat zei net zo voelde en dat ze hem ook in de sportschool had gezien. Het hele verhaal met de spieren herhaalde ze maar niet dat kwam zo gek over, dacht ze.

Toen het hoge woord er bij haar ook uit was, voelde ze hoe nat ze eigenlijk was geworden met de gedachte van de sportschool in haar hoofd. Ook John had het flink te pakken en dat was duidelijk te zien. “Nou, dan zal ik je maar even van je writers block afhelpen hé? Zo te zien staan er bepaalde spieren behoorlijk gespannen.” Ze stond op en liep met haar heupen zwaaiend op John af, terwijl ze haar handen door haar lange haren liet glijden, en het steeds nonchalant op haar schouders liet vallen. Ze knielde voor John neer en zag tot haar grote vreugde dat hij zijn lul al uit zijn broek had gehaald. Deze deed het zeker niet onder in vergelijk met alle andere spieren van zijn prachtige lichaam. Ze nam het geweldig lekkere apparaat in haar handen en bracht deze, als had ze lang niet gegeten naar haar mond en sabbelde erop dat het een lieve lust was. John hield het niet meer en stond op, terwijl hij Lucia met hem mee omhoog trok en gooide hij haar op de bank en beval haar om haar benen te spreiden.

Tot zijn verbazing had ze geen slipje aan! Dat was niet alleen aangenaam maar ook nog eens lekker gemakkelijk. Hij klom bij haar op de bank en pakte zijn enorme harde lul en schoof deze zonder pardon bij Lucia in haar natte, geile kutje. Hij duwde zijn lul tot de ballen bij haar naar binnen en begon als een wild beest op en neer te pompen, alles meenemend in zijn pad van geilheid en verlangens. Maar deze geilheid nam niet af en hij trok zijn lekkere pik terug uit haar drijvende kutje terwijl hij nog eventjes zijn eikel langs haar lippen liet gaan. “Steek je lekkere kont omhoog lieverd.” Lucia liet dit zich geen tweede keer zeggen, ging op haar knieën zitten en tilde haar kont omhoog. John maakt haar rijzende ster een beetje nat, zodat zijn kloppende eikel diep in haar strakke, lonkende anus oog kon drukken. Eerst kalm en bedeesd, maar later met diepe en snelle halen begon hij haar kont hard te neuken en je kon horen, hoe zijn ballen tegen haar kut aansloegen.

Lucia schreeuwde het uit van genot en kietelde zijn klotsende ballen met haar vingers, elke keer als John diep in haar strakke kont stootte. “Oh Lucia, ik kom… Ik kom!” Hij kon het niet helpen. Wilde dit ook nog lang niet, maar het zaad spoot als een warme, harde douche diep in Lucia’ s darmen. Onder het klaarkomen door, bleef hij diep en hard stoten, totdat alle sperma helemaal uit zijn lul was verdwenen en zijn lul van titanium tot papiersterkte afzwakte.

Het zogenaamde writers block was helemaal verdwenen. Hij had ook daadwerkelijk last hiervan, maar nu hij deze fijne neukpartij met Lucia had gehad, was alle motivatie vanuit zijn eerst goed gevulde ballen tijdens het klaarkomen omhoog geschoten naar zijn brein. De volgende week had hij echter weer last van writers block, en belde hij de enige persoon op, die het ware Elixir wist te brouwen…

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Writers block.”

  1. Jammer, dit kon een goed verhaal worden maar John behandelt haar als een ordinaire straathoer. Binnen komen, neuken langs voor, langs achter en tot volgende week. Waar is de aandacht voor de vrouw?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *