Bianca.

()

Die dag was ik al vroeg op kantoor. Ik legde wat spullen op mijn bureau en deed nog even vlug de afwas. Ik was het type vrouw dat met iedereen een praatje maakte, en bij feestjes zeker stond te flirten maar echt dichtbij mocht niemand komen. Ik had ook nog nooit iemand ontmoet die echt iets in me losmaakte.

Deze vrijdag zou er een nieuwe medewerker starten voor onze debiteurenafdeling dus ik wilde dat ons kantoor er extra goed uit zou zien. Zoals gewoonlijk werden nieuwe medewerkers altijd rondgeleid door hun teamleider zo ook deze keer. Ik kan het me nog heel goed herinneren. Er stapte een vrouw van begin dertig ons kantoor binnen, zakelijk maar nonchalant gekleed met haar haren in een staart en sprekende donkerbruine ogen. Ze keek me aan, ik hapte naar lucht en voelde mijn buik samentrekken. Wauw! Wat een vrouw. Ze liep naar me toe gaf me een sterke hand en bleef me aankijken. Dat was de eerste keer dat onze ogen elkaar vonden. Ze heette Bianca. Ik geloof dat ik vijf minuten van slag ben geweest van deze ontmoeting, ik wist niet wat er gebeurde maar haar ogen keken door me heen en gaven me een blik die ik nog niet kende.

Die avond was er een borreltje zoals we dat wel vaker hadden op vrijdagmiddag. Zoals gewoonlijk stond ik biertjes te tappen achter de bar en zorgde ik voor passende muziek. Ik keek iedere vijf minuten naar de deur of ik haar ergens zag. Ik baalde enorm dat ze niet gekomen was omdat ik ergens had gehoopt dat ze ook nieuwsgierig zou zijn geweest naar mij.

Die maandag daarna stond ik bij het koffiezetapparaat met twee collega’s te kletsen over het weekeinde. Lucia vertelde over haar date, besprak haar twijfels en vroeg zich hardop af wanneer je nu zeker weet of iemand bij je past. We keuvelden wat verder over relaties en daten waarna Bianca de keuken binnenkwam, me strak aankeek en zei. “Soms kijk je iemand aan en weet je meteen dat je dit nog nooit eerder hebt gevoeld.” Ze schonk een kop koffie in en raakte daarbij licht mijn arm aan. Ik kreeg een heel warm gevoel en kon niet meer praten. Gelukkig kletsten mijn collega’s verder en viel het niet op.

De dagen daarna deden we allebei gewoon ons werk en was er niet veel aan de hand. Op de een of andere manier moest ik vaak aan haar denken en nog vaker aan dat momentje bij de koffie. Ik had superveel zin in de volgende borrel omdat ik de hoop had eens met haar te kunnen praten.

Die volgende vrijdag stond ik aan de bar een cocktail te maken toen ik achter me hoorde: “Hoi! Mag ik bij jou komen staan?” Ik schrok even want het was Bianca. “Natuurlijk mag dat! Wil je wat drinken?” Ze wilde een biertje en we praatte wat over haar eerste werkweek. We hadden echt een klik. Het hele gesprek bleef ze me doordringend aankijken en iedere keer kreeg ik een warm gevoel in mijn buik. Tot ze haar hand licht op m’n been legde en zei “voel jij het ook?”. Even keek ik haar beduusd aan en knikte ja. Ze boog naar voren en fluisterde in mijn oor: “ik wil met je vrijen”. Ik voelde me licht worden en kreeg een intens gevoel over me heen dat ik bijna met mijn lippen haar lippen wilde aanraken. Ik stopte, keek haar aan en vroeg: “waar wil je naartoe?”.

We liepen samen naar haar auto, allebei vol verlangen. Ze reed de auto ietsje verder zodat geen enkele collega ons samen zou kunnen zien. Ze stopte de auto, draaide haar hoofd naar mij en keek me aan met verlangende ogen. “Kom hier” zei ze. Mijn mond werd als een magneet naar die van haar getrokken en onze lippen vonden elkaar. We kusten elkaar zacht en hongerig tegelijk, ze zoog op mijn lip en kreunde zacht. Het voelde alsof ik vloog. Ik ben van mijn eigen stoel bovenop Bianca gekropen om nog beter bij haar mond en nek te kunnen. “Je voelt zo lekker” zei ze en keek me weer aan met die ogen die vroegen om meer. Veel meer. Mijn handen raakte haar borsten aan en ik voelde haar super stijve tepels. Ik voelde dat ik toestemming kreeg om met beide handen onder haar blouse te gaan en kneep in haar beide tepels terwijl ik zacht op haar lip beet. “Je maakt me zo nat” kreunde ze toen er plots een autolicht op ons scheen. “Dat was Jeroen! Onze directeur!”

“Zou die ons gezien hebben?” We moesten lachen en twijfelden even of dit wel het juiste moment en de juiste plek was maar één blik zoog ons direct terug in het moment.

We kropen naar de achterbank en trokken onze blouse en bh uit. Ik lag onderop en Bianca bewoog met haar mooie lijf over me heen. We voelden, kusten en kreunden een hele tijd tot Bianca rechtop ging zitten. Ze haar hand op mijn spijkerbroek bij mijn kruis legde en vroeg: “mag ik je voelen”? Ik opende mijn broek en pakte haar mooie hand en drukte deze zacht tegen me aan. Er golfde een intens gevoel door me heen, wat is ze toch mooi. Ze bleef zachtjes wrijven terwijl ze mijn nek kuste. Langzaam voelde ik haar lippen overal, op mijn mond, kin, borsten en toen verwarmden haar lippen mijn buik.

Nooit eerder kwam ik bijna klaar van alleen al dit geweldige voorspel. Ze keek me aan, ik knikte en ze likte mijn kutje. Ik sloot mijn ogen en voelde hoe Bianca heerlijk aan mijn klitje zoog terwijl haar hand rondjes draaide om mijn navel. Dit moment mocht eeuwig duren. Ze bleef likken en kussen en plots voelde ik haar vinger vlakbij mijn kontje en dat gevoel zorgde ervoor dat ik langzaam klaarkwam. Ik was nog lekker aan het naschokken toen ze mijn hand pakte en me lief over mijn buik wreef. “Ik moet naar huis” zei ze. “Maar ik wil jou nog…”

“Ssst” ze legde een vinger op mijn lippen, keek me aan en zei; “volgende week vrijdag werk ik hier nog steeds” ze gaf me een kus op mijn neus en startte de auto.

Angel

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Bianca.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *