Bijna exploderen

()

Ik weet dat er heel veel jongens zijn die het voor het eerst met iemand van school doen, maar bij mij was dat niet het geval. Ik was opgevoed met de gedachte dat je vrouwen moest respecteren en dat seks alleen mocht gebeuren tussen een getrouwd stel. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik negentien was toen ik ontmaagd werd. Het was niet met iemand van school, maar met een buurvrouw die bij ons in de straat woonde. Ze was ergens in de twintig en mijn familie kende haar al jaren. Ze had zelfs nog op me gepast toen ik klein was, iets dat ik altijd heel interessant vond.

Ik was niet echt verliefd op haar. Omdat we zoveel tijd samen hadden doorgebracht toen ik nog klein was, had ik haar altijd beschouwd als een soort oudere zus. Maar toen ik ouder werd, begon ik op te merken hoe knap ze was en dat wekte een diepere interesse in me op. Omdat ik in het voetbalteam van mijn school zat en behoorlijk goed gebouwd was, vroeg ze me regelmatig om hulp als er dingen bij haar thuis verplaatst moeten worden. Dat is ook hoe onze eerste keer gebeurde.

Ze had me gevraagd of ik langs kon komen. Ze wilde haar oude bank uit haar kelder halen zodat ze hem weg kon brengen. Ze wilde haar kelder renoveren en de oude bank paste niet bij wat ze in gedachten had. Ik wist niet zeker of ik de bank wel in mijn eentje uit de kelder kon krijgen, maar ik zei dat ik wel even langs kon komen. Als het nodig was kon ik altijd nog één van mijn vrienden bellen om te helpen.

De bank bleek klein en licht genoeg te zijn voor ons om zonder problemen de trap op te tillen. Vervolgens wilde ze me haar renovatieplannen vertellen, misschien dat ik haar nog ergens mee kon helpen. Ze nam me mee naar de kelder en beschreef wat ze ermee wilde doen. Op dat moment viel het me op dat ze een beetje zweette.

Het is niet dat zweterige vrouwen me opwinden ofzo, maar het feit dat ze een heel licht wit T-shirt droeg en geen BH aan leek te hebben deed me wel degelijk iets. Terwijl ik hard mijn best deed om niet naar haar borsten te kijken die door haar natte T-shirt zichtbaar waren, voelde ik hoe mijn lul stijf begon te worden. Toen ze voorover boog om iets op te rapen en haar Daisy Duke shorts lieten zien dat ze ook geen slipje droeg, kon ik het bijna niet meer aan. In een poging om van mijn erectie af te komen, draaide ik me om en stemde in met alles wat ze zei, terwijl ik ondertussen aan andere dingen probeerde te denken.

Ze vroeg me wat ik aan het doen was. Hoewel ik zei dat ik alleen aan het rondkijken was, wist ik dat ze me niet geloofde. Uiteindelijk draaide ik me om en verontschuldigde me. Ik zei dat ik recht door haar T-shirt heen kon kijken en dat ze wellicht beter niet kon bukken terwijl ze die shorts aan had. Ik zag haar blozen van verlegenheid toen ze zich realiseerde dat ik zojuist alles had gezien. Vervolgens liep ze naar me toe en vroeg me of het me beviel wat ik had gezien.

Dergelijke vragen zijn voor een jongen niet zo simpel te beantwoorden. Als je ja zegt, dan lijkt het of je naar haar aan het staren was, en dat maakt je pervers. Als je nee zegt, dan is ze beledigd en gaat ze twijfelen aan je geaardheid. Ik richtte mijn blik weer op de trap en knikte langzaam ja, zonder te laten blijken dat ik eigenlijk haar kleren van haar lichaam wilde trekken en haar tegen de muur aan wilde duwen. Ik dacht dat ik mezelf nog redelijk in bedwang had, maar ze wist dat ik in verlegenheid was gebracht.

Toen pakte ze mijn hand vast, legde hem tegen haar borst en ging dicht bij me staan. Ze tilde haar hoofd ietsje op en drukte zachtjes haar lippen tegen de mijne, alsof ze wilde zeggen dat alles goed was tussen ons. Door het gevoel van haar lichaam tegen het mijn, dacht ik even dat ik in mijn ondergoed zou exploderen. Waarschijnlijk had ze dat al door, dus ze deed een stapje naar achteren, ritste mijn broek open en liet hem op de grond vallen. De rest van die middag is één grote waas voor me, maar ik weet wel dat ik nog nooit zo’n intens gevoel had beleefd. Zelfs nu denk ik nog dat ik nog nooit zo’n geweldige seksuele ervaring heb gehad als die eerste keer met haar. Het grappige aan dit verhaal? Nu, zes jaar later, zijn we getrouwd en we hebben we drie geweldige kinderen samen.

Ik heb geen seks gehad met andere vrouwen dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal, maar ik wil haar ook niet met anderen vergelijken. Ze vertelt me altijd dat ik de beste ben waar ze ooit mee is geweest en ik weet dat ze seks heeft gehad met andere jongens. Niet terwijl we samen waren ofzo, maar je snapt me wel. Ik heb dan wel niet gewacht tot ik getrouwd was om met een vrouw naar bed te gaan, maar ik ben wel getrouwd met de vrouw die me ontmaagd heeft. En dat betekent ook iets.

Dieter

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *