Gangbang op Lesbos

()

Hoi, ik ben Dorien. Als ongetrouwde vrouw van veertig ben ik gezegend met een slank figuurtje, blauwe ogen, kort en pittig rood haar, kleine stevige borsten en ook mijn billen mogen er nog zijn. Ik ga graag spontaan zo nu en dan eens op vakantie. Ik moet er dan gewoon tussenuit om de sleur in dit apenlandje te doorbreken. Mijn laatste reisbestemming was Turkije en met mijn rugzak en sporttas werd ik door mijn vriend op Zaventem afgezet.

“Tot over 4 weken”. Zei ik en na een laatste zoen liep ik door de douane. Antalya was mijn eerste bestemming. De reis ging voorspoedig maar na een paar dagen had ik het er wel gezien. Ik had gehoord dat het op de Griekse eilanden goed vertoeven was en dus boekte ik een boottrip naar Lesbos. Daar aangekomen bleek het echt een droomeiland te zijn. Witte stranden, leuke ressorts met bamboehutten dicht bij het strand, een eiland dat goed met de scooter te berijden was, en alles wat je hart begeert in de buurt. Ik trok in een van de bamboehutten bij het strand en installeerde me voor een week of twee heerlijk relaxen in de tropische zon.

De bevolking was vriendelijk en geheel ingesteld op het toerisme, vooral duiktoerisme, want het water rond het eiland is een El Dorado voor onderwaterliefhebbers. De eerste dagen hield ik me bezig met het verkennen van het eiland. Van de ene kant naar de andere en ’s avonds lekker een hapje eten en een borreltje drinken in de bar van het ressort. Als vrouw alleen heb je dan al snel de aandacht van de mannen die er rondlopen. Natuurlijk willen ze allemaal een praatje beginnen, maar ik wilde de eerste dagen echt even tot mezelf komen. Het was halverwege de eerste week dat ik na het eten weer even een biertje ging drinken.

Ik zat alleen aan een tafeltje, toen ik werd aangesproken door een door de zon gebruinde man. Hij vroeg of hij en zijn maat even bij me mochten komen zitten. Ze zagen er leuk en sportief uit, ergens midden in de dertig. Ze bleken uit Nederland te komen en waren hier verzeild geraakt om te duiken. Johan en Erwin. Na eerst gewoon wat gebabbeld te hebben vertelde Johan dat ik ze al eerder was opgevallen en natuurlijk wilden ze weten wat een vrouw alleen op dit eiland zocht. Ik vertelde dat ik gewoon even een paar weekjes tussenuit was voor een lekkere vakantie. Van het ene biertje kwam het andere en na verloop van tijd vroegen ze me of ik wel eens een jointje had gerookt. “Daar ben ik niet vies van” zei ik. We konden dat alleen niet aan de bar doen dus we besloten even naar het strand te lopen op twee minuten afstand. Even later zaten we in het witte warme zand onder de sterrenhemel te genieten van een heerlijke joint. En natuurlijk werden we er steeds vrolijker en frivoler van.

“We gaan even zwemmen,” zeiden de mannen en voor ik het wist stonden ze naakt voor me en liepen naar het water. “Kom je ook?” Ach, waarom ook niet dacht ik en liet mijn kleding ook in het zand glijden. We doken in het aangename water. Een voor een kwamen de mannen naar mij toe en we stoeiden wat. Wat een lekker gevoel was dat, zo aangeraakt te worden onder water en als je het eerlijk aan me vroeg, ik was wel weer toe aan een lekkere vent. Johan hield me vast en deed net alsof hij me onder water wilde duwen. Hij stond achter me met zijn armen om mij heen. “Hulpeloos” spartelde ik tegen.

Erwin had het een beetje aangekeken en zwom ook naar ons toe. Hij dook voor me op uit het water en stond toen plotseling voor me. Een man achter me, die mij een beetje vasthield, de ander vlak voor me. En alle drie waren we lekker stoned… De armen van Johan lagen nog steeds om mij heen en ondertussen had hij zijn handen op mijn borsten gelegd. Ik voelde dat zijn lul was gaan groeien en voelde hem tegen mijn billen aan. En voor mij nog zo’n heerlijke bink van wie het lid ook groter werd. Ik stond in een sandwich tussen twee mannen in de branding. Wat een zalig gevoel. Twee stevige mannenlichamen tegen mij aan. Ze begonnen me langzaam te betasten en ik liet het natuurlijk toe. Ik werd heerlijk geil van, van al die aandacht. De handen gingen over mijn tepels, mijn buik, billen en onder water langs mijn kutlippen. We zoenden, kronkelden tegen elkaar aan en ik pakte de twee lullen stevig in mijn handen. “Kom naar het strand,” zei ik. “Dan zal ik jullie eens lekker verwennen.” Met de armen van de twee mannen om mij heen liepen we naar onze kleren.

“Kom maar schatten” zei ik en ging voor hen op mijn knieën zitten. Met de twee heerlijk grote fallussen nog steeds in mijn handen begon ik ze zacht op hun eikel te zoenen. Wat een heerlijke palen hadden die twee. Ik sloot mijn lippen om de erectie van Erwin en begon hem te pijpen, terwijl ik Johan zijn ballen masseerde. Toen Johan. De eikel schoof in mijn mond en ik zoog er aan. Ik bewoog mijn hoofd op en neer en neukte zijn staaf met mijn mond. Ik wisselde af en om de beurt pijpte ik de twee heerlijke knotsen. Harder, dieper en sneller. Ik voelde ze alsmaar groter en steviger worden. Ik kneedde hun ballen en de zakken werden steeds strakker.

“Shit! Dorientje, wat ben jij en lekkere pijpslet” zei Johan. “Gewoon een lekkere snol.” Ik voelde dat hij zowat op klappen stond en deed er nog een schepje bovenop. Hij begon te kreunen en hoe meer geluid hij gaf, hoe beter ik mijn best deed. Ik voelde de paal tegen mijn huig, zoog er flink aan en toen… Een enorme straal zilt zaad spoot mijn mond in, en nog eens en nog eens. Het droop langs mijn kin en nek naar mijn borsten. Hij spoot zichzelf helemaal leeg. Erwin, ook bijna tegen het hoogtepunt, stond aan zijn stam te rukken. Ik sloot mijn mond om zijn knots en kreeg ook van hem de volle lading. Zes stralen spoot hij in mijn mond en gezicht. Het sperma van de twee binken droop van me af, het smaakte geweldig… en naar meer. Want nu zij hun eerste lozing hadden gehad, was ook ik wel toe aan een lekker orgasme, maakte me verder niet uit hoe… Ik wist alleen dat ik nu een lul in mijn natte kut wilde voelen.

“Kom lieverds, wie van jullie gaat Dorien nu verwennen?” Vroeg ik. En dat hoefde ik maar een keer te zeggen. Ik werd door Erwin opgetild die mij zacht op mijn rug op het strand legde. Hij spreidde mijn benen en zijn mond zocht een weg naar mijn neukgrotje. Zijn tong drong tussen mijn schaamlippen en vond al snel mijn clitoris. Hij begon te zuigen en te likken. Ik merkte hoe het bloed naar mijn schaamlippen vloeide en voelde ze langzaam zwellen. Dan weer lange halen langs mijn schaamlippen, dan weer korte stootjes zijn tong voor mijn geopende schede. Ondertussen kneedde Johan mijn hard geworden borsten, tepels en zoende hij me waar hij maar kon. Ik stond op klappen en wist dat ik snel tot een eerste orgasme zou komen. Onverwacht stak Erwin twee vingers in mijn schede naar binnen en begon me als bezeten te vingeren terwijl hij ondertussen mijn klit met zijn tong teisterde. Steeds dieper duwde hij zijn vingers in mijn kut. Ik kermde, kreunde, voelde mijn buik verkrampen en het inwendige kut- vlees zwellen. Ik kermde het uit en explodeerde… Een enorme straal vocht spoot uit mijn vagina. En nog een en nog een. Ik had een verschrikkelijk orgasme en ik ejaculeerde. Keer op keer. De mannen juichten bijna toen ze de straal uit mijn kut zagen schieten. Mijn kut en billen dropen van het vocht en ik wilde meer… “Johan, ga op je rug liggen. Kom, ik wil boven op jouw lul zitten.”

De staaf van Johan torende nog steeds omhoog en toen hij daar op zijn rug lag was er maar een ding wat ik wilde doen. Mijn favoriete houding… Ik ging op mijn hurken over hem heen zitten, trok mijn schaamlippen uit elkaar en liet mijn schacht over zijn harde paal zakken. Eerst de eikel, even lekker voorin in mijn kutje, toen wat dieper en daarna… Ik zakte met een ruk over zijn harde paal en voelde hoe hij tot diep in mijn kut penetreerde.

“Ho! Wow!” Riep ik uit… “Ja, ah…” Langzaam veerde ik op en neer over de genotsknots die in mij verankerd zat. Steeds sneller met ritmische bewegingen. Ik liet mijn kut ver over zijn paal zakken tot ik helemaal op zijn ballen zat en kwam dan weer overeind om hem daarna opnieuw in mijn kut- vlees te vangen. Erwin was ondertussen achter mij gekropen en ik voelde hoe hij me beetpakte. Hij veranderde mijn houding en even later lag ik plat voorover op Johan met zijn lul nog diep in mijn kut. Mijn benen gespreid en mijn kontje omhoog. Ik droop van het sap dat uit mijn kut stroomde. Erwin kneedde mijn billen en ik voelde hoe hij ze uit elkaar trok. Met zijn vinger bewerkte hij mijn anus. Hij schoof hem langzaam naar binnen en vingerde zacht mijn poepgaatje terwijl ik nog steeds over Johan zijn staaf lag te bewegen. Ik keek achterom en zag hoe hij achter mij knielde met een enorme staaf in zijn hand.

Hij trok mijn billen uit elkaar en ik voelde dat hij zijn staaf tegen mijn nauwe sterretje duwde. Zacht, toen iets meer druk, en langzaam gleed de eikel achterlangs bij me naar binnen. Met kleine haaltjes zakte hij steeds verder in mijn tweede neukholletje. Ik voelde het een beetje oprekken maar het was geen onprettig gevoel. Na een minuut was ook hij verankerd in me en lag ik met twee lullen in mijn neukopeningen tussen twee mannen. Erwin begon me te neuken. Johan duwde van onderen zijn bekken ritmisch op en neer en schoof zijn fallus in mijn kut. Oh… kolere…. Wat een zalig gevoel. Ik werd genaaid door twee heerlijke mannen. Ik werd gillend gek en was zo geil als een pakje boter.

“Neuk me mannen, neuk jullie geile hoer Dorien, naai me helemaal schraal,” riep ik uit. Keer op keer voelde ik de palen in mijn onderbuik stoten. Ik kon er niet genoeg van krijgen. Maar ondertussen voelde ik alweer een hoogtepunt naderen. Was het net al een geweldig orgasme geweest, volgens mij zou er nu een aankomen dat alles zou overtreffen. Ik kreeg het heet en koud tegelijk, alles begon aan me te verkrampen. Mijn onderbuik werd als van steen. Door de zwelling van binnen voelde ik de twee lullen nog beter. Ik werd heet van binnen, mijn kutvlees begon te gloeien en toen.

“OH! JA! Wow, ja!” Ik explodeerde, voor de tweede keer. Ik voelde hoe het kutsap uit mijn schede spoot, straal na straal. Het bleef komen en bij iedere kramp in mijn kut spoot er weer een vloed naar buiten. Ook de mannen hielden het niet meer en schokten. Terwijl ik mijn kutsap eruit spoot, spoten zijn golven heet zaad in mijn schede en kontgaatje. Aan alle kanten perste het kutsap uit mijn openingen. Toen vielen we, alsof het was afgesproken, alle drie stil. Een zwaar, warm leeggespoten mannenlichaam boven op me, en een er onder. We hadden het even gehad. Erwin trok langzaam zijn fallus van achteren uit het foedraal en ging naast ons liggen. Voorzichtig schoof ik de lul van Johan uit mijn kut en kroop van hem af.

Daar zaten we, moe, voldaan en helemaal plat geneukt. Het duurde een minuut of wat toen Erwin mijn optilde en naar het water droeg, hij zette me voorzichtig in het lauwe water en spoelde met liefde mijn kutje af. Na nog een sigaretje brachten ze me met de armen om mij heen naar mijn bamboe hut waar ik onder de klamboe direct in slaap viel. Morgen zou ik wel weer zien. En daarbij, ik had nog tien dagen op dit zalige eiland dat voor mij de rest van mijn leven het neukeiland bij uitstek zou blijven.

Het was al weer twee dagen geleden dat ik Johan en Erwin had ontmoet en een geil avondje op het strand met hen had beleefd. Ik moest er de volgende dag toch wel even van bijkomen. En niet alleen van de seks die we hadden gehad maar ook de drank en de joint hadden me een behoorlijke koppijn bezorgd. Ik kwam die vrijdagmiddag net terug van een tripje dat ik had gemaakt op het eiland met een leuke Engelse vrouw die ik daags daarvoor had ontmoet. Nog even een drankje aan de bar, want met deze temperatuur moet je er wel voor zorgen dat het vochtgehalte op peil blijft. “Hé, hallo!” hoorde ik achter me. Ik draaide me om en zag Erwin die net terug kwam van het strand. We wisselden een paar kussen uit en hij kwam naast me zitten aan de bar. Met een schalkse blik in zijn ogen vroeg hij me of ik ‘er nog last van had gehad’.

“Nee hoor”, verzekerde ik hem en bood hem een drankje aan. “Ik heb er echt van genoten en zal dat avondje niet zo snel vergeten.” We praatten wat over de dingen die we de laatste twee dagen hadden ondernomen en Erwin vertelde me dat ze gisteren hadden gedoken. Vandaag een rustdag, luieren op het strand maar voor morgen hadden ze met een paar anderen een boot gehuurd om nog eens te gaan duiken op een andere locatie. Hij nodigde me uit om een dagje mee de zee op te gaan. Ik vertelde hem dat ik nog nooit had gedoken, maar dat een boottrip wel een aangename afwisseling zou zijn. “OK, dan zie ik je morgenochtend om een uur of tien aan de pier. Het is een wit motorjacht, je kunt er niet omheen.” Met een kus namen we afscheid en we spraken af voor de volgende morgen.

Het was weer prachtig weer en al lekker warm toen ik naar de pier liep. Voor een dagje op zee had ik niet veel nodig en ik had me gekleed in mijn bikini, een dunne omslagdoek die ik als jurkje om mij heen had geknoopt en een paar platte sandalen, die ik op de plaatselijke markt had gekocht. Aan het einde van de pier lag een jacht dat er wezen mocht. Ik heb geen verstand van boten dus vraag me niet wat voor type het was. Wel zag ik dat het gauw een meter of 12 lang was. Johan stond bij de reling en hielp me aan boord. Met een kus begroetten we elkaar en hij stelde me meteen voor aan de anderen die al aan boord waren. Er was een ander Nederlands echtpaar, Willem en Willemina. Hij was duiker, zij niet. Ze waren achter in de dertig en zagen er allebei leuk uit, hij redelijk goed in vorm en zij blond en een leuk lichaam. De ander die ik nog niet kende was een Deen, Björn. Na alle plichtplegingen en begroetingen gooide Johan het touw los en kozen we het ruime sop. De zon was heerlijk op het dek en we genoten er allemaal van. Willemina en ik lagen al in onze bikini en de mannen hadden ook alleen nog maar hun zwembroek aan.

Na een half uurtje varen uit de kust minderden we vaart en kregen we te horen dat we op de plek van bestemming waren. De mannen gingen hun duikspullen klaarmaken en Willemina stelde mij voor om samen even te gaan snorkelen. Zo gezegd, zo gedaan en een paar minuten later lagen we op onze buik in het water. De mannen waren ondertussen klaar en lieten zich een kwartier later ook in het water glijden voor hun eerste duik van een half uur. Tijd voor ons om weer aan boord te gaan. Willemina en ik gingen weer languit boven op de boot liggen maar omdat we echt wilden bruinen besloten we onze bikini uit te trekken. Daar lagen we dan, twee geschoren kutjes naast elkaar.

Ik had mijn ogen dicht en voelde na een paar minuten ineens een hand op mijn borst. Willemina was op haar buik gedraaid en keek naar me. Ze vond me leuk zei ze en zou graag even met me willen kroelen. En aangezien ik dat ook een aardig idee vond duurde het niet lang of onze monden hadden elkaar gevonden en zoenden we elkaar. Heerlijk geil, zo met een leuke vrouw. Onze handen streelden elkaars lichaam, zacht en teder, anders als mannen dat doen en we vonden elkaars intiemste plekje. Onze vingers speelden met de schaamlippen en clitorissen, gleden zachtjes bij elkaar naar binnen en we vingerden elkaar. En daar bleef het niet bij… Ook met onze tong lieten we elkaar genieten van het heerlijke gevoel als je kutje wordt gezoend en gelikt. Hoe lang we bezig zijn geweest, ik weet het niet maar opeens kwamen er vier duikers boven water die het schouwspel aanzagen. We deden alsof we het niet in de gaten hadden en gingen gewoon door. Johan was de eerste die zich van zijn flessen had ontdaan en naar ons toe kwam. Hij had voor het gemak ook zijn zwembroek maar uit gedaan en stond in volle glorie bij ons.

“Zo dames, genieten jullie een beetje,” vroeg hij. “Als ik dit zo zie, heb ik wel zin om even mee te doen.” En de daad bij het woord voegend kwam hij tussen ons in zitten en pakje mij bij mijn knieën. Hij duwde ze licht uit elkaar en spreidde zo mijn benen. “Zal ik eens afmaken waar we van de week mee bezig waren?” Zei hij. Voor ik het goed wist, lag hij boven op me. Ik voelde zijn erectie in mijn vagina naar binnen glijden. Hij had er zin in en zonder mij maar tijd te gunnen er op te reageren neukte hij er stevig op los. Ook de drie andere mannen waren ondertussen klaar en hadden zich ontdaan van hun duikspullen en zwembroeken. Zes naakte lichamen bemanden nu de boot. Willemina nodigde de drie mannen uit om bij haar te komen en ging op haar knieën zitten. Ze pakte een voor een de lullen in haar handen en mond en begon ze stijf te maken. De fallussen groeiden uit tot flinke neukstaven en in mijn ooghoeken zag ik dat de Deense lul wel echt enorm was. Zeker een centimeter of 25. Wat een leuter… Ondertussen lag Johan nog steeds zijn penis in mijn ondertussen natte kut te stoten.

“Ik geloof dat ze klaar zijn,” hoorde ik Willemina zeggen, niet wetende wat ze er mee bedoelde. Johan keek op en trok langzaam zijn pik uit me. “OK,” zei hij. “Ik heb jullie verteld hoe we dit lekkere hoertje Dorien van de week een flinke beurt op het strand hebben gegeven. Ik heb haar natuurlijk niet zo maar uitgenodigd, want volgens mij lust ze er wel pap van. We gaan haar vandaag eens lekker met z’n allen een paar lekkere pikken laten voelen.”

Ik was verbaasd toen ik dit hoorde. Hadden ze me met opzet uitgenodigd? Ik ging rechtop zitten en zag dat ze alle vier lachend voor me stonden. Erwin en Willem kwamen naar me toe en pakten me op. Wat ging er gebeuren? Ze legden me op mijn rug op het dak van de kajuit en lieten mijn benen over de rand hangen. Willemina zat naast me op het dak en pakte me zachtjes vast. De mannen trokken mijn benen uit elkaar zodat ze ertussen konden staan. Mijn natte kut stond open en Erwin was de eerste die er gretig op af kwam. Hij stond tussen mijn benen, drukte zijn eikel tegen het voorportaal en stootte zijn fallus in mijn schede. Willemina hield nog steeds mijn handen vast en ik werd, geheel weerloos, geneukt… Minutenlang voelde ik hem in mijn onderbuik stoten. Keer op keer.

“Dat is lange genoeg,” zei Willem, terwijl hij de plaats van Erwin in nam. “Kom maar eens hier lekkere slet. Ik zal je wel eens laten voelen om echt als een hoer genaaid te worden.” En met een ram priemde hij zijn pik bij me naar binnen. Als een bezetene boorde hij zijn paal in mijn kutvlees. Forse stoten, zijn ballen sloegen tegen mijn billen. Hij gromde, kreunde en na een paar minuten voelde ik de eerste spermagolf in mijn kut naar binnen schieten. Hij trok hem er uit en duwde meteen Björn met zijn enorme paal tussen mijn benen. Die had al een poosje staan rukken en hij was echt enorm en hard geworden. Zonder moeite wist hij mijn ondertussen zaadlekkende neukgat te vinden en duwde voorzichtig de halve lengte naar binnen. Ik voelde de eikel langs mijn kut binnendringen. De bijna polsdikke lul werd er weer een beetje uitgetrokken en opnieuw ingestopt. Nu weer wat dieper. Hij herhaalde dat nog een paar keer en toen… Met een forse stoot voelde ik hem naar binnen schieten. Hij moest zo’n beetje in mijn baarmoeder zitten, ik voelde de enorme druk van binnen tegen mijn buikwand. Met lange halen bewoog hij zijn fallus in mijn vagina op en neer. Steeds er bijna uit en dan weer helemaal er in.

Johan was ondertussen naast mijn hoofd komen zitten en dwong mijn mond open te doen. Zijn glimmende eikel plaatste hij voor mijn lippen en ik kon niet anders dan er aan te gaan zuigen. Met kleine neukbewegingen bewoog hij hem in mijn mond. Björn stootte onverstoord verder. Hij had mijn heupen vast en iedere keer als hij bij me binnendrong drukte hij me nog steviger op zijn paal. Het gevaarte zat diep in me verankerd en aan de blik in zijn ogen, zag ik dat hij bijna klaar kwam. Nog een keer, erg diep voelde ik hem in mij komen. Hij hield me vast, op zijn paal gespietst en toen… Een enorme lading heet zaad werd mijn buik in gespoten, ik voelde het langs zijn paal naar buiten persen, zo veel… Door het constante pompen in mijn vagina was ik ook zo ver en liet mijn eerste orgasme de vrije loop. De dikke paal die in mijn kut en het sperma dat er in spoot en toen! De kramp in mijn onderlichaam. Ik kronkelde en slaakte een gil op het ogenblik dat Björn hem er uit trok. Daarbij liet ik mijn kutsappen lopen. Een straal warm vocht spoot tegen zijn buik. Ik kwam klaar alsof ik lag te pissen.

Erwin ook niet gek, zag het gebeuren, duwde Björn weg en plantte direct zijn pik in mijn klampende, nog ejaculerende vagina. Hij deed het nog eens dunnetjes over en stootte zijn pik diep in me. Ik had het niet meer… Dit orgasme ging niet over, zolang hij in me bewoog, moest ik komen… Hij naaide me helemaal gaar, mijn kut was zeiknat. Vermoeid en naschokkend gaf ik me over aan zijn stotenregen. Mijn lichaam was even willoos en de pik in me deed zijn werk. Opnieuw voelde ik een boom in mij zwellen, opnieuw kwam een van de mannen in me klaar. Een derde zaadgolf zocht zijn weg naar binnen. De enige die nog geen orgasme had gehad was Johan. Nadat Erwin zijn pik uit me had getrokken was hij de vierde die me neukte tot hij klaarkwam. Willemina ontfermde zich over me terwijl de mannen een biertje gingen drinken. Ze hielp me bij het opstaan, maar dat ging bijna niet. Mijn knieën knikten, waren week als pudding. Uit mijn schede voelde ik traag het sperma langs mijn benen naar buiten sijpelen. Ze pakte een handdoek en liet me er op zitten. Met de punt veegde ze de kleverige massa van mijn benen af.

“Hoe voelt dat nou?” Vroeg ze. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Ik was volkomen overrompeld. Twintig minuten lang hadden vier mannen mijn kut helemaal schraal genaaid en hun sperma in me gespoten. Ik vertelde haar dat ik in eerste instantie wel was geschrokken van wat er ging gebeuren, maar toen ze eenmaal bezig waren, ik er zelf ook steeds geiler van was geworden. Anders had ik nooit zo’n orgasme gehad. Willemina lachte en vertelde me dat het haar met dit ploegje ook was overkomen. “Ze doen het er om, dit is net zoveel sport als dat duiken. Het hoort er gewoon bij. En als jij er vandaag niet was geweest, hadden ze mij weer de volle lading gegeven. Ze zochten gewoon weer ‘nieuw bloed’ aan boord en volgens mij heb je de vuurdoop doorstaan.” Nu moest ik ook lachen.

We deden een plonsje in de zee om schoon te worden, trokken een biertje open en wachtten af wat de rest van deze boottrip ons beiden nog zou brengen. Het werd nog warmer en ik heter. Hoewel ze nog flink geil waren, die vier lekkere spetters, lieten ze mij en Willemina het uurtje daarna lekker even relaxen. Dat was wel nodig ook, want mijn kutje stond nog steeds in brand. Even lekker zonnen, een hapje eten en een koud biertje. Het deed wonderen. Ik voelde me weer helemaal bijkomen. De duikflessen waren ondertussen verdwenen naar binnen en achter op het dek hadden we voldoende ruimte om even te luieren in de brandende tropenzon. Willemina en ik zaten dicht bij elkaar en de mannen hadden goed zicht op onze gebruinde, naakte lichamen. Om ze te plagen deed ik regelmatig mijn benen een stukje uit elkaar, waardoor ze zicht hadden op dat plekje waar ze me graag weer even zouden pakken. Het was ook wel een lekker gevoel die brandende zon zo op mijn schaamlipjes te laten inwerken. Een heerlijk warm gevoel gaf dat.

Het vrijpartijtje eerder deze dag met Willemina was me wel bevallen en ik schoof een klein beetje dichter naar haar toe. Ik legde mijn hand op haar ene dij en begon zachtjes te wrijven. Ze had meteen in de gaten waar ik op uit was, deed haar benen iets uit elkaar en leunde loom achterover. Haar geschoren kutje was binnen mijn bereik en ik wreef met twee vingers langs haar. Ze genoot van de lichte massage en het duurde ook niet lang of haar genotsgrotje werd al een beetje vochtig. Onze kleine vrijage bleef niet onopgemerkt door de mannen die het op een afstandje zaten aan te kijken. “Is ze al een beetje nat?” Vroeg Johan schalks. Hoewel het niet nodig was bevestigde ik hem dat het zo was en vroeg hem of hij alweer een beetje hard was. Hij kwam naar ons toe en terwijl ik Willemina met mijn ene hand bleef masseren pakje ik Johan bij zijn groeiende lul.

“Ik zal hem nog even een beetje harder maken”, zei ik en sloot mijn lippen om de glanzende eikel. Ik gaf hem een stevige pijpbeurt tot hij klaar was voor het hunkerende kutje dat voor hem lag te wachten. Willemina, die vandaag nog geen lul in haar schede had gevoeld, ging er goed voor liggen en nodigde Johan uit. Die liet er geen gras over groeien en schoof zijn pik langzaam naar binnen. Wat een geil gezicht was dat, die twee zo te zien liggen neuken. En hoewel ik er al een paar had gehad vandaag, was ook ik er wel weer klaar voor. “Wie is het volgende slachtoffer?” vroeg ik. En drie mannen stonden bijna tegelijk op…

“Ho, ho, niet zo haastig, een tegelijk lijkt me om te beginnen genoeg!” lachte ik. “Dan ik maar,” zei Willem, “kom maar eens lekker bij mij op schoot zitten.” Hij zat klaar op de bank met zijn knots recht omhoog. Hij werd opgewonden bij het zien van Johan die zijn vrouw lag te neuken. Ik ging met mijn kontje naar hem toe staan, deed mijn benen uit elkaar en ging zitten. Meteen in de roos. Zijn fallus vond mijn roosje en ik liet me er bevallig over heen zakken. Mezelf even goed nestelen op de harde pik en dan… Heerlijk langzaam op de lekkere hengst rijden. Het begon al weer flink te kriebelen in mijn kut en er moest echt weer wat aan gedaan worden. Willem had zijn handen om mijn tieten gesloten, die hij zacht kneedde. Ik liet me langzaam achterover zakken tegen hem aan en bewoog mijn onderlichaam behoedzaam op en neer. Ik wilde niet dat hij er door een onverhoedse beweging uit zou schieten, nee hij moest in me blijven.

Björn had zich ondertussen naar Johan en Willemina begeven en gaf aan hem te willen aflossen. De pik schoof in haar naar binnen, ik had er goed zicht op, en Johan liet zich door haar verder lekker afzuigen. Bleef alleen mijn maatje Erwin nog over die ondertussen ook wel trek had in een sappig kutje. In vol ornaat stond hij voor mij te kijken hoe ik Willem bevredigde. Hij ging op zijn knieën en begroef zijn hoofd tussen mijn dijen. Hij likte mijn clitoris en van dat zalige gevoel werd ik natuurlijk alleen maar geiler. “Wil jij ook?” Vroeg ik. Domme vraag natuurlijk, waarom zou hij niet willen. Hij keek me glimlachend aan en zei een voorstel te hebben. Hij had gezien hoe de polsdikke lul van Björn zo gemakkelijk bij me naar binnen was gegaan en vroeg zich af of ik ook twee pikken tegelijk kon hebben. Dat was me nog nooit overkomen, maar het idee leek me heel opwindend. Ik stemde toe, leunde nog wat makkelijker achterover tegen Willem aan en met zijn pik nog diep in mijn roze neukvlees leunde Erwin over ons heen. Ik bood hem mijn kutje aan door mijn schaamlippen ver uit elkaar te trekken.

Zijn erectie zag er geweldig uit. Hij plaatste hem voor het al gevulde gaatje en duwde zachtjes tegen het hete vlees. Ik was al knap nat en voor ik het in de gaten had zat hij al met zijn eikel binnen. Ik voelde het van onderen een beetje oprekken maar het was een heerlijk gevoel. Langzaam op en neer bewegend liet hij zich verder over mij heen zakken en schoof zijn penis langs die van Willem bij me naar binnen. Twee pikken in mijn kut dat had ik nog nooit gehad. De mannen voelden elkaar aan en begonnen beurtelings hum lichamen te bewegen. Ze schoven hun heerlijke knotsen langs elkaar heen bij me naar binnen. Wat was dat zalig… Ze rekten me uit, maar het was een enorm bevredigend gevoel. Het moet een minuut of drie hebben geduurd. De neukbewegingen, handen over mijn lichaam, kussen in mijn nek en op mijn tepels… Ik werd er gillend gek van.

“Oh schatten! Jullie Dorien gaat zo meteen op een verschrikkelijke manier klaarkomen. Houd me vast…” Ze wilden niets liever. Ze hadden me al een paar keer zien spuiten en dat wilden ze weer. De bewegingen in mijn kut werden heviger. Ze deden er nog een flink schepje bovenop. Ik begon te hijgen en te steunen. “Oh! Ja! Ah, ja! Naai me, neuk jullie geile sletje… Ik… oh, oh…” De krampen in mijn onderbuik werden heviger, ik voelde het van binnen weer zwellen, waardoor de twee pikken nog vaster in mij kwamen te zitten. En dat is het moment dat ik het niet meer kan beheersen. En of de mannen het in de gaten hadden. Ze stootten nog een keer flink diep in me en… Ik barstte uit elkaar. Liet mijn hete kutvocht lopen. Erwin trok zijn pik er snel uit en dook tussen mijn dijen. Het geile sap dat mijn schede verliet dronk hij met gulzige teugen. Met de pik van Willem nog diep in me likte hij mijn hele vagina totdat ik mijn laatste vocht er uit had geperst.

Ik liet me van Willem af op de bank glijden en lag uitgeput op mijn rug. Erwin en Willem stonden naast me, nog steeds met twee grote fallussen. Een voor een kwamen ze dichterbij en ik zag twee glanzend natte pikken boven mijn gezicht hangen. Ze stonden er stevig aan te rukken en het was duidelijk dat ze hun zaad nog een keer kwijt wilden. Ik zocht de glimmende eikels bij elkaar, opende mijn mond en dat was een uitnodiging die ze niet in de wind sloegen. Bijna tegelijk begonnen de twee hun zilte zaad te spuiten, zes zeven keer een dikke warme straal in mijn mond en gezicht… Ik likte, slikte en genoot van het orgasme dat de jongens hadden.

Willemina en de andere twee had ik eigenlijk niet meer zo in de gaten gehouden, maar ook die hadden het zo te zien goed gehad. Want ook van Willemina ’s gezicht dropen dikke, witte druppels sperma. Zo te zien waren ze op een idee gekomen en hadden haar ook een flinke sperma douche gegeven. Ze kwam naar me toe en kuste me vol op mijn mond. Onze gezichten waren nat en glad van het zaad en we wreven ze tegen elkaar. We likten elkaar af, zoenden en genoten nog even na van de heerlijke beurt die we hadden gehad.

Een paar pilsjes verder en een half uurtje later waren we al weer onderweg, terug naar het eiland. Terug waar het allemaal voor mij was begonnen en waar ik zeker nog een week zou verblijven, met alle verrassingen die het nog voor mijn in petto had.

Dorien

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *