De droogkast.

()

Ik sta te bibberen onder het afdak boven een portiek van het flatgebouw. Kijkend naar de immense stralen warm regenwater, die naar beneden storten. Wie heeft dit gedacht? Ik heb op ‘Buienradar’ gekeken of het nog zou gaan plenzen, maar de wolken die ik op het schermpje van mijn telefoon heb gezien, zouden de stad toch niet bereiken? Niets blijkt echter minder waar. Het plan om in de stad wat te gaan drinken met een vriendin is letterlijk in het water gevallen. Daar sta ik dan. De fiets staat voor mij op de stoep en wacht, net als ikzelf, tot de stortbui voorbij is getrokken. Die houdt hevig aan. Ik zie hoe andere fietsers onder de dicht bebladerde bomen schuilen en ook onder de andere afdakjes staan mensen naar de regen te turen. Plots begint het te donderen boven me. Onweer, ook dat nog. Ik bedenk hoe ik hier sta.

Mijn donkere haar hangt in natte slierten op mijn rug. Mijn T-shirt is doorweekt, zodat de contouren van mijn BH goed zichtbaar zijn. Sterker nog: mijn tepels zijn hard en steken zo naar voren dat ze opvallend duidelijk zichtbaar zijn. Gelukkig sta ik in mijn eentje onder het afdakje. Deze gedachten leiden me af, terwijl ik op droogte sta te wachten, tot mijn mobiel afgaat. Ik lees: “hoi Nina, ik blijf thuis hoor, het hoost hier. Vanavond maar even bellen?” Ik zet mijn natte en koud geworden vingers in beweging om even een berichtje terug te typen, terwijl de rillingen me over de rug lopen. Er rest mij weinig anders dan te wachten tot de stevige bui is overgetrokken. Ben ik even blij dat er dan tenminste een afdakje is om onder te schuilen, hoewel… ik ben doorweekt tot de draad. Maar eindelijk worden de regendruppels kleiner en schaarser.

Plotseling hoor ik een bekende stem. “He Nien, jij hier? Is dat even toevallig!” Het is Joost, mijn ‘friend with benefits’. Joost is een fijne, begripvolle jongen, die zo af en toe bij mij langskomt. Zijn donkere krullen en bruine ogen, zijn humor en ook zijn bedprestaties hebben ervoor gezorgd dat we vrienden zonder kans op een relatie zijn geworden. We weten van elkaar dat we een heel ander toekomstbeeld hebben en een vastigheid er niet in zit. Maar zo lang het duurt, kunnen we het samen heel goed hebben. Zeker ook op seksueel gebied. Hij komt eens per week bij mij langs en we genieten dan van elkaar, totdat hij de volgende ochtend weer vertrekt. “Kijk, dit is Ben”, stelt Joost mij voor. Het kan niet anders, of dit moet zijn Friese zeilvriend zijn. Het lijkt wel een Scandinavische God. Breed in de schouders, blond en blauwe ogen. Beide jongemannen gooien hun fiets in de bosjes en komen bij mij staan. Ze vertellen veel eerder geschuild te hebben en ze daardoor er lang niet zo verlept uitzien als ik.

“Kom je straks met mij mee naar huis, ik woon hier vlak bij”, stelt Joost mij voor, “dan kun je opdrogen en wat warms drinken. Ik heb de oude wasdroger van mijn moeder overgenomen, dus je kleren kunnen we daar mooi in mikken. En ik heb wel een badjas die je aan kunt doen”. Ik antwoord dat ik dat een prima idee vind, terwijl ik vanuit een ooghoek zie dat Ben naar mijn T-shirt kijkt. Of liever gezegd: naar mijn borsten, mijn tepels. Een binnenpretje kan ik nauwelijks onderdrukken. Ik koester mijn borsten, wat kun je een jongen met dat tweetal het hoofd op hol brengen! Een knoopje los en hup daar zijn de begerige blikken. Alsof ik dat staren niet door heb. Als de regen eindelijk stopt, stappen we op onze fietsen en rijden naar de woning van Joost. Ik ben daar nog nooit geweest. Het blijkt een studentenflat te zijn. Overal staan oude barrels van fietsen om het gebouw. Eenmaal binnen wijst Joost mij de keuken.

“Kijk Nien, daar staat de wasdroger, kwak daar alles maar in. En hier heb je mijn badjas en een badhanddoek. Ben en ik gaan naar mijn kamer oké?”, zegt hij behulpzaam. Het voelt raar om in een vreemde keuken in mijn blootje te staan, maar ik ben blij dat ik straks niet kleddernat terug naar huis moet fietsen. Al mijn natte goed gaat de wasdroger in en als het apparaat begint te zoemen droog ik mijzelf af. De badjas is veel te groot, maar na het omslaan van de mouwen en het vastmaken van de stoffen riem loop ik de kamer van Joost in. De jongens zitten elk in een stoel van de kringloop met elkaar te kletsen, Ben met een flesje bier in de hand, Joost neemt een grote hap uit zijn appel. “Ah, daar ben je, wil je ook wat drinken?”, vraagt Joost. Als ik vraag om een kop hete thee verlaat hij de kamer en blijf ik achter met Ben. Ik ga op een versleten bank zitten. “With benefits”, zucht Ben voor zich uit. “Klopt”, reageer ik. “Ik heb het van Joost gehoord”, vervolgt hij, “mm… zoiets lijkt mij ook wel wat. Stel je voor, jammie zeg.” “Nou jij bent lekker direct”, laat ik hem weten, “maar ik heb liever dat je het zegt dan alleen maar denkt. Ja, ik zou verliefd op Joost kunnen zijn, maar het is zinloos. En daarom maken we er het beste van”.

Ik zie de ogen van Ben glimmen. Maar ook afdwalen in mijn richting. Ik zie een kroonkurk op de grond liggen en buk voorover om die op te rapen. Ben heeft niet door dat ik hiermee mijn indruk bevestigd zie. Bij het bukken gaat de te ruime kamerjas een stukje open. Daardoor bied ik Ben een vrij uitzicht op mijn decolleté. Het is overduidelijk; hij heeft er zin in, maar durft het niet vragen. Ik leg de kroonkurk op de kist, die dienst doet als tafeltje en sluip over de grond naar hem toe. “Kom maar arme jongen”, zeg ik kordaat en ga tussen zijn benen op zoek naar de gesp en rits van zijn lange broek. De stoere bink brengt geen woord meer uit als ik de broek, inclusief zijn boxer een eindje omlaag trek. Daar floept zijn erectie tevoorschijn. “Mm… mooi!” Laat ik weten en grijp zijn imposante lul vast.

Ik omvat de schacht en beweeg met mijn hand omlaag, zodat de voorhuid over de eikel, tot onder de rand wordt getrokken. Dan steek ik mijn tong uit en kietel ermee over zijn plasgaatje dat kleine tedere mini-mondje. Dat doet Ben blijkbaar veel. Er trekt een huivering door heel zijn lichaam en van opwinding ademt hij hoorbaar een grote hap lucht naar binnen. Het geluid zet zich voort, als ik mijn natte tong over de randen van de kop laat glijden en vervolgens het toompje vind. Fladderend met de punt van de tong, kriebel ik dat kleine gevoelige huidje, waarin zich zoveel zenuwen bevinden die hem tot grommen brengen. Hem zo bespelend zie ik druppels voorvocht uit het kleine spleetje glibberen. Ik lik ze met trage halen op. “Mm…”, glunder ik, “ik wil meer lieverd”. Het maakt Ben zo geil dat zijn pik ervan begint te kloppen. Dan open ik mijn mond en sluit mijn lippen om de kop heen.

Zuigend en smakkend geniet ik van de fluweelzachte huid van de paars aangelopen eikel. Van mijn duim en wijsvinger heb ik een rondje gemaakt dat ik snel op en neer bewegend over de stam laat flitsen. “Oh Nina…oh!” Smeekt Ben, “ik hou het niet meer”. Het is voor mij het teken om zijn ballen eens te voelen. Mijn vingers voelen hoe strak die staan. De huid van zijn zak is zo gekrompen dat ik de ballen van buiten goed kan zien. Het kan niet anders dan dat Ben op ontploffen staat. Nog rukt mijn hand zijn stam en zuig en lik ik zijn piemel tot de grote ontlading niet meer uit kan blijven. Er klinkt een harde kreun door de kamer en een warme golf sperma landt in mijn mond. Het smaakt niet lekker, het is sterk en bitter. Ik spuug het meteen uit, waardoor het zaad over zijn stam glijdt en op zijn ballen tot stilstand komt. Fijner dan dat is dat ik heb bereikt wat ik wilde. Deze Friese Adonis onderdanig aan mij laten zijn, hem in mijn macht hebben en dat op zo’n manier dat we er allebei van genieten.

“Hé, wat gebeurt hier?”, horen we beiden plotseling. Daar staat Joost in de deuropening van zijn studentenkamer met een glas thee. “Wat is dat nou? Zijn jullie zonder mij begonnen?” “Ha, lekker thee dat heb ik net nodig”, reageer ik enthousiast. Ik kan een slok drinken goed gebruiken om weer een prettige smaak in mijn mond te krijgen. “Pas op Nina, het is heet”, waarschuwt Joost, die mij het glas aanreikt. Vervolgens loopt hij terug naar het keukentje en komt terug met een keukenrol. Die gooit hij in de richting van zijn vriend, die nog steeds onderuitgezakt in de stoel, er een velletje afscheurt en het zaad van zijn piemel en zak afveegt. De thee spoelt de bittere smaak in mijn mond weg. “Jij bent een echte bierdrinker”, lach ik naar Ben. Zo stoer als hij is, krijgt hij van mijn opmerking toch een rood hoofd. “Ga meer fruit eten”, vul ik aan, “dan ga je veel beter smaken”. Ik kijk daarbij naar Joost. Zijn ogen staan vrolijk en trots tegelijk. Zeker, hij lust ook wel een drankje, maar elke avond eet hij fruit. Peren, appels, sinaasappels. “Ik ben niet zo’n groente-eter”, verklaart hij aan Ben, “dus dat compenseer ik met fruit. En je ziet wat een dame daarvan vindt”.

“Dat klinkt als een uitnodiging Joost”, proest ik luid in zijn richting, “nou jongen, uit die broek!” Niet veel later staat hij met blote benen voor de bank. Zijn slappe piemel wijst omlaag, zijn geschoren zak hangt er wat verloren achter. Het is voor mij het teken om het rustig aan te doen met de hete thee. Laat het verlangen maar groeien, figuurlijk maar ook letterlijk. Terwijl ik drink, vraag ik me af of de beide jongens elkaars piemels wel eens hebben gezien. Joost zakt neer op de zitting van de bank, met zijn voeten ver uiteen. Hij aait zachtjes over zijn zachte jongeheer. En nog is de thee niet op. Daar zorg ik wel voor. Ik kijk opzij en zie hoe Ben zich heeft gefatsoeneerd. Hij wil zijn broek dichtknopen, maar dat belet ik. “Ho! Ho… meneertje, niet doen”, commandeer ik, “je weet nooit of die van jou straks ook nog van pas komt!” Hij ziet aan mijn strenge blik dat ik het meen en trekt gehoorzaam zijn broek helemaal uit. “In de WC vind je een doosje condooms Ben”, schaterlacht Joost. Ik zie nog net dat Ben de kamer verlaat als ik mij tot mijn fuckbuddy richt.

“Zo, daar zit nog weinig leven in”, merk ik op, terwijl ik, mijn lege theeglas wegzettend, over de grond naar hem toe kruip. Tussen mijn duim en wijsvinger pak ik zijn zachte penis vast. Ik wiebel er wat mee heen en weer. Dat heeft meteen resultaat. Ik weet hoe die van klein naar bovengemiddeld groeien kan. En ook ditmaal zie ik glimlachend hoe deze jongeheer zich opricht tot een harde paal, kloppend van het toestromende bloed. Een blij makende aanblik. Ik houd mijn duim en wijsvinger om het begin van de stam, mijn hand rust daarbij op zijn ballen. Mijn bevochtigde tong laat ik over de schacht glijden, omlaag en omhoog zodat zijn hele piemel van mijn speeksel begint te glimmen. Dan trek ik aan de stam op zo’n manier dat de voorhuid over de eikel omlaag glijdt tot onder de rand. Nu ligt zijn toompje bloot, zodat ik het teder met de punt van mijn tong kan aanraken. “Ohm schatje”, klinkt het boven mij als ik mijn smaakorgaan heerlijk op en neer laat gaan op dat gevoelige reepje huid.

Ik kan nu zijn piemel zelfs loslaten, zo stijf wijst die naar het plafond. Ik trommel met mijn vingertoppen tegen de penis en flits ondertussen met mijn tong tegen het toompje. Terwijl ik Joost zo aan het verwennen ben, hoor ik dat Ben weer binnenkomt. Zijn voetstappen gaan in mijn richting. Hij drapeert de kamerjas over mijn rug, zodat hij vrij zicht op mijn billen heeft. Hij zakt achter mij op zijn knieën. Zijn handen wrijven nu over mijn billen. Het voelt als een sensitieve massage. We combineren met z’n drieën tederheid met een sfeer van groeiende opwinding. Zo drukt Ben een duim in mijn vochtige vagina en gaat op zoek naar mijn g-spot. Als hij het ribbelige plekje in mijn kutje gevonden heeft, wrijft hij er lekker stevig overheen. Mm…, daar houd ik van, iemand die niet alleen maar voor zichzelf vrijt. Geen wonder dat ik nu steeds natter word. Het maakt de duim kledder. Zo nat dat Ben nu ook mijn klitje ermee kan aanraken. Hij draait met zijn duim om het kleine pareltje heen en tikt het heel eventjes aan. Een huivering trekt door mijn lichaam.

Ondertussen zie ik hoe een straal voorvocht het kleine gleufje van Joosts penis uitstroomt. Ik wrijf het doorzichtige goedje met een vingertop over zijn eikel uit. Dit ziet er zo lekker uit dat ik mijn lippen om de kop heen sluit. Met zijn piemel in mijn mond geniet ik van Ben, die zijn geslacht bij mij naar binnen schuift en mij meteen begint te neuken. Mijn hele lijf schudt ervan. Toch blijf ik aan de pik in mijn mond zuigen. Ik hoor beide jongemannen zuchten en kreunen en nu mijn kutje zo wordt verwend kan ik mijn geluiden, hoe moeilijk dat ook gaat met een volle mond, ook niet meer tegen houden. Ik trek stevig aan de lul van Joost, terwijl Ben de zijne mijn vagina in en uit ramt. In koor klinken geile geluiden door heel de kamer, het soppen van mijn kut, het slikken en zuigen van mijn mond en het grommen van de twee heren. Vervolgens begin ik met mijn handen de lul van Joost flink te pompen. Ik wil zijn zaad in mijn mond, in de wetenschap dat dat een neutrale smaak heeft, als gevolg van het vele fruit dat hij eet. Zo anders dan bij Ben.

Die laatste neukt me diep vanuit zijn heupen. Zo gevuld, knijp ik met mijn bekkenbodemspieren de wanden van mijn spleet om zijn dikke fallus heen. Hij is al eens klaargekomen, lukt het mij om nog eens een lading uit zijn lijf te melken? En dan… plotseling spuit Joost grote stralen zaad mijn mond in. Warm, wat zeg ik?… Hete stralen sperma landen op mijn tong, tussen mijn tanden, tegen mijn gehemelte en in mijn keel. Ik slik en ik slik, zoveel als dit keer dat ben ik niet van hem gewend. Hij stoot nog eens na in mijn mond en nog schiet er een kleinere straal sperma zijn eikel uit. Ik steek mijn tong uit en laat Joost het witte spul zien. Met een, van inspanning, rood hoofd lacht hij me toe. En ook achter mij hoor ik het geluid van een brullende beer, als Ben zijn condoom vol spuit. Hij trekt zijn pik mijn lichaam uit en ploft naast Joost op de bank. “Jemig hé, ik kan gewoon niet meer op mijn benen staan,” zucht hij. Ik zie hoe die trillen van inspanning. Maar! Zelf ben ik nog niet klaar.

“Ga maar naast Ben op de bank”, reageert Joost. Hij staat op, om mij ruimte op de bank te geven. Naast zijn vriend zittend, spreid ik mijn benen zo wijd ik kan. Daardoor toon ik Joost de roze binnenkant van mijn vagina. “Kom maar lieverd”, nodig ik hem uit. Joost knielt nu op zijn beurt voor de bank neer en geeft mij een tongkus op mijn kut. En nog één en nog één. Dan glijdt hij met zijn tong vol speeksel over mijn openstaande schaamlippen en likt nadrukkelijk in de opening van mijn kut. Vervolgens beweegt hij zijn tong naar boven en likt allerlei figuurtjes om en over mijn klitje. Die is nu zo gevoelig dat ik merk dat ik steeds dichter bij The point of no return raak. Ik hijg dat het een lieve lust is. Heel lief aait Ben door mijn haar en geeft mijn gezicht tedere kusjes. De jonge kerels genieten dat is wel duidelijk. En ik? Ik donder met veel geweld in een climax. Mijn hijgen eindigt in een hoge gil. Mijn onderlichaam verkrampt, mijn tenen krullen, mijn handen grijpen onder mijn bovenbenen en tillen die op, een straal vocht schiet met grote kracht mijn kutje uit… ik squirt midden in het gezicht van Joost. “Oewahhh”, gil ik volkomen ongecontroleerd. Nog een straal, het lijkt wel of ik midden in de kamer aan het plassen ben, en dan de plotselinge overval van serene rust.

Daar zitten we dan op de oude bank. Ben en Joost en ik tussen ze in. Zo uitgeput dat we er nog niet toe komen om de boel op te ruimen en schoon te maken. De regenbui uit mijn vagina is, behalve tegen Joost, vooral op het tapijt geland. Het maakt ons niet uit, wij verkeren nog in hemelse sferen. Buiten is het weer gaan regenen. Ik hoor het piepen van de wasdroger. Straks ga ik weer naar huis, een fantastische ervaring rijker. Zo zitten we nog een poosje, tot we merken dat de regen nog slechts uit enkele druppels bestaat. Tijd om op te staan…, maar wow, dit was te gek!

TChris

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *