Eerste ontmoeting.

()

Hallo, mijn naam is Jo en ik wil jullie meenemen in een belevenis die ik mocht ervaren met een koppel, Tom en Ann. Na een hele tijd chatten was eindelijk de dag aangebroken dat ik Ann ging ontmoeten. Ik moet bekennen dat ik redelijk zenuwachtig was, maar om een of andere reden zorgde dat gevoel ook wel voor de nodige opwinding. Hier had ik zo lang naar uitgekeken en eindelijk ging het gebeuren. De ontvangst was super, al van bij het openen van de deur. Ik werd hartelijk begroet door Tom en hij vroeg me om hem te volgen naar de keuken waar ik zijn wondermooie vrouwtje Ann voor het eerst echt te zien kreeg. En aangezien het vroege uur droeg ze nog haar badjas. Wat me al onmiddellijk nieuwsgierig maakte naar wat ze er onder aan had.

Ik stapte naar haar toe en we begroetten elkaar met een stevige omhelzing, waarbij ik al kon voelen dat ze zeker geen nachtkledij droeg en ook geen bh. Ik voelde haar harde knopjes door de stof van haar badjas heen. Na deze hartelijke ontvangst gingen we aan tafel zitten om wat te kletsen bij een tasje koffie. Tijdens dat gesprek ging mijn blik voortdurend uit naar Ann. Ze zat naast mij aan tafel. Blijkbaar had ze ‘toevallig’ haar badjas niet goed dicht geknoopt, want ik kon los naar binnen kijken en zag haar prachtige borsten met zelfs een schattig klein hard knopje op. Dit wond me natuurlijk nog meer op, en nadat onze blikken elkaar weer hadden gevonden legde ik mijn hand onder de tafel op haar knie. Als teken van goedkeuring opende Ann haar benen een beetje meer, wat mij dan weer aanmoedigde om mijn hand verder onder haar badjas te laten glijden. Mijn hand gleed traag over Ann haar been richting haar lies. Ik was echt wel benieuwd of ze nu helemaal niets onder haar badjas droeg, of misschien toch wel een slipje.

Lang hoefde ik echt niet te wachten om dat te ontdekken, al snel voelde ik een fijn glad stofje dat haar ongetwijfeld heerlijke lipjes omhulde. Ze had dus wel degelijk een slipje aan, of een string. Maar blijkbaar had Ann er wel zin in, want als teken van aanmoediging opende ze haar benen nog een stukje meer. Mijn vingers gleden nu over het kleine driehoekje dat haar grotje bedekte, en inderdaad het stofje voelde zelfs al vochtig aan.

Nu keek ik eens naar Tom, die wel degelijk doorhad waar ik mee bezig was, en toen ik hem toestemmend zag knikken, besloot ik om er vol voor te gaan. Ik liet mijn vingers onder de rand van het slipje glijden om haar genotsknopje te kunnen bereiken. Het was duidelijk te merken dat Ann er ook echt wel zin in had, want mijn vingers werden al snel nat van haar sappen, wat het ook heel gemakkelijk maakte om mijn vingers tussen haar lipjes naar binnen te laten glijden… hm… wat was ze lekker nat. Het duurde niet lang of ze gooide haar hoofd in haar nek en begon licht te kreunen. Dit moedigde mij aan om deze verwennerij verder te zetten tot ze op het punt stond om klaar te komen. Het was echter mijn bedoeling om haar op een andere manier te laten komen.

Ik staakte mijn streling, ging voor haar staan en gaf Ann een teken om ook te gaan staan. Ik ging pal voor haar staan en greep naar de riem die haar badjas enigszins dicht hield. Langzaam haalde ik de knoop er uit waarop haar badjas open viel en ik een stap achteruit zette om haar van op een kleine afstand te kunnen bewonderen. Tom keek goedkeurend toe en haalde zelfs zijn camera boven, wat ik als teken beschouwde dat hij dit ganse schouwspel wel eens wilde terug bekijken op een later ogenblik. Hm… dat zorgde er alleen maar voor dat ik nog meer opgewonden werd en dat mijn paal ondertussen al plaatsgebrek had in mijn broek. Nu haar badjas los op haar schouders lag, greep ik hem vast en liet hem van haar schouders vallen.

Ann stond in volle glorie voor me, goh wat heeft ze toch een prachtig lichaam. Borsten die tegen het perfecte aanleunen en daar bovenop ook nog eens de mooiste tepeltjes die ik ooit gezien heb. Klein maar hard, zo uitnodigend om mijn lippen rond te plaatsen en er zachtjes op te knabbelen. Maar ik had andere plannen met haar. Ik ging weer een stap dichterbij, ik zette mijn vingers achter de rand van haar string, schoof het traag over haar heupen en billen omlaag tot op haar enkels. Ze stapte nu uit haar laatste stukje stof dat haar pure schoonheid bedekte. Daarop greep ik haar vast onder haar billen en ik tilde haar van de grond, om haar op het aanrecht neer te zetten. Ik zag dat Tom zich ondertussen ook ontdaan had van elk kledingstuk. En dat hij zelfs al aan het rukken was aan zijn harde paal. Ik plaatste me tussen de benen van Ann die ze spontaan voor me opende. Ik begon haar hartstochtelijk te zoenen, ondertussen streelde ik met mijn hand over haar heerlijke, ondertussen al vochtige kutje en merkte aan haar kreunen dat ze er van genoot.

Daarna liet ik me al kussend zakken langs haar hals, haar borst, waar ik even halt hiel om haar goddelijke tepeltjes een voor een in mijn mond te nemen en er afwisselend zachtjes en iets harder aan zoog. Ook hier kon Ann wel van genieten aan haar opwellende gekreun te horen. Dan dwaalde ik al kussend verder naar beneden, naar het plekje dat ik uitgekozen had om haar al mijn genot te schenken.

Ze legde haar benen over mijn schouders en ik begroef mijn hoofd diep in haar schoot om voor het eerst te proeven van haar heerlijke zilte smaak. Ik liet mijn tong en mijn lippen hun werk doen en dit had al snel het beoogde resultaat. Ze begon steeds harder te kreunen en greep me bij mijn haar om mijn hoofd naar het gewenste plekje te brengen dat ik dan ook volop verwende. Ik proefde steeds meer van haar lekkere nectar. Al snel begon ze de controle over haar lichaam te verliezen, kwam ze kreunend en schokkend klaar. Ik zag van uit mijn ooghoek dat Tom dit ook wel erg opwindend vond, en dat hij alles op beeld had vastgelegd.

Ik kon al bijna niet wachten om dit terug te zien, maar eerst hadden we nog een volledige dag vol opwinding en genot voor de boeg, waar ik nog wel een keertje over schrijf in een van mijn volgende verhalen.

Maar ik kan nu al zeggen, het werd een onvergetelijke dag.

Hagar DeLieverd

Graag uw harten waardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *