Caravan of camper

()

Tijdens de zomervakantie zaten we op een leuke camping aan de kust in Frankrijk. We zaten buiten te zonnen voor de caravan. Mijn vriendin Esther was bezig een klein roman te lezen. Het was mooi en warm weer dus genoten we samen in de buitenlucht. Na de middag kwamen nog een paar caravans en een camper de camping oprijden. Een tweetal plaatsen verder kwam de camper staan, het was van een Nederlander die vermoedelijk alleen opstap was.

Later in de middag kwam de man om ons te begroeten en maakte een praatje met ons. Hij kwam oorspronkelijk uit Suriname maar woonde al heel lang in Nederland. Hij vroeg of er een de kampwinkel was waar je brood kan kopen of eventueel een winkel in de buurt. Waarop Esther zei, “helemaal voor bij de ingang waar ook de kantine is.” Hij keek Esther aan, dankte haar en vertelde dat hij op weg was naar Spanje. Hij zei; “aangenaam, ik ben Harry.” Hij vertelde dat hij al een paar jaar alleen was op vakantie omdat hij gescheiden was. Hij wilde ook al was hij alleen, toch op vakantie en van het leven verder genieten.

Mijn vrouw ging verder met hem in gesprek en kreeg wat medelijden met hem. Ze zei ”als je toevallig wat nodig heb, dan moet je het maar vragen. Voor ons is het een kleine moeite als boodschappen doen om het ook voor hem mee te nemen niet waar Rob?” Daar gaan we dacht ik bij mezelf, weer als pakezel gebruikt worden. Je bent verantwoordelijk voor de soort vakantievorm die je kiest, dacht ik bij mezelf. “Als we toch boodschappen doen dan hoef je niet kost wat kost met de camper te rijden.” Dat is heel lief van haar en hij gaf voor de zekerheid zijn mobiel nummer aan haar door. Later vroeg ze uit nieuwsgierigheid ook of ze een keer de camper van binnen mag zien. Ze wilde best weten hoe de indeling is in een camper en of je er ruimer in woont als in een caravan. Hij houdt van reizen en de natuur vertelde hij en als het even kan, was hij weer opstap met de camper. Hij vroeg of we hier bleven en zei dat hij een paar dagen op deze camping wil blijven om wat uit te rusten en om vervolgens verder af te zakken richting de Spaanse stranden.

Rond acht uur in de avond hoorde ik een ring van haar mobieltje… en zo te horen was het een sms’je. Terwijl ik bezig was met lezen zag ik dat Esther haar sms even later leest en het beantwoordde. Na een kwartier kwam de buurman aan en vroeg of we zin hadden om samen wat te drinken aan de bar op de camping, waarop wij elkaar aankeken en instemden om mee te gaan. Het was best druk op terras en er was gezellige muziek bij. De buurman vroeg ons of wij op doorreis waren of dat we voor de rest van onze vakantie op deze camping bleven. Ik vertelde hem dat we mobiel waren en als we het voor gezien hebben, we zeker verder trekken. Ik zei tegen hem dat het wel anders is dan een vakantie alleen…, waarop hij zei dat het voor hem niets uitmaakte. Overal ontmoet je wel mensen met wie je een praatje en vriendschap kan maken als is het maar eventjes. In het voor- en naseizoen gaat het wel wat moeilijker zei hij omdat er meestal nog maar weinig zijn die op vakantie zijn, maar dan kun je TV kijken of een Dvd-filmpje draaien. En af en toe een praatje maken met wat oudere mensen is ook best gezellig zei hij. “Oh!” Zei Esther “gelijk heb je en op tijd TV kijken is soms ook wel fijn.”

“Jammer dat we geen TV hebben” zei ze, “maar daarom heb ik wel wat tijdschriften mee genomen. En als er niets is op TV dan is het best fijn als je ook een film kan zien” zei ze. Ze vroeg van wat voor films hij allemaal bij zich had in de camper. Van alles en nog wat vertelde hij en “als je een keer zin heb om film te zien, dan kom je maar gerust kijken.” Ik schatte dat Harry minstens tien tot vijftien jaar ouder is dan wij. Later op de avond zei “Harry, kom laten we maar naar de camper gaan, dan kunnen jullie beiden ook de camper van binnen zien en wie weet kopen jullie in de toekomst ook een camper.”

Hij vertelde dat hij ook wat nieuwe erotische films had mee genomen, maar jammer genoeg altijd alleen moest kijken. Hij zal wachten met kijken tot er belangstelling is van anderen die samen willen kijken met hem. “Oh” zei Esther, “ja dat is heerlijk om te zien! Alleen jammer dat dit soort films door mannen gemaakt worden en vaak hetzelfde zijn. Erop, erin rammen klaar komen en in werkelijkheid gaat de man dan slapen als hij klaar is terwijl de man nooit rekening houdt met de vrouw.” We hadden alle drie al aardig wat gedronken. Ik zag dat Harry wat drinken inschonk voor Esther en dat hij uit een klein flesje een paar druppels in het drinken deed en voelde nattigheid. Ik voelde wel waarheen Harry wilde gaan en belette dat Esther vlug zal roepen dat ze de film wilde zien. Dus zei ik tegen Esther kom, “het is nu al 23:00 uur laten we het niet te laat maken. Ik ben moe en morgen gaan we een grote route rijden dus moeten we niet te laat maken.”

Esther was nog steeds diep in gesprek met Harry die naast haar zat en zei tegen mij nog eventjes te willen blijven. Harry vleide haar en ik merkte dat hij zijn rechterhand eventjes op haar dij zette. Ik merkte dat Harry een stijve had, maar dat zal Esther ook wel gemerkt hebben. Toen zei Harry aan ons dat als we het willen dat hij een film zou opzetten. Waarop ik vertelde dat we niet te lang konden maken, omdat we morgen ergens heen zouden rijden. Ik wilde de zaak afbreken en zei haar, “kom het wordt te laat, laten we naar de caravan gaan.” Ik zag dat Esther hem een knipoog gaf en iets fluisterde in zijn oren. “Jammer schat, we zijn nog gezellig aan het kletsen zei ze. Ik loop wel met je mee, dan neem ik de sleutel wel mee om verder te kletsen.” Zei ze. “Ja,” zei Harry tegen Esther, “je hebt het slaapgedeelte nog niet gezien.”

Thuis aangekomen merkte ik dat Esther best geil was geworden en ze vertelde dat ze hem wel aardig vond. Ze zei dat hij haar af en toe zijn hand op haar dij legde en haar zachtjes aaide waardoor ze zo geil werd. Ze vertelde ook dat ik zag dat hij een behoorlijke stijve lul in zijn broek had waar ze best geil van werd. Ik zei tegen Esther dat ik ook zin heb om haar te neuken. “Oh! Ben je ook al zo geil geworden” zei ze. Ik ben de hele avond ook steeds geiler geworden” zei ze. “Oh! Kom laten we het dan maar een vluggertje doen in bed.

In bed merkte ik dat Esther al behoorlijk nat was, ze was zo geil als boter gemaakt. Al hijgend en kreunend opende ze gewillig haar benen wijd en liet me haar neuken, waarop ze als maar hard kreunde en riep om harder en harder te stoten. Ze zei “neuk me maar diep, spuit me maar helemaal vol… oh! Mijn geile beer.” Ze draaide zo heerlijk met haar heupen me tegemoet tegen het ritme in zodat ik me in geen tijd die in haar klaar spoot. “Oh!” Kreunde ze hard. Ik voelde hoe haar kut mijn lul uit melkte toen ik haar vol spoot en haar beide handen mijn schouders hard vast hielden. We zijn samen nog nooit zo heerlijk klaar gekomen. Terwijl ik mijn plaats in bed opzocht. Stapte zij uit het bed en hoorde ik haar op het toilet plassen en water lopen een teken dat ze haar kut aan het wassen was. Niet lang hierna was ik vertrokken in diepe slaap en hoorde niks meer van Esther.

Toen ik rond 01:30 am even wakker werd, merkte ik dat Esther niet naast me lag. Ik dacht dat ze nog op de WC zat en werd nieuwsgierig. Ik keek in de toiletruimte, maar zag haar zwarte slipje op de grond liggen. Benieuwd waar ze was, kleedde ik me vlug aan en ging kijken waar ze zat. Voorzichtig liep ik terug naar de camper van Harry en hoorde dat de TV ondertussen al zachtjes aan was. Ik hield mijn adem in en voorzichtig luisterde ik naar de geluiden van de TV. En ja… Harry had schijnbaar een seksfilm opstaan. Ik probeerde voorzichtig naar binnen te gluren en zag dat hij Esther al aan het kussen was. Ik zag dat Esters haar ogen had opgemaakt; helemaal blauw-zilver had gekleurd en vuurrode lippen, iets wat ze maar zelden deed!

Terwijl ze beiden naar de film keken stond Harry op en kneep uit een tube wat spul tussen zijn duim en vingers. Toen hij Esther kuste ging zijn hand naar beneden. Esther had geen slipje aan! Ik zag dat hij haar klitje masseerde. Esther genoot ervan en ze sloot haar ogen, ze kreunde en had haar mond open van genot. Ze kreunde als maar harder en harder en was al helemaal nat. Gewillig deed ze haar benen helemaal open en kreunde als maar door vol overgave. Ik hoorde het kreunen bij de seksfilm en zag hoe Esther nu helemaal klaar was om geneukt te worden door een man die wel vijftien of twintig jaar ouder was. Mijn hart bonkte van spanning, geilheid maar ook van jaloersheid om te moeten zien hoe mijn vrouw zo gewillig lag te kreunen met haar benen helemaal open en dadelijk een zwarte vreemde lul in haar kut zou krijgen. Ik zag haar mooie natte kale kut waar ik direct weer in zou willen neuken omdat ze alsmaar kreunde met gesloten ogen. Even dacht ik dat ik maar zou kloppen. Maar toen ze haar rechterbeen op tafel legde wilde ik toch wel zien hoe ver ze het werkelijk wil laten gaan.

Harry zat met zijn vingers nog steeds lekker te spelen aan haar kittelaar en likte haar hals en oren. Ze kreunde net zo hard als de spelers in de film. Bij het zien hoe ze bezig was met een donkere vreemde man kreeg ik weer een behoorlijk stijve, en vond het wel verschrikkelijk dat ze voor mijn ogen geneukt zou worden door een vreemde oude man die op de eerste avond haar zover kreeg voor een grote beurt. Plots stond Harry op. Ik zag Esther met geile ogen vol overgave naar hem kijken en wachtte van wat er verder zou gebeuren. Hij stak zijn tong in haar mond en oren en vrijwillig deed ze haar mond open. Ik bemerkte dat ze hem plots vol overgave aan het zuigen was. Ik zag hoe hij met zijn beide handen haar hoofd vast pakte en aanstuurde terwijl hij in haar mond neukte. Hij genoot ook volledig van haar zuigen en stoot telkens in en uit haar mond. Ik zag ook dat hij een behoorlijke lange dikke zwarte lul had en waarop de mijne maar een jonkie bij is. Even wilde ik de zaak verstoren door aan de deur kloppen omdat ik niet leuk vond dat ze vreemd ging. Mijn buik voelde raar aan bij het zien hoe een oudere kerel mijn vrouw versierde. Ik wist dat hij haar direct zal neuken en vroeg me af waarom ze dit allemaal doet terwijl ze wist dat ik thuis in bed lag.

Plots draaide hij haar om, zodat ze beiden al neukende de film konden volgen. Hij plaatste één been van haar op de bank en neukte haar staande langs achter. Net toen ik een hard gekreun hoorde op de TV, stootte hij zijn lul in één keer van achteren diep in haar kut. Ze sidderde met haar lichaam en kreunde luid bij het instoten door een vreemde lange lul. Ik zag haar vrijwillig met beide handen steunen op de tafel terwijl hij haar diep neukte. Samen keken ze de film terwijl hij diep in haar pompte. Ik hoorde zachtjes dat hij woordjes in haar oor fluisterde en hoorde haar steeds harder kreunen. Esther had haar voet nog steeds op de bank. Ze trilde met haar hele lichaam en met haar rechterhand trok zij haar bil open zodat hij nog dieper in haar kan komen. Het was alsof ze beiden ook in de film mee speelden.

Oeps, het raar gevoel in mijn buik werd erger. Ik kreeg ook een behoorlijke stijve en moest natuurlijk oppassen dat er geen mensen langs zouden komen die me betrappen met het gluren bij zijn camper. Ik hoorde het luid gekreun van de film en van Esther die het uitgilde. Tegelijk kromde Harry zich helemaal en bleef een poosje stil. Hij zat met de volle lengte helemaal diep in haar buik en spoot haar vol. Ik hoorde ze beiden kreunen en strak stil tegen elkaar leunen. Toen was voor mij de maat vol, ik klopte op de deur, maar helaas was die deur natuurlijk op slot.

Even later opende Harry zijn deur en liet me binnen komen. “Hi, ben je er weer… kom er vlug gezellig in” zei hij terwijl ik zag dat Esther net koffie dronk en deed alsof er niks was gebeurd. Ze zat naar de TV te kijken. “Zo!” riep ze, “ben je al weer wakker? Kom maar erbij maar er is niks op de TV hoor.”

“Ja,” zei ik, “het is meestal zo dat er niets op de TV is en zeker niet op de Nederlandse zenders.”

“Koffie?” Riep Harry, en ik knikte. “We hadden het net over de camper gehad” zei hij “en wat vind jezelf van een camper als ik je vragen mag?”

“Hm…, eigenlijk geef ik weinig om een camper omdat je die steeds overal mee moet nemen ook als je boodschappen moet doen. Wij zetten de caravan ergens neer en kunnen iedere dag routes maken met de auto.”

“Ja” zei Harry, “dat voordeel heb ik niet maar ik kan wel met de fiets. Als ik met de camper ga, moet ik altijd iets achterlaten zodat mensen zien dat de plaats bezet is. Maar die vlieger gaat niet altijd op” zei hij. Hij vertelde dat hij ooit een paar stoelen neerzette en een tafel. Toen hij terug kwam, waren de stoelen en tafel verdwenen omdat ze dachten dat ik die misschien vergeten had. Maar Esther zei dat ze de camper toch leuker vond dan de caravan. Waarop ik laconiek zei, “dan ga je toch voortaan met Harry op vakantie.” Even werd er gezwegen.

Ik zat nog met dat rot gevoel in mijn buik en was jaloers omdat ik nog steeds terug dacht aan wat ik daarnet zag. Het was geen droom wat ik daarnet zag maar werkelijkheid! Waarom liet Esther zich zo gemakkelijk verleiden? Een paar dagen later bekende Esther dat ze bloedgeil op hem was geworden en geneukt had met Harry. Ze was zo geil die avond en wilde kost wat kost geneukt worden door hem. Maar bekende ook dat Harry werkelijk een lekkere goed gevulde dikke lange lul had net die van een vibrator zei ze. Ze was zo geil dat ze echt genoot om vrijwillig door hem geneukt te worden. Hij pompte zo lekker, steeds dieper en harder, net toen ze niet meer kon houden drukte hij zijn duim tegen haar aars. Ze kwam gillend klaar en Harry drukte snel heel zijn lul tot zijn ballen tegen haar kut. Hij spoot zijn lading diep in haar baarmoeder. Esther kreeg een rilling door heel haar lijf van genot vertelde ze.

Ze zei dat ze met oneindig schokken klaar kwam, terwijl hij haar zo heerlijk in haar hals kuste en haar beide tieten in zijn handen had. Beiden waren zo hard aan het kreunen dat ze me nog niet eens hoorden kloppen op de deur. Een paar minuten later toen alles snel was opgeruimd, werd de deur geopend en deden ze alsof er niks was gebeurd. Ze lachte naar me en zei dat ik niet jaloers mocht zijn omdat ik toch ook heerlijk was klaar gekomen die dag. Later zei ze dat ze het wel heel jammer vond dat ik hun beiden stoorde, omdat ze liefst de hele avond wilde genieten. Ze was die avond toch al behoorlijk geil geworden.

Ik had er wel de pest in, omdat dit niet de afspraak was dat we vreemd zouden gaan met wie dan ook, maar goed, dit was gebeurd. Ze vertelde ook dat ze beiden hun mobiele nummers hebben gewisseld om Sms’jes naar elkaar te sturen. “Ja, een ouwe bok lust een jong blaadje.” Zei ik. “Ja, en Harry kan met zijn vingers niet van mijn kut afblijven. En doordat hij zo heerlijk met mijn kittelaar speelde, smolt ik als sneeuw voor de zon, wilde ik me overgeven aan zijn lusten. Hij kan me zo heerlijk opvullen met zijn dikke lange lul en zorgen dat we heerlijk samen klaar kwamen. Het was zo heerlijk om zo hardhandig geneukt te worden en te voelen hoe hij maar blijft komen diep in mijn baarmoeder. Z’n lul bleef hard en was je niet gekomen, dan hadden we veel kunnen genieten.”

“Doe maar wat je niet laten kunt” zei ik. Maar voor mij, lag nu de weg open om ook naar andere vrouwen te kijken.

Broeder Jakob

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *