Lekker joggen.

()

Op haar eerste vakantiedag op dit “Fantasy Island” besloot ze het bos achter haar hotel te verkennen door er een rondje in te gaan hardlopen. Hemdje aan, aerodynamisch korte broek erbij – eigenlijk een wielrenbroekje, zo eentje die je zonder onderbroek draagt – haar haren in een strakke paardenstaart, de iPod aan en de oortjes in. Na een paar minuten stopt ze even om te rekken en te strekken en dan het bospad op.

Het is rustig in het bos, geen wandelaar te zien, en dat nog wel op zo’n mooie dag als deze. Haar spieren zijn nu goed warm gelopen en ze zit er net lekker in. De liedjes op de iPod geven een mooi ritme om op te lopen. Dan hoort ze “Ik voel me sexy als ik dans.” Omdat er toch niemand in het bos te zien is, zingt ze hard mee en verandert haar hardloopritme in een meer dansende beweging. Ze loopt iets minder hard zodat ze mee kan schudden met haar hoofd, haar armen en haar billen, op het ritme van de muziek. Heel even neigt het zelfs naar twerken, ze voelt zich werkelijk sexy nu ze danst. Maar dan hoort ze achter zich ineens een onverwacht geluid en als ze zich omdraait, ziet ze nog net hoe een witte bestelwagen met grote rode letters op de zijkant haar luid toeterend voorbij schiet. Haar oordopjes schieten van schrik los. Wat moet die nou in het bos?

Ze ziet een oud karrenspoor het struikgewas inlopen. Staat daar nou iemand tegen die boom? Voorzichtig volgt ze het spoor en al snel is duidelijk dat daar een man met zijn rug tegen een boom aan staat. Duidelijk een man ja, want hoewel er een juten zak over zijn hoofd zit draagt hij verder niets. Even aarzelt ze. Een rare freak? Maar iets klopt er niet aan de houding waarin hij staat dus nieuwsgierig komt ze toch wat naderbij en ziet dan dat de man met stevige touwen aan de boom is vastgebonden. Een studentengrap? Een afrekening? Hij lijkt nog levend en nergens te bloeden maar misschien is hij wel gemarteld…. Kraak! Onder haar voet breekt luid een tak.

“Hallo, is daar iemand?” hoort ze in het Nederlands uit de juten zak komen. “Ja, hoor. Ik was aan het hardlopen en werd bijna omver gereden door een bestelwagen. Hoort die bij jou?”

“Zijn ze nu weg?”

“Die auto is er vandoor, ja. Wat moesten ze van jou?”

“Geen idee. Zou je me los willen maken?”

“Waarom ben je vastgebonden dan?”

“Haal alsjeblieft die zak van mijn hoofd, ik heb het benauwd.”

Ze kwam dichterbij en trok de zak van zijn hoofd. Hij knipperde met zijn ogen en schudde zijn haren los. Best een lekker ding, zeg. “Ik weet niet wat er aan de hand is. Ik was aan het douchen toen ik ineens een zak over mijn hoofd kreeg. Ik werd in een auto geduwd en hier vastgebonden. Zou je me alsjeblieft los willen maken?” Ze had hem eens goed bekeken en hij kwam geloofwaardig genoeg over. Hij zag haar kijken en zei: “Wat denk je nou? Als ik een rare gek was zou ik het toch wel anders aanpakken? Alsjeblieft, ik voel me een beetje ongemakkelijk zo, ik ben blij dat je me zo snel hebt gevonden maar zou je me nu alsjeblieft willen bevrijden? Die touwen doen pijn.”

“Ja hoor, natuurlijk. Eens even kijken hoe die knopen zitten….” Ze liep een rondje om de boom heen. “Dat gaat niet gemakkelijk worden. Ik heb natuurlijk geen mes bij me. Ik zou wel even naar huis kunnen gaan om wat te halen…”

“Nee, nee, laat me alsjeblieft niet alleen, dan komen ze misschien terug.”

“Nou, ik probeer wel wat.” Ze ging achter hem staan en begon aan de touwen te frunniken. Ondertussen haar ogen goed de kost gevend. Het was zo’n man die ze in het normale leven nauwelijks aan zou durven spreken omdat hij er te goed uitzag. Na een paar minuten prutsen was ze nog niks opgeschoten.

“Nou zeg, die zitten goed vast. Die krijg ik zo één-twee-drie niet los.” Ze draaide weer om de boom heen en keek naar de touwen die zijn benen vasthielden. “Misschien dat ik je benen eerder los kan krijgen, wacht maar even…”

“Ik ga nergens heen, hoor.” Ze glimlachte terwijl ze knielde en probeerde de touwen rond zijn enkels los te peuteren.

“Nou, dit gaat ook niet lukken.” Ze keek omhoog om te zien hoe hij er nu aan toe was en keek recht op zijn piemel die vlak voor haar gezicht bungelde. Haar aanwezigheid daar liet hem niet onberoerd want ze zag hem langzaam tot leven komen. Gefascineerd keek ze toe hoe hij zich meer en meer oprichtte. “Hum…” Ze draaide haar hoofd weer naar de knopen bij zijn voeten. “Ik zou het touw misschien met mijn huissleutel door kunnen snijden maar dan ben ik ook nog wel even bezig. Maar ik denk dat dit de beste optie is op dit moment. En ik heb geen telefoon bij me anders zou ik de politie bellen.”

“Nee, geen politie alsjeblieft. Het is zo al gênant genoeg. Laten we er niet ook nog wat kerels in politiepakken bijhalen….”

Lachend stond ze op om de sleutel uit het kleine zakje aan de binnenkant van haar korte broek te pakken en daarvoor moest ze haar hand bijna in haar onderbroekje wurmen. Het was handig dat deze sportbroek zo’n zakje had maar ze had het ook altijd een beetje gênant gevonden om die eruit te vissen. Vergeleken met wat deze vent door moest maken stelde dat natuurlijk niet veel voor maar ze vond het leuk te zien dat haar zoektocht naar dat sleuteltje hem wederom niet onberoerd liet. “Daar is hij…” en ze boog zich weer naar zijn voeten.

Die huissleutel was behalve haar iPod en koptelefoon het enige dat ze meenam als ze ging hardlopen. Na een minuut of wat proberen had ze nauwelijks resultaat geboekt. Ze keek weer even op en zag toen dat hij helemaal stijf rechtop stond. “Wat? Is die nou nog steeds stijf? Zit je je soms toch aan mij te verlustigen?” Ze had zijn ogen van haar billen naar haar decolleté zien schieten. “Sorry, ik doe het niet expres, maar ik keek zo je broekje in. Ik had het niet moeten doen maar ik kon er niet mee stoppen. Gaat u alsjeblieft verder.”

“Zodat jij je nog meer aan mij kunt verlustigen?” sprak ze dreigend terwijl ze opstand. Hij slikte en zei: “Sorry, sorry, ik kon het niet helpen. Het overkomt me niet elke dag dat zo’n schaars geklede schone zo voor mij knielt. Je ziet er ook zo geweldig uit in dat hemdje en dat strakke broekje. Als ik het niet zo ongemakkelijk had gevonden was dit best een leuke seksfantasie geweest.” Hij slikte ongemakkelijk.

“Als ik niet bijna omver was gereden had ik het ook wel een leuk spelletje kunnen vinden. Maar nu probeer ik een totaal onbekende man uit de problemen te helpen en alles wat hij doet, is zich daarbij aan mij verlustigen. Zal ik me eens aan jou verlustigen?” Ze knipte met haar wijsvinger tegen zijn stijve piemel. “Au, Héé, doe eens niet…”kreunde hij. “Wat niet? Dit niet?” en ze knipte er weer haar wijsvinger er nog iets harder tegen. “Ja, dat, auw…” zeurde hij. “Och, wordt hij daar weer kleiner van dan. Ach, spijtig toch.” Ze ziet hoe zijn zwelling begint af te nemen. “Kan die daar niet tegen?” Maar dan streelt ze hem zachtjes en ziet er onmiddellijk weer leven in terugkeren. “Oh, maar dit vindt hij fijn, zie je?” Ze streelt hem tot hij weer helemaal overeind staat maar dan knipt ze er weer met haar vinger tegenaan. “Ja, zie je, ik kan dus met jou doen wat ik wil nu… Dus ik zou maar even uitkijken waar je je aan verlustigt, snap je?” Terwijl ze hem aankijkt, knijpt ze even in zijn tepel en ze ziet zijn gezicht vertrekken van de pijn. “Oh sorry, was dat te hard?” Ze geeft er zacht een kusje op. “Beter zo?” Hij knikt.

Dan komt ze met haar gezicht vlak bij snuffelen en ze beweegt met haar neus vlak over zijn huid. “Hm…, lekkere scheerzeep… zo lekker mannelijk. Lang niet meer geproefd.” Zacht likt ze met haar tong over zijn wang. “Maar niet echt lekker om te eten…” en ze smeert haar tong af aan zijn tepel. Die begint daarop lichtjes te verstijven. “Je vindt dit allemaal erg lekker, hè?” zegt ze als ze even naar beneden kijkt. Zacht laat ze haar hand over zijn borstkas dwalen en langzaam over zijn buik dalen. Zelfs die voelt ze verstijven al is die nog lang niet zo stevig als de penis die ze weer even aanraakt. “Wel, ik vind het er ook wel lekker uitzien, hoor… En voelen…. En ruiken.” Ze glijdt met haar neus langs zijn tepels naar zijn buik, over zijn navel en verder naar beneden. Al snuffelend komt ze bij zijn recht vooruitstekende penis en ook die besnuffelt ze. “Hm, dat is ook al zo lang geleden.” Snel flitst haar tong uit haar mond en ze hoort hem even naar adem happen. Nog eens beweegt ze haar tong heel even over zijn schacht en dan bijt ze er zachtjes in. Pas als ze weer loslaat, hoort ze hem doorademen.

Dan neemt ze een paar stappen van hem af. “Toen ik net bijna werd aangereden was ik juist een leuk liedje aan het luisteren op mijn iPod. Het heet “Sexy als ik dans” en ik was er net een beetje lekker op aan het dansen. Kijk dat ging ongeveer zo…” ze draait zich om en begint met haar billen te schudden op het ritme van het liedje dat ze nu zachtjes voor zich uit neuriet. Hij kijkt haar verbaasd aan maar zijn verbazing gaat snel over in blijdschap als ze dichter naar hem toe beweegt en met haar billen tegen zijn bovenbenen aan schuurt. Waar ze bij het hardlopen zojuist bijna begon te twerken laat ze haar billen nu helemaal gaan. Als ze over haar schouder kijkt, ziet ze hem gelukzalig glimlachen. “Oh, vind je dit leuk?” Langzaam begint ze haar broekje een beetje af te pellen door het bovenste randje een beetje naar beneden te duwen terwijl ze doorgaat met haar twerk-bewegingen. Dan neemt ze wat afstand zodat hij goed kan zien dat de bovenkant van haar billen zichtbaar wordt. “En… vind je dit ook leuk?” Hij knikt zwijgend. Ze gaat nog even door maar draait zich dan weer naar hem toe.

Ze loopt een stukje om hem heen en duwt dan één van haar borsten tegen zijn vastgebonden hand. “En dit, vind je dit leuk?” Hij probeert haar borst door het stofje van haar hemdje en sport-bh heen te masseren. “Hm, hm.” mompelt hij instemmend. Ze trekt het stofje van haar hemdje naar beneden en haalt haar borsten uit haar bh. Daarna duwt ze die om de beurt tegen zijn hand. Die heeft nu voldoende vrijheid om haar tepels te pakken en daar zachtjes in te knijpen. Hij voelt ze harder worden onder zijn aanrakingen. “Goed zo dat vind ik ook heel lekker.” Met haar hand glijdt ze over zijn borstkas, over zijn buik en omvat dan ineens zijn stijve penis. Heel rustig beweegt ze haar hand op en neer. Ze voelt de spanning in zijn buikspieren snel toenemen en laat dan weer los.

Losjes dansend loopt ze achter hem en zijn boom langs. Ze schurkt met haar borsten en harde tepels nog even tegen zijn andere hand aan en fluistert dan in zijn oor: “Wat zou je nog meer lekker vinden?” Hij blijft even stil en zegt dan: “Eh…” Aarzelt hij. “Nou dat is ook niet erg duidelijk, hè? Dan mag ik het dus zeggen.” Ze gaat voor hem staan, ziet hoe hij zijn ogen niet van haar ontblote borsten af kan houden en begint glimlachend haar broekje verder af te pellen. Als haar venusheuvel met het dunne streepje haar zichtbaar wordt weten zijn ogen niet meer waar ze heen moeten. Zacht strijkt ze met haar vinger over de haartjes heen, langzaam dalend tot ze tegen haar snel harder wordende knopje tikt. Tergend langzaam stroopt ze het broekje verder en verder naar onder. Dan draait ze zich weer om en ze bukt zich terwijl ze haar benen gestrekt laat zodat hij een mooi uitzicht op haar ontblotende billen heeft. Dan begint ze weer zachtjes te twerken en zo bewegend komt ze langzaam op hem af.

Ze begint weer tegen zijn bovenbenen aan te rijden en beweegt haar billen daarbij zo veel mogelijk naar boven toe, zodat ze steeds even tegen de onderkant van zijn piemel aankomen. Omdat hij zo wijdbeens staat is hij zo laag dat zijn piemel tussen haar benen in kan klemmen. Met haar hand duwt ze die stevig tegen haar al vochtige lipjes en laat hem daar een paar keer tussendoor glijden. Ze hoort hem zuchten en draait haar bovenlichaam naar hem toe. Met haar tong likt ze over zijn lippen en laat hem er even tussendoor glippen. Zijn tong reageert direct en dringt ook bij haar binnen.

Deze houding houdt ze echter niet lang vol en ze neemt weer even afstand. Ze stroopt het broekje nu helemaal af en laat het op de grond vallen. Ze ziet hoe hij zijn ogen over haar hele lichaam laat dwalen en langzaam heupwiegend loopt ze weer op hem af tot ze helemaal tegen hem aan staat. Ze kust hem op zijn mond en laat hem nu zijn gang gaan met zijn tong. Dan stapt ze weer over zijn stijve lid heen en klemt die opnieuw tussen haar benen. Langzaam rijdt ze tegen hem op tot ze voelt dat hij helemaal nat tussen haar lipjes door glijdt. Ze duwt haar klitje ritmisch tegen de bovenkant van zijn penis en zijn onderbuik maar deze hoek gaat het toch niet worden, voelt ze. Ze reikt met haar armen omhoog en pakt een stevige tak, waar ze zich een beetje aan op kan hijsen. Zo kan hij in precies de goede hoek bij haar binnen komen en met haar borsten kan ze nu precies voor zijn mond hangen. Gretig laat hij zijn tong ronddwalen terwijl zij zich sneller en dieper tegen hem aan beweegt. Als ze voelt dat ze tot een hoogtepunt komt, duwt ze haar borst stevig tegen zijn mond aan zodat hij hard aan haar tepel kan zuigen. Dat is precies het laatste zetje dat ze nodig heeft en terwijl ze hem diep van binnen voelt samentrekken wordt ze ook zelf overweldigd door golven van extase. Ze houdt zich nog even vast aan de tak maar laat zich dan tegen zijn lichaam glijden om tegen hem aan te staan uitpuffen. “Zo dat was lekker…. Dan zal ik nu even je knopen losmaken.” Dat ging ineens een stuk makkelijker dan daarnet.

Deugnietje

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *