Triorelatie

()

“Lekker he!” roept ze opgewonden terwijl ze haar tas op het bed gooit. “Zo fijn om er weer even samen een avond uit te zijn.” Ik lach haar enthousiast toe. Ze heeft gelijk en eigenlijk doen we dit veel te weinig sinds Sven in haar leven is. Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij voor mijn vriendin dat ze hem heeft ontmoet en ze in een fijne relatie zit, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik haar aandacht af en toe niet mis. Ze gooit haar jas van zich af en schopt haar schoenen ergens in de hoek van de hotelkamer. “Ik ga eerst even douchen als je het niet erg vindt,” zegt ze vrolijk.

In haar tas grabbelt ze naar haar douchespulletjes en ze vist er een schoon lingeriesetje uit terwijl ik mezelf naast haar tas op het bed laat vallen. “Ik was hier zo aan toe!” zucht ik. “Anders ik wel,” zegt ze zacht en ze steekt speels haar tong naar me uit. Ze lacht en begint zich uit te kleden. Even schieten mijn ogen over haar beha, richting haar buik en dan net iets verder naar beneden. Een onverwachte tinteling prikkelt door mijn lijf. “Tot zo,” zegt ze nonchalant en loopt in haar string naar de badkamer.

Verward blijf ik zitten. Door mijn hoofd gaan beelden van Eva en Sven in de meest opwindende standjes. Ik hoef er geen moeite voor te doen, ze komen vanzelf opzetten. Ik merk dat ik er een beetje opgewonden van raak, maar doe mijn best om dit te verbergen en staar wat naar buiten. De deur van de badkamer staat op een kier en ik hoor ineens dat Eva iets naar me roept. Voorzichtig duw ik de deur verder open en vraag wat er is.

“Zou jij misschien mijn scheermesje nog even uit mijn tas willen pakken? Ben ik helemaal vergeten.” Ze kijkt me vragend aan en trekt haar wenkbrauwen iets op. “Tuurlijk, zo terug!” antwoord ik. Wanneer ik de badkamer weer in loop om haar het scheermesje te overhandigen, bekijk ik haar net iets te lang. “Zit je nou naar me te gluren?” lacht ze. Ik lach het weg en schuif de douchedeur weer dicht. “Geeft niet hoor,” klinkt het zachtjes achter me.

Een paar minuten later komt Eva in een handdoek terug de slaapkamer in. Opnieuw knalt diezelfde tinteling door mijn lijf. We zijn al zolang vriendinnen, waarom zie ik haar ineens op een andere manier? Zou het door Sven komen? Met een lach op haar gezicht komt ze naast me zitten en ze legt haar hand op mijn bovenbeen. “Het is echt te lang geleden dat we samen zijn geweest.” Ze knikt kort en ik zie dat haar ogen afdwalen naar mijn lippen. Ze buigt iets voorover en drukt dan een kus op mijn mond. Haar ogen vinden die van mij en ze lijkt zich aan mijn blik vast te grijpen. “Zo fijn met jou,” zegt ze zodra ze mijn huid verlaat.

Ik lach een beetje zenuwachtig en hoor dan dat haar telefoon begint te trillen. Het is een FaceTime oproep van Sven. Ondeugend kijkt ze me aan en neemt dan op. “Hey lieverd, we zijn net aangekomen. Ik kom net onder de douche vandaan.” Het geluid van zijn stem galmt door de slaapkamer. Hij lacht, zegt dat ze er lekker uitziet en vraagt of we ons een beetje gedragen. “Wij gedragen ons altijd,” antwoordt ze. “Of vind je dit niet kunnen?” Ze pakt mijn hand en legt ‘m op haar blote bovenbeen. Daarna richt ze haar telefoon precies in die richting zodat Sven het kan zien. Geen idee of het de bedoeling is, maar ik voel me uitgedaagd. Als reactie knijp ik zacht. “Nee, niets mis mee. Lekker juist,” antwoordt Sven. “Is dit ook oké?” vraagt ze terwijl ze mijn hand tussen haar benen trekt. “Je zit me uit de dagen Eef,” zegt hij.

Sven klinkt streng maar beheerst en Eva begint ondeugend te giechelen. Plotseling ben ik een middel in hun voorspel geworden. Het is helemaal oké. Ze mogen me gebruiken. “Sven?” vraag ik een tikkeltje zenuwachtig. “Ja?” antwoordt hij. “Zou je het vervelend vinden als ik Eva hier aanraak?” Zonder er al te lang bij na te denken, pak ik de rand van haar handdoek en trek ‘m een stuk naar beneden. Op deze manier komen haar borsten bloot te liggen en ik streel zacht met mijn vingertoppen rond haar tepel. Het is gedurfd, maar de spanning voelt goed. Ik merk dat Eva haar adem kort inhoudt en haar ogen kijken me hongerig en goedkeurend aan.

“Shit…,” zucht Sven. “Dat vind ik niet vervelend, maar ik ben wel een beetje jaloers.” Tevreden ga ik een stap verder. Ik leun voorover en begin haar warme huid zacht te kussen. Ze kreunt opgewonden. De lucht om ons heen lijkt te knetteren. “Ga nog maar iets verder,” hoor ik Sven zeggen. Mijn lippen vinden één van haar tepels. Ik zet mijn tanden er speels in en zuig dan zacht. Opnieuw kreunt ze van spanning. De manier waarop ze opgewonden haar hoofd naar achteren gooit, geeft me bijna een soort machtig gevoel. Gedreven door dit gevoel trek ik de handdoek open en laat “m op de grond vallen. Volledig naakt zit ze op de rand van het bed. “Fuck, wat ben je toch prachtig,” zucht Sven opgewonden.

Hij heeft gelijk, ze is inderdaad prachtig en ik vraag me af hoe het zou zijn om haar daar aan te raken. Op de plek waar haar licht gebruinde benen samenkomen. Alsof ze mijn gedachte kan lezen, laat ze haar benen wat verder uit elkaar vallen. Bijtend op haar onderlip kijkt ze me aan. “Doe het maar,” moedigt Sven me aan. Ik gooi mijn twijfels overboord en laat mijn vingers in de richting van haar benen afdwalen. Haar huid voelt warm, zacht en lijkt bijna te sidderen onder mijn aanraking. Voorzichtig laat ik mijn vingers door haar schaamlippen glijden en wacht haar reactie af. Ze duwt haar benen nog iets verder uit elkaar en mijn vingers worden bijna naar binnen gezogen.

“Wacht even,” zegt ze compleet onverwachts. Haar ogen speuren het bed af, ze pakt het kussen en legt die in het midden tegen het hoofdbord. Dan plaatst ze haar telefoon er tegenaan en gaat op bed liggen. “Laat Sven zien hoe je me likt.” Haar ogen glinsteren van verlangen. Er is geen weg meer terug. Ik kijk even kort naar het beeldscherm van haar telefoon en bestudeer de blik van Sven. Hij is net zo ver als wij. Hij is net zo hongerig en het ziet er niet naar uit dat hij ook maar enige aanstalten gaat maken om mij tegen te houden.

Ik slik van de spanning, bekijk haar lichaam dan nog eens en druk zacht het puntje van mijn tong tegen haar hitte. De ziltige smaak van haar vocht vermengt zich met mijn speeksel. Ik lik haar zoals ik zelf ook graag gelikt zou worden en in reactie op haar aanmoedigende woorden voer ik het tempo steeds verder op. Ergens naast me hoor ik vaag hoe Sven vloekend begint te kreunen. Dit moet vast een fantastisch uitzicht voor hem zijn. Ineens besef ik dat hij precies weet welke smaak er nu door mijn mond knalt. Haar handen grijpen zich vast in de lakens en ze draait haar gezicht in de richting van haar telefoon. Ik kan het niet zien, maar ik weet dat ze Sven in de ogen kijkt. Hij hijgt en vloekt een paar opwindende woorden. Eva kreunt, steeds iets harder en vertelt hem hoe lekker het voelt. Ik laat mijn tong steeds wilder te werk gaan en voel hoe ik zelf ook steeds meer opgewonden raak. “Ja, o, niet stoppen!” schreeuwt ze door de kamer.

Aangemoedigd door haar woorden en de manier waarop haar benen beginnen te kronkelen blijf ik haar likken. “Ik kom, ik kom!” Onder mijn tong knalt ze met schokkende bewegingen uit elkaar. “Fuck wat lekker,” roept Sven door de telefoon. Trots kijk ik naar boven, naar haar verhitte gezicht. Ze lacht en drukt een kus op mijn mond. “Shit, dat was echt heel lekker.” Ze brengt haar mond in de richting van mijn oor en fluistert: “Vanavond ga ik je hier uitgebreid voor bedanken.”

Ondeugend pakt ze haar telefoon weer vast en probeert zo subtiel mogelijk een normaal gesprek met Sven aan te gaan. Ondertussen kan ik niet wachten tot vanavond.

BigJohn

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Triorelatie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *