Uitzendkracht.

()

Ik ben 44 jaar en eigenaar van een bedrijf met ongeveer 22 personeelsleden en ik heb een secretaresse tot mijn beschikking. In deze tijd moet je wel zorgvuldig met je personeel omgaan want voordat je het weet word je beticht van ongewenste intimiteiten. Mijn secretaresse was een aardige vrouw van 28 jaar en had, voor zover ik het kan behoordelen alles op de juiste plaats zitten. Juist toen ik een ingewikkelde zaak moest begeleiden en een secretaresse onmisbaar is, meldde zij zich ziek, shit dacht ik. Wat te doen? Na enig nadenken belde ik een uitzendbureau dat mij de secretaresse kon leveren met de gevraagde opleiding.

Na een uur stond zij voor mijn neus, een leuke meid van ongeveer 30 jaar, donker lang haar en bruine ogen. Na een intakegesprek leek zij mij de juiste persoon. De eerste werkzaamheden gingen nog wat onhandig, maar na het verstrijken van de tijd ging alles in vlot tempo. Na een week bleek mijn eigen secretaresse nog steeds ziek en volgde een tweede week met de uitzendkracht. Aan het eind van de week bleek dat mijn eigen secretaresse maandag weer zou komen. Als afsluiting van deze periode stelde ik de uitzendkracht (Linda heette ze)voor om als afsluiting samen ergens wat te gaan dineren.

Tijdens het diner werd niet meer over werk gesproken maar vooral over persoonlijke belevenissen. Het was een zeer geanimeerd etentje. Na afloop stelde zij voor om bij haar thuis nog wat na te praten met een kopje koffie. Zo gezegd zo gedaan! Al snel ging het gesprek over lichamelijke ongemakken. Terloops deelde ik mee dat door het vele schrijven nogal vaak last had van mijn nek. Oh, zei ze “zal ik je daar dan even masseren?” Dat vond ik een goed idee. “Wel, ga dan met je gezicht naar de rugleuning op deze stoel zitten, armen slap langs je lichaam.” Zo gezegd zo gedaan, zij masseerde mijn nek en schouders. “Nu even je handen in elkaar vouwen.” Zij bleef mijn nek, schouders, maar ook mijn armen masseren.

Plots zaten mijn handen aan elkaar gebonden en ik begreep werkelijk niet wat er aan de hand was. Dus vroeg ik wat dit te betekenen had. “Wel, twee weken lang heb je mij opdrachten gegeven en heb die keurig uitgevoerd, nu zou ik de rollen om willen draaien. Als je het er mee eens bent ga ik jou nu opdrachten geven die je stipt moet uitvoeren anders volgt er straf. Je moet je echter wel realiseren dat de opdrachten allemaal van erotische aard zijn en soms misschien wel extreem. Als je dat wilt, ga ik door anders maak ik je handen los en drinken we nog een kopje koffie.”

Nieuwsgierig als ik ben stemde ik er mee in onder voorwaarden dat wanneer ik wilde stoppen er ook onmiddellijk gestopt moest worden. Hiermee ging zij akkoord. “Eerst ga ik testen of alles wel op de juiste plaats zit.” Schouders en armen had ze al gevoeld, nu ging zij met haar handen onder mijn blouse, ging vervolgens met haar handen over mijn benen en gulp. Nu had ik een broek aan waarvan je de pijpen kon afritsen, een van die ritsen maakte ze open en ging met haar hand langs mijn blote dij en schoof langzaam naar mijn penis die ondertussen behoorlijk stijf geworden was. “Voor zover ik het kan beoordelen zit alles er op en er aan en kunnen wij aan het echte werk beginnen. Sta maar op en volg mij maar naar die deur daar,” zij deed de deur open en wij gingen naar binnen. Tot mijn grote verbazing stonden wij in een volledig ingerichte Sm-studio met alle denkbare apparatuur Ze gebood mij met mijn rug tegen een wand te gaan staan en klikte mijn boeien aan de muur vast. “Zo, voor het geval je wilt tegenpruttelen.” Ze trok mijn schoenen en sokken uit. Vervolgens maakte ze mijn broek los en deed die naar beneden. Ze trok mijn slip uit en gooide die samen met mijn broek ergens in de hoek. “Zo, die hebben we de eerste uren niet meer nodig.”

Daar stond ik dan vastgeketend aan de muur met alleen nog maar een T-shirt en overhemd aan, voor de rest piemelnaakt. “Als je het niet erg vindt, ga ik me nu ook even omkleden.” Voor mijn neus kleedde zij zich helemaal uit zodat ze naakt voor mij stond, haar lichaam zag er verrukkelijk uit. Zij draaide nog even en ging toen naar een kapstok waar allerlei kledingstukken hingen. Zij trok een soort latex badpak aan met een ritssluiting vanaf haar borsten tot aan haar bilnaad op haar rug. Ze trok een paar schoenen met hoge hakken aan, deed wat polsbanden om en een ketting om haar hals. “Zo, hier staat nu jouw secretaresse van de laatste twee weken.”

Ze kwam naar me toe pakte mijn lul beet en kneep er hard in, ze kneedde mijn zak en streelde mijn billen. “Mm… lekker strak kontje” zei ze. Vervolgens deed ze mij enkelbanden om en plaatste een stang van ongeveer 60 cm tussen mijn benen en maakte die vast aan de enkelbanden. “Zo nu zullen wij de rest van je lijf eens even bekijken, zij maakte mijn polsen los knoopte mijn overhemd los en trok mijn hemd en T-shirt uit. “Zo, hoe voelt dat nu zo naakt te staan voor een meesteres.” Vroeg ze. “Opwindend” zei ik, want mijn pik stond stijf te trillen. Voorzichtig moest ik mee lopen naar een schandpaal, zij legde mijn handen en hoofd in de uithollingen en klapte het bovenste gedeelte dicht. Ze haalde de stang tussen mijn benen vandaan, nu kon ik weer even met mijn voeten naast elkaar staan. Ze pakte een leren zweep en streelde daarmee over mijn rug, billen en benen. Daarna ging ze met deze zweep tussen mijn dijen door en gebood mij wijdbeens te gaan staan. Wederom streelde ze mijn benen maar dan aan de binnenkant tot aan mijn billen en zak. Nu gaf ze een striemende zweepslag tussen mijn benen zodat de riempjes mijn lul, zak en billen raakten. Dit deed wel even pijn, verder werden mijn rug en billen nog eens flink met de zweep onder handen genomen. Rode striemen stonden op mijn huid.

“Zo, nu zal ik jou even inwendig onderzoeken of je de volgende behandeling kan doorstaan.” Ze smeerde een dikke klodder zalf tussen mijn billen en ging met één vinger in mijn anus, daarna volgde nog een vinger en nummer drie kwam er ook nog even bij, zij masseerde mijn kringspier trok de vingers terug en duwde een stevige dildo in mijn anus. Dit deed wel even pijn maar even later volgde bij het heen en weer halen een gelukzalig gevoel. Na deze behandeling werd ik uit het schandblok gehaald en aan een paar kettingen vanuit het plafond vastgeketend. “Nu ben je helemaal in mijn macht” pakte een paar tepelklemmen met kettinkjes en klemde die op mijn tepels. Dat deed wel pijn en ik kermde. Zij trok zich er niets van aan, erger nog het bleek haar te plezieren mij te pijnigen. Ze hing een paar stevige gewichten aan mijn opgebonden lul/balzak zodat ik een aardig gewicht te torsen had.

“Zo, nu wil ik wel eens aan mijn trekken komen,” zei ze. Ze liet de kettingen zakken en gebood mij op mijn knieën te gaan zitten, armen omhoog, knieën uit elkaar. Ze kwam nu uitdagend voor mij staan en ze gebood mij haar rits van haar latex pakje met mijn mond open te ritsen tot aan haar navel. Ik moest haar borsten ontbloten en aan haar tepels zuigen, ondertussen trok zij aan de kettinkjes van mijn tepelklemmen, dit wond mij bijzonder op. Na deze behandeling moest ik haar rits verder open maken tot het einde op haar rug, haar schaamlippen puilden gelijk uit haar latex pakje. Ze bood aan om deze met mijn mond maar eens flink te behandelen. “Zo dat is lekker wat je doet, nu mijn klitje nog even, ja goed o ga zo door heerlijk.”

Eindelijk maakte ze mij los van alle kettingen en belemmerende voorwerpen. “Ik denk dat je nu genoeg opgewonden bent en niet meer zal tegensputteren of mij ontvluchten. Ga maar op die tafel liggen met je hoofd op dat uitstekende gedeelte.” Zij draaide met het mechanisme de tafel naar beneden zodat mijn hoofd precies ter hoogte van net beneden haar kruis kwam. Wijdbeens kwam zij boven mijn hoofd staan. “Nu lik je mijn klitje, mijn kutje en mijn anus, ja ga zo door.” Ondertussen boog zij zich over mij heen pakte mijn lul vast en begon er op te zuigen. Ik kwam bijna klaar toen ze stopte. Nu kwam ze boven op mij liggen en stopte mijn lul in haar kut, ze begon te rijen als een mustang en binnen de kortste keren spoot ik mijn sperma in haar fantastische kut. Wij gingen ons wassen en kleedden ons aan en ik ging voldaan naar huis.

Deze uitzendkracht wil ik nog wel eens keer uitnodigen.

Gust

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *