Op de bank

()

Op een nacht lag ik thuis lekker te slapen. Mijn GSM piepte mij wakker. Ik zag dat het mijn vriendin was die belde en ik nam op. Ze klonk echt bloedgeil, ze vroeg poeslief of ik naar haar thuis wou komen. De toon waarop ze het vroeg was enerzijds een beetje wanhopig anderzijds veelbelovend. Ik kleedde me aan en ging stilletjes de trap af zonder dat mijn ouders wakker werden. Ik was nog net op tijd voor de laatste trein. Op het station werd ik tot mijn verbazing door mijn beeldschone vriendin opgewacht dat had ik niet verwacht. Verbaast vroeg ik waarom ze me op het station kwam ophalen. Met haar vinger gebaarde ze dat ik dichterbij moest komen, natuurlijk gehoorzaamde ik direct.

“Ik ben super geil en ik kan echt niet meer wachten,” fluisterde ze in mijn oor. “Kom mee” zei ze en we stapten stevig door. Nog geen minuut later zaten we samen op een bankje aan de weide in het park. En nog voor ik kon gaan vragen wat de bedoeling was op deze tijd van de nacht kreeg ik haar heerlijke tongzoen. Zo heerlijk was ik nog nooit gezoend, direct werd ik totaal erotisch geladen. Tijdens het hevige zoenen streelden we elkaar overal waar we bij konden. Heel voorzichtig begon ik de knoopjes van haar broek los te maken, terwijl ik heel haar nek afzoende. Nadat ik de knoopjes had losgemaakt, liet ik mijn handen aan de achterkant in haar broek glijden, zacht kneedde ik haar heerlijke kontje, waarop mijn lul direct een reageerde.

In de tijd dat ik bezig was met haar geile kontje, had ze mijn broek ook al open weten te krijgen. Haar hand gleed naar binnen en terwijl ik de volgende tongzoen kreeg, begon ze heerlijk aan mijn neukpaal te trekken. Natuurlijk vroeg dit om een tegenreactie en ik begon haar langzaam en voorzichtig te vingeren in haar lekkere natte holletje. Na een paar minuten van heerlijke verwennerijen vonden we volgens mij allebei dat het tijd werd om een stapje verder te gaan. Ik zorgde dat zij lekker kon gaan liggen op het bankje en liet haar de benen een beetje spreiden, waardoor het voor mij gemakkelijk werd om tussen haar benen te gaan liggen en mijn tong in haar natte gleufje kon glijden en haar in de zevende hemel kon brengen door op volle snelheid te blijven likken. Ze steunde en kreunde van genot. Dat was een heel goede motivatie om lekker door te blijven likken, totdat ze met een luide onbeheerste kreun klaar kwam, heel mijn gezicht zat onder met haar sappen.

Nog bij aan het komen van haar hevige orgasme begon ze zacht aan mijn genotsknots te zuigen, dit was echt onbeschrijflijk, nog nooit heeft een meisje mij zo verwend. Ik wist niet wat me overkwam maar ze bleef doorgaan, totdat ik ook een heftig orgasme kreeg. Midden in haar mond kwam ik klaar. Gulzig slikte ze alles door en likt het laatste beetje van mijn paal. Nu we allebei echt supergeil waren wilden we meer, nog meer. Ze draaide haar prachtige kontje naar me toe en beval mij om haar te nemen. Geen moment hoefde ik te twijfelen, na heel kort zoeken kroop mijn pik in haar heerlijke gaatje. Langzaam duwde ik hem er helemaal in, half kreunend en half schreeuwend zei ze dat ik door moest gaan, maar nog voordat ik kon reageren begon ze zelf al te rijden.

“Neuk me hard” smeekte ze bijna, en ik voerde langzaam het tempo op. Het zag er naar uit dat ze voor een tweede keer klaar ging komen. “Oh! Ja, ja, ja! Wat heerlijk.” Hijgde ze. Hijgend en steunend kwam ze al snel klaar. Ze draaide zich om en gaf me een echt super geile tongzoen. “Zo! En nu ga jij mij nog eens vullen met je geil” zei ze streng en gaf een lief knipoogje. Ze ging weer op haar rug liggen waardoor ik middenin haar natte kutje keek, toen ze lekker lag, volgde ik haar bevel op en begon in haar lekkere grotje te rammen. Al heel snel voelde ik het volgende orgasme opkomen. “Ik kom! Riep ik. “Ja! Spuit me vol!” Kreunde ze. Op dat moment kwam ze voor een derde keer klaar, ik voelde haar kutje rondom mijn paal bijna vacuüm zuigen. Dit was echt een overweldigend gevoel en op dat moment spoot ik met een schreeuw al mijn geil in haar lekkere warme drijfnatte poes.

Nu we beide echt uitgeput waren wandelden we als een net stel dat uit de bioscoop kwam naar haar thuis. Daar deden we het tegengestelde van hetgeen ik voordien op de avond had gedaan en vielen we in slaap. ’s Nachts mijn bed uit sluipen en met de laatste trein naar haar toe gaan was echt een goede keus geweest.

Kanjer

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *