Introductie

()

Als 18-jarig meisje besloot ik te studeren in Amsterdam. Ik was opgegroeid in een dorpje en qua stappen en jongens viel dat allemaal onder de noemer onschuldig. Maar eerst wilde ik reizen en na ruim twee jaar in mijn eentje de wereld over te hebben gereisd was ik op mijn 21e klaar om Amsterdam te gaan veroveren. Tijdens de introductieweek maakte ik kennis met andere studiegenoten en al snel vormden we een leuk clubje van zes. Stan, Daan, Merel, Lola, Olivier en ik. We huurden samen kamers in een studentenhuis en studeerden allemaal iets in de communicatie. We leefden redelijk gescheiden levens, maar vanaf donderdagmiddag, de start van het weekeinde waren we onafscheidelijk. Samen stappen, uren dansen, kaassoufflés uit de muur, nachtenlang doorhalen en thuis in de gezamenlijke woonkamer uitbraken en onze avonturen delen.

De eerste weken leerden we elkaar steeds beter kennen. Ze moesten altijd een beetje om mij lachen. Ik ben een outing type, altijd vrolijk, een enorme flirt, die geen alcohol drinkt, iemand die een tikkeltje uitdagend is en een tikkeltje onzeker is, en qua seks de minst ervaren van het stel. Lola heeft alles gedaan wat God verboden heeft en bij al haar verhalen klapperen mijn oren nog wel eens. Ze valt op mannen, maar als ze een lekker wijf ziet, zwicht ze nog wel eens. Dankzij haar royale voorgevel heeft ze ook altijd aandacht van allebei. Merel is een Boss lady, die zorgt dat zij eerst klaargekomen is voor de man zijn slag slaat. Houdt enorm van dansen en haar billen zijn dan ook een magneet voor geile blikken. Stan is type surfer, nonchalante blonde krullen, lekker lijf en alle meiden staan voor hem in de rij. Olivier is het type stille wateren, diepe gronden. Hij observeert en denkt er het zijne van, hij is erg in trek bij de lieve meiden en wordt graag versierd, want scoren kan hij niet. En Daan, tsja Daan, grote mond, bijdehand, vrolijke blauwe ogen, altijd grappen makend en gewoon een hele fijne gast. Hierna een van mijn avonturen.

Limon Cello Mojito

Na een saaie dag colleges is het eindelijk 17.00 uur. Donderdagmiddag, start van het weekeinde. Zin om helemaal los te gaan. Na een snelle hap met de huisgenoten maken we ons klaar voor het nachtleven. Ik ga voor mijn keurige schoolmeisjes look vanavond. Rokje, bloesje, en voor dat beetje sexy; torenhoge naaldhakken. Ik weet dat ik er later spijt van ga krijgen… Maar mijn benen, oef…looking good. Mat rood gestifte lippen en het keurige is er wel een beetje af. De Uber brengt ons naar de club in het centrum van Amsterdam. Zodra we binnen zijn voelen we de hitte. Zo’n dampende zaal vol rook, lekkere muziek en dansende mensen. Na een snelle stop bij de bar, storten we ons direct op dansvloer. Merel kan letterlijk geen tel stil staan of zitten en die danst er meteen lekker op los. Ik doe een poging haar bij te houden, maar bij dat swingende kontje van haar valt dat van mij in het niet. Ik moet het niet hebben van mijn billen, maar mijn borsten…

Het is druk, een hoop studenten, maar gelukkig ook wat gasten eind twintig, begin dertig. Met een snelle blik heb ik al een hoop leuke mannen gezien, er is zelfs hier en daar al geflirt. Ik begin spijt te krijgen van mijn hakken en ga even aan de bar zitten. Direct zit er een leuke vent naast me, die mij een limoencello mojito aanbiedt. Spijkerbroek, blouse en donker haar. Hij stelt zich voor en we drinken wat. Prima kerel, leuke lach en een zekere ondeugende spanning tussen ons voel ik wel. Zijn ogen dwalen af en toe af richting mijn decolleté en hij maakt schalks een opmerking dat rood zijn lievelingskleur is als er een klein stukje van mijn kanten body te zien is bij een open knoopje. Na het uitwisselen van wat trivialiteiten en oppervlakkige kennismakingsvragen laat ik Ralph weten dat ik even naar het toilet moet en hij belooft op me te wachten. Als ik terugkom bij de bar, is Ralph echter weg. Onder het glas van mijn limoencello mojito ligt een briefje. ‘Ik wacht op je, tot straks’ staat er op, met een adres en een telefoonnummer. Even twijfel ik, dit gaat wel erg gemakkelijk. Toch loop ik naar mijn vrienden en zeg hen dat ik ergens anders heen ga en ze mij morgen weer zien. Ik geef Lola het adres, zodat ze weet waar ik ben en loop naar buiten.

De frisse, koele lucht doet me goed. Ik voel een kriebel, een spannende, sexy kriebel. Ik laat me door de taxi een paar huisnummers eerder afzetten zodat ik even kan bedenken of ik het echt ga doen. Ik zie het huis in de verte, er brandt sfeervol licht in de kamer en ik ben benieuwd of het huis van hem is en of hij huisgenoten heeft. Bij het adres aangekomen doet Ralph open. Hij kijkt en lacht een beetje zelfingenomen, alsof hij wist dat ik zou komen. Ik stap over de drempel en hij begint me meteen te zoenen. Ik heb mijn naaldhakken nodig, omdat hij heerlijk lang is. Met zijn sterke lijf duwt hij me tegen de muur in de gang. Ik sta klem, overheerlijk te zoenen met een wildvreemde en besluit er helemaal voor te gaan vanavond.

Zijn handen gaan mijn hele lichaam over en knopen al snel mijn bloesje los. Hij ziet mijn rood kanten body en kijkt vol verlangen naar mijn borsten. Hij kreunt als hij mijn borsten pakt en zijn grote handen voelen heerlijk hebberig. In geen tijd liggen mijn bloesje en rokje op de grond. Heb ik alleen mijn lingerie en hakken nog aan. Hij tilt me op naar de woonkamer en gaat op de bank zitten. Hij kijkt me eens goed aan, en zegt dat hij wist dat dit keurige meisje ook een ondeugende kant zou hebben. Ik lach, bijt op mijn onderlip en zeg dat ik hem dat eens zal laten zien. Ik vlei me bij hem op schoot en voel meteen hoe geil hij is. Ik beweeg mijn heupen langzaam in zijn schoot en ik hoor aan zijn ademhaling dat hij helemaal gek wordt. Het laat mij zelf ook niet onberoerd en ik voel hoe de knoopjes van mijn body nat zijn van mijn geilheid. Ons zoenen wordt steeds gretiger en hij haalt mijn borsten uit mijn body. Hij likt en bijt in mijn tepels en voor ik gek word van verlangen laat ik me langzaam op de grond zakken.

Ik trek zijn broek en boxer uit. Zijn pik is fijn, niet te groot, kaarsrecht en lekker dik. Ik lik met mijn tong rondjes om zijn eikel en hoor hoe hij kreunt. Eerst neem ik zijn eikel in mijn mond en met elke beweging steeds een beetje meer van die heerlijke pik. Met veel speeksel lik ik zijn ballen, neem ze in mijn mond en hoor hem smeken dat ik moet stoppen omdat hij anders komt. Ik kom langzaam omhoog en laat zijn pik door mijn borsten glijden terwijl ik hem met zaad-vragende ogen aankijk. Hij kreunt dat het genoeg is en draait de rollen om. Ik zit op de bank in de hoek. Mijn benen opgetrokken en wijd open. Zijn grote handen knijpen en kneden mijn borsten terwijl hij me strak aankijkt. Hunkerend kantel ik mijn bekken een beetje om hem te laten zien dat ik meer wil. Hij snapt mijn hint en laat zijn wijsvinger over mijn natte body glijden. Tergend langzaam opent hij de drie knoopjes terwijl hij naar me blijft kijken. Hij kijkt naar mijn kutje en daar is dat zelfingenomen lachje weer even.

Hij begint me onwijs geil te likken, deze gast weet wat hij doet. Heel langzaam voel ik het puntje van zijn tong over mijn klitje gaan. Ik kreun zacht en laat mijn hoofd achterover vallen op de bank. Hij plaagt me, door het puntje van zijn tong af te wisselen met zacht zuigen op mijn klitje. Zijn ene hand verkent mijn kutje en met zijn andere hand blijft hij mijn borsten kneden. Zijn grote handen zijn ook nu weer heerlijk als hij me met zijn vingers een voorproefje geeft van wat er straks gaat komen. Hij neukt me met zijn vingers en terwijl hij aan mijn klitje blijft zuigen kom ik kreunend klaar. Klaar voor het echte werk. Ik zeg dat ik wil dat hij me neukt en dat laat hij zich geen twee keer vertellen.

Ik neem op mijn knieën plaats op de bank zodat hij zicht heeft op mijn kontje en mijn geile, gladde, natte kutje. Het duurt lang voor mijn gevoel, maar mijnheer genoot erg van het uitzicht zou hij later zeggen. Hij komt achter me staan en hij laat zijn pik door mijn lipjes glijden. Steeds als zijn eikel bij mijn klitje is, wordt het verlangen om hem in me te voelen groter. Maar hij stelt mijn geduld op de proef en gaat rustig door waar hij mee bezig is. Mijn geduld wordt uiteindelijk ruimschoots beloond als hij me neukt. Zijn pik voelt heerlijk en vult mijn kutje helemaal. Hij heeft me stevig bij mijn heupen vast en neemt me in hoog tempo. Mijn borsten schudden geil mee op het ritme en mijn eigen hand neemt het ritme over op mijn klitje. Ik vinger mezelf naar nog een hoogtepunt vlak voor we van standje wisselen. Hij gaat op de bank liggen en ik ga bovenop hem zitten. Tergend langzaam, om hem een beetje terug te pakken voor zo eerder, laat ik me over zijn pik heen zakken, mijn voeten naast hem op de grond. Hij kijkt ernaar en kreunt. Als ik hem helemaal in me heb, beweeg ik mijn heupen op en neer. Hij heeft goed uitzicht op mijn kutje, mijn borsten en mijn ondeugende ogen.

Al sluit ik deze snel en gooi mijn hoofd achterover als ik hem vol overgave berijd. Ik voel hoe hij zijn duim onder mijn klitje legt, wat ervoor zorgt dat ik alleen maar langer wil rijden. Mijn heupen blijven naar voor en naar achteren gaan en omdat ik zo nat ben glijden we heerlijk. Zijn ballen zijn nat van mijn geil, mijn haren nat van het zweet. Ik kom klaar op zijn duim en ik merk dat hij ook niet ver van een orgasme af zit. Als ik vervolgens op mijn knieën ga zitten en me op zijn pik heen en weer beweegt, wordt het hem teveel. Hij knijpt nog een keer hard in mijn borsten als ik voel hoe hij mijn kutje vol spuit met zijn warme zaad. Ik blijf nog even op hem zitten om te genieten van zijn geil en zodat hij nog even kan genieten van zijn keurige meisje. Ik sla zijn nummer op in mijn telefoon, mocht ik een tijdje droog staan, is Ralph zeker iemand om te onthouden.

Liefs

Saskia

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *