Valentijn

()

Ik ben Yara, eenentwintig jaar, 1.66 lang. Ik heb bruin haar en bruine ogen en een volle C cup. Het is alweer wat maandjes uit met mijn ex. Ik ging door een enorme kutperiode, maar ik heb er wel een onverwachte Valentijn aan over gehouden! Mijn ex, Brandon, en ik woonden samen. Ons seksleven was altijd al goed. Niemand kwam wat te kort. Totdat een vriendin van mij een trio had gedaan met twee jongens en daar uitgebreid over vertelde. “Ik heb nog nooit zoiets gevoeld als er twee pikken in je zitten”. Bleef je maar door brabbelen. Ik besteedde er op het moment zelf niet veel aandacht aan, maar het zette mijn wel aan het denken.

Paar weken daarna was ik alleen thuis, Brandon was weer aan het werk en ik was enorm geil. Ik startte de pc en ik deed de koptelefoon op. Ik zocht wat pornofilmpjes op over trio’s en gangbang. Ik zag een vrouw van alle kanten verwend worden en ik begon langzaam mijn broek en mijn string uit te trekken. Ik maakte mijn vinger nat en wreef langs mijn klit. Door het harde gekreun van de vrouw op het filmpje hoorde ik de deur niet open gaan. Ik gilde toen ik opeens twee handen op mijn schouders voelde. Ik rukte mijn koptelefoon van mijn hoofd en ik zag Brandon staan die bijna stikte van het lachen. Ik liep mijn een rood hoofd weg! Ik schaamde me mijn dood. Diezelfde avond maakte hij er een grapje over: “Is dat je fantasie?” Had hij gevraagd met nog steeds dezelfde lach op zijn gezicht. Ik maakte duidelijk dat ik nog niet klaar was om hierover grapjes te maken en het gesprek kwam ter eind.

De dag voor Valentijn is altijd een dag dat je veel moet doen. Alles perfect scheren, cadeautjes kopen, reserveren en ga zo maar door! Mijn vriend liep gehaast de deur uit. Toen ik hem naschreeuwde wat hij ging doen, mompelde hij iets over een afspraak en liep weg. Ik liep naar boven om het cadeaupapier te pakken. Hij zou mijn op komen halen rond 14.00 uur om uit eten te gaan en daarna lekker thuis romantisch op de bank hangen. Toen ik in de studeerkamer kwam, waar het cadeaupapier stond, zag ik dat hij de pc niet had uit gezet. Ik ging zitten om de pc alsnog af te sluiten. Het beeld schoot aan en tot mijn verbazing zag ik een seksist, maar hij keek niet naar vrouwen maar naar mannen. Ik zag een profiel geopend staan op zo’n andere pagina. Ik bleef naar het beeld staren, wat voor mij een half uur leek. Er ging één ding door mijn hoofd!

Hij heeft seks met mannen! Ik was alleen maar gestrest toen ik stond te wachten tot hij kwam aanrijden. Ik had mijn voorgenomen nog één leuke avond te hebben en dan hem ermee te confronteren. En als het zo was zou ik hem met een gebroken hart verlaten. In het restaurant hadden we het erg gezellig. Lekker eten, goede band en gezellig gekletst. Uit het niets vroeg hij of ik mij had geschoren. Ik keek hem verbaasd aan en zei ja natuurlijk! Toen ik hem vroeg waarom zei hij dat het een verrassing was.

Toen we thuis aankwamen waren alle lichten uit. Hij tilde mij op naar boven en legde mijn neer op het bed. Hij deed de la open en haalde twee handboeien eruit. Hij maakte mijn handen vast aan het hoofdeind en blinddoekte me. Ik deed wat hij wilde en ik ging rustig liggen. Hij fluisterde in mijn oor dat als ik hem vertrouwde ik een geweldige nacht zou hebben. Hij zei dat mijn fantasie nu bekend was. Ik lachte naar hem en vroeg waar hij het over had. Hij reageerde niet. Ik hoorde de voordeur dicht vallen. Even later zei hij: “verrassing” en trok mijn blinddoek af. Ik zag drie enorm lekkere mannen staan. De langste had donkerblonde stekels en een gespierd lichaam. Hij had net als de andere mannen een brandweerpak aan. Wat mijn kutje wel even liet tintelen. De andere was donker met zwart haar en normaal gespierd. Hij had een enorm geile jagende blik toen hij mij naakt aan het bed gebonden zag. De andere jongen herkende ik meteen van de seks-dating website en het geopende profiel. Hij zag er in het echt lekkerder uit dan op de foto. Er ging een spanning door mijn heen en kwam als een hittegolf. Het ging eindelijk gebeuren geen fantasie meer, maar realiteit!

Mijn vriend deed de blinddoek weer om. En het licht ging uit. Ik voelde twee verschillende handen mijn benen openen. Zo moeten ze goed zicht op mijn poes hebben gehad. Ik voelde een tong over mijn tepel gaan en iemand die mijn tepel in ze mond nam en ermee speelde. Ik voelde een tong mijn klit overgaan. En ik kreeg spontaan kippenvel. Ik begon te kreunen. Een vinger ging naar binnen en heen en weer. Iemand tilde mijn been in de lucht en gaf paar goede klappen op mijn kont. Ik was in extase! De blinddoek ging af en ik zag de jongen van het openstaande profiel mij aankijken. Hij had niet zo een grote lul maar hij was wel onwijs dik. Hij pakte mijn haar vast en ik nam zijn pik in mijn mond. Hij ging heen en weer. Ik zag mijn vriend aan mijn borst zuigen en met de andere borst was hij aan het spelen. De donkere jongen was gestopt met slaan en kwam aan de andere kant staan. Hij maakt de linker handboei los zodat ik hem kon aftrekken. Na een tijd werd de andere handboei los gemaakt en vroeg de lange jongen of ik op zijn hondjes wou staan. Dat deed ik. Mijn vriend kwam naast mijn staan en ik speelde met zijn lul in mijn mond. Hij vroeg of ik alle pikken wou en ik knikte ja. Hij wilde glijmiddel pakken, totdat ik zei dat dat niet nodig was. Hij voelde aan mijn poes en glimlachte toen hij voelde hoe nat mijn poes was, en maakte mijn kont nat.

Ik voelde nu twee vingers in mijn kont en twee in mijn kut. Ik kreunde het uit terwijl ik de andere twee aftrok. Toen alles goed open stond ging die jongen van het openstaande profiel mijn kont in. Het was een heerlijk gevoel en ik pijpte mijn vriend heftig. Hij pakte mijn hoofd stevig vast. Ik voelde ze sperma naar binnen schieten, heerlijk de beloning! Ik slikte het door, hij verliet de kamer. Ik kreunde het uit terwijl de jongen mij harder en harder in mijn kont neukte. De lange jongen ging onder mij liggen en met wat moeite wist hij zijn pik goed in mijn kut te stoten. De jongen die in mijn kont neukte, pakte mijn schouders vast waardoor mijn rug een beetje krom stond en begon als een gek te stoten. De jongen die mij in mijn kut neukte, had niet zoveel ruimte om te stoten maar de ruimte die hij had, benutte hij behoorlijk goed! Ik was nog nooit zo geil geweest! Het was een gevoel wat je niet kan vergelijken! Ik was helemaal geil en wild!

De donkere jongen kwam voor mijn staan en ik deed ze lul in mijn mond. Ik begon wild te pijpen, nog eens ik was nog nooit zo geil geweest. Ik brandde helemaal vanbinnen! Ik deed ze lul helemaal in mijn mond, ik maakte kotsgeluiden, maar ik kotste niet. Ik vond het heerlijk hoe er één mij in mijn kont pakte, één in mijn poes en één in mijn mond neukte. De jongen die in mijn kont neukte, kwam eerst klaar dat was de laatste keer dat ik hem zag. De donkere jongen ging achter mijn staan en nam zijn werk over. Ik voelde mijn kont branden en ik vroeg of hij wat langzamer wou gaan. Dat deed hij en na een tijdje paste hij er bijna helemaal in. Het was nog lekkerder als ik mijn handen vrij had.

De lange jongen beet zachtjes in mijn tieten. En hij kreunde hard toen die klaarkwam. De donkere jongen vroeg of hij in mijn gezicht klaar mocht komen en dat mocht hij. Hij trok zichzelf af terwijl hij mijn haar vast hield. Er kwam veel sperma uit toen hij klaarkwam. Het belandde overal, onder andere in mijn haar en in mijn oog! De jongen pakte zijn brandweerpak en liep de deur uit. Ik zat vol verbazing op het bed. Wat was mij overkomen? Ik liep naar de douche, helemaal gebroken van zoveel seks en zette de douche aan. Ik hoorde beneden de voordeur dichtvallen. Mijn vriend deed de deur open, lachte en zei: “Dit was toch Valentijn die je wilde”.

Zacky

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *