Hallo, ik ben John.

()

Ik ben een knul van net 30 jaar, goed lichaam, 1.86 lang. Werkzaam in de IT, dus geld genoeg om dit soort reisjes te kunnen maken. Even weg uit de sleur van het dagelijkse werken. Ik heb een reis geboekt, 1 week naar de Caraïben. Ik ben net weer vrijgezel, na een relatie van 5 jaar met een leuke meid te hebben gehad. We waren uit elkaar gegroeid, zij had weinig met seks, terwijl mijn libido erg groot is. En dan ga je man zijnde, dromen. Dromen over andere meisjes die je graag zou willen injecteren met je spuit. Ik zie het voor me, terwijl ik me voor het raam staand aan het aftrekken ben en mijn geil verspil op de vloer van mijn eigen appartement.

Na een goede vlucht ben ik aangekomen op Bonaire en na de taxirit ben ik in het hotel ingecheckt. Vanuit dit hotel heb ik gelijk een dagtripje voor de volgende dag geregeld, naar een afgelegen Caraïbisch eilandje, samen met ongeveer 30 andere mensen, meesten daarvan boven de 50 jaar. Gezellige mensen, maar in dit gezelschap zit er niets voor mij bij. In de brochure stond veel avontuur, bezoek aan dorpje om te kijken hoe men daar leeft.

Vanmorgen om 05.30 uur opgestaan, ontbeten, en met zijn allen in de boot. Aangekomen bij het eiland, worden aantal oudere mensen geholpen om op het strand te komen. Ik niet, slippers en een grote handdoek in mijn hand, smartphone boven mijn hoofd, spring ik uit de boot en stap vervolgens aan land. Toen we kwamen aanvaren op het eiland, zag ik op afstand niet veel beweging op het strand. Paar mensen slechts. Nu ik op het eiland loop zie ik paar lekkere jonge meiden, jaar of twintig!! Ideale leeftijd om mee te gaan oefenen, maakt mij niet uit waar, als het maar gebeurt!

In deze temperaturen hebben die meiden duidelijk weinig om het lijf. Een stukje stof om de borsten in te stoppen en een soortgelijk iets om hun middel geslagen. Borsten priemen flink naar voren, tepeltjes zie ik door de stof heen. Dat belooft wat. Twee meisjes zijn bezig om te proberen wat souvenirs aan de andere toeristen te verkopen. Maar ik zie tegelijk dat ze mij beiden in de gaten houden. Ik zie een zandweggetje even verderop. Ik ben benieuwd waar dat naartoe leidt. Laat ik dat weggetje volgen, de gidsen hebben het te druk met zoveel toeristen.

Het weggetje komt uit op een soort lagune, waar paar mannen en vrouwen netten aan het schoonmaken zijn. Leuk om te zien. Mijn ogen doen zeer van de hoeveelheid zon hier. Ik laat mezelf op enige afstand van die mensen op mijn handdoek in het zand ploffen. Ik doezel weg, tot mijn aandacht wordt getrokken door geluiden in mijn omgeving. Ik kijk op en zie een man en een vrouw van jaar of 45, lokale mensen aan hun huidskleur te zien. Ze liggen niet zover bij mij vandaan. Wat zie ik nou…hij ligt haar gewoon te palen, hier, op het strand… nu!! Iedereen kan hen zien! Zij met haar benen wijd, hij er bovenop. Dit tafereel heb ik nog nooit gezien in de open lucht. Wat een geil tafereel!!! Heerlijk lijkt me dat, geilen op het strand, allerlei standjes… hm…

De ballen van die man hoor ik telkens tegen de billen van de vrouw kletsen. Beiden steunen en kreunen en je kunt de geluiden van de sappen van hun beiden goed horen bij hun spel. De vrouw kijkt even op, kijkt mij recht in de ogen aan, zwaait naar me, terwijl de man die op haar ligt in een stevig tempo doorgaat om haar flink uit te wonen. De vrouw hoor ik vervolgens zuchtend en kreunend klaarkomen, haar lijf schokt erbij, terwijl ze mij blijft aankijken! Dat vind ik supergeil!! Ik kan duidelijk merken dat die man zich ook naar een hoogtepunt toewerkt. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Het lichaam van de man verstrakt en ik zie hem nog paar keer zich diep in die vrouw porren. Dan is het voorbij.

Is dat normaal hier?? Wat een geil gezicht zeg. Daar word ik me een partij hoerig van. Mijn short is ondertussen duidelijk te klein geworden. Mijn dikke staaf heeft het benauwd in mijn short. Ik haal mijn geval er aan de zijkant van mijn short uit en begin met mezelf te spelen, flink aan mijn leuter sjorren, mijn voorhuid flitst heen en weer onder mijn hand, fijn gevoel. Ik denk nog aan wat ik net gezien heb, ik zie de beelden nog voor mijn ogen. Ik laat me achterover zakken, en lig op het strand, nog steeds bezig met sjorren.

Plotseling hoor ik wat achter me… Het zijn die twee knappe grietjes van daarstraks, die mij blijkbaar zijn gevolgd. Ik schrik me de pleuris zeg. Wat hebben ze gezien, hoelang zijn ze er al?! Mijn pik neemt van schrik al snel af in grootte, ik stop hem snel terug in mijn short, wat gaat mijn hart tekeer. Ik weet nog niet eens hoe die meisjes heten. Ze komen vlakbij me zitten, beeldschone vrouwen, prachtige gebruinde lichamen. Ik ben benieuwd hoe het er onder die kleren eruitziet, ook zo’n bruine huid? Geschoren… of met zwart haar op de pruimpjes?

Eentje gaat links naast me zitten, de andere lieverd rechts. Duidelijk is dat ze mij bezig hebben gezien met sjorren. Van de schrik bijgekomen, stel ik mij voor, ik heet John zeg ik. De beide meisjes blijken Vayenne en Kaï te heten. Nou, nu ik hier toch ben, wil ik graag gebruik van hen maken. Maar zover komt het niet.

Vayenne neemt het initiatief, haar handen glijden over mijn short, ze duwt mij terug naar de grond en trekt mij mijn short uit, onderbroek draag ik niet. Haar handen glijden over mijn ballen en over mijn lul heen. Zij sjort aan mijn staaf. Kaï op haar beurt buigt zich voorover, naar mijn gezicht toe. Ondertussen haal ik de doek bij haar bovenlichaam weg en ik zie prachtige borstjes tevoorschijn floepen, precies mooi formaat, lekker bruin met donkerbruine tepels erop. Hm… heerlijk. Ik kijk in die gitzwarte geile ogen, die nu vlakbij de mijne zijn. Ik neem haar borsten in mijn handen, kneedt ze allebei en knijp af en toe in die tepels van haar. Ik hoor haar licht kreunen als ik dat doe.

Vayenne sluit haar mond over mijn stijve pik, zover mogelijk vel naar beneden getrokken. Daar houd ik van!! Ze begint mij stevig te pijpen. Beide meisjes zijn al heel wat gewend zo te merken. Ik vind dat niet erg hoor!!! Ik zoen heerlijk met Kaï, onze tongen maken er een geil spel van. Ik ben in een aards paradijs beland….ik wil hier niet weg. Wie weet wat er nog allemaal te gebeuren staat. Beelden flitsen door mijn hoofd.

Vayenne heeft ondertussen haar weinige kleding uitgetrokken… hm… Nog paar van die mooie borstjes. Ik zie dat haar poesje bedekt is met gitzwart haar. Ze staat op, spreidt haar benen rechts en links van mijn benen en laat zich vervolgens langzaam over mijn pik naar beneden zakken, mij aankijkend. Dat die meid al zeiknat is tussen haar benen dat was duidelijk, ze liet zich in 1 keer tot aan mijn ballen naar beneden zakken. Wat een te gekke meid! Langzaam, heel langzaam laat ze mijn pik weer voor het grootste gedeelte eruit gaan en daarna zakte ze weer met een zucht naar beneden.

Een diepe zucht van mij onder het gekmakende tongzoenen met Kaï. Zij trekt haar rokje uit. Ook zij heeft lekker zwart haar op haar kutje, die al flink open staat door onze geilheid. Ze komt zover over me heen hangen dat ik de gelegenheid heb om een tepel van haar in mijn mond te nemen, en ik met één hand bij haar schaamlipjes kan komen. Lipjes die ik zachtjes begin te strelen. Bij de eerste aanraking daarvan zie ik haar lichaam schokken en er komt een zucht uit haar mond. Die meid heeft niet veel meer nodig, die gaat zo ongelooflijk klaarkomen, terwijl ik nog steeds een van haar tepels in mijn mond heb en er flink aan zuig. Terwijl ik met mijn andere hand een borst van haar vastgrijp en die lekker aan het kneden ben!

Vayenne ondertussen is ook al flink op dreef, ze heeft haar tempo van stijgen en dalen op mijn pik al verdubbeld. Dit geheel laat mij niet onberoerd, ben wel wat gewend met meisjes, maar met twee van deze donkere poesjes gaat mijn zaad zich toch wel een weg naar boven uitbarsten… Ik voel hoe Kaï haar toppunt gaat bereiken. Ze drukt haar kutje op mijn vingers, ik masseer haar klitje nu extra hard. Wat supergeil dit!!! Beide meiden hijgen nu, en daar maken ze me gek mee. Ik stoot mijn pik omhoog om zoveel mogelijk aan de bewegingen van Vayenne haar lichaam tegemoet te komen!

Ik voel Kaï sidderen en ik ga met mijn vingers nu razendsnel over haar klitje heen en weer. Mijn tong op haar tepel zorgt ervoor dat zij heftig kreunend klaarkomt. Ze zakt door het klaarkomen nog verder naar beneden toe, terwijl ik haar blijf vingeren en dan komt ze nog een tweede keer met een gil klaar!!

Vayenne heeft haar vriendin zien klaarkomen en wil nu ook nog maar één ding, ook klaarkomen!. Ik probeer zelf nog even ergens anders aan te denken, zodat ik mijn spuitwerk nog wat kan uitstellen en ik Vayenne nog gekker kan maken met mijn dikke staaf in haar! Dan komt ook zij klaar! Ze laat het gebeuren, zakt diep over mijn pik heen en blijft daar schokkend zitten.

Ik voel plotseling een paar handen om mijn ballen heen, wat is dat? Ik kijk op en zie tot mijn verbazing nog een paar van die mooie meisjes! Die zijn onhoorbaar bij ons komen zitten en hebben stiekem genoten van het zicht op ons. Dit wordt me teveel, die handen om mijn ballen die mij blijven masseren. Het zorgt ervoor dat ik mijn pik naar boven probeer te duwen, nog verder mijn pik in het geslacht van Vayenne duw en hijgend mijn geil tot diep in haar spuit, straal na straal! Zo geil ben ik nog nooit geweest, ik heb ook nog nooit zo’n harde pik gehad.

We hijgen na, liggen bij te komen. De drie nieuwe meisjes kijken naar mijn ondertussen slap geworden pik, die uit het kutje van Vayenne glipt. Ons gezamenlijke geil stroomt er ook uit, Vayenne stapt van mij af. Het is gaan schemeren, ik heb door deze vrijpartij enorme trek gekregen, behoefte aan groot stuk vlees, flink drinken. Ik moet flink eten. Zo maar eens naar het hotel toe! We lopen gearmd terug, Vayenne links, Kaï rechts van me. De andere meisjes volgen ons.

Bij het strand gekomen… wat zie ik…, boot weg! Wat een gasten zeg van die boot, wat een eikels, ze hebben mij hier achtergelaten! Wat nu…? Eerstvolgende boot komt op zijn vroegst morgen pas weer!!!

Ik kijk om me heen en zie alleen maar geile ogen om me heen, op mij gericht…

Word vervolgt….

John Smith

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *