Verstrengeld 2.2

()

Meer dan tien jaar geleden had Veerle een bijzondere ervaring, wat op dat moment heel moeilijk te begrijpen was voor haar puberale brein, en deze had daarom maar besloten om de herinnering compleet uit haar geheugen te wissen. Het begon allemaal toen ze Lucia voor de eerste keer ontmoette, de gymdocent stagiaire op haar middelbare school. Toen ze Lucia zag, begon haar hart gelijk sneller te kloppen en ze kreeg kriebels in haar buik. Lucia was een mooie jonge vrouw met een oprechte passie voor lichamelijke beweging en dat was aan haar atletische lichaam te zien. Daarbij straalde ze veel zelfvertrouwen uit en dat was iets waar de andere middelbare schoolmeisjes nog naar op zoek waren, meisjes die graag vrouwen wilden worden, maar niet wisten wat het allemaal inhield en zich daarom vooral bezig hielden met het verbergen van hun overduidelijke onzekerheid.

Natuurlijk was er niets mis met de aantrekking die Veerle ervaarde toen haar brein het uitschreeuwde in de vorm van een grote uitstoot van hormonen, het was alleen zo dat Lucia een vrouw was. De gevoelens waren niet nieuw, maar ze had ze daarvoor alleen gehad bij jongens. Toen ze op een avond bezig was zichzelf te plezieren, liet ze zichzelf helemaal gaan en het duurde niet lang of het beeld van Lucia verscheen in haar hoofd. Het leidde haar tot een heerlijk hoogtepunt dat niet lang daarna overging in diepgaande gevoelens van verwarring. En bijna gelijk daarna ging het over in ontkenning. In de jaren die daarop volgden lukte het haar altijd om emotioneel en seksueel bevredigd te worden door de mannen in haar leven en werd ze nooit gedwongen aan deze verliefdheid terug te denken. Tot op dit moment.

Veerle begon de dijen van Marijke te strelen en het was duidelijk dat ze zin had om haar te bevredigen zonder dat haar hoofd zich er mee bemoeide. Abrupt stopte Veerle met bewegen en ademen. Ze bevroor in een soort staat van shock toen de herinnering opeens weer heel levendig werd in haar hoofd. Misschien was het meer omdat haar brein in staat was deze trucjes uit te halen, wat haar verontrustte, meer nog dan de herinnering zelf. Onaangenaam verrast en een beetje in de war werden Marijke en Lieve wakker uit de gelukzalige staat van bewustzijn waar Veerle hen in had weten te brengen en ze keken haar aan met grote ogen.

“Gaat het?”, vroeg Marijke rustig en ze reikte naar Veerle ‘s hand. “Nee. Ja! Ik weet het niet. Ik probeer het allemaal te begrijpen, denk ik”, stamelde Veerle verdwaasd terwijl ze de blikken van de andere vrouwen probeerde te ontwijken. Het lukte Marijke niet de juiste woorden te vinden, of überhaupt om woorden te gebruiken, omdat haar brein helemaal vol was van endorfine. Ze kon alleen maar toekijken terwijl Lieve de controle van de situatie weer overnam. Lieve boog voorover terwijl ze zachtjes Veerle ‘s hoofd omhoog draaide met haar vingers. In stille afwachting keek Marijke toe terwijl deze mysterieuze Franse artiest en haar beste vriendin blikken met elkaar uitwisselden waarin hele boeken gecommuniceerd leken te worden voordat Lieve Veerle een kleine, maar liefdevolle kus op haar lippen gaf. Het was maar een kort moment, maar het was ontzettend krachtig. “Hoe voelt dat?” vroeg Lieve stilletjes na de kus. Veerle hield haar ogen gesloten, waardoor de ervaring van de aanraking werd versterkt. “Heerlijk. Heel ontspannen”, antwoordde Veerle wat later. “Dat is het meest belangrijk”. Deze woorden leken als een soort toverspreuk te werken. Veerle ‘s hoofd en lichaam waren zichtbaar meer ontspannen. Ze vulde haar vol acceptatie over de situatie waarin ze zich met Marijke in bevond. Haar ogen bleven gesloten en een brede glimlach verscheen op haar gezicht. Lieve trok Veerle tussen haar en Marijke in, die nog steeds ontzettend opgewonden was. Veerle begon de dijen van Marijke te strelen en het was duidelijk dat ze zin had om haar te bevredigen zonder dat haar hoofd zich er nog mee bemoeide.

Veerle ‘s aanrakingen leken meer vastbesloten, iets wat Marijke nog niet eerder had gezien in het gedrag van Veerle. Ze was altijd vrij afwachtend, en Marijke besefte opeens dat ze Veerle nog nooit de eerste stap had zien maken bij het versieren van een man. Ze besloot er niet meer aan te denken en al haar aandacht te focussen op het gevoel, in plaats van haar gedachten. Ze voelde Veerle ‘s vingers weer in zich, terwijl ze haar vagina verkenden. Ondertussen was Lieve in een soort vraatzuchtige staat gekomen en kon niet stoppen om Veerle ‘s schouders zachtjes te bijten, toen harder te bijten, waarmee alle bewegingen en rekeningen die eerder nog door een deken van verfijning waren gehuld, een scherper, agressiever randje kregen. “Veerle”, kreunde ze en ze kneep haar kont samen die door Veerle met toenemende kracht werd gepenetreerd.

Het was alsof al de vulgariteit die Lieve probeerde in te houden om maar niet door te bijten in het lichaam van Veerle, naar Veerle zelf stroomde, die met kracht haar vingers in Marijke schoof en deze als resultaat de scherpe fixatie van Marijke ‘s nagels in haar kont voelde. Ze leken een vicieuze cirkel van pijn en plezier te hebben bereikt en konden er niet mee stoppen. Schreeuwen van vervoering galmden door het minimalistische interieur van Lieve ’s studio, terwijl Veerle zo diep in Marijke zat dat ze haar baarmoederhals voelde en een plekje bereikte dat bijna het vermogen verpletterde om bij bewustzijn te blijven. Het lichtblauwe van Marijke haar ogen was bijna niet meer te zien door haar enorm verwijde pupillen. De ervaring was bijna overweldigend en Marijke vocht tegen de drang om Veerle te laten stoppen met waar ze mee bezig was. Op dat moment beet Lieve hard en duwde tegelijkertijd een vinger diep in Veerle ‘s achterste. Het was een intens moment. Marijke werd in het langste en diepste orgasme meegevoerd, iets waar ze nooit over had durven dromen en ze ejaculeerde jaren van onderdrukte spanning uit haar lichaam. “Veerle”, kreunde ze en ze kneep haar kont samen die door Veerle met toenemende kracht werd gepenetreerd. En Veerle was nog niet van plan om te stoppen.

Alle delen van hun lichamen bewogen op allerlei manieren en hun huid was nat van vocht. Het was duidelijk dat de temperatuur in de kamer bleef stijgen en de luchtvochtigheid volgde snel. Het orgasme dat Marijke kreeg, werd al snel opgevolgd door nog een orgasme en haar lichaam gaf geen teken van de noodzaak om even te herstellen wat het normaal wel deed. Haar lichaam kronkelde en leek stuip te trekken tot op het punt dat ze dacht dat haar hart het zou begeven. Veerle voelde op haar beurt het bewustzijn bijna uit elkaar getrokken worden omdat ze enorm genoot van de alomtegenwoordige positie waarbij ze én de gever was én de ontvanger, van plezier. Toen Marijke weer werd overmand door een orgasme, liet Lieve Veerle van hetzelfde genot vervuld zijn, met snelle, maar weloverwogen bewegingen. De gevoeligheid van Lievens perceptie van de realiteit, gecombineerd met de bevrediging van haar eigen vrouwelijke delen, had haar bewustzijn al snel op dezelfde frequentie van de andere vrouwen gebracht.

Ze hadden nooit kunnen fantaseren over het moment dat hun drie orgasmes samensmolten in één ongelooflijke explosie van euforie wat ze ervaarden alsof ze één waren. Vooral het lichaam van Marijke bereikte een punt van uitputting en haar brein moest al die orgasmes die ze achter elkaar had ervaren zien te verwerken. “Stop, wacht, houd op”, zei ze terwijl ze naar lucht snakte en Veerle hard schreeuwend het laatste deel van het orgasme beleefde, wat sensaties teweegbracht die in deze situatie nog helemaal nieuw waren. Terwijl ze in elkaars armen lagen zakte de seksuele spanning langzaam af in sereniteit. Lieve is gevuld met nederige dankbaarheid om deze nieuwe vormen te leren en haar ogen werden gevuld door tranen. De vriendschap van Marijke en Veerle voelde plotseling als een belangrijk deel van een groot geheel, iets heel bijzonders. Marijke en Veerle staarden elkaar aan en stiekem hoopten ze dat Lieve deel uit ging maken van hun leven, op welke manier dan ook. “Zo, zal ik dan nu beginnen met het maken van de foto’s,” lachte Lieve terwijl ze opstond van de vloer. Veerle en Marijke kijken allebei naar het prachtige ranke lichaam dat sensueel van hen af beweegt en volgen dan ook.

3S

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *