Een middag spa.

()

Mijn liefje en ik zijn er gek op om met enige regelmaat een dagje in een spa door te brengen. Geeft mij inspiratie voor verdere avonturen met haar: Ik word er elke keer geil van, dagje spa.

Ik ben John, dertig jaar en mijn vriendin, Linda, is stukje jonger, tweeëntwintig lentes. Heerlijk zo’n strak jong pruimpje…. Allebei hetero, en hoe! Gelukkig geregeld seks met af en toe een apparaatje erbij, porno kijkend, heerlijk!

Allebei al gesnoept van andermans speelgoed in andere relaties. Altijd met eigen partner, nog geen trio, of groepsseks. Swingen ben ik absoluut voor in, maar Linda helaas niet. Wie weet… lijkt mij het einde, om te zien dat je vriendin door een man gepaald wordt, terwijl jezelf met een andere vrouw bezig bent. En dan, om je heen kijkend, nóg méér mensen te zien die bezig zijn om elkaar te verwennen en naar hoogtepunten te krijgen. Kreunend, zuchtend, gilletje van een geile vrouw die naast mij genomen wordt door een man, terwijl ze klaarkomt…

Mannen die hun zaad over borsten spuiten, mannen die afgetrokken worden door vrouwen, mannen die vrouwen afrossen met hun stijve. Vrouwen die bovenop zitten, terwijl ze de ballen van een man die naast hen ligt masseren, terwijl die zelf zijdelings in een vrouwtje aan het stoten is. Ik hou mij aanbevolen, hoor!

De dag begon voor ons met een ritje naar de spa toe, op half uurtje rijden bij ons vandaan. Vorige keer dat we er waren had ik gezien dat op het einde van de dag de regels, om niet aan elkaar te zitten, plotseling niet meer golden… Paartje in het zwembad, zij met haar benen om zijn middel geslagen… andere mensen die toekeken wat zich daar voor hun ogen afspeelde, en zelf ook al ineengestrengeld lagen… Wij moesten destijds die dag bijtijds weg, maar die beelden zijn mij heel duidelijk bijgebleven! Uiteraard heb ik dat tegen Lin gezegd en daarom zijn wij er nu weer, dezelfde spa!

Prachtig weer, wordt 28 graden, kom maar op. Genieten van het kijken naar vrouwelijk schoon, oppassen dat ik geen stijve krijg! En af en toe mijn pik even anders neerleggen zodat hij er op zijn voordeligst bijligt. Voorhuid altijd achter mijn eikel. Altijd blote eikel. Vrouwen die naar mijn pik willen kijken tijdens langslopen, graag! Ik kijk graag naar hén! Aangekomen bij de spa, kleren uit, watertje en een handdoek mee, leesboek en puzzelboek, gaan met die banaan. Leuk plekje uitgezocht, uiteraard in de zon. Mijn Linda, is een knappe meid. Ze is slank, geschoren kutje. Ze heeft zich vanmorgen nog even extra glad geschoren. Daarna heb ik het mes over mijn stoppeltjes gehaald, down under. Ook lekker glad dus!

Lin ligt een boek te lezen, titel kan ik nét niet zien. Ondertussen komen er steeds meer mensen bij, ik kijk alvast om me heen, vanachter mijn zonnebril loerend. Kunnen mensen niet zien dat ik naar hen aan het gluren ben. Ik zie een knappertje achter ons langslopen… zou ze naar mijn pik kijken… ik hoop het wel… In stijve vorm een ding waar ik trots op ben. Ik heb een puzzelboek en een leesboek mee, variatie wil ik. Ook in de seks wil ik variatie, zo ben ik nu eenmaal. Concentreren lukt niet echt, er is zoveel te zien. Uiteindelijk, als de meeste mensen binnen zijn, krijg ik even rust. En ik concentreer me op mijn puzzel.

Ik concentreer me… en… ik concentreer me. Mooi niet! Komt daar een lekker ding aangelopen met twee vriendinnen erbij zie ik in mijn ooghoeken. Nog even snel mijn pik verleggen. Zo, laat die meiden maar komen, ik lig er klaar voor! En dan… gebeurt er iets leuks. Ze komen tegenover ons zitten! Maak me gek… ik moet little John echt in de gaten houden, desnoods handdoek eroverheen, maar, alléén als het moet hé! Alleen als het moet! Ik laat mijn stijve graag zien aan mooie vrouwen. Hm… Mooie meiden, jaar of vijfentwintig, tegenover ons, hm… Zo kom ik de dag wel door hoor… mij hoor je niet!

Boekje lezend, kletsend, af en toe een drankje nemend liggen ze daar. Af en toe mij een toevallige blik gunnend op hun flamoezen. Linda ligt heerlijk naast me, half doezelend, half lezend. Zij weet nu nog niet wat er vanavond (of misschien wel eerder…) boven haar hoofd hangt, wacht maar lieverd. Ik ga, jou stevig te pakken nemen, let op mijn woorden. En onder het palen in gedachten dan naar vandaag gaan, drie pruimpjes in de spa. Op mijn netvlies gebrand, voor eeuwig! Ik verleg John boy, want door mijn gedachten blijft hij niet stilliggen. Hij lag eerst beetje bekneld, nu heeft hij de ruimte. Maar pas op hé gast, nog even geduld hebben jij daar beneden!

Na de lunch van Lin en mij blijkt het drietal een andere plek te hebben gevonden. Een ouder echtpaar zit op hun plek, die nu in de schaduw ligt. De gedachten én de beelden op mijn netvlies blijven in mijn hoofd. Ik kijk naar mijn lief naast mij, wat is het toch een prachtvrouw! Borsten D cup, ga er maar aan staan! Heb een half uur nodig om één rondje rond haar borst te gaan. Per borst hé, per borst één uur! En wat heeft zij haar pruimpje prachtig geschoren. Dat geeft mij nou nét dat extra gevoel van geilheid! Kaal kutje, kun je zo lekker je tong doorheen halen, en ook met mijn pik zo door haar schaamlipjes gaan, zonder die haartjes op je eikel te voelen… haar gekmakend met die eikel over haar lipjes te halen…

Tijd gaat snel als je allemaal dit ligt te bedenken. De zon heeft de neiging gekregen om achter de vele bomen hier weg te zakken. Oudjes zijn vertrokken, ik ben ondertussen speels bezig met Lin. Ik heb een veer van een eend gevonden, en ben ondeugend bezig om Lin alvast wat op te warmen. Niet dat daar veel voor nodig is, nee… zodra ik de veer even zijn werk laat doen, over haar borsten halen, is zij gelijk in om mee te spelen. Ze komt naast me zitten en stoot, geheel per ongeluk, ja, ja… mijn zaakje zachtjes aan.

Ze buigt zich even voorover om Johny boy een likje te geven met haar tong. Hm… kom maar op Lin!

Meeste mensen zijn ondertussen al weg. Zo spelen Lin en ik nog wat met elkaar. Ik kijk om me heen en ik zie ik dat de stemming in de hele spa anders is geworden… Precies zoals ik het de vorige keer heb gezien!

In het water is een paartje onder water duidelijk bezig om met elkaar te spelen. Vingers, handen, onder water duikend, ik zie van alles. Aan de kant ligt een paartje, net nog in de zon, die naar de mensen in het water liggen te kijken, wat daar gebeurt. Ze zijn elkaar aan het strelen en dat beperkt zich niet tot hun armen of zo…

Geil zitten Linda en ik naar deze taferelen te kijken. Ik kan mijn handen niet meer van Lin afhouden nu, moet ik aan haar borsten zitten. Ik begin om een hand over de rand van één van haar haar borsten te halen, zonder haar tepel aan te raken… Ik weet dat Lin daar op geilt En ik, eerlijk gezegd, ik ben er ook gek op! Ook de andere borst krijgt zelfde behandeling als ik wat verder voorover leun. Zo raakt mijn stijve de hand van Linda, die hierdoor in de gaten heeft dat John boy zijn maximale stijfheid al heeft bereikt door de taferelen om ons heen.

Zij grijpt mijn stijve en begint hem langzaam te kneden. Haar andere hand grijpt naar mijn ballen die zij door haar vingers laat rollen. Ik kreun ervan, zo lekker geil vind ik dat.

Zij ziet dat er een pareltje geil op mijn pik zit en zij wrijft met een vinger over mijn eikel zodat dat druppeltje aan haar vinger blijft kleven. Terwijl ze haar vinger naar haar mond laat gaan zien we beiden een sliert geil meegaan. Ze likt haar vinger af, kreunt erbij en kijkt mij bijzonder geil aan. ‘More to cum’, fluistert zij mij in mijn oor. Dat is niet tegen dovemans oren gezegd! Ik sta op, en met een heen en weer zwiepende lul trek ik haar mee het zwembad in.

Zij duwt mijn hoofd onder water, en proestend kom ik weer boven. Dat laat ik niet op mij zitten en terwijl zij weg zwemt, zet ik de achtervolging in! Ik haal haar in als we naast dat stel komen dat al zo lekker bezig is met elkaar. Ik stel mezelf en Lin voor. Zij blijken Anja en Tom te heten. Leuke mensen om te zien. Ik vertel hen wat wij gezien hebben en hier ook van houden, elkaar opgeilen! Op mijn voorstel blijven wij in hun buurt, kunnen we elkaar horen en zien. I love it! Ik trek Lin zachtjes naar me toe en omvat één van haar drijvende borsten. Zij pakt mijn leuter en begint er stevig aan te sjorren. Weer moet ik kreunen. Anja en Tom kijken even naar ons en gaan dan vrolijk door met hun eigen spel. Af en toe kijken wij naar hen, en zij ook naar ons… Ik vind het wél een geil idee zo, met elkaar bezig te zijn en naar elkaar te kijken wat de ander doet. Tom is zijn Anja aan het vingeren zie ik onder water, terwijl zij zijn pik heeft omvat. Onderwater duikend zie ik dat zij hem vervolgens even aan het pijpen is. Dan kom ik met een plan, wat zij met elkaar doen, kunnen wij ook doen, op hetzelfde moment. Ieder met eigen partner. Geil idee…!

Als Anja weer boven komt, vertel ik mijn plan en allemaal vinden wij het spannend om dit plan uit te voeren. En we blijven vlak bij elkaar, zodat wij onze verrichtingen kunnen volgen en ook elkaars geile geluiden kunnen horen, als één van ons kreunt of als één van ons klaarkomt. Tom pakt zijn Anja beet en zet haar bovenop zijn lat. Langzaam zakt zij er met een diepe zucht geheel overheen, tot aan zijn ballen.

Lin pakt mij vast en wipt omhoog om zichzelf vast te prikken. Ook zij slaakt een zucht als zij dit doet. In exact hetzelfde tempo neuken de beide vrouwen ons, af en toe elkaar aankijkend hoe het gaat.

Beide meiden verhogen gelijktijdig het tempo. Ik moet oppassen, naar de verrichtingen van Tom en Anja kijkend dat ik niet te vroeg ga komen, wat is dit geil zeg. We staan tegen elkaar aan zodat ik een borst van Anja kan pakken en ermee kan spelen. Lin kijkt mij eventjes verschrikt aan, maar is zo geil dat zij er verder niet op ingaat. Ik zie Anja mij geil diep in de ogen aankijken en ik kan haar moeilijk weerstaan.

Tom merkt aan zijn vrouw wat zij wil. Hij zakt wat door zijn knieën, waardoor Anja kans ziet om mijn ballen onder de billen van Lin te pakken terwijl Lin nog steeds op en neer gaat op mijn staaf. Oeh… wat doet Anja dat lekker zeg. En Lin vindt het niet erg dat Anja mij aan mijn ballen vast heeft. Kansje wagen dus?!

Mijn Lin is nu zo geil dat ze het niet lang meer vol gaat houden. Nog een paar keer op en neer en dan komt ze schokkend klaar, mij recht in de ogen aankijkend! Ook Anja komt, door het zien van het orgasme van Lin. Ze laat zich zo diep mogelijk over de lul van Tom zakken en kreunend en schokkend geeft zij zich over aan haar orgasme!

We laten de beide meisjes afstappen, onze pikken nog steeds stijf. Lin is nu toch wel nieuwsgierig geworden naar die leuter van Tom zie ik tot mijn verbazing. Nou ik zie die Anja wel zitten… Prachtige bruine ogen, mooi lijfje. Die meid wil ik wel helpen om klaar te komen en in haar ogen kijkende, wordt mijn pik extra stijf van. Lin stapt op Tom af en zonder ook maar één seconde te twijfelen, grijpt ze onder water zijn pik vast en begint hem af te trekken.

Anja en ik kijken elkaar verbaasd aan. Dan pakt zij mij vast en begint mij te tongzoenen. Nou, dan ben je bij mij aan het goede adres, hoor! Soms houd ik wel van inactief! Hoppa. Mijn hand glijdt naar haar kutje. Ik voel dat zij nog nat is van haar sappen en die van Tom, en ik besluit haar staande te gaan neuken. Tom ziet dat en grijpt op zijn beurt mijn Lin vast en zet die voor zich neer. Tegelijkertijd stoten wij toe, heerlijk palen, lekker erin stoten en dan bijna er weer uit. Nu hebben wij de kans om kutjes vol te spuiten en daar laten we geen gras over groeien.

Hard stotend kijk ik nog even naar mijn Lin en zie dat zij flink genomen wordt door Tom. Ik zie haar geile ogen even naar mij kijken. Beiden genieten wij hiervan. Laten we maar eens heerlijk klaar gaan komen. Ik in Anja, Tom in mijn Lin. Ik ben bloedgeil, gaat niet lang meer duren voel ik. Dit heb ik altijd gewild, en dat hier in een spa… met mijn lief vlak bij me, die ook volop geniet. Beide vrouwen worden door ons flink uitgewoond, we palen er lustig op los. Ik voel mijn zaad nu toch echt, het kan niet lang meer duren.

Het gaat nu gebeuren, ik voel Anja schokken doordat mijn pik zich nog dieper in haar boort en hij nog stijver is geworden. Oh, oh… hm, ik kom klaar, “ik spuit je vol,” zeg ik haar. Ik trek haar helemaal naar mij toe, terwijl ik nog één keer in haar stoot, waarna ik mijn zaad in haar grotje spuit. Doordat ik klaar kom is de maat bij Anja ook vol. Met een kreet komt zij nu ook klaar.

Naast mij zie ik Tom een eindsprint maken in Lin. Hij is nog niet zover. Ik kijk Lin aan, zij geniet volop zie ik aan haar gezicht. Ik krijg een knipoogje van haar, en een handkus. Dan grijpt ze onder water de ballen van Tom en dat is teveel voor hem, het sein dat Tomm mijn Lin vol spuit. Jammerend en stotend pompt hij zijn zaad bij haar naar binnen, wouw! Wat een belevenis zeg.

Langzaam komen wij weer beetje bij. Lin komt naar mij toe en geeft mij een verrukkelijke tongzoen. Als teken dat zij het ook naar haar zin heeft gehad! We gaan met zijn vieren op het terras zitten, nemen nog een drankje en praten over koetjes en kalfjes, alsof er niets gebeurd is. Ik zie in mijn ooghoeken dat Lin en Anja telefoonnummers uitwisselen. Wat was dat lekker zeg!

’s Avonds vertelt Lin mij dat zij door dit spannende avontuur, nog wel keertje met Tom en Anja wil ruilen van partner. Ze vond het een bijzondere ervaring om de pik van een andere man in zich te voelen en dan ook nog eens door die andere man volgespoten te worden. En dan elkaar aankijkend maakt ons extra geil. Wat een verrukkelijke geile meid is mijn Lin!

John Smith

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *