De kennismaking

()

In gedachte verzonken sta ik langs de lijn bij het hockey, te kijken naar de training van mijn man. Het is guur en een harde wind waait over het veld. Mijn sjaal vliegt af, ik draai me om en mijn blik kruist een stralende glimlach en prachtige blauwe ogen. Een “hallo” zonder woorden. Krachtig en diep word ik geraakt door zijn ogen. Ik bevries voor even, maar het moment wordt verstoord door gejuich en een “Lieverd, heb je dat gezien? Ik heb gescoord!” ik draai me om, glimlach en juich naar het team, maar mijn ademhaling en mijn lijf trilt nog even na. Na de training kijk ik rond maar de glimlach is nergens te bekennen, we fietsen naar huis, napratend over de dag. Thuis lijkt alles normaal, in de keuken wordt gekookt. De tv staat aan en iedereen lijkt bezig te zijn.

De mysterieuze man laat me niet los. Ik bedenk dat hij uit de buurt moet komen, maar ik heb hem nog nooit eerder gezien en het voelde zo vertrouwd, herkenbaar, het voelde als thuiskomen. Mijn lijf reageert op de gedachte aan zijn glimlach, ik krijg het warm en ik voel lust opkomen. Mijn hele lijf tintelt, ik kan me niet langer bedwingen en loop naar de badkamer. Ik sluit de deur en laat me gaan, ik wil niets liever dan mezelf aanraken en echt klaarkomen. Ik streel langzaam mijn schaamlippen, en duw heel bewust een vinger naar binnen terwijl ik met mijn andere hand steeds sneller over mijn klitje beweeg. Ik beeld me in dat hij achter me staat en zacht mijn nek kust. Hij spreidt mijn benen en trekt mijn string opzij. Hij duwt mijn rug naar beneden, mijn billen uit elkaar en laat zijn handen over mijn natte lippen glijden, ik kreun als hij zijn vinger bij mij naar binnen duwt. Hij laat zijn pik langzaam tussen mijn billen over mijn kutje glijden. Ik voel hem, hard en opgewonden naar binnen gaan, diep naar binnen en hard, steeds weer. Hij trekt aan mijn haar en legt zijn hand op de mijne, langzaam beweegt hij mijn hand naar mijn klitje en dwingt mij om met mezelf te spelen terwijl hij me stotend van achter neemt. Ik kreun zachtjes en mijn hoofd slaat naar achteren terwijl ik staand voor de spiegel keihard klaarkom. Oh… mm… wat was dat lekker. Ik kijk mezelf aan in de spiegel, daar sta ik voldaan met rode wangen en ondeugende ogen.

Een paar dagen later ontvang ik een uitnodiging op Instagram. Ik zit aan de keukentafel te werken achter mijn laptop. Ik ben nieuwsgierig, zoals altijd, is dit weer zo’n weirdo? Ik zie het verzoek, kijk naar de profielfoto en plots gaat mijn hart sneller kloppen. Heel even stokt mijn ademhaling en vrijwel direct voel ik de warmte tussen mijn benen opkomen. Mijn hele lijf schreeuwt geilheid alleen bij het zien van zijn foto. Ik voel de lust en schuif wat ongemakkelijk heen en weer op mijn stoel. Ik accepteer vol spanning de uitnodiging en niet veel later volgt er een berichtje. – Bedankt voor je lach, ik heb je niet zo goed kunnen zien en je foto is niet heel duidelijk. Dus het duurde even voordat ik je gevonden had. – Zijn bericht tovert een glimlach op mijn gezicht, ik was dus niet de enige die de chemie merkte. Zijn naam is Fedde, dus ik antwoord met “hi Fedde met de mooie lach.” Het gesprek begint luchtig en open, het voelt vertrouwd en veilig. Hij weet de juiste dingen te zeggen en we hebben echt een klik. Hij noemt me al snel bijdehand en ik merk dat ik gevangen word door zijn woorden.

Hij vraagt; “Ben jij wel eens stout?” Ik ben ondertussen heel opgewonden en antwoord snel: “Ik ben heel stout, je moest eens weten.” Oei, wat een stout antwoord. “Geil, vertel mij je meest stoute verhaal alsjeblieft.” Van zijn verzoek krijg ik het nog warmer en schuif mijn rok langzaam omhoog. Snel kijk ik om me heen of er iemand in de buurt is, maar de kust lijkt veilig. Vol lekkere zin pak ik een kussen van de stoel en schuif het tussen mijn benen en ga erop zitten. Oh dat voelt lekker. “Een trio” stuur ik. “Oh lekker, twee mannen tegelijk? Of met twee vrouwen?” Nieuwsgierig? Neen toch? “Dat zou je wel willen weten hè?” stuur ik hem. “Voel je een tinteling tussen je benen, ben je lekker nat?” Ik beweeg langzaam heen en weer over het kussen en voel dat mijn slipje helemaal nat is. Ondertussen begin ik steeds onrustiger te worden en kan ik mijn bewegingen niet bedwingen. De onweerstaanbare behoefte om mijn vinger langzaam tussen mijn lippen te bewegen over mijn klitje. “Ja, heel nat en heel geil”. Oh… wat doe ik nu? “Laat zien hoe nat je kutje is.” De spanning loopt op en ik wil me laten gaan, gewoon alle remmen los, zo lekker vind ik dit. Dus ik loop met mijn rok om mijn middel naar boven. Daar kleed ik me uit en ga naakt op mijn bed liggen. Nu heb ik alle ruimte voor mijn vingers en ik maak een foto van mijn naakte geile lijf met mijn hand tussen mijn benen.

Rustig begin ik te vertellen; “Ik ben op een feestje, het is al laat en ik ben iets vergeten thuis dus mijn beste vriendin biedt me aan om even mee te lopen aangezien we allebei al genoeg drank op hebben. Jij, Fedde bent er ook en biedt aan om mee te lopen, want twee aangeschoten dames kun je natuurlijk niet alleen laten lopen. Onderweg naar mijn huis struikel ik bijna en je vangt me op, kust me zacht op mijn mond, maar ik draai me snel om naar Sofie en begin haar te zoenen, de toon is gezet. Thuis aangekomen zoenen we alle drie en alle handen glijden over mijn lijf, haar lijf en jouw lijf. Natte lippen en pure geilheid giert door ons heen. Kreunend van genot gooit Sofie me op de bank en trekt mijn rok omhoog terwijl ze langzaam haar tong over mijn bovenbeen naar mijn kutje laat glijden. Ik maak je broek los en voel je stijve geilheid in mijn hand, ik maak mijn lippen nat en lik rustig richting je ballen, zuig zachtjes en stop daarna je heerlijke stijve pik in mijn mond terwijl Sofie vol passie mijn poesje likt. Ik wil niets liever dan je nu diep in mij te voelen. Je draait me op mijn knieën en neemt me diep langs achteren terwijl je me strak aankijkt. Mijn handen bewegen rustig over de lippen van Sofie die mij zacht in mijn nek kust, wat een heerlijk geile avond!”

“Oh! Wat lekker… ga door…” zegt Fedde. Ik kreun bij het bewegen van mijn vingers en dit geluid stuur ik aan hem door. Hij stuurt mij een spraakbericht waarin hij kreunt en me beveelt om twee vingers diep naar binnen te duwen. Ik ben zo geil en vraag “Fedde, mag ik komen? Mag ik alsjeblieft komen?” Hij antwoordt niet dadelijk maar drijft woordeloos de spanning op. “Nee, je mag nog niet, pas als ik het zeg!” Spreekt hij me op een dwingende manier toe. De spanning giert door mijn lijf en dan stuurt hij een filmpje van zijn stijve pik terwijl hij ermee speelt. Oh wat is hij lekker, zijn lijf is gespierd en hij is zo stijf, ik kan wel blijven kijken. Ik kan niet van mezelf afblijven. Ik wil zo hard geneukt worden door hem. “Oh Fedde, Fedde, Fedde kreun ik, Fedde alsjeblieft.” Hij antwoordt direct. “Film dat je klaar komt en stuur het naar mij, nu!!” Ik doe wat hij vraagt, en eindelijk mag ik komen. Ik laat me helemaal gaan, ik kreun hard en mijn hele lijf schokt van genot, nat van genot en geilheid. Ik stuur het door terwijl ik bijkom van mijn heerlijke moment. Het duurt even voor hij reageert, maar de woorden “Supergeil en ik ben keihard gekomen” verschijnen op mijn telefoon. Dan hoor ik beneden de deur en kleed me aan. Snel stuur ik een berichtje, “dank je wel voor de leuke kennismaking”…

Eva

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *