Joggen

()

Ik ben Ron, en al jaren een verstokte vrijgezel, ben al wel een paar jaar ouder maar zie er nog goed uit, doe er dan ook wel veel aan om dat zo te houden. Ik drink niet, rook niet en ga een keer of twee per week naar de sportschool. Dan ga ik ook nog wel een paar keer per week hardlopen. Dat vind ik heel erg lekker om te doen, mezelf even helemaal geven totdat ik er bij neerval. Ik denk dat het helpt om er goed uit te zien.

Ik heb een paar jaar geleden een dame ontmoet waar ik nogal eens mee ga lopen. Soms gaan we ook naar de sportschool. Ze is een paar jaar ouder dan ik, maar mag er zeker nog wel zijn. Ze heeft lang bruin haar waar al wel wat grijze haren inzitten. Dat is juist erg mooi om te zien het haar hangt tot op haar schouders en is mooi golvend. Ze heeft heel weinig buik, een paar mooie lange benen. Een paar mooie borsten die niet te groot zijn, ook zeker niet te klein zijn. Ze heeft donkere ogen, ze heeft ook bijna altijd een glimlach rond haar lippen. Toen ik haar voor het eerst ontmoette, wist ik niet wat ik nog met haar zou beleven. Als ik er aan terug denk dan kijk ik met plezier terug. Een mooie tijd en hoop dat deze ook nog heel lang zal blijven duren.

Toen ik haar zag, was ze ook aan het lopen. Ik haalde haar in en liep even met haar mee, ik zag dat ze redelijk moe was. Ik wilde net doorlopen toen ze ineens door haar enkel heen zakte en met een luide schreeuw op de grond viel. Ik stopte meteen en liep naar haar toe, bekeek alleen maar hoe ze er aan toe was en zei tegen haar: “ik zal mijn auto halen, dan breng ik je langs bij een dokter, ik denk dat het beter is dat die er naar kijkt.” Ze keek mij aan met tranen in haar ogen, het deed redelijk pijn had ik in de gaten. Ik liep weg en zei: “niet stiekem weglopen dan ben ik zo terug.” Ik keek haar even glimlachend aan en zag een vrolijke trek rond haar lippen komen. Een poosje later was ik terug en hielp haar in de auto. Ze ging met veel pijn en moeite in de auto zitten en zei: “je bent ook helemaal gek dat je een wildvreemde vrouw in je auto laat plaats nemen.” Ik keek haar aan: “ Ach, als de vrouw zo mooi en sportief is dan heb ik daar helemaal geen moeite mee, maak je daar maar geen zorgen om.”

Ik reed naar haar dokter en onderweg nam ik haar even in mij op. Ze was redelijk bezweet. Ze had haar jasje uit gedaan en zat nu in haar sporthemd waar haar borsten mooi in afstaken. Doordat er wat vocht van haar zweet het shirtje nog wat strakker trok, zag ik ook dat haar tepels een beetje hard waren geworden. Ik concentreerde mij op de weg, anders zou ik met deze mooie dame naast me misschien wel in de sloot belanden en dat was ook niet de bedoeling. Toen we bij haar dokter waren hielp ik haar uit de wagen en liep even met haar mee naar binnen. De dokter bekeek haar enkelgewricht, zag dat er niets ernstig mee was maar dat er een paar spieren waren verrekt. Dat deed momenteel even zeer maar met een week rust kon ze er weer tegenaan. Ik hielp haar naar buiten en bracht haar thuis en ging daarna ook naar huis.

Een week later was ik weer aan het lopen. Toen ik bij mijn auto terugkwam, zag ik haar staan. Ze stond tegen haar auto geleund, droeg een rok die tot op haar knieën kwam. Een blouse die tot net waar haar borsten begonnen openstond. Haar benen waren gestoken in nylons en ze droeg een schoen met een halfhoog hakje. Haar haren zaten lekker los en ze had zich heel licht op gemaakt. Ze komt naar me toe: “Hallo, ik heb me helemaal niet voorgesteld en heb je zomaar laten gaan zonder dat ik je heb kunnen bedanken.”

“Ach, dat is niet zo erg, ik heb het graag gedaan zeker als er zo’n mooie vrouw mee gemoeid is, dan doe ik dat maar wat graag. Ik was allang blij dat het niet zo heel erg was. Hoe gaat het er nu mee? Ben je al weer aan het lopen?” Ik stak mijn hand uit stelde mezelf ook even voor. Ze antwoordde: “ja, ik ben weer langzaam aan het beginnen maar eerst nog maar een beetje rustig aan. Ik heet Anja, en kom zoals je al weet hier uit de buurt ben getrouwd en heb twee kinderen die alle twee al getrouwd zijn. Dus het huis uit, mijn man is ook vaak op reis, die heeft werk over heel Europa en is nogal eens een paar dagen weg.”

Ik keek haar aan en moest nog even op adem komen want ik had mezelf echt te veel gegeven deze keer, en dan ook nog aan het einde van de rit deze heel mooie vrouw. Ja, dat liet mijn adem niet snel tot bedaren komen. We praten nog even en toen zei ze: “ik ga weer naar huis, ik denk dat ik er volgende week weer ben dus als je dan even op mij wilt wachten dan loop ik gewoon met jou mee. Dan ben ik in goede handen.” Ze keek me daarbij met z’n blik aan van als je durft dan mag je me nu nemen. Ik keek haar recht in de mooie donkere ogen aan en zei: “oké, ik ben hier om een uur of negen, dus dan zie ik je wel.”

“Oké, ik zal er zijn.” Ik kreeg een hand van haar, ze draaide zich om en liep naar haar auto. Toen ze instapte, had ik even een inkijk onder haar rok want die sloeg iets omhoog. Ik denk dat ik tot bijna tegen haar kruis aan keek en in mijn broek was er iemand die zich heel even beroerde, ze keek me stralend aan en zwaaide toen ze weg reed, mij een beetje verbijsterd achterlatend. De volgende zaterdagmorgen was ik op tijd aanwezig. Toen ik mijn trainingsbroek aandeed, kwam Anja net aanrijden. Ik deed mijn sportschoenen aan. Anja pakte haar spullen en trok zonder zich ergens om te bekommeren haar broek uit en deed haar trainingspak aan. Ze droeg zoals ik zag een klein slipje ik vermoedde dat het een string was maar dat kon ik net niet zien. Ze deed haar truitje uit en over haar sporthemd deed ze haar jasje aan. De schoenen gingen aan. Ze deed de auto op slot en kwam naar mij toe.

Ik was al begonnen met mijn warming-up. Ze begroette mij en deed mee met de warming-up. Toen we onze spieren goed in vorm hadden gingen wij op weg. De eerste km ging best lekker al had ik het idee dat ik wat te snel liep. Ik dacht: jij wilt met mij mee lopen, dan zal je ook een beetje mijn tempo moeten lopen schatje. Na de eerste kilometer ging het met Anja wat beter, ze kon me iets beter bijhouden. Ik was een klein beetje gezakt in snelheid. We liepen zonder te praten maar wel met ieder zo zijn eigen gedachte. Het rondje wat ik altijd liep was ongeveer een km of zes, die liep ik bijna altijd twee keer. Bij de eerste passage vroeg ik aan Anja: “zie je zitten om er nog een te doen?” Ze keek mij aan en glimlachte en zei: “wat bedoel je met nog een doen?” Daarbij lachte ze een beetje gemeen en keek mij recht aan. Ik was even uit het veld geslagen maar ik hervond me weer snel en antwoordde. “Ik dacht aan een lekkere streling langs je mooie lichaam, dan langzaam je kleding uit doen en verder gaan met mijn tong, maar, eigenlijk bedoel ik om nog een ronde te lopen.”

Ze keek mij aan en glimlachte en zei: “ja dat is goed ik wil nog wel een rondje. Die streling wil ik ook wel al was het nu hier.” Ze keek mij aan en liep verder. Ik was even uit balans maar haalde haar weer snel in. Ging weer naast haar lopen en we liepen zo een hele poos door zonder dat we iets zeiden. Ik was wel heel ergens anders met mijn gedachte dan dat ik altijd was als ik hier lekker aan het lopen was. Toen we weer in de buurt van de auto’s kwamen ging ik een stuk sneller lopen. Ik was op een gegeven moment Anja even kwijt, ze kon mij niet bijhouden. Ik was al even bij de auto en toen zij er aan kwam, ze viel gelijk op de grond neer. Ik zei gelijk: “dat moet je niet doen, even een beetje in beweging blijven anders is dat niet zo goed voor je spieren!”

“Help me maar even overeind, ik ben kapot,” zei ze. Ik stak mijn hand uit en hielp haar overeind. Ze pakte mij beet en we liepen even omarmd een beetje in de rondte. Daarna gingen wij terug richting de auto en Anja gaf me een zoen op mijn wang. Ze keek mij heel indringend aan. Ik zei: “dat was lekker, mm… liever heb ik hem ergens anders.”

“O ja, waar zou jij ze dan willen hebben? Vroeg Anja.

Ik kan wel een paar plaatsen bedenken waar dat erg aangenaam zou zijn. Anja deed een stap in mijn richting en sloeg haar arm rond mijn hals en zei terwijl ze met haar hand mijn lul pakte door mijn broek heen: “hier zeker? Hier ook zeker” en gelijk drukte ze haar mond op die van mij, deed haar lippen iets van elkaar, en haar tong gleed mijn mond in. Ze streelde met haar tong langs die van mij en verkende mijn hele mond, wat een erg aangenaam gevoel was. “Dat is inderdaad de juiste plek. Alle twee dan wel te verstaan,” antwoordde ik toen ze me los liet. “Ik kan me ook wel een hele aangename plek bedenken,” zei Anja. Ze kwam weer wat dichterbij.

Ik drukte mijn lippen op die van haar en liet mijn handen over haar lichaam glijden. Ze bleven op haar billen rusten, die ik langzaam een beetje begon te masseren. Ze liet een lichte zucht horen en draaide iets met haar lichaam zodat ik beter bij haar hele billen kon komen. Langzaam liet ik een hand via haar billen over haar benen naar de voorkant gaan, en ging heel voorzichtig langs haar poesje die ik in zijn geheel niet aanraakte. Ze draaide zich zo dat ik haar kutje wel bijna moest raken. Mijn hand liet ik in haar trainingsbroek glijden en langzaam zakte die naar haar slipje. Toen ik dat aanraakte ging er een rilling door haar heen. Ze opende haar mond waar een diepe grom uit kwam. Ze keek mij aan en zei: “ja, dat is de plek waar ik het liefst nu jou lippen en tong zou willen voelen.”

Ik keek haar aan, draaide mij om en zette haar tegen de auto aan. Langzaam zakte ik door mijn knieën en nam haar broek mee naar beneden. Ik zette mijn mond op haar buik en ging al likkend naar beneden. Ze zette haar benen een stukje verder uit elkaar toen ik in de buurt van haar kutje kwam. Ze legde haar handen op mijn hoofd en drukte hem richting haar kutje, heel verlangend hoorde ik: “O… ho! Ja, lik mij, laat me komen op je heerlijke tong… ja ga door mm…” Ik likte even over haar slipje heen dat inderdaad een tanga was, trok het stukje stof iets opzij en bracht mijn mond op haar poesje, met mijn handen trok ik haar lipjes iets van elkaar en ging met mijn tong haar kutje in. Langzaam likte ik met zorg haar kutlipjes en ging langzaam richting haar klitje. Toen ik die tussen mijn lippen nam, een vinger in haar kutje stak en haar billen een beetje streelde. Toen ik een vinger in haar kontje liet gaan kwam ze luid kreunend klaar: “O! Ja,… dat is het mm… ik kom!” Dat hield lang aan. Al die tijd hield ze mijn hoofd stevig tegen haar poesje aangedrukt. Toen ze de druk wat minder liet worden kwam ik omhoog en gaf haar een stevige zoen, ze beantwoordde die op een zeer passievolle manier.

Haar handen duwde ze mijn trainingsbroek in en ze trok die naar beneden. Ze pakte mijn op knappen staande paal beet en trok hem uit mijn slip. Langzaam begon ze er aan te trekken, ze keek er heel vertederend naar. Ik begon te kreunen en zei: “O! Meisje als je nog even doorgaat dan kom ik klaar in je hand… wat is dit zalig.” Ze keek mij aan en zei: “Nou en? Of wil je ergens anders in klaarkomen?” Ik keek haar aan en zei: “ik wil graag klaarkomen en momenteel maakt het mij niet uit waar. Beslis jij maar hoe je het doet… Ho! Hm…” Ze gaf me een zoen, zakte door haar knieën, nam hem in haar mond en begon me langzaam te pijpen. Haar tong gleed langs mijn lul naar onder en ze nam mijn ballen in haar mond. Ze ging weer likkend omhoog en nam hem weer in haar mond. Ik voelde dat ze een vinger rond mijn kontgaatje liet gaan, ineens drukte ze die helemaal mijn gaatje in. Dat was de zet die ik nodig had ik kwam luid kreunend klaar: “Ja! Anja, ik spuit je mond vol, hier komt mijn zaad mm…”

In vijf of zes harde stralen spoot ik mijn zaad in haar mond. Ze trok iets terug, er liep wat zaad over haar lippen heen en terwijl ze hem nog een beetje aftrok schoot ik nog een straal op haar gezicht. Ze keek mij van onder aan, met z’n geile blik dat ik dacht dat ik nog een keer zou komen. Ze liet mijn lul los en kwam omhoog. Ze pakte mijn hoofd beet en drukte haar lippen op die mij. Ik proefde mijn eigen zaad maar dat was niet voor het eerst en vond dat ook niet erg. Ik trok mij iets terug en likte haar gezicht schoon. Ze keek mij aan en gaf mij een zoen en vroeg: “was dit ongeveer wat je wilde?” Ik keek haar aan en gaf haar een zoen en zei: “dit was zelfs meer dan waar ik aan dacht, ik hoop dat het voor jou ook was wat je er misschien van hoopte?” Ze gaf me ook een zoen en zei met een traan in haar oog: “Dit, was iets wat ik al jaren wil en eigenlijk nooit meer krijg. Jij hebt er voor gezorgd dat een stille droom van mij in vervulling is gegaan. Dank je daarvoor.”

Even wist ik niets te zeggen maar antwoordde toen: “Als je wilt dan wil ik je dromen nog verder en vaker laten uitkomen. Dat hoef je dan alleen maar even te fluisteren en ik probeer elke droom van jou te laten uitkomen. Je bent meer dan de moeite waard om je te verwennen.” Ze keek mij aan en zei, “Oké daar houd ik je aan, nu ga ik naar huis en dan zie ik je volgende week om dezelfde tijd hier dan kunnen we iets meer afspreken.” Ik gaf haar nog een uitgebreide zoen daarna stapten we alle twee in onze eigen auto en gingen ieder onze eigen weg. Met ieder onze eigen gedachten. Dit was de eerste keer dat ik haar zo meemaakte. Momenteel is Anja een vaste vriendin van mij geworden. We hebben zo nu en dan een heerlijke tijd, we gaan samen naar de sportschool en ze komt ook zo nu en dan even bij mij langs. Meestal zien we elkaar op de trimbaan en dat is nog steeds heel erg fijn.

Ronald.

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *