Na de Lock down

()

Na al die tijd voelde het gewoon vreemd om de hal van de bioscoop weer in te lopen. Maar het mocht eindelijk weer! En dus had Ella direct haar scharrel opgetrommeld voor een date. Boeien dat het op een random dinsdagavond was, je moet tegenwoordig pakken wat je pakken kan. En een bioscoopbezoekje was de ideale voorbereiding om daarna naar zijn huis te gaan. Marc was zeker niet de persoon waar ze diepgaande gesprekken mee voerde. De seks echter was fantastisch. En ieder zo zijn kwaliteiten was haar motto altijd. Marc stond haar al op te wachten en na de kaartjes en een gigantische bak popcorn te hebben gescoord gingen ze de roltrap op naar zaal veertien.

Ella had een lekkere luchtige zwijmelfilm opgezocht, want het echte leven was tegenwoordig al dramatisch genoeg. Ze namen plek op de vaste plaatsen die ze hadden gekozen, helemaal op de achterste rij. Het reclameblok was al begonnen en ze waren nog steeds de enigen in de zaal. Pas toen de voorstukjes van andere films werden afgespeeld, kwam er nog een stel binnenlopen. Ze waren zo klef met elkaar dat ze niet eens doorhadden dat Ella en Marc er ook zaten en lopen helemaal door naar een van de voorste rijen. Marc en Ella kijken elkaar even lachend aan om het verliefde stel. Dan begint de film en gaan ze er goed voor zitten.

Als Ella na een paar minuten in de bak popcorn graait, komt ze de hand van Marc tegen. Instinctief glijdt ze met haar vingers over die van hem. Ze pakt zijn hand en brengt hem naar haar mond. Plagerig likt ze met haar tong de popcorn tussen zijn vingers vandaan. Ze voelt de ogen van Marc op haar branden, maar doet net of ze dit niet ziet en blijft stug naar het bioscoopscherm staren. Blijkbaar vond hij het lekker want niet veel later voelt ze zijn vingers opnieuw tegen haar lippen. Ze opent haar mond gehoorzaam en zijn vingers die de popcorn vasthouden glijden een stukje naar binnen. Een volgende portie popcorn volgt al snel en dit keer laat ze zijn vingers nog iets verder naar binnen glijden. Ze beweegt haar hoofd iets heen en weer zodat zijn vingers in en uit haar mond glijden.

Marc houdt het niet meer en leunt naar haar toe om zijn vingers in te wisselen voor zijn mond. Zijn lippen raken die van haar en zijn tong glijdt bij haar naar binnen. Tergend langzaam maken hun tongen opnieuw kennis met elkaar, voordat hij dieper naar binnen glijdt en een diepe tongzoen volgt. Zijn hand reist over haar been via haar zij naar boven, blijft even in haar hals rusten en glijdt dan naar haar borst. Hij weet hoe geil ze wordt als hij aan haar tepels trekt en ze moet dan ook moeite doen stil te blijven als hij haar tepel tussen twee vingers neemt en zachtjes knijpt en trekt.

Haar adem wordt steeds zwaarder. De film is allang vergeten en het enige wat ze wil is hem. Onhandig wipt ze op om haar rok omhoog te sjorren. Met die opklappende stoelen is dat nog een heel gedoe, maar uiteindelijk lukt het haar om hem vrij toegang te geven. Hij glijdt met zijn hand haar slipje binnen en voelt dat ze al behoorlijk aan het soppen is. Met een vinger glijdt hij naar binnen zodat hij nat genoeg is om over haar clit te bewegen. Ella grijpt de leuningen van de bioscoopstoel vast en laat haar hoofd achterover vallen. Hij weet precies hoe hij haar moet bewerken en al snel ligt ze te kronkelen in haar stoel, op haar lip bijtend om haar gekreun te onderdrukken. “Trek je broek naar beneden.” Fluistert ze hijgend in zijn oor. “Ik wil je in me.”

Hij aarzelt geen seconde en merkt dan ook hoe lastig het is om op te wippen in een bioscoopstoel. Als hij genoeg ruimte heeft gecreëerd voor zijn harde lul zakt ze naar beneden om hem in haar mond te nemen. Eerst zijn eikel, dan steeds dieper en dieper. Dan klimt ze op hem, trekt haar slip opzij en laat hem in haar glijden. Even geeft Ella zichzelf de tijd te wennen aan het gevoel. Dan begint ze langzaam met haar heupen heen en weer te bewegen. Ze laat haar tong in zijn mond glijden om zijn gekreun te dempen, maar heeft zelf ook moeite zachtjes te blijven.

Ella klemt haar handen om de stoelleuning voor houvast, maar Marc heeft zijn handen vrij en vindt daarmee haar billen. Hij begint ze langzaam te kneden, maar wordt steeds wilder en gretiger. Zijn vingers graven zich in haar billen, hij knijpt ze, trekt ze uit elkaar, beweegt ze heen en weer terwijl Ella het tempo op begint te voeren. Met een vinger glijdt hij tussen haar billen heen en weer. Dit duwt haar over het randje. Ze heeft amper de tijd om in zijn oor te fluisteren dat ze gaat komen of ze voelt alles in haar onderbuik samentrekken. Marc geeft nog een zetje bij met zijn heupen en enkele tellen later voelt ze hem ook komen. Even blijven ze daar zo op elkaar uithijgen. Dan komt Ella in beweging. “Uhm …ik ga even naar de wc.” Lacht ze. Die film kan ze nu toch wel vergeten.

Karen VC

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *