Tropisch avontuur, het vervolg…

()

Ik kan vandaag niet terug naar Bonaire. Ik ben hier met een boot op een klein eiland aangekomen samen met een groep toeristen. Na de dagtrip heeft men mij hier per ongeluk achtergelaten! Niet dat ik dat vervelend vind! Mijn droom komt hier uit! Ik heb vanmiddag al volop genoten met Vayenne en Kaï, waar ik kennis mee heb gemaakt. Twee lokale, beeldschone jonge meisjes. Vooral met hun bruine lichamen heb ik al kennis gemaakt. Ik heb, terwijl het hier nu donker is geworden, uitgebreid eiwitten naar binnen gewerkt. Hard nodig na het spelen met die twee! We liggen nu met ons drieën in het bed van Vayenne. Kaï aan de ene kant van mij, Vayenne aan de andere. Lepeltje, lepeltje. Kleren heb je in deze warmte niet nodig, dus we liggen heerlijk naakt tegen elkaar aan. Ik lig met mijn pik tegen het kontje van Vayenne aan, terwijl Kaï, achter mij, haar hand om mijn middel heeft geslagen en zo mijn geslacht vasthoudt. Alsof ze hiermee wil zeggen dat is voor morgen. Net voor ik in slaap val zie ik in de deuropening een paar van die jonge meisjes staan. Ze grinniken en fluisteren wat tegen elkaar. Ook al versta ik er totaal niets van, ik weet natuurlijk wel waar ze het over hebben. Zo vallen we met ons drieën in slaap.

’s Ochtens, door het kraaien van een paar hanen hier in het dorpje, word ik al wakker. Het is nog nagenoeg donker. Ik draai mij voorzichtig op mijn rug, meisjes liggen nog heerlijk te slapen, tegen mij aan. Wat een heerlijkheid om hier te zijn! Op de tast gaat mijn hand naar één van de borsten van Kaï. Heerlijk hoe de borsten van zo’n jong ding recht vooruit staan, ondanks dat ze op haar zij ligt. Heel zacht gaat mijn hand via haar schouder over haar borst heen, en zo vinden mijn vingers één van haar tepels. In haar slaap kreunt ze wat als ik die zachtjes aanraak. De tepel richt zich al snel helemaal op en wordt snoeihard onder mijn vingers! Heel zacht, met slechts mijn vingertoppen, draai ik vervolgens wat aan dat tepeltje. Ze begint gelijk met haar kontje te bewegen, maar slaapt nog steeds door. Ik grinnik zo zachtjes mogelijk.

Ik vind dit een super opwindend spelletje! Dus ik ga met dezelfde hand op weg naar haar poesje. Ik voel de haartjes, en ga er wat doorheen. Flink bosje voor zo’n jonge meid! Heerlijk gevoel geeft mij dit. Mijn joystick staat sinds de aanraking van haar borst alweer helemaal stijf, een lekkere kloppende lul, klaar voor actie!

Langzaam wordt Kaï wakker. Ook zij draait zich op haar rug en grijpt met haar hand naar mijn lul en gaat er met rustige bewegingen aan trekken. Ik grijp met mijn hand in één keer haar hele pruim vast. Doordat zij gaat kreunen als ik dit doe weet ik dat zij instemt. We beginnen elkaar te tongzoenen. Lebberend, terwijl ze mijn pik nu wat vaster beetpakt en wat harder aan mijn stijve ligt te trekken, begin ik haar grote lipjes te strelen. Ik laat mijn vingers van boven naar beneden gaan en weer naar terug naar boven toe, telkens opnieuw, heen en weer. Ik voel aan haar hoe lekker zij dit vindt. Haar kutje begint al te lekken. Ondertussen is het al wat lichter geworden.

Vayenne is ook al wakker. Zij ligt naar ons te kijken met haar geile ogen. Ze doet hetzelfde als wat ik bij Kaï doe, eerst zachtjes gaat een hand door de haartjes van haar poesje heen en weer om vervolgens haar lipjes te strelen. Ik zie hoe we met ons drieën hierop geilen, elkaar in de ogen aankijkend, terwijl we doorgaan met spelen. Ik haal nu een vinger door de lipjes van Kaï heen. Vayenne volgt trouw. Na een paar minuten zijn we alle drie behoorlijk op temperatuur. Twee zeiknatte poesjes vlak voor mijn ogen te zien, wind ik mij op en ik zorg dat beide meisjes naast elkaar komen te liggen. Ik zit er op mijn knieën tussenin, op hun heuphoogte. Zo kan ik ze allebei tegelijk verwennen met mijn handen. Beide meisjes hebben mijn lul in hun handen genomen en liggen er aan te trekken. Het geil dat er telkens uit komt smeren ze over mijn eikel en mijn staaf. Hm… Niets lekkerder dan zo geil met elkaar bezig te zijn, ik lik mijn lippen af, terwijl ik naar twee zeer geile meiden zit te kijken, die erom smeken om eindelijk door mij klaar te komen!

Ik druk plotseling in ieder meisje een paar vingers naar binnen, zover als ik kan, snel heen en weer, erin en eruit. Beiden schrikken er even van, maar gaan, zo heet als ze zijn, gewoon door! Terwijl één poes mijn ballen vastpakt, deze stevig kneedt en de andere mijn pik aftrekt, voel ik dat het voor beiden niet lang meer gaat duren. Ik beheers me zoveel mogelijk, ik wil nog niet spuiten. Kaï ligt wat heen en weer te schuiven met haar billen en kreunt het uit van geilheid. Vayenne drukt haar lichaam zo hoog mogelijk op, om mijn vingers tegemoet te komen. Heftig beweegt zij, neukende bewegingen makende met haar lichaam, en komt met een diepe zucht schokkend klaar. Ze ploft terug op bed. Kaï volgt haar een paar seconden later. Beide liggen te schokken en te hijgen. Ik ben nog niet klaargekomen, maar ik ben wel gigantisch op stoom na het zien van dit alles! Vayenne heeft gisteren haar beurt gehad, nu is het aan Kaï!

Nog voordat Kaï het beseft heb ik haar benen gespreid en in één felle stoot, zeiknat als ze is, zit mijn staaf erin tot aan mijn ballen. Fel haal ik mijn pik heen en weer in haar. Ik wil maar één ding. Ik paal haar, rag mijn geval erin en eruit, telkens weer helemaal uit, zodat mijn pik haar kutlipjes telkens opzij moet duwen en vervolgens er weer helemaal in. Heerlijk gevoel op mijn eikel. Ik zal haar mijn zaad geven! Ik voel het naar boven komen, er is maar één weg, naar buiten toe! Geen genade. Nog even en dan… oh… het jeukt in mijn pik, ik voel het, en hoe! De jeuk neemt nu snel toe. “Hoh! Mijn God, daar komt het” roep ik, “Oh! Wat is dit lekker! Ik paal je Kaï, daar komt het, ik spuit je vol, geile slet!” Ik stoot zo hard en zo snel mogelijk in haar, telkens kletsen mijn ballen tegen haar billen aan. Ze voelt mijn geilheid, we kijken elkaar in de ogen aan, ik voel haar lichaam verkrampen. Kreunend komt ze nu voor de tweede keer klaar. Haar kutspieren pulseren zich om mijn lul nu, “oh… oh,” ik voel hoe ik haar vul met mijn geil, en blijf door gaan met in haar te raggen. Zo geil is dit! Straal na straal zaad komt uit mijn lul. En dan is het voorbij. Uitgeput val ik over haar heen.

Naast ons ligt Vayenne. Zij heeft zich liggen verlekkeren aan wat zich vlak voor haar ogen heeft afgespeeld. Vingerend werkt zij zichzelf naar haar volgende hoogtepunt toe. Het lukt haar nog niet helemaal, dus ik richt mij wat op om haar te helpen, trek haar aan beide benen naar mij toe, over het onderlichaam van Kaï heen en zo kan ik haar kutje likken, terwijl zij doorgaat zichzelf te vingeren. Ik zie aan haar bewegingen, het gaat komen! Met een zucht hoor ik dat ook zij klaarkomt.

We hebben een paar minuten nodig om van dit hete spel bij te komen. Ik ga van Kaï af, het geil van ons beiden stroomt langzaam uit haar kutje. Ik streel de borsten van Vayenne die nog met haar benen over Kaï ligt. Glimlachend en verliefd kijkt ze mij aan. Ik kan niet tegen die pikzwarte ogen van deze meisjes. Het maakt mij geil.

Even later als ik buiten kom, staren ogen van een paar jonge meiden verlekkerd naar mijn blanke slappe lul, waar op het puntje van mijn eikel nog een druppeltje geil te zien is.

John Smith

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *