Verslaafd

()

Vluchtig sla ik een handdoek om zodat ik mijn lichaam kan opwarmen. Waarom moet het toch altijd zo koud zijn als je onder de douche vandaan komt? In mijn hoofd probeer ik uit te vogelen over hoeveel dagen de lente begint. Ik staar naar mijn haren, nat en onhandelbaar, en ik prop ze in een tweede handdoek om er vervolgens een toef van te maken op mijn hoofd. Klaar om in mijn joggingpak te schieten, verlaat ik de badkamer.

In de slaapkamer aangekomen scannen mijn ogen de ruimte. Rutger zit nonchalant onderuitgezakt in de stoel die in de hoek van de slaapkamer staat. “Daar deed je lang over,” zegt hij. “Sorry” antwoord ik, “ik wist niet dat je op me aan het wachten was.” Zijn gezicht verandert, zijn mondhoeken veren iets omhoog en zijn ogen gaan op standje ondeugend. Instant schiet er een warme tinteling door mijn lijf en ik neem een afwachtende houding aan. “Ga maar liggen,” zegt hij met een vlakke stem. “Ik ben iets met je van plan.” De warme tinteling schiet verder naar beneden, naar de plek waar mijn benen samenkomen. Met een opgewonden zucht plof ik op bed neer en kijk hem met gespannen ogen aan. “Hier kijk ik al de hele dag naar uit,” zegt hij met een indringende blik in zijn ogen. “Waarnaar?” vraag ik zacht.

Hij lacht, staat op uit de stoel en komt mijn kant op gelopen. “Naar het moment dat ik van je kan proeven,” zegt hij met hese stem. Ik zie pretlichtjes in zijn ogen en ik voel hoe mijn mond steeds droger wordt naarmate ik langer naar hem kijk. Hij is zo verdomd lekker. In een soepele beweging trekt hij zijn shirt over zijn hoofd en ik geniet aanzienlijk van het uitzicht op zijn stevige ontblote borst. Ik leun op mijn ellebogen om hem eens goed te bekijken. Hij sluipt dichter naar me toe, grijpt met zijn handen naar de handdoek die ik om mijn haren heb gewikkeld en haalt hem voorzichtig los. De natte plukken vallen rond mijn gezicht en kriebelen langs mijn nek. Hij drukt zijn neus tegen mijn natte haren en ademt dan diep in. “Hm…, wat ruik je toch lekker.”

De manier waarop hij de nadruk legt op het laatste woord zorgt ervoor dat ik het bloedheet krijg en er ontsnapt een kleine, opgewonden kreun uit mijn keel. Net wanneer ik mijn hand over zijn lijf wil laten gaan, pakt hij hem stevig vast. “Dit is mijn avond, vanaf nu ben je even van mij,” zegt hij. Ik kijk vol spanning toe hoe hij de handdoek, die ik om mijn lijf heb gewikkeld, ook los begint te maken en langzaam open legt. Zacht bijt en blaast hij over mijn tepels, net zolang tot ze vooruit prikken van verlangen. Met een grijns op zijn gezicht kijkt hij naar me op. “Rustig ademhalen, dit is nog maar het begin.”

Ik zucht luid en blijf hem dan even in zijn ogen staren. Die beeldschone blauwe kijkers van hem, ik zou erin kunnen verdrinken als ik niet nu weg kijk. Mijn hart gaat als een bezetene tekeer wanneer hij zijn tong over mijn lijf laat glijden in de richting van mijn onderbuik. Zacht bijt hij in de huid rond mijn navel en dwingt mijn benen dan verder uit elkaar. Opnieuw zakt hij door naar beneden. Het topje van zijn neus kriebelt over mijn huid en zodra hij in de buurt van mijn klit is aangekomen, drukt hij zijn neus ertegen en snuift opnieuw. “Hm…,” gromt hij. “Ik denk dat ik verslaafd aan jou ben.”

Ik slaak een zacht gilletje. Zo één van pure spanning. Ik doe mijn best om mijn benen rustig te laten liggen, maar het liefst zouden ze alle kanten op kronkelen. Ik kick op de gedachten dat ik zijn verslaving zou kunnen zijn. Dan zoent hij me. Daar. Hij drukt zachte kussen tegen mijn hitte. Hij streelt mijn gevoelige huid met het puntje van zijn neus. Het is gekmakend. Wanneer ik hem bijna wil smeken om een stapje verder te gaan voel ik zijn tong warm en nat langs mijn klit glijden. Ontwijkend. Verlangend likt hij over mijn schaamlippen. Steeds verder naar beneden. Ik wil met mijn handen eigenlijk zijn haar grijpen om hem nog dichter tegen me aan te drukken, maar in plaats daarvan grijp ik de natte slierten die zich op mijn hoofd bevinden.

Mijn ademhaling gaat sneller. Ik beef van binnen. Zijn tong voert een soort trage, erotische dans uit langs mijn gevoeligste plek. Na enkele gekmakende minuten is het zo ver. Hij drukt zijn tong tegen mijn klit en begint secuur te zuigen. Mijn handen grijpen naar de handdoek die nog ergens om mijn lijf verfrommeld ligt. Ik begin ongecontroleerd te kreunen en mijn heupen lijken als vanzelf heen en weer te bewegen. Hij zuigt en likt, af en toe blaast hij even in een poging om mijn hitte te bekoelen. Net wanneer ik denk dat hij me niet gekker kan krijgen, drukt hij zijn duim bij me naar binnen. “Shit…,” hijg ik totaal overrompeld. Ik knijp mijn ogen dicht en doe mijn stinkende best om mijn lichaam onder controle te houden.

Zijn duim draait rondjes in mijn binnenste, steeds weer opnieuw langs dat ene verlangende sponzige plekje. Hij weet wat hij doet en hij weet welke werking dit op mij heeft. “Hoor eens even,” zegt hij plagend terwijl hij zijn gezicht omhoog houdt en het geluid van mijn vocht de kamer vult. “Heerlijk dat je zo nat van me wordt.” Fluistert hij. “Het is zo gevoelig,” kreun ik. “Ik ben er bijna.”

Hij laat zijn duim wat wilder draaien, drukt zijn tong weer tegen mijn klit en gaat verder met de wisseling van zuigen en likken. Even dwaal ik met mijn hand richting één van mijn tepels, maar het voelt nog veel te gevoelig na de handeling die hij eerder heeft verricht. Ik krijg het warm van binnen, mijn tenen beginnen te wiebelen, mijn hartslag zit ergens in mijn keel en ik voel hoe mijn ogen wegdraaien. De spieren in mijn diepste, donkerste en meest verlangende plek trekken genadeloos hard samen. Mijn kreten galmen door de slaapkamer, terwijl hij zich terugtrekt en ik ergens op de achtergrond zijn broek op de grond hoor vallen.

Terwijl mijn ogen nog gesloten zijn, mijn binnenste nog pulseert en mijn orgasme wild door me heen raast, pakt hij mijn benen vast en stoot zichzelf bij me naar binnen. Mijn ademhaling stokt van verrast en ik voel de rillingen als elektrische schokken door mijn lijf gaan. Een lage grommende kreun, welt op uit het achterste van zijn keel. Dan drukt hij de duim die eerder in mij zat tegen mijn onderlip. Hij wrijft vochtig langs mijn lip, alsof hij me voorziet van lipgloss. Ik open mijn ogen en kijk in zijn vlammende blik. Als reactie laat ik mijn mond iets open vallen en laat zijn duim toe. Speels begin ik te zuigen. “O schatje, je bent zo geil,” hijgt hij ongecontroleerd. Mijn handen grijpen naar zijn billen en ik begraaf mijn nagels diep in zijn huid op het ritme van zijn stoten. “Fuck. Ja!” schreeuwt hij door de slaapkamer.

Na enkele minuten voel ik hoe zijn lichaam begint te schokken. Zijn hart dreunt bijna uit zijn borstkas en hij komt vloekend klaar. Uitgeput laat hij zich op me vallen en ik geniet van zijn gewicht dat me dieper in het matras dwingt. Met gloeiende ogen kijkt hij me aan, hij brengt zijn duim naar zijn mond en likt hem zorgvuldig af.

“Hm…,” klinkt het. “Ik ben echt verslaafd aan jou.”

LieveV

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *