Camerastandpunt

()

De stilte in huis wordt doorbroken door voetstappen die de trap oplopen. Ik kijk op van mijn telefoonscherm en zie hoe het melkglas in de deur zijn gezicht licht vervormt. Maarten en ik bewonen samen de tweede verdieping in ons studentenhuis. Laten we zeggen dat ik na de kijkavond, waarop de keuze op hem was gevallen, niet meteen ben gaan slapen.

Vanuit ons studentenhuis kijken we uit op een Japanse tuin. We grappen altijd dat daar de inspiratie is opgedaan voor de geplaatste wand tussen onze kamers, want die is zo dun als papier en je kunt een speld in elkaars kamer horen vallen. Helaas is dat dunne wandje niet het enige dat ons scheidt. Ondanks mijn fantasieën, besefte ik al voor zijn verhuizing dat seks met mijn buurman in het studentenhuis weleens gênant kan aflopen en ik woon hier erg fijn met mijn andere drie huisgenoten. Dat principe staat wel onder druk sinds ik hoorde dat mijn andere huisgenoten, die alle drie lid zijn van de atletiekvereniging, deze dagen op trainingskamp zouden zijn. Vanochtend zijn ze vertrokken en nu ben ik alleen met Maarten in huis. Gespannen heb ik naar dat moment toegeleefd. Allerlei scenario’s hebben zich in mijn hoofd afgespeeld. In de meeste daarvan kan ik me niet bedwingen en gaat mijn principe van geen seks met huisgenoten overboord. Maar nu het echt is, ben ik eerder nerveus en afwachtend.

Maarten is in een telefoongesprek verwikkeld in zijn kamer. “Ja, man, ik twijfel gewoon”, hoor ik hem zeggen. “Wat als het misgaat?” Over de luidspreker klinkt terug dat hij zich niet druk moet maken. In mijn hoofd plak ik alvast een geel briefje om hem verhuld naar een probleem te vragen. Wel vraag ik me af waarom hij zo’n telefoongesprek voert, terwijl hij weet dat dat wandje tussen onze kamers niets voorstelt. Dan kijk ik rond en zie dat de schemer ondertussen plaats heeft gemaakt voor het avonddonker en dat ik alleen maar licht van mijn eigen telefoon heb. Normaal gesproken is dit ook mijn wekelijkse sportavond. Hij denkt waarschijnlijk dat ik niet thuis ben. “Joh, kom nou, geloof me nu maar, ze is helemaal jouw type. Hoezo gaat het dan mis? Je houdt toch van grote memmen.” Klinkt het hol door de luidspreker. “Ho, wacht, ze is wel meer dan dat hoor”, reageert Maarten. “Precies, en daarom gaat het niet mis. Die anderen zijn nu toch weg.” Ineens word ik bevangen door de spanning. Het voelt alsof mijn kamer verandert in een sauna, want vanuit het niets word ik warm en zweterig. Ergens in mijn hoofd tolt ook nog de opmerking over mijn borsten. Die zijn inderdaad groter dan gemiddeld.

Noodgedwongen doe ik de rest van de avond geen licht aan en zet mijn telefoon op stil om Maarten in de waan te laten dat ik er niet ben. Tegen elf uur kruip ik zo stil mogelijk in mijn bed. Uit voorzorg tegen mijn eigen lusten draag ik deze keer een pyjama. Toch kan ik het niet laten om met een hand mijn borsten te masseren en met de andere hand onder mijn slipje te voelen wat het teweeg heeft gebracht.

De volgende ochtend lig ik nog in bed als de deur van Maartens kamer openslaat en hij de trap afrent. Ik kijk naar de klok en baal dat ik snel uit bed moet om naar college te gaan. Met een bedroefd gezicht kijk ik naar mijn nachtkastje met daarin mijn trilmaatje, want de opwinding waarmee ik ging slapen is nog steeds aanwezig en ik kan wel wat ontlading gebruiken. De rest van de ochtend is mijn hoofd een zeef. Alles wat met mijn studie te maken heeft, valt er meteen doorheen en wat met Maarten te maken heeft blijft liggen. Ik besluit om mijn toevlucht te nemen tot Google en kom uit bij ‘101 tips om je date in bed te krijgen’. Het wordt tip 37 en zo onbevangen mogelijk nodig ik Maarten via de app uit voor een Netflix avondje.

Tijdens mijn laatste college van de dag komt zijn positieve reactie op mijn uitnodiging binnen. Ik weerhoud mezelf om niet tijdens de pauze naar de wc te rennen om de hand aan mezelf te slaan. Zo snel mogelijk fiets ik aan het einde van de dag naar huis. Ik durf het niet aan om een film te kiezen waarin de twee hoofdrolspelers verwijderd raken van een groep en samen tussen de lakens eindigen. Dat ligt er te dik bovenop, maar er moet wel genoeg seks in voorkomen. Verder wissel ik mijn trui om voor een blouse met een diep decolleté. Op van de spanning kijk ik op de klok. Maarten heeft net geappt dat hij om acht uur thuis is. Het is doodstil in huis. Eindelijk ben ik straks helemaal alleen met hem. Beneden gaat de voordeur open en mijn principe over seks met huisgenoten vlucht definitief naar buiten als Maarten het huis binnenstapt.

Als hij aanklopt en ik de deur open doe, glijdt zijn blik vanaf mijn gezicht wat naar beneden. Beet! Ik bedwing mezelf om hem niet meteen te bespringen. Vanaf de bank zien we dat de twee hoofdrolspelers elkaar zoenen en hun handen onder elkaars kleren verdwijnen. Dan draait de camera weg. “In Nederlandse films blijven ze altijd wat langer hangen hè,” zegt hij. “Ja, smaken verschillen,” lach ik terug. Zijn been schuift naar dat van mij toe. Ik duw mijn been licht tegen dat van hem aan. Op televisie zien we hoe ze wakker worden na een wilde nacht. “Ze zijn al klaar” merkt Maarten op. “Ja, zij wel.” Op dat moment leg ik mijn hand op zijn been en strijk langzaam een stukje richting zijn kruis. Hij steekt zijn hand uit en streelt over mijn wang. Hij beweegt zijn gezicht naar me toe. Zijn lippen komen op kusafstand en ik druk mijn mond op de zijne. Onze tongen dansen om elkaar heen. Eindelijk!

Dit voelt alsof ik een eerste hapje ijs neem dat ik zolang heb afgehouden en nu moet die emmer zo snel mogelijk leeg. Van geilheid spreid ik mijn benen en hij maakt daar dankbaar gebruik van. Hij steekt zijn hand onder mijn blouse en zijn vingers verdwijnen onder mijn slipje waar hij het resultaat van alle opgespaarde opwinding aantreft. Hij lacht tevreden. “Dat kan ik ook,” fluister ik. Ik open één voor één de knoopjes en bevrijd zijn stijve pik uit gevangenschap. Ik sta op en laat hem vanaf de bank uitkijken op mijn billen. “Wil je mijn borsten zien?” vraag ik, terwijl ik mijn hoofd naar hem toedraai. Hij staat op en met elke stap dichterbij lijkt zijn pik nog een stuk te groeien. Totdat hij bij me is en zijn pik zich in mijn onderrug nestelt. Eén voor één maakt hij de knoopjes van mijn blouse los en ook mijn bh valt al snel op de grond. Licht gegrom dringt mijn oren binnen. Zachtjes streelt hij mijn borsten en strijkt met zijn duimen vanaf de bovenkant naar mijn tepels toe. Een zachte kreun verlaat mijn lichaam als hij mijn tepels tussen zijn duim en wijsvinger laat rollen. Op hetzelfde ritme duw ik mijn billen steeds steviger tegen zijn kruis.

“Ik had niet gedacht dat je zo….,” die laatste woorden slikt hij in. Ik draai me om, bijt zachtjes op mijn onderlip en kijk hem ondeugend aan. “Zo, wat? Zo geil, hitsig, wulps?” Ik zie hem nadenken en in lichte paniek raken. Ik vind het wel schattig om te zien. Lachend verlos ik hem uit zijn lijden, “Ga maar verder, we hebben lang genoeg gewacht.” Zijn blik glijdt vanaf mijn gezicht naar beneden en zijn ogen worden groter. Hij drukt zijn lippen tegen mijn borsten en steeds intenser likt en kust hij mij rondom mijn tepels. Zijn handen grijpen mij vast. Ik plaats mijn handen in zijn haren. Al kussend, likkend en zuigend en van borst naar borst wisselend werkt hij naar mijn tepels toe. Die zijn ondertussen zo hard geworden dat zelfs een tripje naar de ijzige kou van de Noordpool dit nog niet teweeg zou brengen. Terwijl zijn mond zich hoorbaar genietend uitleeft op mijn borsten, voel ik zijn handen afdalen tussen mijn benen. Daar laat alle opwinding duidelijk sporen na. Zijn lippen raken mijn tepels en hij begint te zuigen. Kreunend val ik bijna ter aarde waarop we besluiten om het bed op te zoeken.

Tegen elkaar aan liggend op bed, glijd ik met mijn hand over zijn warme pik. Die staat fier overeind. Des te harder ik aan zijn pik trek, des te wilder begint Maarten te bewegen. “Moet ik je even in bedwang houden”, fluister ik hem toe. Ik klem mijn benen tegen zijn torso, met mijn kutje gericht op zijn gezicht, open mijn mond en laat zijn warme vlees over mijn tong glijden. Vol overgave begin ik hem te pijpen. Ik vind het heerlijk om te pijpen en krijg nog een extra shot geilheid als ik merk dat ik mijn benen steeds steviger moet klemmen om hem in bedwang te houden. Met tussenpozen richt Maarten zijn hoofd op en richt het puntje van zijn tong met evenveel passie op mijn klitje. Ik kom overeind en draai me om. Zijn ogen glijden smachtend over mijn hele lichaam van boven naar beneden. Achter mijn billen zoek ik met mijn hand zijn pik op en begeleid hem naar binnen. Doordat ik door en door nat ben, kan hij al meteen heel diep. Alsof we op kabbelend water in een bootje deinen, beweeg ik zacht op en neer en ik gun hem met alle liefde nog een blik op mijn borsten. Door geilheid bevangen richt ik mijn schouders naar achteren en leg mijn beide handen onder mijn borsten. Intussen kijk ik in zijn smachtende ogen. Het geeft zo’n heerlijk geil gevoel om hem helemaal overdonderd te zien staren naar mijn lichaam.

“Tijd om te wisselen”, grijnst hij. Hij begeleidt me op mijn rug en spreidt mijn benen. Hij laat er geen gras over groeien en meteen voel ik zijn pik diep in me. Al kreunend deint mijn lichaam mee op zijn ritmische stoten. Mijn lichaam beweegt steeds wilder op en neer. In zijn ogen schijnt de opwinding door, maar ook het ongeloof dat dit is wat van de avond geworden is. Vastberaden pak ik zijn billen vast en haak mijn benen om de zijne. Het bed piept en kraakt zo hard dat het lijkt alsof het alle zeilen bij moet zetten om niet uit elkaar te vallen. Ik zie de zweetdruppeltjes op zijn voorhoofd toenemen en voel zijn buikspieren zich met iedere stoot opnieuw aanspannen. Maarten geeft alles.

Met een hand glijd ik tussen onze lichamen door naar mijn klitje. Al bij de eerste streling open ik mijn mond in absolute extase en die krijg ik niet meer dicht. We zijn in de laatste fase beland en ik pers mijn billen zo hard mogelijk in het bed, voel hoe de golven in mijn buik steeds sterker worden en bij het ultieme moment schiet mijn lichaam als een raket omhoog. Maarten is overdonderd en houdt me met moeite in bedwang. Door alle opwinding heen zie ik hoe hij ook bijna komt. Hij trekt zich terug en begint zich boven mijn lichaam af te trekken. Ik duw mijn borsten naar elkaar toe. Een duidelijke hint dat hij daar wel mag komen. Hij schuift nog wat naar voren en een paar seconden later voel ik zijn sperma langs mijn tepels glijden.

Na die eindsprint liggen we minutenlang uitgeput naast elkaar. De stilte wordt doorbroken als hij vraagt: “En, wanneer zou nu die camera zijn weggedraaid?”

“Dat ligt aan het genre”, grap ik terug.

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *