Bij het zwembad van ons hotel!

()

Mijn lief en ik zijn beiden hard toe aan twee weken heerlijke vakantie in Spanje! We zijn allebei slank en dertigers. Mijn lieverd heeft alles al geregeld, vliegtuig, hotel, “alles!” zegt ze. “Het blijft een verrassing wat ik daarmee bedoel dat zal je nog wel merken!” Vanochtend met het vliegtuig naar Malaga. We zijn er al vaker geweest, ik heb er veel zin in. Zeker na wat mijn lief tegen mij zei!

Op het vliegveld een bus genomen die ons tot vlakbij ons hotel brengt. “Goed geregeld, mijn meisje”, zeg ik tegen haar en ik geef een dikke kus op haar voorhoofd. Glimlachend kijkt ze met haar blauwe knikkers schuin naar mij omhoog. Haar ogen glinsteren terwijl ze zegt “wacht maar af jij geilaard, één van je dromen komt uit, daar ga ik voor zorgen!” Oei! Ik heb wel meer dromen, maar als ik in haar blauwe knikkers kijk weet ik dat het duidelijk met seks te maken heeft, onze favoriete hobby! Maar wélke wil zij voor mij uit laten komen?

We schrijven ons in aan de balie en pakken daarna een paar handdoeken en ieder een boek mee. Uiteraard ook onze telefoons, we gaan naar het zwembad van het hotel en leggen ons daar neer in de ligstoelen. Heerlijke temperatuur, graadje of 30. Een knappe serveerster stapt op ons af, en vraagt in gebrekkig Engels wat we willen drinken. We bestellen bier en cava. Als ze wegloopt om onze drankjes te halen, kijk ik haar lang na. “Vind je wel lekker hé, zo’n jong ding”, zegt mijn lief. “Ik vind het hier nu al geweldig”, zeg ik haar. Heerlijk uitrusten nu. Die rust valt nog te bezien.

Aan de overkant van het zwembad, recht tegenover ons, gaat een knappe jonge vrouw in een ligstoel liggen. Ik schat haar jaar of vijfentwintig, hooguit. Een beauty om te zien! Kwijl loopt bijna uit mijn bek. En het wordt nog mooier. Terwijl ze in de ligstoel gaat liggen, en zich ontdoet van wat kledingstukken, gaat ze heerlijk topless liggen! Prachtige borsten, behoorlijk groot! Ook op mijn lief maakt ze indruk merk ik. Na dit enkele minuten te hebben aangezien gaat ook zij topless. Daar maak je mij geil mee, dat verzeker ik jullie!

Gezellig een boek lezen zit er voor mij niet meer in, ik wil kijken, kijken naar mijn vrouw en wat die vrouw aan de overkant gaat doen. Zit zij nu in haar boek te lezen, of vergis ik mij en zit ze mij aan te kijken door haar zonnebril. Even testen… Mijn penis in mijn zwembroek ligt niet zo fijn door het zien van blote borsten en ik leg hem wat rechter, zodat hij nu wat meer vrijheid heeft. Reactie van de overkant blijft niet uit. De dame verschuift wat onrustig in haar stoel, terwijl ze nu duidelijk naar mij kijkt. Hm, dit kan leuk worden denk ik bij mezelf!

Ik strijk mijn hand over mijn geval, en zij doet haar zwembroekje aan de binnenkant van haar dijen wat opzij, zo heb ik volledige inkijk. Wouw! Een heerlijk kaal kutje zie ik! Dat laat ik niet op mij zitten en wrijf nu met mijn hand over mijn paal heen die nu geheel stijf staat door het kijken naar haar kutje. Ik schrik ervan als mijn vrouw plotseling mijn werk overneemt en blijft wrijven over mijn paal. Ze heeft alles gevolgd blijkbaar. “Dit spelletje maakt mij ook geil, schat” zegt zij. “Oh… ga vooral door met waar je mee bezig bent lieverd”, vertel ik en laat haar haar gang gaan. De vrouw aan de overkant strijkt nu met paar vingers over haar kutje. Mijn vrouw ziet dit, stopt vervolgens haar hand in mijn zwembroek en pakt mijn lul vast.

Als reactie daarop gaat de vrouw op haar beurt zichzelf zitten vingeren! Mijn vrouw die mijn pik toch al vast heeft begint er nu aan te sjorren. Dat kan ik haar wel toevertrouwen, geen enkele vrouw kan mij zo lekker afsjorren als zij. Ik ga er voor liggen, armen achter mijn hoofd, kijkend naar de overkant en kijkend hoe mijn lief mij sjort in mijn zwembroek. Ik besef plotseling dat we in een zwembad zitten, met allemaal mensen om ons heen! Ik kijk om me heen en zie een meiske, niet ouder dan twintig, geïnteresseerd onze richting uitkijken. Nou meisje, kijk gerust. Ik vind dit spel super geil en wat mij betreft gaan we nog even zo door!

Mijn vrouw zit ondertussen met één hand aan een tepel van zichzelf te trekken en te draaien terwijl ze met haar andere hand met mijn eikel bezig is. Een natte plek in mijn zwembroek is het gevolg van haar daden. We kijken elkaar even geil aan en daarna weer naar de overkant. De vrouw zit zich nu echt ongegeneerd klaar te vingeren, in flink tempo, in het zicht van ons én van het jonge ding.

Mijn lief sjort, met haar hand nog steeds in mijn zwembroek, nu flink aan mijn paal, haalt de voorhuid telkens lekker op en neer! Het meisje dat naar ons zit te kijken zit nu rechtop en wil het vervolg van ons spel wel zien dat is duidelijk! Ook bij haar zie ik in haar bikinibroekje een donker plekje ontstaan. Ook zij houdt het niet droog! Ze wrijft vervolgens met één hand over haar broekje heen, op de hoogte van haar clitoris. De vrouw zit nu op toptempo haar vingers over haar clitje te halen. Mijn lief kan niet nog harder aan mijn paal sjorren dan zij nu al doet. Het jeukt bij mij, en dat gevoel wordt steeds heftiger! Er moet zo een einde aan gaan komen, ik voel het!

Ik zie het lichaam van de vrouw van pure geilheid, terwijl ze ons blijft aankijken, kromtrekken en schokken. Op afstand hoor ik haar kreunen. Ik voel mijn pik steeds harder jeuken, “oh, ja! Ga door, ik ga zo klaarkomen! Ho, ho! Ja! Het jeukt zo, sjor me nog wat harder af lieverd, ik wil klaar komen!!” Vervolgens kom ik door het nodige sjorren aan mijn staaf en door het zien van het klaarkomen van die dame aan de overkant met flink gehijg klaar. Ik spuit mijn geil in mijn zwembroek, straal na straal!! Het loopt langzaam langs de binnenkant van mijn dijen naar buiten, op de handdoek. Mijn lief kijkt glimlachend schuin omhoog naar mij. “Is het lekker, schat?” Ik probeer wat te zeggen, maar meer dan wat gemompel is het niet. Ik moet eerst even bijkomen.

Ik kijk de richting uit van het jonge ding. Zij is gestopt met zichzelf te vingeren aan de buitenkant van haar broekje. Ik zie aan haar gezicht dat er wel wat gebeurd is, ze heeft een rood hoofd. Als ze opstaat en vlug het water in duikt, zie ik nog nét één grote natte plek tussen haar benen dat zegt mij genoeg! Ik kijk naar mijn lief, trek haar tegen mij aan, en geef nog eens een dikke kus op haar voorhoofd. “Zullen we vanavond naar het strand gaan, dan kun jij mij ook eens goed verwennen”, zegt ze! “Daar kun je op rekenen,” vertel ik haar. “Graag, ik ben tenslotte nog niet klaargekomen, ook al was dit wel héél geil!” Fluistert mijn lief. “Én je hebt ook nog je wens die ik uit wil laten komen in deze vakantie”, zegt mijn schat. Wij duiken ook het water in, zo vallen de natte plekken in onze broekjes niet meer zo op, en kan ik mijn geil wat uitspoelen in het water.

Het is al ver in de middag, dus we besluiten in een tapas restaurant wat te gaan eten en drinken. Het eten is er heerlijk, we drinken er nog wat meer bij, en eten er ook nog een extra tapas bij. Het wordt steeds gezelliger tussen ons en ik voel de spanning tussen ons stijgen. Onder de tafel, heeft zij een schoen uitgetrokken en voel ik opeens tussen mijn benen een voet die zich zachtjes recht op mijn zaakje doorzet. Geil kijkt ze mij aan met een big smile erbij. “Ga je mee, naar het strand?” vraagt ze verleidelijk. Op zoiets kun je toch geen nee zeggen! Ik sta op en reken af, zo snel als ik kan. Ik pak haar hand en sleur haar bijna uit haar stoel, schaterlachend laat zij dit toe.

Ondertussen is het al gaan schemeren, Spanjaarden zijn bijna allemaal al van het strand af, richting restaurantjes of naar huis. Hand in hand lopen wij steeds verder, naar een afgelegen plek.

Wordt vervolgd

John Smith

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *