Gentlemen.

()

De zon scheen door een kier recht in mijn gezicht, ik rekte mezelf uit en gooide de dekens van me af. Hm… heerlijk! Het briesje speelde met mijn blote lichaam, het was al dagen zomers heet en ik besloot gisteravond om maar is lekker in mijn blootje te slapen. Mijn vingers gleden over mijn borsten en het briesje had een erotisch effect op mijn tepels, die stonden al fier overeind. Mijn hand gleed verder richting mijn navel waar een kleine piercing mijn buik sierde, verder naar beneden kwam ik mijn getrimd kutje tegen dat dadelijk reageerde. Mijn vingers gleden over mijn lipjes. Ik kreunde. Heerlijk was dit. Mijn vinger gleed zonder moeite naar binnen, en het voelde daar al lekker vochtig aan. Ik opende mijn ogen en keek in de spiegel recht tegenover mijn bed, ik spreidde mijn benen, mijn lipjes openden zich vanzelf als een roos waarvan de bloem op de eerste zon van de dag reageert. Het vocht glinsterde in het ochtendlicht, al kijkend in de spiegel ging er een tweede en derde vinger naar binnen. Ik nam één tepel tussen twee vingers en kneep erin. Heerlijk! Erg erotisch om mezelf te zien bevredigen. Het spiegelbeeld versterkte het warme gevoel, ik kwam licht schokkend en kreunend klaar.

Beetje brut werd ik terug op de wereld gezet, plots ging er een autodeur open, ik kneep hard in de remmen, week uit en kon het niet meer verhelpen en kwam ten val. Versuft zat ik op de grond, kleding vuil en een geschaafde knie was de balans. De man was dadelijk gestopt en galant uitgestapt. Hij verontschuldigde zich uitgebreid en zei dat hij verblind was door de ochtendzon. Ondanks zijn voorkomend gedrag wilde ik de man afsnauwen en keek op. Hij leek begin dertig, bruin haar en ogen, stevig gebouwd en iets groter dan ik. Ik bewonderde een, goed uitziende gentlemen zoals we wel eens op de set van een Bond-film tegen komen. Daardoor verstomden mijn woorden. “Het spijt me zo enorm” zei hij nogmaals. Hij knielde bij mij neer en kon recht in mijn kruis kijken waar hij mijn lingerie met bloemetjesmotief kon aanschouwen. Maar, hij keek mij recht in mijn ogen en ik zag en glinstering in zijn ogen. Hij bloosde en stond weer recht. “Als u wilt kan ik de wonden verschonen en eventueel de kleding uitwassen bij mij thuis,” bood hij vriendelijk aan.

Het voorstel om de wonden te verzorgen was aanlokkelijk maar mijn kleding uitwassen… dat moest ik nog eens overdenken. Hij pakte mijn hand vast, trok mij recht, maar een pijnscheut trok door mijn knie. Ik zakte terug in elkaar, hij kon me nog net recht houden, zodat ik niet lomp neerplofte maar mijn knie trof zijn kruis. Voelde ik daar een lichte erectie? “Oef, kreunde hij. “Sorry, ik wilde er geen gelijkspel van maken,” verontschuldigde ik mij ontredderd. “Geen probleem” antwoordde hij terwijl hij zichzelf net kon tegenhouden om zelf zijn zaakje te fatsoeneren in mijn bijzijn. “Kom laten we maar even naar binnen gaan,” zei hij. Hij opende de deur en zette mij zacht en bezorgd in de zetel. “Wilt u wat drinken?” En zonder mijn antwoord af te wachten liep hij naar de keuken. “Wilt u wat witte wijn?” riep hij vanuit de keuken. “Ja, is goed!”

Een beetje hersteld van het voorval nam hij plaats in de zetel en overhandigde hij het glas. “Ik zal me even voorstellen, Roger is mijn naam”. “Melissa”, voegde ik bij aan. Hij reikte naar het EHBO-kistje en ging op zijn knieën voor mij zitten. Hij bleef enkele seconden roerloos zitten en ik wist waar hij naar aan het kijken was. Ik besloot om hem verder te plagen en opende mijn benen nog iets meer. Zijn ogen werden nog groter en ik zag dat zijn broek nog strakker kwam te zitten. “Zo beter” hij schrok en bloosde “excuseer” zei hij.

Hij pakte wat watten en ISO Betadine en depte de wonden proper, ik besloot verder te gaan met het plagen, ik kreunde licht, telkens wanneer hij mijn knie aanraakte, dit had het gewenste effect, hij pakte nieuwe watten en begon zacht met de watten de binnenkant van mijn dijen te strelen. “Hm… ja,” kreunde ik weer. We keken elkaar aan en kwamen elkaar tegemoet met een innige tongzoen. Alle pijn vervloog in één lange tongzoen, ik voelde zijn hand van mijn schouders richting mijn borsten gaan, hij ontdekte mijn ondertussen stijve tepels en kreunde goedkeurend. Zelf legde ik mijn hand op zijn kruis en voelde een massieve penis in zijn knellende broek. Ik begon door zijn broek te strelen. “Hm… lekker” kreunde hij.

Mijn jurkje gleed langs mijn lichaam op de grond, en mijn beha volgde. De tongzoen stopte en hij ging mijn tepels ontdekken van de éne naar de andere tepel, zuigen en bijten in een steeds wisselend tempo. Hij ging door zijn knieën, ontdekte mijn navelpiercing en begon erop te sabbelen. Elektrische vonken schoten naar mijn kutje, zijn tong trok een spoor naar de rand van mijn slipje en hij snoof mijn geur op. “Je bent echt een geil meisje” zei hij en streelde met twee vingers mijn kutje door de stof van mijn slipje. “Oh ja… ja, ga door, lik me.” Stilaan werd mijn kutje natter en natter en mijn slipje was al doorweekt. Het plagen ging door, hij stopte met strelen en gaf kusjes in de binnenkant van mijn dijen waardoor de sensatie nog hoger opliep. Langzaam stroopte hij het slipje naar beneden en zag hij mijn netjes getrimd kutje.

Weer snoof hij mijn geur op “je bent al goed nat geile meid” zei hij. “Lik me, nu… ik smeek je.” Weer begon hij met kusjes op mijn dijen en gaf daarna mijn klitje een kort likje. Ik slaakte een kreet van genot “Ho, oh ja, lik me.” Weer een kort likje en weer slaakte ik een kreetje. Hij kon zich niet inhouden en plantte zijn gezicht in mijn nat kutje en begon gretig te likken. Ik kreunde en steunde met twéé handen op zijn hoofd, woelde in zijn haar en trok zijn hoofd nog dichter in mijn kutje. Zijn tong ging over mijn klitje, lipjes en dan zette hij zijn duim op mijn sterretje dat bevochtigd werd door mijn eigen geil. Hij duwde door. “Ho… oh… ja!” kreunde ik. Het was voor mij een nieuwe sensatie en het gaf een geweldig gevoel. Zelf greep ik mijn beide tepels en draaide rondjes met mijn vingers.

Het kwam, uit de diepte, het borrelde omhoog, de duim in mijn sterretje de tong die over mijn klitje flitste en de elektrische impulsen van het knijpen in mijn tepels bezorgde mij één enorm orgasme. Schokkend kermend en kreunend beleefde ik één van mijn sensueelste orgasmes ooit.

Uiteindelijk zakte ik weg in de zetel waar ik nog lag bij te komen.

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *