Door zijn ogen 1.3

()

Heel langzaam voelde ik mijn bewustzijn weer in mijn lichaam terugkeren en werd geleidelijk meer wakker. Mijn ogen waren nog steeds gesloten. Ik kon alleen de zachtheid van de lakens om me heen voelen, de hitte die ze hadden opgenomen van mijn lichaam tijdens de nacht. Ik forceerde mijn ogen dicht te blijven, omdat ik nog even in een sluimer tussen de wakkere wereld en de slaap wilde blijven en de slaap zo lang mogelijk wilde rekken. Ik voelde me hier heerlijk. Kon ik hier maar wonen.

Toch voelde er iets niet hetzelfde. Nee, het voelde echt anders. Ik kon er mijn vinger niet op leggen. Maar gelijk daarna voelde ik iets hards en omvangrijks tussen mijn benen. Het voelde bekend en onbekend tegelijkertijd. Ik tilde de lakens op en was stomverbaasd over wat ik te zien kreeg: ik keek naar mijn eigen stijve penis. En dat was onmogelijk, want toen ik ging slapen, en mijn hele leven daarvoor, was ik een vrouw geweest.

Snel realiseerde ik me dat ik nog aan het dromen was en ik verwachtte dat de droom snel vervloog en ik weer in mijn oude lichaam terugkeerde. Maar dit gebeurde niet, en ik bleef in deze levendige droom, levendiger dan ik ooit had meegemaakt. Heel langzaam maakte paniek van me meester. Het was niet alleen mijn penis, nee, ook mijn handen waren niet dezelfde, mijn armen, de rest van mijn lichaam was onbekend. Het lichaam correspondeerde perfect met mijn penis, die niet meer zo stijf was als voorheen. “Wat de fuck?!”, schreeuwde ik uit en schrok toen misschien nog wel harder van het diepe, mannelijke stemgeluid dat uit mijn mond kwam.

Ik sprong uit het bed en keek de kamer rond. Het was dezelfde kamer, maar dan op een heel andere manier ingericht. Er speelde zich een enorm conflict tussen mijn lichaam en geest af, aangezien de ene perfect bij de omgeving paste en het andere er niet meer van kon verschillen. Het volgende moment vulde de ruimte zich met het gekraak van een deur die werd geopend. “Goedemorgen, lieve schat”, zei een prachtige blonde vrouw tegen me terwijl ze naar me toe liep. Ik sprong in een hoek van de kamer. Ik kende deze vrouw niet. Ik had haar nog nooit gezien. Mijn reactie bracht haar in verwarring en ze liep naar me toe. Ik hield mijn handen in een defensieve houding omhoog, alsof ik mezelf wilde beschermen van haar aanwezigheid. “Wat is er aan de hand, Will?”, vroeg ze me verbaasd.

Will? Ik heet Andrea, dacht ik, en het begon me te duizelen. Ik werd er zo draaierig van dat het me zwart voor de ogen werd. Ik viel flauw. Een tijdje later kwam ik weer bij en zag de ongeruste blik van de vrouw boven me hangen. Op de één of andere manier werd ik er rustig van en ik besloot me op dat gevoel te richten in plaats van op de verwarring. “Gaat het? Wat is er gebeurd?”, vroeg ze terwijl ze me weer het bed in hielp. Toen ik weer lag, besloot ik me te focussen op mijn ademhaling en niets te zeggen. “Ik haal een glaasje water voor je.”

Terwijl ik daar lag, probeerde ik te begrijpen waarom het me maar niet lukte wakker te worden. Toen ontdekte ik een kleine spiegel op de muur aan de andere kant van de kamer en ik haastte me er naartoe. Ik keek naar mezelf in de spiegel. Het gezicht van een man staarde terug. Ik begon langzaam wat bekende trekken te ontdekken en toen keek ik mijn spiegelbeeld recht in de ogen aan. Ik leek te kijken naar een mannelijke versie van mezelf. Ik kon niet verklaren wat er aan de hand was. Toen ging de deur weer open en kwam de vrouw terug met een glas water in haar hand. Duidelijk rustiger dan daarvoor pakte ik het glas aan en nam een slok. “Ga maar weer in bed liggen voordat je weer flauwvalt”, drong ze aan en ik deed wat me was opgedragen.

Ze had een fijne energie en het leek me duidelijk dat ze een relatie had met de persoon in wiens lichaam ik me bevond. Deze ‘ik’ had een relatie met haar. “Claire…” De naam leek opeens uit het niets in me op te komen. “Ja, Will”, fluisterde ze terwijl ze liefdevol mijn wang streelde. Het lichaam reageerde gelijk op haar aanraking; ik voelde de hartslag versnellen, de huid warmer worden en het bloed naar de penis stromen. Op dat moment was alle paniek verdwenen. Ik dacht er niet meer aan en ging helemaal op in haar aanwezige energie.

Haar geur was zacht als die van een delicate bloem. Ik sloot mijn ogen om de geur nog meer in me op te nemen en terwijl ik diep inademde door mijn neus, gaf ze me zachte kusjes op mijn mond. Op dat moment verdwenen al mijn zorgen en was het enige wat ik nog wist dat de vrouw die me kuste me met liefde en warmte vervulde. Ik begon actiever mee te doen en vond haar lippen met mijn mond, en later haar tong. Het bloed stroomde naar beneden en ik voelde mijn penis met de seconde groeien. Ik realiseerde me dat ik bijna in een optimale staat van opwinding was. De gevoelens waren bekend, maar de sensaties leken veel sneller te komen.

Teder liet ik mijn handen langs de zachte huid van haar arm gaan, om alles in me op te nemen. Ik moest even stoppen om een hap lucht te nemen, want ik voelde haar hand steeds lager naar mijn ondertussen keiharde pik glijden. Hij was aanzienlijk in omvang gegroeid. Ik voelde mijn hart er in kloppen. Ze schoof steeds lager en kreunde zachtjes terwijl ze het aanraakte. Het was duidelijk dat ze er dol op was. Golven van opwinding gingen door mijn lichaam toen ze de huid over het hard geworden vlees schoof. Ze stopte met kussen en keek me aan met een ondeugende blik in haar ogen voordat ze met haar hoofd naar beneden dook. Ik wist wat er ging gebeuren, maar ik had nog steeds geen idee wat ik zou gaan ervaren.

Ze zoende mijn buik steeds meer naar beneden, wat zo gevoelig was als ik me herinnerde. Ze bleef me kussen in de gevoelige regio rondom. Het was allemaal zo liefdevol. Toen ging ze verder met de penis zelf. Eerst waren er weer die zachte kusjes, toen liet ze langzaam ook haar tong meedoen het warme vlees te strelen. De manier waarop deze over de huid gleed was ongelooflijk en ik voelde de energie in mijn lichaam toenemen. Ze begon haar tong steeds meer te gebruiken en liet de top af en toe langs de natte, gladde binnenkant van haar lippen glijden. Zacht, warm en nat – de perfecte compositie voor het gevoelige orgaan dat ik nu bezat. Het was duidelijk de meerwaarde van het mannelijke lichaam waar ik me in bevond. En waar ik me met iedere seconde meer thuis in voelde. Ze ging al snel over in een perfect ritme; iedere keer liet ze een golf van genot helemaal uitvloeien tot ze weer aan een nieuwe begon. Iedere keer steeds intenser dan die ervoor.

Zacht kietelde ze de onderkant van mijn ballen. Ze wist waarschijnlijk precies wat ze moest doen en het gevoel was geweldig. Het was als een dopamine stoot, nooit eerder op die manier ervaren. Het gevoel kwam zo plotseling. Het kostte me veel moeite om mijn gedachten er bij te houden. Het enige wat ik me nog kon bedenken is: meer, meer! Het voelde alsof mijn clitoris een paar maten was gegroeid en er op werd gesabbeld en aan werd gezogen. Ik keek naar beneden en was vol ontzag over het beeld dat ik waarnam. Ze had haar ogen gesloten en was erg geconcentreerd bezig, maar ik kon duidelijk zien dat ze er zelf ook van genoot. Dat stelde me gerust. Ik had zelf meer dan eens minder genoten van de fellatio daad.

De manier waarop ze het deed was sexy, maar ook liefdevol tegelijkertijd. Ik raakte vol van waardering en dankbaarheid en wist even niet meer wie ik was. Ik was geen vrouw en geen man. Alsof ze mijn lichaam aanvoelde, begon ze het sensationele ritme te versnellen. De bewegingen waren glad en bijna geolied door het speeksel van haar mond. Het hart begon sneller en sneller te kloppen. De ballen verstijfden. “Ik denk dat…, oh God, ik ga komen!”

Ik bereidde me voor op de climax, maar toen stopte ze en keek me aan met wilde ogen. Het gevoel leek even weg te ebben, gelijk wist ik dat zij de controle had over mijn orgasme. Ik kon het wel waarderen en wachtte op het moment dat ze weer verder zou gaan. Toen ze dat deed, voelde ik dat er deze keer niets in werd gehouden. Plotseling leek het alsof er binnen in me een uitbarsting plaatsvond. Ik was nog steeds in haar mond en voelde hoe deze werd gevuld met warme substantie. Het voelde als thuiskomen. Direct voelde ik me op mijn gemak in het mannelijke lichaam waarin ik me bevond en ik besloot deze ervaring ten volle te ontdekken terwijl ik er tegelijkertijd achter zou komen hoe uit deze heldere droom te ontwaken.

Wordt vervolgd.

Dorien Vercammen

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Door zijn ogen 1.3”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *