Eerste ervaring

()

We lopen samen het café uit, Amanda en ik. “Karen”, vraagt ze mij, “wat vond je ervan?” Ik weet dat ze de avond in De Glazen Pot bedoelt. Ik besluit om volstrekt eerlijk te zijn en zeg haar dat het me nogal tegen is gevallen. “Wat vond je dan niet zo leuk?”, is haar logische vervolgvraag. “Ik vond iedereen zo opdringerig, alsof ze mij moesten hebben”. Ineens begint Amanda hardop te lachen. “Ja, wat dacht jij dan? Dat had ik je meteen wel kunnen vertellen. Je bent nieuw joh. Dus de meiden zien in jou iemand die ze nog niet hebben gehad, ha ha ha”.

Een beetje beschaamd kijk ik naar de grond. Misschien is het ook wel een beetje dom van mij. Ik had beter eerst via Tinder met iemand kunnen afspreken, in plaats van plompverloren een lesbische bar binnen te stappen. Gebrek aan ervaring, of gewoon niet goed nagedacht. Ik had er beter aan gedaan om Amanda om raad te vragen. Zij is al veel langer uit de kast dan ik. Ik ken haar al jaren, maar ik ben in die tijd steeds met mannen geweest. Ook seks mee gehad. Maar ik ben toch iedere keer dat speciale gevoel blijven missen. De herinnering dat de seks soms wel oké is, maar dat ik daarna niet het gevoel heb ervaren bij die man te willen horen. Leeg en zowel letterlijk als figuurlijk onbevredigend. “Ik ben blij dat jij er ook was”, zeg ik mijn vriendin, “anders had ik me zo verloren gevoeld.” Amanda kijkt mij nadenkend aan en vraagt: “kom je nog mee naar mijn huis om wat te drinken en bij te praten?”

Drie kwartier later zitten we samen op de bank van een glas witte wijn te genieten. Amanda heeft het felle licht gedempt en heeft muziek opgezet. Christine and the Queens klinkt zacht uit de speakers. Ik moet toegeven, het blijft heerlijke muziek. Dan worden ook nog de kaarsjes op de salontafel aangestoken. Als ik niet beter wist, zou ik van een romantische, dan wel erotische setting kunnen spreken. Maar wij hebben elkaar al weken niet meer gesproken. In de Glazen Pot was het de eerste keer dat we elkaar weer zagen. In de tussentijd heb ik het mijn ouders en mijn broertje en zusje verteld dat ik anders ben dan zij. Dat het afgelopen is met de mannen.

“Wat heb ik lang aangemodderd”, vertel ik Amanda, “nu ben ik eenentwintig en nu pas ben ik er zeker van dat ik echt op vrouwen val”. Ze kijkt me met zachte, begrijpende ogen aan, als ze zegt: “ach joh, er zijn vrouwen die er nog veel en veel later achter komen”. En zo drinken en praten we door tot daar de ‘vraag der vragen’ komt: “maakt het iets uit voor onze vriendschap Karen?” Ik schrik er eerst een beetje van. We hebben het in het café zo gezellig met elkaar gehad. Amanda begrijpt mij ook zo goed. Een eerlijk is eerlijk, ze is in haar sportkleding heel anders dan ik. Maar mooi is ze zeker met haar samengebonden paardenstaart van donkerbruin haar. Wat een verschil met mij. Mijn jurkjes, hakken, lingerie. Dat vrouwelijke, het heeft altijd zo bij mij gepast en heeft de mannen zo aangetrokken. Of moet ik me nu anders gaan kleden, nu ik openlijk een “lesbo” ben?

“Om heel eerlijk te zijn”, gaat Amanda verder, “voor mij maakt het namelijk wel wat uit. Ik heb jou altijd als vriendin gezien, maar ik heb al die tijd ook mijn gevoel voor jou onderdrukt. Want ik heb steeds willen zeggen hoe graag ik je mag en hoe aantrekkelijk ik je vind. Maar ja, dan ging jij weer met een jongen op stap. Steeds weer was er een moment waarop ik je wilde zeggen wat ik voelde, maar telkens werd ik met de neus op de feiten gedrukt”. Het doet me ineens beseffen dat ik niet de enige ben die het moeilijk met gevoelens heeft gehad.

“Kom maar hier”, zeg ik spontaan. Ik doe een arm opzij, Amanda schuift op de bank naar mij toe en even later zit ze tegen mij aan. Met mijn arm om haar schouders. Alsof het zo moet zijn, is de muziek gestopt en valt er een diepe stilte in de kamer. Ik hoor alleen onze fluisterstille ademhaling. Ik voel de warmte van haar lichaam en ruik de geur van haar haren. Alle woorden dalen in. In mijn hoofd maak ik er een plaatje van, alsof ik van buiten naar binnen kijk. Daar zit ik dan op de bank. In mijn jurkje, mijn lingerie, mijn blonde haren. En in mijn armen de vriendin die ik al zo lang ken, maar mij nu dingen laat ervaren die ik nog niet ken. Ze hangt tegen mij aan en laat een hand over mijn zomerjurk glijden.

In diepe rust laat ik de aanrakingen op mij inwerken. Haar hand is zo intens zacht, zoals die over mijn lichaam schuift. Omdat ik me erop concentreren wil, sluit ik mijn ogen. Er ontstaat in mijn brein een wens om dit te laten gebeuren. Het maakt me vrij om niets tegen te houden en mij over te geven aan het moment. Het maakt me zo ontspannen en week. Zeker nu haar hand richting mijn borsten gaat. Dat vind ik altijd al fijn, maar nu ik hier zo in alle rust bij de aanrakingen stil kan staan, is het net een sessie bewustwordingstherapie. De kneepjes in mijn borsten zijn zo speciaal. De vingertoppen die door de dunne stof heen mijn lust aanwakkeren, ze geven mij een zinderende sensatie in mijn onderlichaam. Het begint daar te broeien als de vingers rondjes rond en tegen mijn tepels draaien.

“Zal ik doorgaan lieverd?”, vraagt Amanda. Ze kust mijn lippen en ik kus terug. Ik streel over haar hoofd als ik wat onderuit zak, zodat ze er straks goed bij kan. Daar gaat haar hand weer over mijn jurk, kruipt eronder en glijdt over mijn slipje. “Mm…”, zucht Amanda, “je broekje is al nat, lekker hoor”. Haar vingers schuift ze onder de slip door en omvatten mijn vulva. Daarna trekt ze die terug. Ze ruikt aan het vocht op haar hand en likt eraan. “Lekker zoet Karen”, fluistert ze. Weer gaat haar hand mijn slipje in en maakt rondjes over mijn buitenste schaamlippen, die haar cirkelende bewegingen volgen. Nog steeds heb ik niks terug gezegd. Mijn hoofd is volledig bezet door wat het moment mij brengt. De vingers van Amanda die nu tussen mijn binnenste schaamlippen door glibberen. Ben ik ooit zo snel en zo erg nat geweest? Ik kan het mij niet herinneren.

Iets wat ik überhaupt nog nooit heb mogen meemaken is dat ze de top van haar wijsvinger op mijn clitje laat trommelen. Uiterst teder. Mijn knopje wordt nauwelijks geraakt, maar wat windt het me op, zeker als het ritme en de druk varieert. Als ze doorgaat, is de climax snel een feit. Ik kan mijn hijgen en kreunen nu echt niet meer tegenhouden. Weer word ik gekust. Op mijn wangen, neus, voorhoofd en lippen. Ze likt mijn lippen en ik lik terug. Oh… Amanda wat maak je mij geil. Dan voel ik je vingers mijn vagina in glijden. Het is daar zo warm en kleddernat. Ze kromt haar vingers tot net achter mijn schaambeen en wrijft stevig over het gevoelige plekje dat ik zo goed ken. En of het allemaal nog niet sensationeel genoeg is, drukt ze figuurtjes op mijn clit. Dit is te gek, te wreed, dit kan helemaal niet, dit…

Ik ontplof zowat als krampjes mijn vagina om Amanda’s vingers klemmen, als er spasmen mijn lichaam doen schokken en ik een brul geef alsof ik hard jammer, ja huil. Huil van geluk. Dit is waar ik al die jaren naar heb gezocht. De tranen stromen over mijn wangen. Ik schok en tril. Wat is dit fijn, zo ontzettend fijn. “Och lieverd”, troost Amanda, “vertel eens wat je nu voelt”. Ze veegt de tranen van mijn wangen. “Dit was zo fijn, zo bevrijdend”, zucht ik. Wat een indrukken. Amanda gaat weer naast mij, tegen me aan zitten. We verzinken beiden in een bevredigend stil nagenieten.

KarenVC

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.
Liefs
My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Eerste ervaring”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *