Arbeidsvitamine- 2.2

()

Wat er aan voorafging:

Ze konden het op hun werk goed met elkaar vinden en ze spraken af dat ze een keer zou komen eten. Cleo woonde ruim en ze zag er die avond hip uit in een zwart rokje. Na het eten gaf Cleo en geile voorstelling op de bank en zij werd botergeil. De twee meiden verloren elkaar in een wilde vrijpartij. En in het heetst van de strijd zei Cleo tegen haar als antwoord op haar smeekbede om haar klaar te laten komen: “Ok, ik laat je klaarkomen als jij belooft dat je van nu af aan mijn sletje bent en alles doet wat ik zeg. En dat je vanaf nu alleen nog maar klaarkomt met mijn toestemming!” En ze kwam, maar even laten zaten ineens haar polsen en haar enkels vast aan het bed.

Cleo zei niks en keek me alleen maar aan met een vage glimlach op haar gezicht. Ze liet me een poosje spartelen en liep toen naar een kastje. Ze trok een laatje open om vervolgens terug te komen met een soort afstandsbediening. Ik zag hoe ze met haar lange, een tikkeltje ordinair, roodgelakte nagel één van de knopjes induwde en ik zag hoe de boeien rond mijn enkels, die aan ongeveer twee centimeter dikke, soepele touwen bevestigd waren langzaam maar zeker omhoog werden getrokken. Ik voelde hoe mijn benen langzaam maar zeker contact met het bed verloren en ik schreeuwde dat ze hiermee moest stoppen. Cleo glimlachte alleen maar en drukte een ander knopje in en nu werden mijn benen niet alleen omhoog getrokken, maar ook uit elkaar! Het duurde een paar minuten voordat Cleo het takelmechanisme tot stilstand liet komen. Mijn benen waren nu hoog in de lucht getrokken, wijd uit elkaar. Zelfs mijn billen raakten het bed niet meer, ik steunde alleen nog maar op mijn rug. Als een rat in de val hing ik daar, al mijn gevoelige, intieme plekjes tentoongespreid voor deze praktisch onbekende vrouw, die er zichtbaar van genoot om mij in mijn benarde positie te zien.

Hoe ik ook jammerde en smeekte om me los te maken, Cleo deed alsof ze me niet hoorde. “Zo”, zei ze, “en nu gaan we van jou een braaf en gehoorzaam meisje maken”. Met die woorden hoorde ik dat ze de kamer verliet. Ik zette het op een schreeuwen! “Maak me los! Dit slaat nergens op, laat me gaan!” Toen ze een paar minuten later terugkwam, lag ik nog te schreeuwen. “Daar heb ik geen zin in, hè,” zei ze en liep weer naar het kastje waar ze zojuist de afstandsbediening uit tevoorschijn haalde. Toen ze weer naar mij toegelopen kwam en ik juist aan een nieuwe smeekbede wilde beginnen om me toch alsjeblieft te bevrijden pakte ze m’n hoofd hardhandig beet en duwde een zwart, zacht balletje in mijn mond. Ik dacht dat ik stikte! Ik probeerde te schreeuwen, maar het lukte niet. De woorden bleven in mijn keel steken en alles wat ik uit kon brengen was… “Hmmppppfp, hmmmp, hhmmppf.”

“Zo dat is beter”, zei Cleo. “Eerst gaan we eens wat doen aan die bos met haar van jou”, zei ze terwijl ze naar m’n poesje keek, “want dit kan echt niet hoor!” Met haar vingers knisperde ze door m’n schaamhaar. Ze pakte een schaartje en knip, knip, knip. De plukjes schaamhaar vlogen in het rond. Met een grote, dikke kwast begon ze me zacht in te zepen. Omdat m’n benen zo wijd uit elkaar waren getrokken kon ze overal goed bij komen. Ze pakte een scheermesje en voorzichtig, maar duidelijk geroutineerd begon ze alle haartjes zorgvuldig van m’n kutje te scheren. Met een vochtige handdoek verwijderde ze voorzichtig de restjes schuim en droogde me zacht af. Goedkeurend keek ze naar m’n ‘nieuwe’, gladgeschoren kutje. “Kijk maar eens goed,” zei ze, “zo wil ik dat je er voortaan uitziet. En denk erom dat ik geen stoppeltje tegen wil komen.” Ze pakte een spiegel en liet me mijn kutje bekijken. Mijn God dat zag er heerlijk uit. Ze had werkelijk geen haartje laten zitten. M’n lipjes waren helemaal glad en prachtig roze. Ik kon zelfs zien dat mijn kittelaartje alweer een beetje opgezwollen was. Dat kwam natuurlijk door alle aandacht die mijn poesje had gekregen. Het was frustrerend om te voelen hoe mijn kutje begon te kloppen en te tintelen, terwijl ik eigenlijk alleen maar weg wilde. Weg, hier weg! Naar huis en vergeten wat er hier allemaal gebeurd was.

Toen drukte ze onverwacht haar mond op mijn gladde kutje. Ze likte even zacht aan mijn klitje. “Oh… wouw… ja, ga door”, dacht ik, maar het duurde niet lang voor ze stopte. Ze liep weer naar het kastje en kwam terug met een monsterlijke dildo in haar handen. Het ding was zwart en had de vorm van een gigantische pik, compleet met aderen en grote zwarte ballen. De dildo had een grote, glimmende, zwarte eikel en was minstens zo dik als een colaflesje. ‘Als ze maar niet dacht dat ze dat monster bij me naar binnen kon schuiven dat zou nooit passen.’ Ik begon te protesteren, maar door de bal in mijn mond kon ik niets anders uitbrengen dan een paar onverstaanbare geluiden. “Oh”, zei ze, “wat geil dat je me smeekt om die dildo in je kutje te duwen. Ik hoop dat hij groot genoeg is voor je.” En met een gemeen lachje zette ze de eikel tegen de opening van mijn poesje en begon zacht te duwen. Gelukkig was ik al behoorlijk nat. M’n arme kutlipjes weken gehoorzaam uiteen om ruimte te maken voor de enorme, zwarte kunstpik die zonder medelijden stukje voor stukje bij me naar binnen werd geduwd.

Centimeter voor centimeter schoof ze die dikke pik langzaam bij me naar binnen. Steeds een stukje verder totdat de hele eikel in me verdwenen was. Toen pakte ze de dildo aan het uiteinde beet en duwde ze het monster in één soepele beweging tot de ballen toe in m’n getergde poes. Ik snakte naar adem en m’n ogen rolden in m’n oogkassen. Ik voelde het duizelen in m’n hoofd. M’n hele kutje voelde opengesperd, ik was nog nooit zo opgevuld. Cleo genoot zichtbaar van de heftige reactie die het inbrengen van de grote, zwarte dildo bij mij teweegbracht en fluisterde met een zoet stemmetje in m’n oor: “Zo, nu mag je even afkoelen”. En met die woorden liep ze de kamer uit. “Afkoelen?”, dacht ik, “Ik ben nog nooit zo geil geweest in mijn leven. Ik heb nog nooit zo’n dikke pik in me gevoeld. Hoe kan ik nu afkoelen?”

Cleo liet me alleen voor wat wel een eeuwigheid leek. Gefrustreerd met mijn benen in de lucht en een prachtige dikke dildo in mijn gladgeschoren kutje, lag ik daar. Ik wilde dat Cleo terugkwam om me te neuken. Om die dildo stevig in en uit me te rammen. Doordat hij zo groot was voelde ik hem heel goed zitten, maar het maakte me knettergek dat er verder niks mee gebeurde. Ik wilde geneukt worden. Of gelikt. Klaarkomen dat wilde ik. Al zou ze maar één hand losmaken, zodat ik mezelf kon vingeren dat was ook goed. Maar nee, in plaats van terugkomen hoorde ik Cleo in een ander vertrek. Ik hoorde haar praten, ze was aan de telefoon. Ik kon maar flarden van het gesprek verstaan, maar begreep wel dat het over mij ging. “Nee, nee, vastgebonden op bed … ja, helemaal geschoren, … Die dikke, zwarte dildo, ja, ja hoor, een heel geil gezicht.”

Mijn God, ze vertelde iemand over mij. Paniek maakte zich van me meester, ik wilde weg. Nu. Maar ik kon geen kant op. In de andere kamer hoorde ik Cleo nog een tijdje vrolijk verder babbelen en ineens was het stil. Het duurde niet zo heel lang voordat ik de deurbel hoorde en ik stemmen hoorde. Nu wist ik echt niet meer wat ik moest doen. Het was duidelijk dat ze niet van plan was om ons geheimpje te bewaren. Hier lag ik, vastgebonden, benen wijd, kutje geschoren en een dikke dildo erin geschoven. Wat een aanblik moest ik zijn. Hoe zou iemand me kunnen geloven wanneer ik zou uitleggen dat ik dit nooit gewild had. Het duurde niet lang voordat ik de stemmen dichterbij hoorde komen. De deur ging open en Cleo kwam binnen met twee dames van het werk. “Oh nee”, dacht ik, “niet van het werk”. Ik wist niet precies wie het waren, maar ik kende ze wel van gezicht. Ze zagen er allebei chique uit en waren ongeveer van dezelfde leeftijd als Cleo, schatte ik. “Oh, het is haar echt. Oh, wat een vreselijk geil gezicht”, kirden de dames.

“Esmeralda”, zei Cleo, “mag ik je even voorstellen. Dit zijn Naima en Asha. Vanaf nu zul je precies doen wat wij je opdragen. Je bent ons slavinnetje en je kunt erop rekenen dat je van nu af aan heel wat uurtjes zal overwerken, geile schat van me!” De drie vrouwen keken elkaar giechelend aan. Ze kwamen om me heen staan en Asha begon de zwarte dildo langzaam uit m’n kutje te trekken, terwijl Naima met twee vingers mijn gevoelige clitoris begon te bewerken. Ik kon niets anders doen dan ze hun gang laten gaan.

Ik probeerde weerstand te bieden, maar alle aandacht die ze aan m’n kutje schonken werd me teveel. Ik voelde hoe geil ik was en hoe die grote, dikke pik in en uit m’n grotje bewoog. Ik moest mezelf wel laten gaan, ik had geen keus. Plotseling werd de dildo uit m’n poesje getrokken en verdwenen de vingers van m’n klit. Oh nee, het mocht niet ophouden, niet nu. Gefrustreerde kreten werden achter in mijn keel gesmoord. Gelukkig werden mijn smekende blikken beantwoord. En hoe! Asha en Naima begonnen tegelijk aan mijn gladde, natte kutje te likken. Was ik gisteren nog nooit door een vrouw gelikt op dat intieme plekje. Nu deden twee vrouwen zich tegoed aan mijn geile poesje. Het was heerlijk om te voelen hoe hun gladde hete tongen over mijn dikke schaamlipjes gleden, er zachtjes in beten of erop zogen. Af en toe wreven ze hun tongen tegen elkaar aan terwijl mijn geile knopje dat ondertussen rood opgezwollen was en trots omhoog keek, ertussen zat.

Ik dacht dat ik gek werd en flauw zou vallen van geilheid. Terwijl de tongen doorgingen met hun geile werk, voelde ik dat er iets koel tegen mijn anus aan werd geduwd. Ik schrok ervan, want daar was ik nog nooit aangeraakt. En dat wilde ik ook helemaal niet. Een kleine, vrij smalle vibrator werd langzaam door Cleo in mijn kontje geschoven. Het duurde een tijdje voordat hij er helemaal in zat en als beloning drukte ze het kleine schakelaartje aan het uiteinde van ‘0’ naar ‘1’, zodat het ding zachtjes begon te trillen. Ik had natuurlijk wel willen protesteren, maar ik was bang dat de twee nu zeer verhit uitziende dames op zouden houden met het likken van mijn kutje. Bovendien, het was eigenlijk een heerlijk gevoel, zo’n trillende staaf diep in mijn kontje. Wow! Wat was ik geil, ondanks de bal in mijn mond was mijn gekreun duidelijk te horen. Ik voelde hoe mijn orgasme dichterbij kwam.

De tongen flitsten over en langs mijn klitje dat begon te kloppen van geilheid. Het was duidelijk dat ik slechts seconden verwijderd was van een spetterend orgasme. De dames hadden dit blijkbaar ook in de gaten, want ze lieten me een tijdje precies op dat randje balanceren. Me nét niet klaar laten komen. Ik hield het niet meer! Opeens hielden ze op met likken. Ze stapten een klein stukje achteruit om me triomfantelijk te bekijken. “Je hebt gelijk, Cleo”, zei Asha, “het is inderdaad één van de geilste teefjes die ik ooit heb meegemaakt. Kijk hoe ze erbij ligt en hoe ze ligt te kermen.” Het moet inderdaad wel een fraai gezicht geweest zijn, mijn druipend nat kutje, mijn pulserende kittelaar die ver tussen de schaamlippen uit stak, mijn rode, bezwete gezicht waar de haren tegenaan plakten. “Het is duidelijk dat je weer op springen staat”, zei Cleo, “maar voordat je verlost wordt zult je ons eerst moeten verwennen”. Terwijl ze dat zei, werd de dikke, zwarte dildo weer mijn kutje binnen geschoven, waardoor ik de zacht trillende vibrator in mijn kontje nog beter voelde.

Ik zag hoe Naima zich uitkleedde. Cleo haalde de bal uit mijn mond, maar nog voordat ik iets kon zeggen, kreeg ik het natte kutje van Naima over mijn gezicht heen geschoven. “Likken meid. Zuig maar aan haar klitje. Neuk haar met je geile tong.” Moedigden Cleo en Asha me aan. Of ik wilde of niet, ik had geen keus dus begon ik voorzichtig aan het eerste kutje dat ik ooit had geproefd te likken. Blijkbaar was het niet helemaal naar de zin van Naima, want ze begon ruw met haar poesje tegen mijn gezicht te rijden. Het duurde niet lang of m’n hele gezicht glom van het vocht uit haar kutje. Door de felle bewegingen van Naima schoot mijn tong over haar gleuf heen en weer van haar kittelaar tot aan haar sterretje. Het was niet gemakkelijk met deze wilde dame boven op me, maar uiteindelijk kregen mijn lippen haar klit te pakken en zogen zich er aan vast.

Meteen stopte ze met rijden en bleef als versteend op me zitten, zodat ik het iets makkelijker kreeg met het verwennen van haar klit. Keer op keer zoog ik het kleine, geile knobbeltje tussen mijn lippen naar binnen en liet het onder mijn tong heen en weer schieten. Ik werd beloond met een paar harde knepen in mijn tepels. Ze begon luid te kermen en te kreunen dat ze bijna klaar zou komen. Ik zoog nog eens extra hard aan haar klitje, waardoor ze schokkend klaar kwam. Ze liet zich van me af vallen op het bed.

Maar tijd om bij te komen had ik nauwelijks want daar nam Asha al plaats. Ze liet zich in het standje negenenzestig over me heen zakken. Asha had, net als Cleo en Naima, een keurig gladgeschoren poesje. Maar in tegenstelling tot mij hadden de vrouwen alle drie een keurig, klein driehoekje van haar boven hun gleufjes. “Doe het langzaam en zacht, schatje”, fluisterde ze. En terwijl ik zachtjes aan haar poesje begon te likken voelde ik hoe zij haar tong zo nu en dan ook op mijn getergde genotknobbeltje liet neerkomen. Ze besloot om de zacht trillende vibrator eens wat harder te laten werken en zette hem in één keer in de hoogste stand. Het ding begon hard te trillen, waardoor ook de grote dildo in mijn kutje mee begon te trillen. Oh! Heerlijk, ik kreunde het uit, vooral wanneer ze haar tong weer over mijn klit liet glijden. Ondertussen begon ook Asha aardig te kermen. Haar lichaam begon spastisch te schokken. Ik probeerde nog om mijn bekken omhoog te duwen, zodat ik controle had over hoe hard mijn kittelaar tegen haar tong zou bewegen, maar het was tevergeefs. Door het orgasme dat door haar kutje heen jakkerde, had Asha absoluut geen aandacht meer voor mij. Ook zij liet zich voldaan van me afglijden.

Nu was alleen Cleo nog over. Ook zij nam plaats boven mijn gezicht en trok met beide handen haar schaamlippen ver uit elkaar. Het was niet moeilijk om haar dikke klit te vinden en mijn lippen erom te sluiten. Het was niet te geloven, zodra ik eraan begon te zuigen kwam ze al klaar. Zij was net zo geil als ik! Mijn lippen lieten haar klit niet los en terwijl ik zoog, liet ik mijn tong tegen het topje aan tikken. Zonder op adem te kunnen komen gleed ze over in een volgend orgasme. Ik hoorde hoe ze een paar schorre kreten uitstootte en moeite had om niet om te vallen. “Oh ja geile meid”, hoorde ik haar zeggen, “dat was heerlijk. Nu is het jouw beurt”. Terwijl ze dat zei, maakte ze de boei aan mijn rechterhand los.

Onmiddellijk breng ik deze tussen mijn benen. Ik voel hoe de vibrator trillend zijn werk doet en hoe de dildo tot aan de ballen in mijn kutje geschoven is. Ik zie hoe de drie vrouwen me aanstaren om te zien hoe ik mezelf klaar ga laten komen, maar het kan me niets schelen. Ik ben zo geil, ik moet gewoon klaarkomen. M’n vingers vinden mijn klit en knijpen er zachtjes en ritmisch in. Steeds sneller. Golven van genot spoelen door mijn lichaam als ik klaarkom. Het lijkt niet meer op te houden, ik voel hoe de vibrator nog steeds hard in mijn kontje trilt en hoe mijn kutspieren zich ongecontroleerd om de dikke dildo samenknijpen. Mijn lichaam schokt en ik gil het uit, duidelijk tot genoeg van de drie vrouwen. Terwijl ik nog versuft na lig te genieten maken de vrouwen me los en verlaten giechelend de kamer. Het duurt even voordat ik weer bij m’n positieven ben, maar dan pak ik snel al mijn kleren, die nog verspreid op de grond liggen, bij elkaar en verlaat ik zo snel mogelijk het huis.

Als ik maandagochtend om acht uur ’s morgens op mijn werk verschijn, ligt er een grote bruine envelop met mijn naam erop op me te wachten. In de envelop zit een videoband en een briefje. Op het briefje staat geschreven. “Een kleine voorzorgsmaatregel om ervoor te zorgen dat je doet wat wij bevelen.”

Esmeralda

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *