Arbeidsvitaminen 1.2

()

Ik deed mijn ogen open en keek om me heen. De kamer waar ik lag was duister, maar ik voelde meteen dat ik alleen was. Langzaam werd mijn beeld scherp en herinnerde ik me weer waar ik was. Ik lag in het bed van Cleo, de personeelsmanager van mijn werk. Ik dacht terug aan gisteravond en aan wat er allemaal was gebeurd en glimlachte in mezelf. Eigenlijk kende ik Cleo helemaal niet zo goed. Ze werkte op het kantoor waar ik receptioniste ben. Ik schatte haar ergens tussen de dertig en vijfendertig en ze zag er goed uit. Goed figuur, altijd mooie, dure kleding aan. Ik had haar één keer gesproken bij een korte introductietraining toen ik hier bijna drie maanden geleden begon te werken. We spraken elkaar nauwelijks totdat, ongeveer een maand geleden, mijn vriendje Michael het uitmaakte.

Ze kwam me op een middag snikkend op de gang tegen en vroeg me wat er aan de hand was. Ik luchtte mijn hart bij haar en vanaf toen vroeg ze me altijd hoe het er nu mee ging wanneer we elkaar tegenkwamen. We konden leuk met elkaar kletsen en we spraken af dat ik een keer bij haar zou komen eten. Ik had moeite met het vinden van haar huis. Ze woonde dan wel ruim, maar het was behoorlijk afgelegen. Cleo begroette me en liet me binnen. Ze zag er goed uit, een beetje overdressed misschien voor een etentje met een collega. Best hip ook. Een zwart rokje, dat niet heel kort was, maar wel met een split over haar rechterbeen bijna tot aan haar kruis. Ze droeg daarop een glimmend rood, strak shirtje met een hele diepe V-hals, zodat een gewaagd decolleté zichtbaar werd.

Ik voelde me een beetje ongemakkelijk. Ik had namelijk zelf een oude spijkerbroek en een paar hippe Niki’s aangetrokken. Lekker casual, omdat ik de hele week al in een mantelpakje rond moet lopen. Cleo scheen het niet erg te vinden of liet het in elk geval niet blijken. Cleo had heerlijk gekookt en we zaten bijna de hele avond te praten over mijn ex-vriendje en ondertussen zagen we al bijna de bodem van onze tweede fles rode wijn. Ik voelde me al behoorlijk licht in m’n hoofd en Cleo stelde voor om van tafel te gaan en lekker op de bank te gaan hangen en verder te kletsen.

We ploften allebei neer op de bank en daarbij schoof Cleo haar rokje open en ik schrok me dood. Ik keek recht tegen haar kutje aan! “Oh ja, zei Cleo een beetje lacherig, ik heb geen slipje aan. Heb ik nooit onder een rokje hoor, dat is zo’n lelijk gezicht”. Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen, maar Cleo deed of het de normaalste zaak van de wereld was. “Heb jij het wel eens met een vrouw gedaan?” vroeg ze. “Euh… nou, nee”. Stamelde ik overdonderd. “Zou je dat niet spannend vinden dan?” Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik kon niet helder denken door alle wijn die we al op hadden en ik werd gewoon totaal overvallen door deze onverwachte wending in ons gesprek. Ik kon mijn ogen niet meer van haar kutje afhouden toen ze zichzelf zachtjes begon te strelen.

“Wil je zien hoe ik klaar kom?” vroeg ze terwijl ze verder onderuit zakte. Eén been sloeg ze over de leuning van de bank, terwijl ze haar andere been op de grond zette. “Nou? Wil je zien hoe ik mezelf klaar vinger?” vroeg ze nog eens. “Ja”, fluisterde ik zachtjes. Ik wilde het zien. Ik had nog nooit een andere vrouw zien klaarkomen. Ik had zelfs nog nooit een poesje van zo dichtbij gezien. Ze had haar lipjes kaalgeschoren en bovenop had ze een keurig klein driehoekje van schaamhaar. “Wat?” Vroeg ze, “Ik hoorde je niet.” “Ja, ik wil het zien”, zei ik nu iets harder. Ik zag dat ze begon te glimlachen en haar vingers begonnen ijverig te werken. Twee vingers gleden haar poesje binnen en met de wijsvinger van haar andere hand draaide ze langzaam rondjes om haar kittelaar. Aan de geile blik in haar ogen was te zien dat ze het vreselijk naar haar zin had. Ze begon te kreunen. Haar vingers gleden sneller in en uit haar natte spleetje. Haar klitje schoot steeds sneller onder haar wijsvinger heen en weer. Ze kreunde steeds harder. Ze begon te schokken, te kermen en ik zag dat haar pupillen zich een seconde vernauwden op het moment dat ze klaarkwam. Wat was dat een geil gezicht. Nu wilde ik ook klaarkomen.

Cleo kwam overeind. “En, hoe vond je het om naar me te kijken?” Nog voor ik antwoord kon geven, haalde ze haar vingers uit haar poesje en ze stak die onder mijn neus. “Proef maar”, zei ze en stak haar vingers vrijwel onmiddellijk in m’n mond. Ik proefde haar sappen, het smaakte een beetje zoutig. Ik kon dit haast niet geloven, ik was gewoon het geil van een andere vrouw van haar vingers aan het aflikken! “Ja, daar ben je geil van geworden, hè schatje.” zei Cleo, “Nu is het jouw beurt om klaar te komen. Zal ik je lekker likken?” Jezus! Kijken naar een vrouw terwijl ze zichzelf vingert, is één ding, maar gelikt worden dat was een heel ander verhaal. Wat dacht ze wel niet? Dat ik een lesbo was of zo?

Cleo zag dat ik van haar was geschrokken en begon met een geil stemmetje op me in te praten. Ik zou het heel lekker vinden. Dat ze zag dat ik enorm geil was en dat het ons geheimpje zou zijn. Dat ik enorm geil was, daar had ze wel gelijk in. Ik had sinds het uit was met Michael geen seks gehad en mijn lichaam verlangde vreselijk naar een geile neukpartij. En het was heerlijk om naar Cleo te kijken terwijl ze zo met zichzelf bezig was. Misschien had ze wel gelijk. Ik kon het toch gewoon een keer proberen met een meisje. Niemand hoefde erachter te komen.

Cleo trok me mee naar haar slaapkamer. Ze kleedde me uit en duwde me op bed. “Doe je benen maar lekker wijd” zei ze. Cleo begon me zacht te likken en ik was in een roes. Ik voelde hoe ze op m’n lipjes sabbelde en haar tong door m’n gleufje heen bewoog. Zacht bewoog haar tong tussen m’n lipjes door en begon langzaam cirkels rond mijn klitje te trekken. Het was heerlijk, nog nooit had iemand met zoveel plezier aan mijn vruchtje gesabbeld. Nog nooit was ik zo heerlijk gelikt. Ik vroeg me af of het kwam doordat Cleo een vrouw was en dus feilloos wist waar ze de gevoeligste plekjes kon vinden. Steeds kleiner werden de cirkeltjes, maar telkens werd mijn klitje net niet beroerd door Cleo’s hete tongetje. Tot groot genoegen van Cleo begon ik mijn onderlichaam te bewegen in de hoop dat haar tong op mijn opgezwollen kittelaartje terecht zou komen. “Ah… toe”, smeekte ik zachtjes, “lik me daar eens”. Smeekte ik. “Je wilt dat ik je geile knopje lik, hé?” vroeg Cleo uitdagend. “Ja! Ah… lik m’n klitje” zuchtte ik, “alsjeblieft lik m’n klitje”.

Bijna onmiddellijk voelde ik hoe ze zachtjes tegen m’n kittelaar begon te blazen en vervolgens heel voorzichtig met het puntje van haar tong kleine tikjes er tegenaan gaf. Oh, wat gemeen, ze maakte me helemaal gek. Mijn hele lichaam hunkerde naar een verlossend orgasme, maar op deze manier kon ik dat gewoon niet bereiken. Waarom nam ze m’n klit niet tussen haar lippen om er op te zuigen, waarom liet ze me niet gewoon klaarkomen terwijl ik het zo nodig had. “Ah… toe, harder alsjeblieft, zuig op m’n klitje”. Smeekte ik. “Je bent wel een geil sletje hoor, dit had ik nooit van jou verwacht”, zei ze terwijl ze met een vinger m’n geile knopje zachtjes begon te strelen. Veel te zacht om klaar te komen, maar hard genoeg om me ongegeneerd te laten kronkelen en kreunen.

“Oh… laat me komen alsjeblieft, Cleo, maak me klaar”, riep ik uit. Mijn gezicht was verwrongen van geilheid, mijn hele lichaam tintelde en tot genoegen van Cleo begon ik in mijn eigen tepels te knijpen. Het kon me echt allemaal niks meer schelen, het enige dat mij te doen stond was klaarkomen. “Nou ja, je bent er wel aan toe hè? Kijk eens hoe heet je bent. En hoe nat. Ik wil je wel klaar laten komen hoor, maar daar moet natuurlijk wel wat tegenover staan.” Teemde ze. “Maakt niet uit, ik doe alles voor je. Maar laat me nou lekker komen, alsjeblieft”. Ik smeekte haar om verlossing. “Alles?” vroeg Cleo pesterig terwijl ze een tikje tegen m’n klit gaf, waardoor een golf van genot door mijn lijf heen schoot. “Alles!” riep ik uit. “Ok, ik laat je klaarkomen als jij belooft dat je van nu af aan mijn sletje bent en alles doet wat ik zeg. En dat je vanaf nu alleen nog maar klaarkomt met mijn toestemming!” Haar sletje…? Alleen maar klaarkomen met haar toestemming? Waar heeft ze het over?

Ik wilde omhoog komen om te protesteren, maar op dat moment voelde ik hoe ze aan weerskanten van mijn klit een vinger plaatste en mijn klitje heen en weer liet schokken. Ik werd gek. “Ja… ah!” Hoorde ik mezelf roepen. “Ja!… ah… ik ben jouw geile sletje, ik doe alles wat je wilt”. En op hetzelfde moment voelde ik hoe ze ook haar lippen over m’n knopje heen sloot terwijl haar vingers nog sneller heen en weer schoten. Ik hapte naar adem toen ik de eerste golf van een geweldig orgasme vanuit m’n hete poesje door m’n lijf voelde schieten. Ik lag te schokken en te kreunen en er leek geen einde aan te komen. Toen ik weer een beetje bij begon te komen liet ze me alleen achter op haar bed. M’n benen lagen nog gespreid, maar ik was te uitgeput om ze bij elkaar te doen. Nagenietend sloot ik mijn ogen en viel in slaap.

Terwijl ik terugdacht aan wat me gisteravond was overkomen, kon ik een glimlach niet onderdrukken. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen ‘seks met een vrouw’. En ik had al helemáál niet gedacht dat ik er zo van zou genieten. Eigenlijk schaamde ik me er een beetje voor dat ik me zo had laten gaan. Maar een maand lang zonder seks had me behoorlijk hitsig gemaakt en nou ja, wat gaf het ook eigenlijk. Ik had gewoon een beetje geëxperimenteerd. Het was een éénmalige uitspatting en zoals Cleo al zei, het was ons geheimpje. Keer op keer draaide de gebeurtenissen van gisteravond zich als een film in mijn hoofd af en begon ik alweer aardig heet te worden. Ik liet mijn handen over m’n lichaam glijden. Kneedde mijn borsten en kneep even in mijn tepels om vervolgens snel af te zakken naar mijn poesje. Ik was alweer nat! Ik dacht aan de tong van Cleo en begon mezelf vurig te vingeren. Lekker snel. Twee vingers in en uit m’n kutje. Eén vinger over m’n genotknobbeltje. Ik trok mijn knieën op en m’n benen schokten in de lucht. Het was een kwestie van seconden voordat mijn orgasme volledige controle over mijn lichaam zou hebben. Ik stootte een kreet uit en op dat moment ging de deur open en kwam Cleo binnen.

Het moet ongetwijfeld een vreselijk geil gezicht geweest zijn om mij zo aan te treffen. Mijn rug gekromd, benen schokkend in de lucht, handen tussen m’n benen, vingers glimmend van het vocht terwijl ik op mijn onderlip beet van genot. Ik schrok me natuurlijk dood, had helemaal niet verwacht dat ze binnen zou komen. Ik had me compleet laten gaan met de herinneringen van afgelopen nacht. Ik keek haar een beetje schaapachtig aan en mompelde iets over hoe lekker het was gisteren en dat ik nu naar huis moest gaan terwijl ik overeind probeerde te krabbelen. “Naar huis gaan?”, zei ze, “ik dacht het niet!” Haar stem klonk koud, bitchy zeg maar. “Ik dacht dat wij gisteren iets hadden afgesproken? Maar nee hoor, mevrouw is alweer zo geil dat ze niet van haar jeukende kut af kan blijven! Ik dacht dat je me had beloofd alleen nog maar klaar te komen wanneer ik je daar toestemming voor gaf?” Sneerde ze. “Euh, ja maar”, stamelde ik, “dat meende je toch niet echt?” zei ik twijfelend. “Natuurlijk meende ik dat, suffe doos!” sprak ze streng, “je denkt toch niet dat ik je zomaar voor niks klaar had laten komen? Je was natuurlijk wel abnormaal geil, maar ik ben toch zeker geen liefdadigheidsinstelling!”

Terwijl ik probeerde een laken over me heen te trekken om mezelf te bedekken, greep Cleo plotseling mijn armen vast, trok ze razendsnel boven mijn hoofd en klik, klik… Mijn polsen zaten vast in een paar leren boeien met robuust uitziende metalen sluitingen die elk aan een hoek van het hoofdeinde van het bed gemonteerd waren. Ik was nog een beetje versuft van mijn overweldigende orgasme denk ik, want voor dat ik goed en wel in de gaten had wat er gebeurde zaten ook mijn enkels in dezelfde soort boeien gevangen. ‘Wat was dit nu weer? Waar sloeg dit op? Was dat mens wel goed bij haar hoofd?’ Ik kon geen kant op. Gelukkig had ik nog voldoende bewegingsvrijheid om wild om me heen te slaan en schoppen, hoewel enigszins beperkt door mijn geboeide ledematen. Cleo zei niks en keek me alleen maar aan met een vage glimlach op haar gezicht.

Esmeralda

Wordt vervolgd…

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Arbeidsvitaminen 1.2

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *