Rosa of Olivier

()

We zaten in de gemeenschappelijke woonkamer een beetje met elkaar te chillen en te kletsen toen Daan binnenkwam met de wasmanden. Sinds we samen woonden was al snel besloten dat al die kleine wasjes van ons samen, niet zo handig waren omdat de wasmachine dan altijd bezet was. Dus dat iedereens was gewoon bij elkaar mocht. Veel handiger, het sorteren en vouwen van de was, werd hiermee een gezellig moment. De mannen hadden duidelijke instructies gekregen voor het wassen qua kleuren, stoffen en temperatuur, maar soms kwamen de, toch al kleine strings, wel erg klein uit de machine! En dat was dan niet het enige nadeel, iedereen ziet al je was, dus niets is meer privé.

Deze week kwam mijn rode body boven water in de vouwmand. Daan zwaaide ermee in de rondte, was benieuwd of het kruisje al was opgedroogd en smeekte me om hem en de rest even bij te praten over die ene avond met Ralph. In geuren en kleuren vertelde ik hen over de nacht. Een beetje blozend dat wel. Zeker omdat ik bij die ene zin van Ralph over zijn lievelingskleur al bijna overstag was gegaan. Dat voelde toch een beetje easy. Daan zei meteen dat rood, blauw, roze, zwart, paars en wit zijn lievelingskleuren waren en lachte er ondeugend bij. Ik was blij dat mijn avontuurtje voer was voor gesprek. De rest was na een heleboel drinken en dansen ‘gewoon’ naar huis gegaan.

’s Avonds bij het eten vroeg Lola of we zin hadden om met haar een café te bezoeken dat zij mocht uitkiezen. We hadden allemaal al een vermoeden waar dat heen ging. Lola is ons wild meisje, dus wat ze ook zou kiezen, we konden ons vast voorbereiden op een unieke avond uit. Ze zei dat ze zin had in een gay-lesbienne bar. Dat zou goed voor ons zijn, om onze wereld een beetje te vergroten en niet de zoveelste club met dancemuziek. De mannen zeiden meteen dat ze er in zin hadden, voor mij makkelijker gezegd dan gedaan. In het kleine dorp waar ik vandaan kwam hadden we op de dorpskroeg na geen uitgaansgelegenheden, laat staan voor de lhbtqi gemeenschap. Geen van mijn vriendinnen voelde zich aangetrokken tot vrouwen en de enige lesbische kus die ik ooit gezien had was op een hockeyfeestje, toen twee hetero-meiden besloten wat mannen een showtje te geven. Kortom; geheel nieuw terrein voor mij. Aangezien ik zelf toch echt de voorkeur geef aan mannen was ik in zijn geheel niet uitdagend gekleed. Ik weet niet waarom, maar ik voelde me er een beetje ongemakkelijk bij om naar een gay-lesbienne bar te gaan. Maar Lola zwoer erbij dat iedereen daar helemaal zichzelf kon zijn en zo kon het dat we diezelfde avond allemaal belanden in — Café de Roze Flamingo —

Toen we binnenkwamen en onze jassen hadden afgegeven bij de garderobe voelde ik me heel erg bekeken. Zouden ze aan mij zien dat ik geen lesbienne was? Of zouden ze juist denken dát ik er eentje was, ik vond het maar verwarrend. Ik zei tegen iedereen die met mij een gesprekje aanknoopte dat ik hier was voor een vriendin en hield zo de boot de hele avond succesvol af. De sfeer was echter wel super. Gewoon een hoop mannen en vrouwen die genoten van de muziek, de drank en de gezelligheid. Geen hele uitgesproken figuren, waardoor mijn ongemak ook steeds minder voelbaar werd. Het zou uiteindelijk een avond worden die ik niet snel meer zou vergeten.

De rest van de groep had zich tegoed gedaan aan een flinke rij shotjes Tequila en waagde zich op de dansvloer. Ik voegde me bij hen en ondanks dat ik geen druppel had gedronken verloor ik me al snel heerlijk in hun dansen en sjansen. De enige die een beetje afwachtend was, was Olivier. Die lieve schat wist waarschijnlijk niet wat hem overkwam, hij werd regelmatig aangesproken door gay-mannen die iets van hem wilden. Ik positioneerde mezelf voor Olivier aan de rand van de dansvloer en drukte mijn lijf tijdens het dansen steeds dichter tegen hem aan. Ik tilde mijn armen boven mijn hoofd heen om zijn nek en voelde zijn handen om mijn middel. Ik wilde hem een beetje plagen, een beetje uit zijn comfortzone halen, want ondanks dat hij niet had tegengestribbeld, wist ik dat dit niet zijn ding was. Ik voelde zijn adem in mijn nek en zijn handen bevonden zich steeds op uitdagender plekken. Maar mijnheer bleef een gentleman, just the way I like it. Met mijn billen drukte ik tegen zijn kruis. Zijn skin jeans gaf zijn erectie geen ruimte, maar ik voelde hem onmiskenbaar door de stof van mijn jurkje heen. Olivier, een beetje plagen kon geen kwaad. Ik besloot nog een stapje verder te gaan.

Ik liep terug de dansvloer op en zag dat de ogen van Olivier in mijn rug prikten. Ik liep terug naar de dame die super sensueel bij me kwam dansen eerder op de avond. Op de zomerse klanken van Rolf Sanchez vroeg ze of ik iets van Salsa kende. Ik gaf aan dat ik alleen de basisbeginselen beheerste van een drie maanden durend bezoek aan Latijns-Amerika gedurende mijn tussenjaar. Dat was voor haar reden genoeg om mijn lichaam dicht tegen het hare te trekken. Navel aan navel, borst aan borst, gezichten dicht bij elkaar. Haar donkere krullen dansten met ons mee en in haar ogen meende ik een ondeugende blik te zien, zodra ik me steeds losser begon te voelen. Af en toe keek ik naar Olivier, die wist niet waar hij kijken moest. Het was een fijn schouwspel. Ze fluisterde in mijn oren of ik in bed net zo soepel in mijn heupen was. Ik moest een glimlach onderdrukken, ze moest eens weten… Ik antwoordde dat de meeste mannen mijn bewegingen wel konden waarderen. Even nam ze wat meer afstand met haar lichaam en vroeg toen of ik wel op vrouwen viel. Ik vertelde dat ik geen ervaring had en met haar wilde dansen om Olivier gek te maken.

Eigenlijk had ze er een hekel aan als hetero’s zich in de kroeg bevonden, maar ze vergaf het me toen ik uitlegde dat ik er was om een vriendin ‘te steunen’. En Olivier, die gunde ze wel een showtje. Ze trok zich weer dicht tegen me aan en verplaatste haar hand van mijn heup naar haar bil. Ik verloor me in het moment en voor ik het wist stond ik sensueel met deze vrouw te zoenen. Mijn eerste zoen met een vrouw en wat voor één. Het was nieuw, spannend, geil en goed. Zodra we stopten met zoenen deed ze me een voorstel. Ze kon me vast niet overhalen om de herenliefde op te geven, maar of ik zin had om wat basisbeginselen girl-on-girl-seks te leren. Mijn nieuwsgierigheid won het van mijn onzekerheid, ik liet Olivier weten wat ik zou gaan doen en hij zei dat hij thuis verder zou fantaseren over ons, nadat hij had gesmeekt of hij niet mee mocht doen.

Ik ging met Rosa mee, zo heette ze, naar haar appartement. Het was klein maar fijn. Boven voelde ik me ineens onzeker en ongemakkelijk. Ze nam dat gevoel snel weg door opnieuw Rolf Sanchez aan te zetten en met me te dansen. Haar lichaam tegen het mijne aan en al snel die kus die alles anders maakte. Een zwoele, zachte, sensuele kus die me kippenvel bezorgde tot aan mijn tenen. Terwijl onze lichamen ritmisch bewogen werd het zoenen intenser. Ik was nog wat terughoudend, maar de handen van Rosa waren al doortastend op ontdekkingstocht. Ze ritste mijn jurkje open en liet het van mijn schouders glijden. Ze wierp een veelbetekenende blik op mijn lichaam en we dansten verder.

Haar handen gingen over mijn borsten en pakten mijn handen. Met haar aanmoediging trok ik haar shirtje uit en ook haar bh. Rosa had mooie borsten, kleine tepels en met haar begeleiding streelde ik haar borsten, kneep er zachtjes in en toen ook mijn bh uit was voelde ik me steeds meer op mijn gemak. We gingen op bed liggen en het was geweldig om haar zachte lijf op het mijne te voelen. Haar harde tepels langs de mijne en haar mond die een spoor van kusjes achterliet. Als een echte dame liet ze mij eerst plezier hebben. Ik voelde haar hand over mijn string gaan om te voelen hoe geil ik was. Heel even haakte ze haar vingers achter mijn string en ze liet ze door mijn lipjes glijden. Ze likte haar vingers af en zei dat het smaakte naar meer. Ik was flabbergasted, wat een vrouw. Ik deed mijn string uit en wilde weer gaan liggen toen ze zei dat ik ook kon blijven zitten op mijn knieën. Ze wurmde haar lichaam onder mij en begon meteen mijn kutje te likken. Lange halen tussen mijn lipjes door, haar tong die rondjes draaide om mijn klitje, haar tong in mijn kutje en haar handen die in mijn billen knepen en afwisselend mijn borsten vonden. Ik was overweldigd, dit was zo anders gelikt worden dan door een man. Ik weet niet wat ze deed, maar ik kwam binnen no-time klaar, ook omdat het uitzicht wat ik had heerlijk was. Even werd ik onzeker, want nu was het mijn beurt.

Ze ging voor me liggen met haar kutje klaar om verwend te worden. Ik zag een super glad kutje met een sexy streepje haar, eindigend boven dat klitje dat schreeuwde om aandacht. Ze keek verwachtingsvol naar me en ik besloot niet meer te denken, maar gewoon te doen hoe ik het zelf ook lekker zou vinden. Ik likte haar klitje, de gevoelige randjes van haar binnenste lipjes en liet mijn tong in en uit haar kutje glijden. Ik had nul verwachtingen vooraf en had nooit gedacht dat me dit zo op zou winden. Ik zoog op haar klitje en gebruikte mijn handen om haar kutje te vingeren. Ze was bloedgeil, mijn vingers en tong gleden alle kanten op. Terwijl ik met mijn vingers op hoog tempo haar kutje bleef vingeren kwam ik omhoog. Ik wilde de vrouw die ik mijn eerste lesbische orgasme zou bezorgen in de ogen kijken. Met mijn vingers in haar kutje en mijn duim op haar klitje smeekte ze me niet te stoppen. Ik zei dat ik wilde dat ze me aankeek als ze zou komen. Even rolden haar ogen weg, beet ze op haar onderlip en toen keek ze me aan met die prachtige bruine ogen, kronkelde haar lijf van haar orgasme en kreunde ze hoe lekker het was… Wat een ervaring was dit, ik was meer dan tevreden, stiekem zelfs een klein beetje trots toen ik zag hoe heerlijk ze lag na te genieten, maar ik voelde nog onrust. Rosa’s kutje likken had me weer zo geil gemaakt.

Ze zei me dat het zonde was om nu al te stoppen en vroeg of ik zin had in meer. Ik knikte en keek haar vragend aan terwijl ze richting de badkamer liep. Toen ze terugkwam, zag ik dat ze een dildo had meegenomen. Bescheiden formaat met twee uiteinden. Ze zei heel ondeugend dat ze zelf wel eens allebei de uiteinden zelf gebruikte, maar dat het samen ook erg lekker was. Ik liet het mij gebeuren en voor ik het wist hadden we allebei een uiteinde van de dildo in ons kutje. We bewogen ritmisch en neukten elkaar door ons samenspel van heupbewegingen. We gingen steeds sneller heen en weer en door haar kreunen werd ik alleen maar geiler. De ribbels op de dildo zorgden voor een goddelijk gevoel in mijn kutje en ondertussen deden onze vingers de rest. Een tweede orgasme overviel me en ook Rosa kwam opnieuw zwoel kreunend klaar.

We besloten samen te douchen om deze heerlijke, intense avond af te sluiten. Wat een grenzen had ik vanavond verlegd, wat een ervaring had Rosa mij gegeven, hier kon ik lang op teren. Toen ik mijn jurkje aantrok en klaar was om terug te gaan naar huis wilde ze nog één ding vragen. Ze vroeg me heel ondeugend of ik nog een keer langs wilde komen en of ik dan Olivier mee wilde nemen…

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *