Negenenzestig

()

“Lekker.” fluistert hij zacht zodra ik naast hem in bed kom liggen. Naar dit moment heb ik al de hele dag uitgekeken. Meerdere keren zijn mijn gedachtes afgedwaald naar hem in de meest sexy. Ik heb stiekem gefantaseerd over hete douchesessies, stomende stoeipartijen en natuurlijk zijn lichaam. Eindelijk is het moment aangebroken om naast hem te kruipen. Voorzichtig laat ik mijn vingertop speels over zijn borstkas dwalen en druk mijn lichaam warm tegen dat van hem. “Jij bent lekker.” fluister ik brutaal terug. Instant kijkt hij me aan en ik voel hoe zijn hand zich om mijn billen heen sluit. Ik heb beet. Een zachte zucht ontglipt mijn lippen. De lucht voelt geladen. Zijn vrije hand strijkt wat plukken haar uit mijn gezicht en zijn ogen kijken me aandachtig aan. Het is bijna alsof hij ergens naar op zoek is. Naar een uitnodiging, een bevestiging dat ik in de juiste stemming ben. Dat ben ik zeker.

Een dierlijke kracht lijkt het over te nemen en opgewonden druk ik mijn lippen tegen zijn mond. Hevig beginnen we te zoenen. We kreunen, likken en hijgen. Onze handen schieten alle kanten op en verkennen elkaars lichaam in rap tempo alsof het de eerste keer is. Ik hoef er niet lang over na te denken en in een beweging ga ik op hem liggen om mijn onderlijf ritmisch over dat van hem te wrijven. Tussen mijn benen voel ik hoe zijn mannelijkheid steeds harder groeit. Geil is een understatement voor de sfeer die hier hangt. Lachend verdwijn ik onder de lakens en laat mijn tong een spoor afleggen vanaf zijn nek naar zijn ballen die ik vervolgens in mijn mond neem om zacht te zuigen. Lachend begint hij te kreunen. “Het is zo lekker als je aan me zit.”

Zijn aanmoedigingen hebben altijd al een werkend effect op mij gehad en ik pak zijn stijve stevig beet. Langzaam begin ik hem af te trekken terwijl zijn vingertoppen zacht over mijn onderarmen strelen. Het voelt liefkozend, rustgevend in onze wervelwind van geiligheid. Even vinden onze ogen elkaar. Dan neem ik hem in mijn mond. Zo ver als mogelijk laat ik hem tussen mijn natte lippen mijn mond in glijden en proef hoe de smaak van zijn voorvocht zich door mijn mond verspreidt. “Oh, ja.” gromt hij terwijl zijn handen naar mijn haren grijpen. Zijn grip is stevig en dwingt me om op mijn plek te blijven. Steeds dieper drukt hij me tegen zijn lichaam en hij vult mijn mond steeds voller. Hij heeft me in zijn greep and I love it. Met volle mond en schrokkende geluiden doe ik mijn best om hem zo opgewonden mogelijk te zuigen. Zijn ademhaling versnelt en het is duidelijk dat hij het lekker vindt wat ik doe. Speels geeft hij een paar tikken op mijn hoofd en kijkt me dan aan.

“Kom hier met die lekkere kut van je.” Zijn directe woorden zetten mij in vuur en vlam. In één beweging draai ik me om en breng ik mijn gevoeligheid in de richting van zijn gezicht. Even voel ik hoe mijn clit langs zijn blote borstkas schuurt terwijl hij mijn onderlijf steeds verder naar zich toe trekt. Hij plaatst zijn handen om mijn billen, trekt ze zacht iets uit elkaar en begraaft zijn tong ertussen. Het is nat, alles is nat. Er is geen centimeter die hij onbenut laat. Hij likt alles en doet dat vol overgave.

Kreunend begin ik hem weer te pijpen. Zijn hijgende adem voelt warm tegen mijn schaamlippen. Met mijn hand pak ik zijn ballen stevig beet en masseer ze voorzichtig. Tussen mijn benen voel ik druppels kwijl naar beneden lopen. Sommige blijven ergens in zijn stoppelbaard hangen dat kan niet anders. Fuck wat ben ik opgewonden. Vol zelfvertrouwen lik, zuig en treiter ik hem. Steeds neem ik hem iets verder in mijn mond, af en toe laat ik er een flinke klodder kwijl overheen lopen en op andere momenten zuig ik zacht op zijn eikel. “Je maakt me helemaal gek.” hijgt hij tussen het likken door.

Hij heeft geen idee hoe wild hij me ondertussen al gemaakt heeft. Ik plaats de nagels van mijn rechterhand in zijn bovenbeen en laat ze dan verder in de richting van zijn ballen glijden. “Ja! Oh, Ja. Fuck wat lekker.” hoor ik hem met hese stem zeggen. Precies wat ik wilde horen. Dan gebeurt het, hij laat met één hand mijn bil los en verplaatst zijn vingers in de richting van mijn clit. Daar aangekomen begint hij druk uit te oefenen. Hij draait rondjes en wacht duidelijk af wat mijn reactie is. Ik kreun kort en fluister dat hij door moet gaan. Lachend glijden zijn vingers door mijn kletsnatte schaamlippen, dan vinden ze mijn opening en worden bijna naar binnen gezogen van verlangen. Opnieuw kreun ik, iets harder deze keer.

Ik grijp met mijn hand naar zijn stijve en plaats mijn vingers om de schacht. Wat hij kan, dat kan ik ook. Let the games begin. Zodra ik hem begin af te trekken voel ik dat hij me begint te vingeren. Zodra ik met mijn tong over zijn eikel lik voel ik hoe hij hetzelfde bij mijn clit doet. Dit is pas geven en nemen. Steeds iets wilder begin ik hem af te trekken, terwijl ik met mijn mond nog steeds de zuigende bewegingen maak die hij zo lekker vindt. Steeds wilder glijden zijn vingers in me heen en weer, steeds weer opnieuw langs elkaar en langs mijn meest gevoelige binnenste plekje. Het gaat moeiteloos. Terwijl zijn vingers wild tekeer gaan, probeert zijn tong mijn achterste te bereiken.

Fuck it, het is amper te houden. Ik laat zijn stijve los en trek me met een laatste stevige zuigende beweging omhoog. Ik ga rechtop zitten en steun op mijn benen. Ik positioneer mezelf zo boven zijn gezicht dat hij zonder moeite met zijn vingers in mij kan verdwijnen terwijl zijn tong tussen mijn billen door glijdt. De middelvinger van mijn vrije hand druk ik tegen mijn clit en ik begin verwilderd rondjes te draaien. Automatisch beweegt mijn bekken heen en weer. Keer op keer schuif ik over zijn gezicht. Het voelt nat, vochtig, warm en bloedgeil tegelijk. Het geluid van zijn gekreun wordt tegengehouden door mijn huid en ik voel de hitte aankomen. De combinatie van alles tegelijk zorgt ervoor dat mijn orgasme binnen no time door me heen knalt. Mijn benen beginnen te tintelen. Mijn spieren spannen zich aan, mijn lichaam schokt en zodra de heftigste golf afkoelt, voelt het bijna alsof ik moet plassen. “Ga door!” hijg ik compleet buiten adem. Hevig beweegt hij zijn vingers en ik doe mijn best om met mijn trillende hand nog wat flinke halen over mijn clit te maken. Ik druk mijn bekken naar voren en dan spuit ik. Langs zijn kin, over zijn borstkas en in de richting van zijn buik. Met trillende handen laat ik me voorover vallen. “Jezus, wat lekker.” kreunt hij luid door de slaapkamer.

Opgewonden en redelijk high van wat er net is gebeurd, pak ik zijn stijve weer vast en begeleid hem in mijn mond. Zijn handen grijpen mijn rug vast en houden me op mijn plek. Dan begint hij stevig in mijn mond te stoten. Ik kreun, ik hijg en jammer. Ik laat hem m’n mond neuken tot hij het niet meer kan volhouden en in golven klaarkomt. Toen ik bij hem in bed kwam liggen was standje 69 misschien het laatste waar ik aan dacht, maar fuck wat is het toch lekker.

Zuda

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *