Lekker bij Berta

()

Mijn naam is Bert, ik ben vijfendertig en nu al langer dan tien jaar getrouwd met Berta. Ons seksleven brandde al op een laag pitje, tot ze me enkele maanden geleden onwillekeurig een nieuw en wel hoogst ongewoon genot deed ontdekken. Ik moet inderdaad zeggen ‘onwillekeurig’, want zij deed dat niet met opzet. Integendeel, ze had het zelfs willen vermijden. Daarbij is Berta het meest fantasieloze wijf dat ik ken. Als ik zelf niets zou zeggen of doen, dan zou ze zich gewoon laten dekken als een koe of een zeug. Eigenaardig hoe een relatie tegen kan vallen, eens dat men getrouwd is. Daarvoor denkt men: nu is ze nog wat onwennig en dat zal wel beteren wanneer we later op ons gemak in onze woning zullen zijn. Maar met Berta is ‘dat’ dus nooit gebeterd. Nooit nam ze eens het initiatief, om onze seksuele betrekkingen eens wat opwindender te maken. Alles moest van mij uitgaan. Zo niet was het altijd een saaie boel. Nochtans, ze heeft een zeker temperament. Anders had ze me niet bedrogen, die feeks! Wie had dat ooit gedacht!

Vanzelfsprekend wist ik van niets. Ik was dan ook niet alleen loeiend boos, maar ook verbaasd, toen ik achter haar ontrouw kwam. Ik had haar niet nagegeven dat ze zo warmbloedig was. Bijna moest ik haar er ook nog voor bewonderen. En iets later ook nog dankbaar zijn. Want op die manier ontdekte ik een heerlijke sensatie. Hoe kon ik dan wrokkig op haar blijven? Zoals ik dus al zei, vrijden we niet zo vaak meer samen. Maar op een zekere avond had ik toch nog eens ‘het gekke in’ en kreeg ik zin om haar kutje te likken, terwijl we het aperitiefje dronken. Ze verdedigde zich daar echter tegen, als een maagd die verkracht wordt. Dit gaf me nog meer zin. Of misschien was ik alleen maar koppig en wou ik mijn rechten als echtgenoot opeisen?

Het werd me duidelijk dat Berta niet in haar gewone doen was en ergens door geremd leek te zijn. Ik bedoel dat zijzelf wel nooit een initiatief aan de dag legde, maar dat ze zich normaal toch niet verzette als ik eens een geil ideetje wou uitwerken. “Wat heb je vandaag toch?” vroeg ik haar. “Je schijnt plots doodbeschaamd te zijn, als ik aan je poesje wil zitten. Ik ben toch je echtgenoot?” Wierp ik op. “Dat is het niet!” ontkende ze. “Maar ik heb nog geen eten gereed gemaakt.” Daar zal je het hebben! “Hoe komt dat dan?” vroeg ik. “Heb je soms geen tijd gehad?” Berta gaat namelijk niet uit werken en heeft normaal toch niets anders te doen, dan zich met het huishouden bezig te houden. “Dat is het niet!” herhaalde ze, zo idioot dat het me op de zenuwen werkte. “Maar ik wist niet wat klaar te maken. Waar heb je zin in?” Nu brak mijn klomp! Ik was heel de dag op mijn werk geweest en bij mijn thuiskomst moest ik nog uitkiezen wat we zouden vreten! Men zou het al van minder op zijn heupen krijgen! Nochtans was Berta normaal een goede huishoudster. Ze placht alles heel goed te organiseren. Maar nu…

“Neem het me niet kwalijk, schat!’ Verontschuldigde ze zich op een smekende toon. Ze scheen zoveel berouw te hebben dat ik erdoor vertederd werd. Ik nam haar in mijn armen en sprak haar zachtjes toe. “Ach kom, liefje. Voor een keertje is dat immers niet erg. Je moet toch al alle dagen weten wat op tafel te brengen. Ik begrijp wel dat het niet altijd zo gemakkelijk is als het lijkt. Geef maar wat je nog in huis hebt. Desnoods een restje. Of weet je wat: “we gaan eens buitenhuis eten. Maar als entreetje heb ik zin in jouw poesje… ” Opnieuw gleed mijn hand tussen haar benen en deze keer was ze te laat om me weg te duwen. “Zeg eens! Je hebt geen slipje aan! Wat betekent dat? Dat vind ik wel een leuke verrassing bij mijn thuiskomst. Maar je schijnt toch helemaal niet geil te zijn?”

Dom als ik was, kon ik natuurlijk nog niet raden dat haar minnaar nog maar pas het huis uit was. Het idee zou niet eens bij me zijn opgekomen. Op dat gebied ben ik altijd nogal verwaand geweest. Ik heb altijd gemeend dat een vrouw, die het geluk had met mij de liefde te kunnen bedrijven, geen zin meer zou hebben in een andere kerel. En toch zeker geen vrouw, die zo weinig sensueel was als de mijne. Nu ik toch al zover was, liet ik mijn vingers langsheen haar scheurtje glijden. En dat geval voelde erg plakkerig aan. “Heb jij soms pas geneukt?” begon ik nu toch te vermoeden. “Anders ben je nooit zo nat tussen je benen. Of in ieder geval toch niet met mij! ” Terwijl ik sprak, werd mijn vermoeden allengs sterker. “Dat is nog altijd van gisteren, schat. Je hebt me gisteren toch geneukt? En dat blijft nog zolang nalopen. Je merkt dat nooit, omdat je me zelden twee dagen achter elkaar neukt. Maar de dag daarna loopt dat nog.”

“Je zult wat anders moeten uitvinden, zottin!” vloog ik op. “Houd je mij soms voor een naïeve onnozelaar? Een dergelijk fabeltje heb ik nog nooit gehoord! Vertel je me zo, waar dat geil vandaan komt? Of moet ik de waarheid uit je kloppen?” We zaten toch tegen elkaar aangedrukt naast elkaar op de sofa. Halvelings uit woede, stak ik mijn vingers nog in haar werkelijk druipende kut. Berta had nu haar dijen gespreid en was zichtbaar opgewonden geworden. Ik gooide haar tegen de grond, rukte haar benen open en voerde toch uit wat ik zinnens was geweest: ik likte aan haar poesje. Wat erop neerkwam dat ik dat vreemde zaad opslobberde zoals een kat room slurpt. Want aan de specifieke geur en de smaak kon ik vaststellen dat het inderdaad sperma was. En dat was dus zeker het mijne niet. Toen ik alles had opgelikt, zoog ik ook nog, alsof ik me de laatste druppel niet wou laten ontgaan.

Terwijl ik daarmee vlijtig bezig was, kreunde Berta luid. Ze stelde duidelijk mijn activiteiten tussen haar benen op prijs. Nog nooit had ik haar in zo’n hitsige toestand gezien. Tot mijn grote verbazing kwam ze zelfs ongewoon snel klaar. Terwijl ze daar toch gewoonlijk veel meer tijd voor nodig had. Dat was dus lekker geweest, maar daardoor was ik nog altijd niet vergeten dat mijn echtgenote me had bedrogen. Dus begon ik haar opnieuw vragen te stellen. Tot ze uiteindelijk in tranen uitbarstte. “Oké!” gaf ik het tenslotte op. “Je hoeft me niet te zeggen, wie het is. Dat is tenslotte het belangrijkste niet. Zeg me dan alleen maar, wanneer hij terug komt.” Probeerde ik te temen. “Wat ga je dan doen, schat?” vroeg ze bangelijk. “Aan hem helemaal niks. Wees maar niet bang dat ik hem zal vermoorden of zo. Ik zal zelfs op het normale uur naar huis komen. Je mag die vent blijven ontvangen. Maar dan op een voorwaarde: dat je het me vertelt als ik thuiskom.”

“Waarom, Bert?” Ze begreep het niet. “Omdat ik dan precies hetzelfde zou kunnen doen als vandaag.” Op die manier zijn we dus akkoord geraakt. Ze zorgde ervoor dat ze kort voor ik thuis kwam gedaan had met haar minnaar en dat die zijn ballen had leeggegoten in haar trechter. En ik genoot, door de nog warme restanten zaad op te likken en uit haar kut te zuigen. En zijzelf genoot daar telkens ook goed van. Eigenaardig genoeg kwam het nooit bij me op, van mijn eigen zaad te vreten, nadat ik Berta zelf had geneukt. Ik geniet daar alleen maar van, als het sperma van een rivaal is. Door deze perverse ontdekking werd ons seksleven opnieuw pikanter. Wat trouwens ook erg noodzakelijk was. Ik ben dus helemaal niet jaloers op de minnaar van mijn echtgenote. Want dankzij hem, komen we beiden nog eens goed aan onze trekken, nadat hij weg is. Anderzijds verhoogt het feit dat mijn vrouw een minnaar heeft, haar waarde in mijn ogen. Ze is dus ook aantrekkelijk voor andere mannen.”

Ano & Niem

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *