Corona geneugten

()

Ik zit in de auto, enigszins zenuwachtig, met een warm hoofd en kriebels in mijn onderbuik. Ik spreek mijzelf streng toe: “doe toch normaal, je bent net 49, maar gedraagt je als een puber.” Shit, de brug gaat open dat gaat nog wel even duren, mijn gedachten dwalen af.

Het is een mooie junidag, de zon schijnt uitbundig, het kwik hangt op zo’n 21 graden: de zomer lacht ons toe. Na een lang Coronajaar, is het zover, we gaan vaccineren en dan hebben we onze vrijheid terug! Die ochtend heb ik mijn volle, rondborstige lijf gestoken in een enkellange luchtige, soepele rok met een slangenprint, waarboven een katoenen shirt, waardoor je goed de contouren van mijn zwarte BH kunt zien, zie ik pas later. Het jasje dat ik bij mijn opdrachtgever aan had, ligt ondertussen op de achterbank. De dag zit erop; klant blij, opdracht verlengd, dakraam open, muziekje aan, alleen nog even een prik halen. Ik draai het parkeerterrein op en volg de aanwijzingen van een goedlachse regelaar. Als ik alle documenten bij elkaar heb gepakt en uitstap, loop ik met deze jongeman op. Hij maakt een praatje, je zou bijna denken dat hij flirt. “Zie je, iedereen is blij”, denk ik nog. Ik loop verder, even verderop splitst het pad zich en daar staat een boom van een jonge, charismatische kerel. Ook hij draagt een brede glimlach, witte tanden spetteren uit zijn ebbenhouten gezicht. Ik krijg oprecht de indruk dat hij daar staat voor een eerste controle van paperassen en loop regelrecht naar hem toe, tegelijkertijd groet hij mij, waarna ik hem vraag; “wat wil je van mij hebben”. Dat was de laatste onschuldige woorden- en blikwisseling tussen ons…

Zijn ogen proberen door mijn zonnebril te boren en zakken langzaam af, via mijn nek, naar mijn mooi verpakte cup F, en hult vandaar mijn gehele lijf in een goedkeurende, verlekkerde blik. Het duurt slechts enkele heerlijke seconden, maar het bloed raast onmiddellijk door mijn aderen, mijn oren ruisen… Toch hoor ik hem heel duidelijk zeggen; “ik zou veel meer van u willen hebben mevrouw, maar dat staat helemaal los van waarvoor u komt”, en hij wijst met zijn grote hand subtiel de weg die ik moet volgen voor de covid-bestrijding. Ik loop door en werp nog een vluchtige blik over mijn schouder en zie aan zijn contouren dat hij minder subtiel toekijkt, hoe ik op mijn zwarte hakken van hem wegloop.

De geoliede machine in de Prikstraat, zorgt dat ik snel op de stoel zit waar ik mijn kwartiertje moet afwachten. De warme gloed in mijn lijf heeft niets te maken met het Moderna-vaccin, ik denk aan wat mij zojuist overkwam. Ik grinnik in mijzelf, kijk mij nou; er wordt gewoon zwaar met mij geflirt dat is al even geleden. Ik ben al zo’n 20 jaar met dezelfde man, en we hebben het samen heel goed, maar ook bij ons is de passie en de lust wel weggeëbd. De blik die ik net zag, heb ik van mijn eigen vent al heel lang niet meer gekregen. Als ik naar buiten loop, sta ik warempel aan de andere kant van hetzelfde kruispunt, waar nog altijd mijn niet zo’n stille, jonge, bewonderaar staat. Hij ziet mij naar buiten komen, staat hij nou te wachten, en gaat iets rechter op staan. Zodra ik in de buurt kom, vertraag ik mijn pas iets en ik hoor zijn heldere, maar donkere stem: “mevrouw, weet u, u ziet er echt heel goed uit nog”. ‘Allicht weet hij welk geboortejaar er aan de beurt is’, denk ik in een split second. Daarna volgt zijn uitsmijter: “ik zou heel graag met u een beschuitje willen eten…”. Ik moet lachen om deze opmerking, die was toch van ver voor zijn tijd? Maar ik voel mij ook gevleid, mijn pas vertraagt verder en ik hoor mijzelf zeggen: “je weet maar nooit, ik ben over vijf weken weer hier”, en ik loop met zwakke knieën en vuur in mijn zwarte string door naar mijn auto.

Er is een knop omgezet, de zomer start met geile fantasieën die over elkaar duikelen. In bed, onder de douche, terwijl ik op mijn thuiskantoor achter mijn bureau zit: ik moet mij regelmatig even terugtrekken. Bewonderende blikken en respectvolle, gretige, grote, maar tedere handen gaan over mijn lijf. De handen eren mijn rondingen, de armen die erbij horen zijn beschermend, opwindend en dwingend tegelijk; vaak kom ik niet verder dan die gedachte alleen. Mijn eigen handen zijn dan al lang zelf bij mijn kletsnatte kut, mijn vingers glibberen over mijn clit en ik kom al. Men heeft het vast geweten aan het feit dat het zulke zonnige dagen waren en ik vaak in de tuin zat, maar mijn goed doorbloede wangen, ontspannen gezicht en gelukkige (ondeugende) blik hadden een hele andere oorzaak. Na zo’n twee weken gunt mijn lijf mij uitgebreidere fantasieën, onverdeelde aandacht van handen en mond met tong, niet alleen óver mijn lijf maar er ook ín. Mijn fantasie minnaar blijft echter gezichtloos, ik voel zijn sterke, warme lijf alleen achter mij, alle aandacht gaat uit naar mijn lijf, en ik wentel mij in die aandacht, ik voel mij mooi, bemind, nat, heet en kom vaker dan ooit al vingerend klaar.

Enkele dagen voor mijn vervolgafspraak sta ik onder de douche, warme stralen, alle tijd, niemand in huis, werk kan wachten… Mijn fantasie neemt mij mee naar een mogelijk tweede ontmoeting, wat ga ik doen, en wat zal ik zeggen? Terwijl ik mij onder de grote regendouche lekker insop met een fijne olieachtige substantie, gaan mijn gedachten verder. Het vaccineren vindt plaats in een sporthal, sporthallen hebben kleedkamers, doucheruimtes, scheidsrechterskamers en massagetafels… Ik voel weer die mooie handen op mijn lijf, één van zijn handen houdt zich bezig met mijn borsten, de ander hand glijdt naar beneden en omsluiten mijn volledige vagina, zijn middelvinger drukt naar binnen, zijn duim ligt op mijn clit, voel ik nou zijn ringvinger tegen mijn anus duwen? De druk van achteren neemt toe, ik pak twee beugels aan de muur vast en zit heerlijk klem tussen mijn zwarte God en een betonnen muur, die aanvoelt als fluweel. Ik word naar een hoogtepunt gevingerd en op de eerste schokken van mijn lijf voel ik een heerlijke stijve pik naar binnen glijden. Zijn opwinding is zo groot dat het maar enkele stoten duurt voor we samen komen, hijgend, diep grommend, dierlijk bijna. Als ik mijn ogen open, zie ik mist, en de tegels van mijn eigen douche tussen mijn gespreide vingers door, mijn knieën zijn van elastiek, mijn volle dijen plakken iets tegen elkaar; ik ben op een fantasie alleen, meer dan heerlijk klaargekomen. Dat was het laatste zetje, ik ga het avontuur aan; een man die mij met een blik en enkele oneliners al vijf weken genot geeft, die moet beloond worden…

En dus sta ik nu voor die open brug onderweg naar de tweede prik, met dezelfde kleding als toen, dezelfde muziek, een gladgeschoren kut en mijn lijf heerlijk in de olie gezet. Ik denk alleen dat ik mijn string zo maar gelijk uit doe; die is nu al weer nat.

Naso

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *