Snel wippen

()

Het was ongelooflijk, ik had nooit gedacht dat de vriendin van mijn vrouw zo op mij zou duiken zodra we zonder mijn vrouw in huis zouden zijn. Mijn vrouw was even naar haar werk, er was een noodgeval of iets dergelijks. Ik bemoei me daar nooit mee. Dus zat ik laat in de avond met haar beste vriendin op de bank en ik zocht naar iets leuks om over te praten, maar voordat ik een woord uit had kunnen brengen, sprong die slet al op mij. Ze begon mijn shirt uit te trekken en likte aan mijn tepels. Ik voelde haar borsten tegen mijn borstkas drukken, terwijl ze aan mijn oorlellen begon te sabbelen. Het leek wel alsof ze al een hele lange tijd op dat moment had zitten wachten en er meteen dankbaar gebruik van maakte, zodra het moment daar was.

Ze likte in mijn nek en terwijl ze langzaam naar beneden ging likken, maakte ze mijn broek los. Ze haalde zonder te kijken mijn pik tevoorschijn. Dit had ze vast al vaker gedaan, ze deed alles feilloos en snel. Haar hand bewoog langzaam over mijn paal heen en weer, steeds weer de voorhuid ver naar beneden trekkend, zodat mijn eikel bloot kwam te liggen. Ik voelde haar lange vingers langs mijn eikel strelen, waarna haar warme hand mijn pik weer omsloot, om iets sneller te gaan trekken. Langzaam werkte haar tong zich een weg naar beneden, langs mijn tepels, over mijn navel en uiteindelijk bij mijn pik. Even keek die donkerharige sloerie mij met haar geile ogen aan om daarna mijn lul naar binnen te happen om mij een kletsnatte pijpbeurt te geven.

Ze likte, spuugde en trok aan mijn pik. Ik zat met mijn armen over de rugleuning van de bank hangend te genieten. Ze likte en zoog aan mijn geschoren zak, liet iedere bal ronddraaien in haar mond, terwijl ze mij aftrok. Ze stond op, maakte haar broek los en schopte haar hoge hakken uit, zodat ze haar broek en slipje uit kon trekken. Daarna wreef ze even met haar vingers tussen haar gezwollen schaamlippen. En ze klom ze bij mij op schoot. Ze greep mijn lul vast en drukte deze tussen diezelfde schaamlippen en liet haar lichaam rustig over mijn lul heen zakken. Mijn armen kwamen ook in actie. Ik greep haar billen vast en begeleidde haar tijdens het geile rijden op mijn keiharde pik.

Ik begon haar billen te kneden, trok de hammen van elkaar af, zoog eventjes op mijn vinger en stak die diep in haar kontje, waardoor de vriendin van mijn vrouw hard begon te kreunen. Ik vingerde die anus lekker diep en toen het sletje sneller op mijn pik begon te rijden met haar strakke, gladgeschoren snee, hield ik haar volledige bilpartij weer vast en liet haar helemaal tekeer gaan, tot ze klaarkwam op mijn lul. Het geil stroomde langs mijn pik en ballen op de leren bank. Gelukkig kon ik die afnemen dus dat was geen enkel probleem. Ik kwam ook klaar, maar wilde haar niet in haar kutje spuiten. Dus kwam ze een stukje overeind en ze trok mijn lul uit haar kut. Ze richtte op haar schaamstreek, waar dikke klodders op terecht kwamen. Ze veegde het zaad op met haar vingers en terwijl ze mij uitdagend en tevreden aankeek, slikte ze al dat sperma door. Dat was een snelle maar heftige wip en het was maar goed ook, want ik had alles nog maar net opgeruimd, toen de auto van mijn vrouw alweer de oprit op kwam rijden.

“Vals alarm,” zei ze toen ze de huiskamer binnen kwam stappen. “Maar gelukkig hebben jullie tijd genoeg gehad om even snel te neuken. Wijntje?” Ik wist even niet of ze een grapje maakte of niet, maar wist wel dat aan die opmerking nog een staartje zou zitten, maar wat ze zou doen en wanneer? Ik had geen flauw idee.

Gust

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *