Blind

()

We zijn nu al meer dan vijf jaar een stel en vanaf de eerste keer dat we elkaar ontmoetten is het geen moment saai geweest. Vooral ons seksleven is altijd gevuld met avontuur en ontdekkingen. Ondertussen weet hij wat ik fijn vind en ik weet wat hij fijn vindt. We weten van onze fantasieën en waar de grenzen liggen. Ik vertrouw hem volledig. Het zijn niet deze exacte woorden, maar het overheersende gevoel dat ik heb als hij de deur naar onze slaapkamer opent en me naar binnen gebaart.

Voor ik naar binnen ga communiceren we met onze ogen, waarmee hij zou zeggen: “Je hebt geen idee wat er met je gaat gebeuren, maar ik kijk er erg naar uit getuige te zijn van je reactie,” spreken zijn ogen. “Ik heb inderdaad geen idee en ben ook lichtelijk nerveus voor vanavond”, vertel ik hem met mijn ogen. Terwijl ik voor het bed sta en me probeer voor te stellen wat hij gepland heeft, staat hij achter mij, mijn schouders vasthoudend en de achterkant van mijn nek kussend. Zwarte zijden touwen zijn aan weerskanten van het metalen witte hoofdeinde van het bed geknoopt. Ze worden begeleid door een zijden stuk stof, dat ongetwijfeld als blinddoek fungeert in dit scenario. Zijn handen raken de huid onder mijn shirt aan en ik strek mijn armen omhoog terwijl hij mijn bovenlijf bevrijdt van mijn kleding. Ik draai me om zodat ik trots het resultaat van zijn actie kan laten zien en ga op de rand van het bed zitten.

Hij reikt voorbij me om de blinddoek te pakken en maakt ruimte in het bed voor mijn lichaam. Met zijn handen aan weerszijden van mijn heupen trekt hij mijn rokje en gelijktijdig mijn ondergoed in de richting van mijn voeten. Op dezelfde manier als met mijn armen, vergemakkelijk ik het hem door mijn benen naar boven te houden. “Ga je gang”, zegt hij ietwat fluisterend. Ik schuif naar achteren, spreid mijn armen en geef me over aan hem om me vast te binden met de zachte touwen. Aangezien bondage niets nieuws voor ons is, bindt hij vlug de touwen precies strak genoeg om mijn polsen. Zijn plannen blijven een mysterie voor me. Hij is nog steeds helemaal aangekleed als hij met de blinddoek richting mijn ogen komt. Ik besluit zelf afstand van het licht te doen en sluit mijn ogen voordat de stof mijn gezicht raakt.

Een ogenblik later is alles zwart en zijn mijn oogleden bedekt met de zachtheid van de zijde. In mij de groeiende verwachting dat zijn lichaam het mijne gauw aanraakt. In plaats daarvan hoor ik: “Ik ga je even verlaten. Ik hou van jou.” Het laatste wat ik voel is een kus op mijn wang voordat hij de kamer muisstil verlaat. Met mijn gehoor kom ik tot de conclusie dat hij de deur niet achter zich heeft dichtgetrokken.

Terwijl ik in mijn eentje naakt en blind op ons bed lig, stel ik me voor welke fantasieën, die ik ooit heb geuit, mijn vriend wellicht vannacht wil verwezenlijken. Gepaard met herinneringen van onze meest intieme momenten probeer ik mij de nacht die gaat komen voor te stellen. Mijn lichaam reageert op mijn nieuwsgierige gedachten en ik kan me niet bedwingen hitsig te worden. Er ontstaat een drang om mezelf aan te raken, maar omdat ik daartoe niet in staat ben, wrijf ik mijn benen rusteloos langs elkaar. Ik ben zo druk met mezelf dat ik niet heb gemerkt dat er iemand anders de kamer is binnen getreden en ik niet langer alleen ben.

Dit realiseer ik me pas als ik gewicht naast me op het bed voel. Op een of andere manier voel ik meteen dat het niet dezelfde persoon is die mij minuten daarvoor aan het bed vastgebonden heeft. Als reactie probeer ik te gluren en een glimp van de persoon op te vangen, maar ik onderscheid enkel de aanwezigheid van licht in de kamer. Een schrikachtig gevoel raast door mijn lichaam als het bij de buikstreek wordt aangeraakt door een hand, veel zachter dan die van mijn vriend. “Vrouw.” Het woord struikelt uit mijn mond, terwijl ik me eigenlijk in wilde houden. “Pssst, je bent in goede handen”, hoor ik vlak naast mijn oor, terwijl twee vingers rusten op mijn nu gesloten lippen.

Haar stem en energie lijken onbekend, maar ik voel haar uiterlijke en innerlijke schoonheid en blijf zo kalm als mogelijk. Haar mond en beide handen beginnen heel mijn lichaam na te gaan en ik probeer me te focussen op de sensatie en de richting van hoe ze mij aanraakt. Doordat één van mijn zintuigen uitgeschakeld is, verkeert mijn geest in hyperfocus en vult de visuele leegte met beelden van haar bewegingen en kleurt deze in met de vrouwelijke geur die mijn neus binnenkomt als haar lichaam dichterbij komt.

De beelden worden verstoord door een kriebelig gevoel aan de onderkant van mijn voeten. Wederom had ik niet door dat iemand de ruimte was binnengekomen. Geen hand, maar iets veel zachter en lichter, streelt mijn voeten en beweegt zich spelenderwijs naar mijn benen omhoog. Gegiechel ontsnapt uit mijn mond door dit kriebelige voorwerp, waarvan ik bijna zeker weet dat het een veer is. Het gegiechel wordt niet alleen veroorzaakt door de sensatie, maar ook door de realisatie dat deze persoon mijn vriend is en hij heeft besloten me te verwennen met behulp van een andere vrouw. Dit is inderdaad een van mijn fantasieën waarover ik hem in het begin van onze relatie heb verteld, en deze wordt nu met een waanzinnige twist uitgeleefd.

Hij begint zachtjes op mijn huid te blazen. Tegelijkertijd bevochtigt zij mijn tepel door er met haar tong een spiraal op te tekenen en zorgt op die manier voor een intensief gevoel als ook de stroom lucht dit gevoelige plekje van mijn lichaam bereikt. Ik voel hoe de huid om mijn tepel strak wordt gespannen door het harden worden van mijn tepels. Mijn fysieke reactie houdt daar nog niet op; ik moet mijn rug welven om mijn tepels hemelwaarts te helpen met hun opwinding. Hij begint met een opwaartse beweging van likjes en kussen, terwijl zij in de tegenovergestelde richting beweegt. Het verwondert me dat ze dit doen zonder communicatie, alsof het hun gebruikelijke oefening is. Ik realiseer me dat mijn gedachten afdwalen en ik zou moeten stoppen met nadenken over de logistiek van mijn genot. In plaats daarvan focus ik me op het verschil tussen de verschillende onbekende energiestromen. Terwijl hij me blijft kussen en mijn vastgebonden armen streelt, bereikt zij langzaam haar bestemming down under. Ik kan niet anders dan me geliefd voelen door hen beiden.

Met haar handen gebaart ze mij zacht mijn benen te spreiden, ze begint ze langzaam haar spel met lippen en af en toe haar tong. De heftigheid van de hele situatie stapelt zich op en met mijn armen trek ik hard aan de touwen, die mij geen keuze hebben gelaten dan me over te geven aan alles wat er tot nu gebeurd is. Het bed is aan het schudden. Ik voel hoe mijn vriend zijn lichaam verplaatst om te observeren wat er tussen mijn benen gebeurt, terwijl continu het contact met mijn lichaam in stand wordt gehouden. Als perfect laat ze snelheid, druk en hoeveelheid tonggebruik toenemen en laat mij in een waanzinnig orgasme glijden.

Voor een moment raakt niemand mij aan en ik voel me alsof ik in extase ben. Juist als ik de controle over mijn lichaam begin te herpakken, hebben ze ieder hun aandacht op een borst gericht en schieten me terug de extase in. Hun aanraking verschilt van elkaar, maar de combinatie van beide is een geheel nieuwe sensatie voor me. De verschillende kleuren en lichten die ik zie laten me de blinddoek op mijn ogen vergeten. Terwijl het orgasme zich nog binnenin mij bevindt, treedt mijn hele lichaam een volgende fase in. Deze keer stopt niemand en ben ik niet in staat een teken te geven dat ze dat zouden moeten doen. Het voelt alsof mijn hele lichaam verandert in een orgasme, die ze blijven voeden met hun energie.

Als ze uiteindelijk besluiten te stoppen verander ik terug in mijn menselijke vorm. Met hun handen strelen ze mijn trillende lichaam en met z’n drieën liggen we een poos op bed, bij te komen. “Vaarwel, het was een genoegen”, fluistert ze voordat ze me een korte kus geeft en weggaat, de deur achter haar sluitend. De sluier wordt kort daarna van mijn ogen gehaald en ik heb een moment nodig om mijn bewustzijn bij te stellen om weer goed te kunnen zien. Alles wat er gebeurde voordat de deur sloot lijkt als een droom. Mijn vriend kijkt me met een brede lach en glinsterende ogen aan. “Dit was waanzinnig!”, zeg ik tegen hem nog steeds vol ongeloof. “Wij zijn waanzinnig, daarom hou ik van ons”, zegt hij lachend.

私の指

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Blind”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *