Bella & Tom 2.2

()

Tom zag er niet slecht uit, maar hij had gewoon geen zelfvertrouwen. Daarbij leek hij steeds meer te vallen voor enorm extraverte en vrijmoedige vrouwen. De vrouwen waar iedere man wel bij wilde zijn. Deze extraverte houding gecombineerd met zijn verlegenheid werkte nooit in zijn voordeel, omdat hij verstomde en het hem weerhield van enige actie. Maar hij bleef geïntrigeerd door het gedrag van deze vrouwen, vooral door de kracht van het zelfvertrouwen dat nooit leek te verminderen en omdat ze ook altijd de juiste woorden leken te vinden. Omdat ze zo open waren leek het alsof ze geen geheimen en niets te verbergen hadden.

Hij wist het nog goed, de eerste ontmoeting met Bella. Het was drie jaar geleden. Hij woonde zelf net zes maanden in het appartement en op de dag dat ze er bij in trok was hij de enige huisgenoot die thuis was om haar te ontvangen. De nieuwe huisgenoot, met slechts twee koffers, maar met een heleboel energie. Hij wist gelijk dat hij verliefd op haar zou worden, maar dat het hem nooit zou lukken contact met haar te maken. Niet op de manier waarop hij het zou verlangen. Toch wilde hij haar leren kennen, en al haar geheimen weten. Hij wilde begrijpen hoe ze in elkaar zat, hoe al die extraverte vrouwen toch waren. Hij was dorstig in zijn nieuwsgierigheid. Eigenlijk begon het op dat moment al, die obsessie voor Bella, heel geleidelijk en zonder intentie. En iedere keer dat hij iets leerde over haar ideeën en wensen, ontdekte hij dat ze meer op elkaar leken dat hij ooit had verwacht. Deze bewustwording gaf hem kracht en zelfvertrouwen, een gevoel waarvan hij nooit had gedacht dat hij het zou ervaren. Een gevoel waaraan hij verslaafd raakte. Op een dag zouden ze samen zijn dat wist hij gewoon. Hij had alleen nooit verwacht dat het al zo snel zou zijn. Nu zat hij diep in haar, en ze vroeg hem haar nog harder te neuken, en daarmee haalde ze iets in hem naar boven waarvan hij niet eens wist dat het in hem zat.

Zijn lichaam werd plotseling overspoeld met een gevoel van zelfvertrouwen, met dezelfde intensiteit alsof het een adrenalineopstoot was, misschien was het ook wel adrenaline. Alle liefde en lust welke hij jarenlang had opgepot in zijn lichaam, werd nu bevrijd in het lichaam van Bella. Het was blinde passie. Met één hand hield hij haar pols stevig vast boven haar hoofd. Bella besefte dat zij zich nog nooit zo had overgegeven aan een man. Haar lichaam was van hem, maar zijn geest was van haar. Met haar woorden kon ze zijn bewegingen controleren. Met een luide stem beval ze hem om haar harder te neuken en onmiddellijk nam de intensiteit van zijn stoten toe. De fysieke inspanning van zijn bewegingen zorgde ervoor dat zijn lichaam begon te zweten. Ze voelden allebei de vochtigheid welke was ontstaan door de wrijving van hun lichamen tegen elkaar. Toen de snelheid van het neuken toenam, kon hij het niet laten zijn ogen te sluiten en te kreunen. Vooral omdat het inspannend was.

Bella werd enorm opgewonden van Tom ’s gekreun. Het betekende dat hij de moeite nam om haar te plezieren. Tijdens de seks kwamen herinneringen boven van Tom die naar haar keek en opeens begreep ze zijn onderzoekende blikken. Zijn lippen kusten haar nek en gleden langzaam naar haar sleutelbeen. Ondertussen groeide haar nieuwsgierigheid naar zijn obsessie voor haar. Ze moest het weten. “Tom, je moet me vertellen op welke manieren je mij hebt bekeken”, vroeg ze hem plotseling. Tom stopte met zijn bewegingen, keek Bella met een betekenisvolle blik aan en glimlachte. Ze had hem nog nooit zo gezien, ze kon er wel aan wennen, aan deze blik. “Bella, je bent een intrigerende vrouw, ik wilde je leren kennen, maar ik wist gewoon niet hoe”, sprak hij zachtjes.

Zonder iets te zeggen schoof Bella onder Tom ‘s lichaam vandaan. Hij was even bang dat zijn woorden haar hadden afgeschrikt, omdat ze plotseling had beseft wat hij had gedaan, wat het allemaal inhield. “Bella…” Voor hij zijn zin kon beginnen draaide Bella zich om en duwde hem hard op zijn rug, ze bleef met haar vuisten op zijn bezwete, gespierde borst drukken. Een kleine frons verscheen op zijn voorhoofd, was dit het einde, was het dan nu al voorbij? “Je hebt mijn privacy geschonden, niet één keer, maar iedere keer. Je weet vast meer over mij dan ieder ander, denk je niet?” Vroeg ze hem dwingend terwijl ze één been wijd over zijn lichaam schoof en nu met iedere knie aan een zijkant van zijn lichaam steunde. Met hete, natte geopende lippen wreef ze over de top van zijn stijve vleestoren, om hierna de zwaartekracht zijn werk te laten doen en zich te laten zakken op hem, zijn pik diep in haar. “Ik wil dat je me alles vertelt wat je over me weet”, beval ze hem, terwijl ze zich weer, nu wat harder, op hem liet zakken. Tom bleef stil. Hij begreep niet waarom ze dat allemaal wilde weten, het voelde of zijn privé-gedachten werden geschonden.

Terwijl hij nog in haar zat, boog ze voorover en pakte met haar hand zijn kaak beet. Ze had een kleine, fijne hand en het was opmerkelijk hoeveel kracht ze had. Ze pakte zijn hoofd beet en bewoog haar lippen naar zijn oor. “Tom, ik wil dat je me ieder fucking detail vertelt”, fluisterde ze in zijn oor, “alle details” eiste ze “Ik weet dat je van mais houdt”, mompelde hij. “Iedereen weet dat ik van mais houd. Vertel me iets wat niemand anders weet!”. Ze had haar nagels nu in zijn wang gezet. “Ik weet dat je altijd een wens doet als je een vlinder ziet”. Na die woorden bewoog ze weer langzaam op en neer, geconcentreerd zodat de wrijving hen beiden plezier zou opleveren.

“Vertel me meer!” Schreeuwde ze terwijl ze haar bewegingen versnelde en haar handen op zijn borstspieren zette. “Ik weet dat je niet kunt hoofdrekenen, zelfs voor een sommetje van 2 plus 5 moet je al een rekenmachine gebruiken. Je moet altijd niezen als je in het licht kijkt. Het geluid van sirenes maakt je bang”. Door het luisteren naar deze details over haar leven, haar eigen informatie, werd de narcist in haar wakker, een heel geile narcist. Ze bewoog nu heel snel heen en weer en Tom vond het moeilijk om nog na te denken over iets anders dan het heerlijke gevoel van haar kut wrijvend over zijn harde lul. Met zijn handen grijpt hij haar heupen beet en hielp haar in de heerlijke bewegingen. Ze gingen samen mee in een soort stroming, wat hen allebei aangenaam verraste, het zou nu niet lang meer duren voordat ze tot een orgasme kwamen.

Tom sloot zijn ogen en luisterde geconcentreerd naar haar harde gekreun. “Vertel me nu de kinky details”, kreunde ze. “Je favoriete slipje is die roze met kant”, onthulde hij direct. “Meer!” Gilde ze bijna. “Ik weet dat je iedere ochtend masturbeert voordat je wekker afgaat”. Ze visualiseerde zichzelf in bed vingerend, terwijl Tom naar haar luisterde, terwijl hij zichzelf waarschijnlijk ook aftrok. Hij was er altijd geweest, gewoon naast haar. Bella ging komen en ze greep het vlees van zijn borst met haar nagels tot bloedens toe. De pijn en het zien van Bella’s orgasme lieten hem ook komen. Hij hield haar stevig vast en drukte haar op hem, terwijl het samenknijpen van haar spieren de vloeistof uit hem kneep. Het zweet liep over haar gezicht en druppelde op zijn torso, terwijl ze samen langzaam uit de hemel ontwaken. Plotseling kon ze zich de toekomst met Tom heel goed voorstellen. De man die zoveel van haar hield, de man die verslaafd aan haar was.

Vera Versmissen

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *