Bella & Tom 1.2

()

Isabella, of Bella zoals haar vrienden haar noemen, woonde samen in een huis met drie andere huisgenoten. Er was nagedacht over de gelijke verdeling van twee meisjes en twee jongens. De paren waren ook te verdelen in een selectie van twee extraverte en twee introverte mensen. Het was duidelijk dat Bella onder te verdelen was in de extraverte groep. Vier bewoners betekende ook dat veel items in viervoud aanwezig waren in het huis. En dat ging vooral op voor het aantal telefoonopladers omdat Bella de hare nog weleens overal en nergens liet liggen, was dit erg handig. Ook deze avond was het zover. Toen Bella’s telefoon dood ging en ze deze snel wilde opladen bleek de hare nergens vindbaar. Het had geen zin om na te gaan waar ze deze het laatste had gebruikt, ze moest haar telefoon snel weer opladen. Ze was immers een echt millennia en licht verslaafd aan de dopamine rush die ze kreeg van de binnenkomende berichten.

Ze was alleen thuis en kon geen van haar huisgenoten telefonisch bereiken. Normaal gesproken liep ze dan de eerste de beste kamer in om op zoek te gaan naar een oplader, maar op de één of andere reden koos ze deze keer voor de verste kamer, die aan het einde van de gang. De slaapkamer van Tom. Tom was de stille huisgenoot, de rustigste van de vier, maar vreemd genoeg maakte hij wel het meeste zooi in het appartement dat uit één verdieping bestond. Gelukkig probeerde hij dit zoveel mogelijk te beperken tot zijn eigen kamer, een reden waarom het ook niet heel logisch was om in zijn zooi te zoeken naar een lader. De deur kraakte een beetje toen ze deze opende en de kamer was donker.

Er hing een muffige geur in de kamer. Toen Bella het licht aandeed, zag ze dat het bed niet was opgemaakt, en de vloer lag bezaaid met vieze kleding. Maar haar ogen filterden de zooi er uit en focusten vooral op de vorm van een kabeltje. Toen ze de kamer aan een scan had onderworpen bleek al snel dat ze ook haar handen moest gaan gebruiken in deze zoektocht. Ze trok de bovenste lade open van Tom ’s nachtkastje en sloot deze direct weer toen ze ging oplader of kabeltje zag liggen. Op het moment dat ze de la weer had gesloten kwam de visuele informatie uit haar onderbewuste naar boven en transformeerde in een gestoorde realisatie van haar bewustzijn. Ze zocht naar bevestiging en schoof de lade weer open. Haar ogen verwijdden zich toen ze naar foto’s van zichzelf keek. Foto’s die ze nog nooit eerder had gezien. Foto’s waar ze het bestaan niet van af wist. Geschrokken besloot ze verder rond te kijken.

De lade was opvallend genoeg heel netjes georganiseerd en ze trof er ook een zwart leren boekje in aan. In het boekje stond genoteerd wat ze had gedaan, waar ze was geweest en met wie, dingen waar ze van hield en dingen die Tom leuk vond aan Bella. “Ik merk aan alles dat ze intelligent is, zelfs als ze gek doet of te veel lawaai maakt.” Bella walgde van haar vondst, maar gek genoeg vond ze het in zekere zin ook wel vleiend. Met gemengde gevoelens besloot ze door te zoeken en verbaasd trok ze één van haar slipjes tevoorschijn. “Bella, wat doe je?!”hoorde ze plotseling en ze keek op naar Tom, die in de deuropening stond met de paniek in zijn ogen. Het was onduidelijk wie nu wie had betrapt en ze stonden elkaar geschrokken aan te kijken. Het was duidelijk dat er geen ontsnappen aan was. Tom brak de stilte en haastte zich naar Bella.

Een angstig gevoel maakte zich van Bella’s lichaam meester, ze bereidde zich voor op het ergste, liet de foto’s uit haar handen vallen. “ Je had dit nooit mogen zien, Bella” stamelde Tom terwijl hij met een zware adem de foto’s snel bij elkaar raapte en terug in de lade stopte. “Ik was op zoek naar een oplader”, antwoordde de Bella met een trillende stem. Tom voelde haar ongemakkelijkheid en pakte haar pols beet en hield beide handen bij hun gezichten. “Bella, je moet begrijpen dat ik dit allemaal heb gedaan omdat ik van je houd. Ik houd al van je vanaf het eerste moment dat ik je zag”, stamelde hij terwijl hij in Bella’s heldere blauwe ogen keek. Het was de eerste keer dat hun lichamen zo dicht bij elkaar stonden en Bella voerde de aantrekkingskracht van Tom, iets wat ze nog niet eerder had gevoeld. Ze begreep dat dit niet het gevoel was dat ze zou moeten hebben, maar ze had er geen controle over. Gehypnotiseerd staarde ze in zijn ogen en bemerkte de vreemde combinatie van geel en bruine kleuren in zijn ogen, iets wat ook typerend was voor zijn karakter.

“Ik weet niet of je dit liefde kunt noemen, Tom,” fluisterde ze terwijl ze zich van zijn blik afwendde. “Wat weet jij nou van de liefde? Je houdt niet eens genoeg van jezelf om je fatsoenlijk te laten behandelen. We kennen allemaal die klootzakken wel die hier over de gang wandelen”, zei hij terwijl hij een lok haar achter haar oor streek. Als reactie sloot ze haar ogen en hief ze haar kin een beetje omhoog zodat hij haar makkelijker kon kussen. Hij drukte zijn lippen hard op de hare. Hij had nooit durven dromen dat zijn obsessieve fantasie werkelijk zou worden, maar het gebeurde toch echt. Twee uitersten wondden elkaar op. Bella wist niet meer waar de grens lag tussen obsessie en liefde, maar ze wist wel dat ze wilde voelen wat hij voor haar voelde.

“Laat me zien wat liefde is ”, hijgde ze. De woorden vuurden door zijn lichaam heen en met zijn sterke armen tilde hij haar op en drukte haar tegen zijn lichaam aan. Met haar in zijn armen liet hij zich op het bed vallen. Gevangen door zijn brede lichaam kon ze niets anders meer doen dan zich uit te laten kleden door zijn handen. Het duurde niet lang of haar ranke lichaam was helemaal naakt. Haar tepels werden hard van opwinding en de koude lucht. Hij had een verwilderde blik in zijn ogen, als een roofdier dat eindelijk zijn prooi te pakken heeft. Gecontroleerd boog hij voorover en ontdeed zich van zijn katoenen shirt en gooide het op de grond, bij zijn anderen kleding. Ze konden allebei niet geloven dat dit gebeurde. De één had het nog nooit overwogen, de ander dacht er alle momenten van de dag aan. Met één hand greep hij haar polsen en hield deze stevig vast boven haar hoofd op het kussen. Zijn agressieve gedrag maakte haar ongelooflijk geil. Niemand had haar ooit zoveel gewild als hij deed.

Ze greep hem bij zijn nek beet en trok hem op zich. Die bobbel in zijn broek vertelde haar dat hij meer dan gekwalificeerd was om zijn gevoelens in fysieke actie om te zetten. Met zijn jeans nog aan drukte hij de flinke bult op haar clitoris, zodat ze zich kon voorbereiden op wat ging komen. Ongeduldig gespte ze zijn riem los en met een snelle handbeweging verdween de spijkerbroek op de stapel kleding naast het bed. Bella kon haar ogen bijna niet geloven, was dit dezelfde stille, verlegen Tom? Ze liet snel één van haar handen tussen haar benen glijden. Ze was heel nat. Ze was er klaar voor. Met haar benen zo wijd mogelijk, lag hij weer op haar. Met één hand greep hij haar polsen en hield deze stevig vast boven haar hoofd op het kussen. Zijn agressieve gedrag maakte haar ongelooflijk geil. Niemand had haar ooit zoveel gewild als hij deed. “Oh Bella, je bent de liefde van mijn leven”, kreunde hij passioneel terwijl hij zijn pik in haar stootte, hard en diep. Aanvankelijk schrok ze van het gevoel, maar nu wilde ze meer, ze wilde hem zo wild en hard mogelijk. “Neuk me harder, Tom. Ik wil dat je me zo hard neukt als je kunt”, eiste ze van hem en ze voelde zijn grip om haar polsen nog strakker worden.

Wordt vervolgd….

Vera Versmissen

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *