Welkom bij Max

()

Het is vrijdagavond net na twaalven en Britt belt aan bij haar scharrel. Ze heeft net gevierd met haar vriendinnen en onderweg naar huis appte Max of ze zin had om langs te komen. Eigenlijk was ze al redelijk moe, maar Max zijn huis is een stuk dichterbij dan dat van haar en dus staat ze nu voor zijn deur. “Hi.” Begroet ze hem als hij haar in zijn boxer bij de deuropening opwacht. Een beetje buiten adem slaakt ze een diepe zucht voordat ze hem een zoen geeft. “Hi”. Mompelt hij tussen twee zoenen door terwijl hij haar tas uit haar handen neemt en naast zich neerzet op het tafeltje.

Vervolgens trekt hij haar aan haar shirt naar binnen. Ze hoeven niets te zeggen, weten allebei wat ze hier doet. Kledingstukken moeten het een voor een ontgelden terwijl hun tongen langs elkaar heen glijden. Tegen de tijd dat ze zijn bed hebben gehaald zijn ze allebei naakt, nat en hard. Britt laat zich door Max op bed duwen en hij kruipt bovenop haar. Hij glijdt met zijn vingers in haar mond die ze zo diep mogelijk in haar keel laat komen. Daarna laat hij ze langzaam door haar lippen glijden en brengt hij zijn hand tussen haar benen. Bij de aanraking van zijn natte vingers op haar clit ontsnapt een zucht uit haar mond. Hij glijdt met een vinger langzaam in en uit haar totdat ze onder hem kronkelt van genot. Dan dringt hij bij haar naar binnen. Terwijl hij ritmisch heen en weer begint te bewegen met zijn heupen glijdt ze met haar hand tussen haar benen voor dat extra zetje. Haar andere hand grijpt in de lakens ter houvast.

“Neuk me. Laat me komen.” Moedigt ze hem aan. Terwijl ze haar vinger in kleine ronde bewegingen over het topje van haar clit beweegt. Hij stoot nog dieper. Het duurt niet lang voordat ze een orgasme voelt aanrollen en de samentrekkingen van haar kut ook hem over het randje duwen. Dit is waarom ze altijd weer bij hem terugkomt. Met niemand komt ze zo snel, zo synchroon, zo hard. Haar hele lichaam spant samen en de schokken gaan nog even door totdat ze helemaal ontspant. Ze liggen naast elkaar uit te hijgen als hij opeens vraagt: “Blijf je slapen?” Ze kijkt hem aan en vraagt terug: “Is dat oké?”

“Ja prima.” Antwoordt hij. En dan aarzelend: “Als ik daar zin in krijg. Mag ik je dan neuken als je slaapt vannacht? Even is ze verbaasd. Meer over dat hij het nu opeens vraagt. Want het idee alleen al doet haar kut tintelen. “Oké.” Antwoordt ze voorzichtig terug. “Doe maar met me wat je wilt, ik vertrouw je.” Als ze gaan slapen ligt Britt nog een hele tijd wakker. Te gespannen om wat er misschien gaat komen. Maar uiteindelijk wint haar vermoeidheid het toch. Ze weet niet hoeveel later, schrikt ze wakker van Max die boven op haar is geklommen en zijn lul bij haar naar binnen dringt. Ze komt een beetje overeind maar hij duwt haar gelijk weer in de matras. “Niet bewegen.” Commandeert hij met een zware stem. Hij pakt haar polsen en houdt ze met één hand vast op haar rug, met zijn andere hand duwt hij haar hoofd tegen de matras aan zodat ze onmogelijk nog iets kan doen. Behalve zich door hem laten nemen.

“Ik neuk je zo hard.” Gromt hij terwijl hij diep in haar komt. “Met je lekkere strakke kutje.” Het windt haar ontzettend op dat ze zo door hem genomen wordt en een kreun ontsnapt dan ook uit haar mond. “Ja, vind je het lekker?” Hijgt hij. “Laat me horen hoe lekker je het vindt.” Ze gehoorzaamt en laat haar gekreun de vrije loop.

Zijn stoten worden harder en ze voelt zowaar iets in haar onderbuik. Hoewel ze normaal niet klaarkomt van penetratie voelt ze nu toch echt dat iets zich in haar lichaam opbouwt. “Alsjeblieft, ga door. Neuk me.” Smeekt ze dan ook. Door haar aangemoedigd grijpt hij haar bij haar haren en trekt hij haar rug zo krom als ze kan, terwijl hij in haar blijft stoten. Haar tepels schuren tegen de lakens wat haar alleen maar meer opwindt. “Ik kom.” Kreunt ze moeizaam uit. En dan nog iets harder: “Ik kom.” Ze heeft het amper uitgeroepen of ze voelt vanuit haar diepste binnenste een soort van oerknal door haar hele lichaam verspreiden. Ze geeft zich eraan over en schuddend en kreunend komt ze keihard klaar. Terwijl ze nog aan het naschokken is, hoort ze Max ook een hoogtepunt bereiken, ingeluid door een diepe oer-kreun. Vrij snel daarna rolt hij van haar af en draait hij zich weer om, om te gaan slapen.

Zelf rolt ze zich ook weer op haar zij. ‘What the fuck is hier net gebeurd:…’ Denkt ze bij zichzelf. Maar lang lukt het haar niet erover na te denken, al dat klaarkomen is vermoeid. Ze valt dan ook al snel weer in slaap.

Eva

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *